Dagens Outfitta

Emma Holmqvist
Du blir dagens outfitta för det är din födelsedag! :-) Grattis grattis Emmsan som fyller 18 år idag! :-D hoppas du får en toppendag! :-) puss puss & kram kram!

söndagar ä va de e

jag tror det är något allmänt detdär med att hata söndagar. Jag tror den största delen av befolkningen blir lite smådeppade på söndagar. Men alla vet ju egentligen varför: Jobb&skola väntar nästa dag.
Så är det även idag för mig. Denna sista riktiga skolvecka innan sommarlovet kommer vara den värsta för mig typ.. känner att jag har rätt stor press att hinna klart vg på teknikutvecklingen. Gör jag inte det hänger jag löst på vg-betyget i hela kursen så, rätt viktigt detdär, och en bonus är ju att det är skitsvårt och jag har ju just och precis börjat fatta lite smått..
aja, nu hör jag min mage kurra, måste fara och handla strax.
vi ses♥

först-beachen

så här skitig har jag nog inte varit på mycket mycket länge. haha senaste jag spelade beach kasnke ? haha
Men himla kul var det :-) kul att träffa många igen. Formen var kanske inte fullt topp men äh, funkade ändå. Alla var så slöa av värmen så det märktes inte så mycket att jag var mycke dåligare än dem ;-) haha
Efter duschen, och mycket skrubb skrubb så är jag som på nyttfödd och ska fara och handla inför middagen. Ronnie gav mig receptet på en jätteenkel och god räkpasta :-P mums mums mums säger jag! Undra ifall gubben vill komma och äta med mig kanske... :-]




















vi ses♥

jag hoppas då vi ska göra sommaren till vår

Sommarlåten!





håll ett avstånd

"Du kan kalla mig idiot. Du kan tycka dåligt om mig. Det finns fortfarande inget du kan göra åt det valet jag gjorde. Jag hade hursomhälst inte velat ha det på något annat sätt. Allt jag gick igenom var värt det. Sluta kalla mig fula ord men sen säga att du skämtar. Sluta kalla mig feg, när du inte har en aning. Och sluta komma för nära och  sluta säga förlåt. Sluta kalla mig lillan när det bara är min älskling som får kalla mig det. Sluta säga att jag är sur när du vet att jag är glad. Sluta säga att jag mår dåligt, när jag faktist mår toppen. Inget du säger gör det bättre. Inte sämre heller. Helt ärligt så bryr jag mig knappt vad du än säger. Jag orkar inte lyssna.
Jag har fortfarande gjort mitt val, och jag är lyckligare än någonsin nu. Förstör inte det för mig är du snäll."


aja, ni behövde inte läsa detdär. Jag behövde bara få ut det. Personen det handlar om läser inte ens min blogg skulle jag tro. Så det är inte för den jag skrev, inte för er , utan för min egen skull, så jag bara skulle slippa tänka på det.
Vill ha min anton som kan hålla om mig nu. men det får bli senare.
Jag ska och spela bechvolley om ett tag. Försökte få med mig plantkis men det gick inte så bra. Även Vixi men hon skulle till mormor. Linnéa till ume. Anna & Isa skulle jobba. Cicci & Maria svarar inte , så det blir ensam jag far dit. Men ronnie med fler är där så det blir jag och grabbarna haha, hoppas nån tjej dyker upp ändå :-)
Jag har fått ett megastort myggbett på skallen som jag kliat sönder nu, haha. Himla mygg!
Ne nu bär det snart av till falkan. Kram kram
vi ses♥



låt solen gå upp utan mig









ska ut och sola.
vet inte när vickan och jag ska till falkan. (???)
vet inte ifall plankton ska med. (?)
jag saknar min älskling.

my heroin

thats how I get up in the morning.
 thats why I can smile at days.
 and how I get through the nights.
love is my drug



vi är väl den samma oavsett årstiderna

LÖRDAGKVÄLLEN:
Jarmo blev tvåa i Robinson.
Jag har sett Adam äta.
Anna är fortfarande världens sötaste.
Fredrik äger ut mig i fotbollstrix.
Jag passar boll riktigt rakt.
En kille anton var snäll och skjutsade mig hem .
Det var en trevligt kväll:-)
.






gillar dig jättejättemycket :-)

I'm yours


äntligen har jag hittat orginalet, den riktigt bra versionen av denna låt. Lyssna och njut!

Brunch

funderar vad jag ska göra för frunch.. hmm...inte tomatsoppan, det blir så varmt.. flingor och mjölk känns så vardagsfrukostit.... men jag har inte så mycket spejsade saker i kylskåpet nu när inte mami&papi är hemma ;-/ men det får typ bli melon och hårdbrödmackor med skinka :-P ändå helt okej
Jag och anna f satte ihop en poolparty-lista igår till klasspoopartyt om två veckor ;-) fick ihop en riktigt mixad, rolig, nostalgisk och bra spellista tycker jag hihi. Lyssnar på den nu eftersom jag redan gått igenom hela P&L-listan haha.
Ne nu kurrar magen. ha en fortsatt bra dag!
vi ses♥

en perfekt helgmorgon

hej hej alla som har ett intresse att läsa min blogg :-)
jag ligger just nu ute på balkongen och solar och med har jag mammas bärbara dator. Men var tvungen att trixa lkite med sladdar för att få hit den och kunna bruka internett men det gick tillslut iallafall :-) känner mig lyxig nu och här har jag tänkt ligga hela dagen i 27 grader och sol :-D
Lite musik och allt är fixat :-) ska installera spotify till denna dator nu.
vad ska ni göra en dag som denna?
pusspuss
vi ses♥


haha snyggingar som solar på klipporna;-)                                                              grekland -07

silence


Oj, nu var fredagen över.
Full skoldag , sen efter skolan var jag med anna forsberg till klockan halv 1 :-) var trevligt. Sen ville lollo på kvälls-prommis och pigg som jag var så gick vi typ broarna + att jag hade tagit med mig min system så lite foton på omgivningen blev det :-) alltid lika mysigt på prommis med dig :-)
Nu sitter jag ensam i huset och msn:ar med anton. kommer sakna han i helgen när han är i svansele och jag här i skellefteå. Känner att jag pratat om så mycket känslosamma saker idag att jag behöver en omfamning av han, men det får isåfall bli söndag :-]
imorgon, eller man kanske kallar det idag nu.. så ska det iallafall bli fint väder! :-D detblir ut i solen tidigt, men måste ämdå sova lite före tror jag, ögonlocken är tunga as cannonballs nu!
natti natti
vi ses♥

volleybeach

Beachvolley på söndag vid 4atiden, vilka är på? KOMIGEN! :-D



Anna, Isa, Viktoria, Cicci, Linnéa, Ronnie, Pontus?

är råtagg!

becouse everyone loves music

nu överför jag allt jag vill ha kvar från min dator till min externa hårddisk.
Vilket betyder att jag flyttar all musik för alla bilder är redan överflyttade
dit för längesen.
Nu tusiken ska min dator omformateras och börja må bättre :-) sen ska spottify installeras, för harfått ett konto anton inte använde så jag kan lyssna på musik där :-) och då kan marr&terr skicka sin Tagglista inför P&L till mig så jag officiellt kan börja peppa ;-D!
Ikväll kommer älskling och sover här igen :-]
Känner att jag inte orkar baka, men disken ligger fortfarande och väntar
på mig :-/ måste ta tag i den och även öva lite inför kinesiskan imorgon.
kankse inte uppdaterar så mycket mer ikväll.
vi ses♥


living alone

Sommar sommar sommar snart här!  
                                                                          
                                                                    grekland -07

Pust å puhh. Kom ganska nyss hem från affären. Min axel höll på att avlida på vägen hem (eftersom jag glömde att ta påsar och vågade inte gå tillbaka till kassan så jag var tvungen att ha allt i min väska) , men nog höll axeln ut och hem fick jag roliga saker som smör, ägg, bröd, tomatsoppa och toapapper ;-) men frukta icket, nån rolig sak drogs också på mammas coopkort , så som grekisk salladsdressing(which i luuve), marabou chokladkaka, galia melon och ett paket Extra tuggumin ;-P
Det blev ingen upptatering igår, det blev istället en hel anton dag :-) med mat, powernap, tv, massor av mys och ett avslut ute på balkongen ute i det blåsiga vädret invirad i en filt och med en kopp te i handen :-] mysigt värre.

måste tacka för alla som börjat kommentera :-) riktigt kul att se!

ne nu klagar magen och vill ha mat tror jag . Sen väntar en stor hög med disk :-( men sedan - mer bakning :-P tänkte göra cockosrutor idag, om jag orkar förståss.
vi ses♥

feels awesome

fick min Festivalbuss-biljett idag :-D:-D!!
och fick några fina kommentarer på förra inlägget :-D! tack tack!
tea-time nu, sov sött folks!
god natt, vi ses♥

Now I don't want to be released


det hon sjunger, tänk att det var så och att jag kände sådär förr. Helt otroligt. Det känns som ett annat liv. Men det klart det kommer ikapp mig lite då&då, det är jobbigt de gånger det händer. Men då behöver jag bara tänka på allt jag har nu. Hur lycklig jag är nu och då brukar det kännas bättre :)  leave the past behind and look forward kan man väl säga? :)

hej sommartider hej

Det känns att det är sommar snart.

De första tre veckorna av sommarlovet bjuder på Skolavslutningskväll, Poolparty med klassen, Säsongsavslutning med KFUMSkellefteå, Midsommar och sist men inte minst Peace&Love. Resten av sommarlovet har jag inget bokat överhuvutaget. Elle bara småplaner så som att Anton har sagt att han ska lära mig skjuta lerduvor med gevär, och antons mamma ska ha bullbaknings-kurs med mig haha. Men inga större planer, så direkt ni får tråkigt mina vänner - R i n g   m i g !  Jag har inte tänkt vara rastlös en enda dag denna sommar! Detta är mitt (och de flesta andra som går ut 2:an) sista sommarlov. Förstår ni.. sista sommarlovet någonsin.. och ska bli den bästa någonsin!

weather changes

Vädret ändras kpnstant helatiden nu..
Igår stod det på både smhi och yr.no att det skulle vara regnigt hela dan idag. Nu står det bara att det kommer vara molnigt. Visst det förändrades till det bättre iallafall men jag hade nästan sett lite fram emot att ta på mig min regnjacka haha. Nee, förresten, jag ska köra moppen och handla efter skolan kom jag på.. regn hade inte passat bra då.. så detta väder är bra :-) i helgen ser vädret fint ut, men somsagt, det kan ju också ändras.

Börjar inte förän klockan 1 idag och har bara en lektion :-)
Ne nu ska jag vila lite till innan jag gör mig i ordning för att fara till skolan och käkar:  Kycklingsklubbar, sweetchilisås & bulgur med grillgrönsaker.
Lyxmat idag ;-)

vi ses♥

ju fler brunnar ju fler vänner, eller?

Så-kallade Vännerbrunn. Minns ni dem?Jag trampade på många sådana som barn villjalova.

Idag har det varit fint väder :-) gick på stan på tvåtimmarhålet, kollade på kläder jag ändå inte kan köpa, men delade en glass med älskling :-] gick tillbaka till skolan, och sen hem igen. Hur lat jag än låter nu så JA, jag skippade sista lektionen för jag kände att jag blev trött + att nästan ingen annan skulle stanna och då passade jag också på att smita (A)

Såg nyss programmet Mommy's Boys på tv3. ÅH GUD ÄNDÅ! Ena mamman är rasist och vissa av tjejerna verkar inte riktigt ha alla hemma, om ni förstår vad jag menar. Haha hur fånigt somhälst att mammorna ska vara med och bestämma vem sonen ska bli tillsammans med. Tur att det inte är så i vanliga livet ;-) haha

Sitter just nu och försöker göra svenskan som jag absolut inte förstår.. have no clue. BLÄÄÄÄ vill inte till svenskan imorgon.. Gerdy kommer inte bli glad på oss :-/
Ska be om lite hjälp av mami tror jag. Hon kan nog få det att funka iallafall :-P
Nu sja jag ner och ta en hårdbrömacka med generöst med smör och ost. MUMS

vi ses♥

what the fuck, there are always two side of a story



Det finns alltid två sidor av en historia. Här har ni båda av Eamons och Frankee.
Tycker båda är otroligt dumma mot varandra. Men det är ändå lite småroande att dem till och med orkade göra en låt om varandra.  Lyssna på låtarna, jag tror ni kommer att känna igen, iallafall den första, och den andra är somsagt bara en annan version eller vad jag nu ska säga.
Lyssna verkligen och läs texten. en hel del fula ord sägs iallafall..


 




P&L

Now it's DONE! Festivalbussen + inträdes&campingbiljetten är BETALD :-D :-D :-D  
hAappy hAappy !

godnatt♥

close to hart

Idag har jag tagit i tu med mitt rum. Vikt ihop klädbomben jag hade på fotöljerna och även damsugit och sorterat lite i min bokhylla. Har tyvärr inte rört mig utanför huset än men.. får se om det blir ikväll kanske :-) Vet inte vad kvällen bjuder på. Borde verkligen göra mitt PM , ska sätta mig med den nu på direkten tror jag. Men annars såhoppas jag att min älskling vill sova med mig i natt.
Blev ingen klippning idag eftersom jag kom på att jag inte har pengar till det .
Oj nu regnar det ser jag. Vad är dethär för väder? -Svensk sommar är kanske svaret. Jag som är så otrligt peppad för sommarlov,sol, bad och aktiviteter varje dag. Denna sommaren ska inte bli lugn! Det lär bli mycke partyn, många grillkvällar och allmänt ståhejj med vännerna :-) Längtar.
ne, snart är det mat, och före det: Americas Best DanceCrew på MTv
vi ses♥

want to be on our way

Ikväll ska bokas biljetter till

=)

gud så många som inte tyckte om mitt smili-inlägg, nae, likabra att ta bort det

there are few things to say

det är söndag. jag vet inte vad jag ska hitta på idag. det är inte riktigt solväder. jag saknar antons famn. jag ska ringa Mia och fråga om hon kan klippa mig idag :-)  (fast kom på att jag inte ahr pengar så jag kan betala henne.. det får bli en annan gång..)

Dagens Outfitta

Anna Forsberg

Du blir dagens outfitta, du fyller ju "THE AGE" idag! 18 år gumman! :-D grattis GRATTIS! Du har varit otroligt duktig ända till din artonårsdag, du ska njuuta idag, äta mycket tårta och bannemig ska du få chokladkakan Adam lovat dig :-P! Sen blir det ritkigt party-party nån gång famöver ;-)
du är världens finaste anna. puss. älskar dig♥

drink the water that taste like summer



                                                                                                                      foto: jag

can't you see what I see


                                              från när jag fotade tidigare idag


Umgicks med jompep, anna & anna idag :-) hade trevligt även fast vi inte gjorde så mycket.Det blev discoverychannel -manligt, men det vägde vi upp med en liten liten nypa tjejsnack ;-)
känner mig knappt ett dugg trött ikväll. Skulle kunna göra vadsomhälst.
Kanske tar nått att äta innan sängdags :-P
vi ses♥



impulsiva planer

ursh, det var jobbigt att springa broarna idag. känner mig inte riktigt frisk och det kände jag redan innan jag for ut och sprang men jag chansade iallafall. Blev så slut efter runnandet så det blir nog inget gymm. Aja, har iallafall varit lite nyttig idag :-)
Borde börja förbereda mitt svenska PM som ska vara klar och färdig att redovisas på tisdag.
Kände verkligen för att fota idag, men dethär vädret var inte det roligaste ;-)  men om jag hittade någon att fota med så skulle det ändå funka.
ne nu väntar en dusch tror jag minsann
vi ses♥

Dagens Outfitta

Julia Lundqvist

Du blir dagens outfitta idag då det är din 17års dag! :-D Grattis grattis! Hoppas Du får en toppen födelsedag meddina nära och kära. puss & kram♥

"Hör du ljudet? -Det är chips!"


var med anna forsberg ikväll :-) riktigt trevligt, riktigt mysigt och lite mjukglass, chips och godis slank ner på köpet :-P
Tänkte även beställa buss&inträdesbiljett till P&L , mamma satt rent brevid mig, redo att förskottsbetala, men då kom jag på att vi måste ta oss till umeå innan bussen går till festivalen och ändå inte så långt före att vi måste sova i umeå. Så detta blev ett litet problem och måste då vänta med att beställa förrän jag har hunnit snacka med martina.
Är egentligen riktigt trött, känner att ögonlocken är tunga men känner inte för att sova ritkigt än. Anton är på msn och då vill man aldrig rikitgt gå ifrån datorn.
Härligt med lördag imorgon :-D! håller tummarna för att vädret ändrar sig från dåligt till bra. har inga planerför morgondagen, fast ville hitta på något med bästvännen men verkade nästan som hon redan hade planer så då antar jag att jag får hitta nått annat att göra. Hursomhäst , LEDIG vilket betyder häääärligt. och lördag betyder också robinson :-)!
ne nu har inte bejbi inte varit social på ett bra tag , så nu blir det natti natti
vi ses♥

klipp klipp

Jag funderar på att skaffa pannlugg igen.. nu när jag har ljust hår.
Vad tror ni? För nått måste då göras med min lugg, den är tog för lång och går inte att göra nått med, samma med håret så det blir lite uppklippning men inget på längden eftersom jag fotfarande sparar. Har inte frågat Mia än om hon kan klippa mig men jag tänkte väl fråga innom en snar framtid :-)

en lugg som liknar denna kanske..
eller en lite mer rakare.. don't know. nu måste nu hjälpa mig!
Ska jag skaffa lugg eller ha kvar snelugg?

(ons-)Dagens Outfitta

jag hade inte tillgång till en dator i onsdags, förlåt.

Ida Chatarina Nilsson

Du blev dagens outfitta i onsdags eftersom du fyllde 18 bast då! :-D  GRATTIS älsklingsIda! Hoppas du har det bäst där borta i det varma utlandet! Hoppas du fick mitt sms också :-) Drick massor av drinkar där borta nu! ;-) saknar dig. älskar dig. puss♥

Ledig torsdag

Har varit i svansele sen igår och direkt jag kom hem idag kom lollo och vi umgicks tills nu :-)
mysigt båda delarna som alltid!



När jag loggade in på msn fick jag ett litet roligt meddelande av Samuel som sa att jag var lik denna tjej, Sophie Luck, från någon serie som svt sänder.
Jag tycker att jag kanske var lite smått lik ifall man kollar snabbt och från ett ganska långt avstånd. Men Samme tyckte tydligen jag var skrämmande lik. snarlik helt enkelt. Han hade rent utav frågat sig själv vars han hade träffat denna tjej förr ;-) hahah TOKER säger jag :-P           eller vad tycker NI?

nä vet ni va, mina ögon är så otroligt tunga just nu så jag måste lägga mig till sängs tror jag. Puss &kram
vi ses♥

dummadumma jag sluta plåga dig själv

lyd mitt råd: "Kolla inte på kläder varken på internett eller stan då du inte har pengar till att köpa något!" Gör absolut inte som jag och gå ut på melba.se ... det var dumt , dumt gjort .
vill ha nya kläder, sommarkläder! :-( :-(

coopforum

då blev man upptvingad ur sängen för att följa med och handla... kul.

it's bedtime and you're not here


Somsagt, LEDIG IMORGON! :-) synd bara att det kommer vara molnigt och regn. MEn hursomhälst härligt att kunna stiga upp närsomhälst :-P
Var på prommis med lollo ikväll. Riktigt mysigt, det var längesen. Men rätt bra att inte ta det för ofta, då har man så mycket att prata om :-)
 Är rätt trött, borde sova men vill inte eftersom jag inte måste haha.
aja, godnatt anyways
vi ses♥

måndagsbarn

snart är skolan slut för dagen, HALLELUJA! och ledig imorgon, FREEDOM!
Men mellan 17.00-20.30 idag är det övningskörningskursen för mig som gäller :-) äääntligen så jag kan få börja övningsköra nån gång! sen är det prommis med lollo :-) längesen måjasäga så det ska bli trevligt !  är skittrött , får se ifall jag hinner vila nått idag.
vi ses♥

listen how we're singing that melody



Hej. Dålig uppdatering i helgen, I know. Men jag har varit i svansele lördag-söndag och ikväll har jag varit med jompa,marr,anna&anton och grillat och (jag)tagit första doppet i älven ;-).
I fredags var det party hos födelsedagsbarnet och riktigt sköjj vare :-) rätt mycke och trevligt folk. Lite dans blev det också. och som tur va gillade merr min&annas present till henne:-P
snart ska jag sova. är rikitgt trött men känner på mig att jag kommer ha lite småsvårt att somna utan planktonboy, men har sovmorgon imorgon som tur är! :-)
ja.. mer tänkte jag väl egentligen inte säga. Jag tänkte låta er se lite bilder istället.
vi ses♥















hoppas du tyckte du hade en bra födelsedagsfest :-) Grattis igen martiepartie

sista lektionen innan party

snartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartSNART !
taggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggatTAGGA !

ta från de rika och ge till de fattiga. inte tvärt om!

efter en halvtimmes snack med mamma om politik, vänstern vs. högern, så säger jag nu
godnatt♥

vem vet? Inte jag haha

Idag gjorde sig min älskling illa sig i knäet på gympan :-( men som tur va sa dem på akuten att det bara var en stukning och inget värre. Tackolov :-] krya på dig :*
Imorgon är det födelsedagsfest hos Martina och jag peppar till tusen! Före ska vi grilla och göra oss i ordning tillsammans, så jag &anna far till henne direkt efter skolan :-)  Så grymt kul vi ska ha :-D
Imorgon är det full fredag, jag menar då inte berusad (fast kanske det med ;-) ) men jag syftar mest på skoldagen.. mellan kl 8.30 - 16.00 går jag skola :-/ börjar med att gå till kaplan men tung väska. Där är det kinesiskaprov. Sen gå till balder och ha engelska. lunch. Kemilektion. Kemilabb. Teknikutveckling, och sen ääääntligen kan vi sluta! Förhoppningsvis går dagen fort för att man är så taggad till kvällen :-P
Ne, nu ska jag faktist sätta mig med kinesiskan och plugga glosor i sinne. får se ifall jag hinner skriva nått imorgon.
vi ses♥






Lisa Ekdahl

 
Du är é saga för god för att vara sann
Det är é saga i sig att vi funnit varan
Vi kunde lika gärna aldrig någonsin mötts
Eller var vårt möte redan bestämd långt innan vi fötts

Vem vet, inte du
Vem vet, inte jag
Vi vet ingenting nu
Vi vet inget idag
Vem vet, inte du
Vem vet, inte jag
Vi vet ingenting nu
vi vet inget idag



Jag vill inte förklara mig
vill inte stå upp för mina ideal
inte heller försvara mig
vill varken vara svår eller hal

så vad vill jag då
det är enkelt att förstå
jag vill bara sitta här med benen i kors
och varför vill jag det
det är inte svårt att se
för att du sitter bredvid förstås

Jag vill inte beveka dig
att göra någonting du inte vill
men inte heller förneka mig
och påstå att jag inte duger till
så vad vill jag då
det är enkelt att förstå
jag vill bara sitta här med benen i kors
och varför vill jag det
det är inte svårt att se
för att du sitter bredvid förstås

Jag vill inte stressa dig
och jag vill inte pressa dig
men jag vill säga högt och klart
vad jag finner underbart
och du är det skönaste jag vet

stresstorsdag

Ska strax till skolan. Idag blir fullspäckad dag.
Skola, Stan, Hem, Ftoklubben, Hem, Plugga i sinne inför kinesiskaprovet jag har imorgon
Jag överlever nog dethär skanise ;-)
peppar till tusen för imorgon! PARTAAYY
vi ses♥

drift me away

Kollade på smhi och verkar som om det kommer vara hyfsat fint väder och rätt bra temperatur hela veckan! :-) HÄRLIGT
Nu ska jag straxgöra mig i ordning för kinesiskan och sen en skoldag till klockan halv 6... låter det kul? -NEJ! och inge kompledisgt ska vi får för att dem hålelr kvar oss så länge. Taskigt mot marr också som fyller år idag och måste stanna på skolan då hon egentligen kan vara hemma och käka tårta. Och jag och anna slutar alltså klockan 11.40 idag, sen ska vi ha hål i 3&enhalv timma innan detdära skitet börjar ovh håller på till halv sex..
Men aja,  klockan tolv ska jag på synundersökning inför övningskörningskuresen och sen efter det så ska jag och anna kolla på kläder till henne till på fredag och sen ska vi vel plugga eller nått sånt kul.
Ne nu frukost folks! :-P
vi ses♥

Dagens Outfitta

Martina Degerman

Du blir självklart dagens outfitta för du fyller ju för tusiken 18 år idag! :-D GRATTIS GRATTIS MARREBARRE! På fredag ska vi fira dig och parta som aldrig förr! :-) älskar dig.
♥ du är den bästa martina i världen

operasångerskan

Sverige gick vidare i semifinalen. Vi kommer alltså attvara med och tävla i Eurovision Song Contest.
inte för att jag brukar bry mig men.. för er som är intresserade ;-) haha

gympa mer

Sprang på 23.50 min idag :-) kändes otroligt bra att springa idag faktist. Det var härligt och inte lika jobbigt som förr.
Nu mat , sen göra kladdkakesmeten :-P

vi ses♥

när känslan kommer tillbaks

Ska strax ut och springa. Vädret är bra för en joggingtur runt broarna. Sen när jag kommer hem blir det lite fys, dusch sen belöning -kladdkakemuffins :-D!

springlistan:
Nightmares
Känslan kommer tillbaks
Kasta sten
Better than
Stopp
Och jag grät mig till söms efter alla dar
Hey Now Remix
Hit me hard
Måndagsbarn
Vi kommer att dö samtidigt


du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu

 
Han är bra, men lyssna på texten -bli aldrig som han.

det är så logiskt

Tack tack storasyster för hjälpen. Om det går vägen för mig på provet så är det enbart din förtjänst! Vad skulle jag göra utan dig som alltid finns till hands? 
Imorgon tror jag jag ska ta mig en sväng till gymmet eller fara ut och springa, har inte bestämt mig än. Nått av det måste det iallafall bli. Och about tröttheten jag snackade om förrut... kanske är värt att testa Berocca igen (?) Har föresten börjat spela lite gitarr igen, det var länge sen sist.
Nån som har någon bra låt man kanske skulle kunna lära sig? tipsa gärna:-) 
Ikväll kanske jag sover själv, får se får se vad föräldrarna säger. lite småjobbigt att måsta be om tillåtelse varja gång.


jag vet ni tycker jag är grov. Jag har mockler!                                                                   foto: anna

vi ses♥

det går bra nu!

Hårdisken är fixad, inga bilder försvunna :-D Min pojkvän är bäst!
Har bara en timma kvar att jobba bort från bötern nu! + att jag tjänade 1000 kr igår på att sälja min gamla cykel! tusen kronor direkt ner i sommar/festival-kassan! :-)
pengar rullar in!
och en god nyhet är att ennu en till fantastisk artist kommer till P&L i sommar; Keane! :-)

Det blir Kemiplugg ikväll med syrran som är så snäll och hjälper mig. Vi får se vad hon lyckas lära mig nu dagen föra kemiprovet...

tlööötis

tror jag måste kolla om jag ahr järnbrist eller nått annat.. är så förbannat trött helatiden även fast jag sovit vad som borde vara nog mycket... vad är det för fel på mig?

take away his pain

Hans lidande ska ta slut, han får det bättre.
Tänker på dig gumman. Önskar jag var där och kunde hålla om dig.
Ringer dig ikväll då du fått samla dig lite och kanske accepterat.
Jag tänker på dig, älskar dig Ida.

robinson

Efter veckans avsnitt har jag beslutat att Jarmo ska vinna, han är den ende rätta för titeln!

otroligt tråkigt och otroligt olärorikt



                                                                                                                                                  
foto: Anna
Vilken svordom använder du mest? "Helvette" tror jag
Äger du en iPod? Ja
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? många olika tider, men förra veckan var det på kl 6 nästan alla dar
Hur många resväskor äger du? ingen
Använder du flip-flops? nja, på somamren ibland
Var köper du dina matvaror ifrån? mamma&pappa köper oftast från coop
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? bådeoch
Vilken var den senaste filmen du såg? Spirit the way
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? eh, en vän
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? beror på hur mycket jag skulle vinna. men tror jag skulle köpa mig en stor fin lägenhet , en stuga utomlands och en bil. men skulle först å främst betala av min böter till pappa och köpa biljett till Peace&Love i sommar.
Har någon någonsin kallat dig lat? jadå
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? nejnej 
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? har ingen cd-spelare
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? oj, don't know, så många 
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? det är ju en hemlis!
När var senast någon stötte på dig? typ på nån fest nån gång tror jag
Vad åt du till middag senast? nå kött med kroketter, bearnesås, sallad och honungsmelon
Använder du huvtröjor? jodå
Kan du vissla? Ja
Vem var den senaste som ringde dig? Lollo, för att berätta att en kille som smsat henne var ful haha!
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Bergodalbanor fast även lite dem som snurrar
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? hoppas inte det
Vilket riktnummer befinner du dig i? 09
Tittade du på tecknat när du var liten? OJA
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? CityKompaniet  Skellefteå
Hur många syskon har du? tre
Är du blyg inför det motsatta könet?
Vilken film kan du alla replikerna till? typ många disneyfilmer
Äger du några band t-shirts? nope
När flög du senast? till huvudstaden på sportlovet
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 5
Läser du för skojs skull? HAha typ aldrig
Pratar du några andra språk? Engelska, lite spanska och lite kinesiska
Diskar du din egen disk? hört talas om diskmaskinen?
Har du gråtit offentligt? nja, tveksamt
Har du en stationär dator eller en laptop? stationär cp-knappt fungerande-överbelastad dator
Försöker du alltid lära dig nya saker? njaa, det är vel kul
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? JA! en fjärilstatuering. blir lycklig av fjärilar
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? nädå
Kan du kasta macka? njaa, inet bra, men kan kan jag
Har du någonsin varit på Jamaica? nej
Vad har du med dig in på bion? Godis, popcorn, cola och nån närochkär
Vem var din favoritlärare och varför? katarina. min högstadie matte/kemi/biologi -lärare. Hon kommer alltid avar absolut bäst.
Har du dejtat någon av en annan religion? ne
Vad har du för väder? mulet nu
Har du en blogg? dålig fråga
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? jag går fortfarande gymnasiet, men typ idrott tror jag
Gillar du att flyga? rätt kul typ
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? hmm.. vet ärligt talat inte, men ungefär samma humor som en själv är rätt bra
När sov du senast på golvet? typ på annas överraskningsfest då jag och anton sov i en sovsäck på bönhusgolvet
Vilken är din favoritdrink? haha har inte smakat nån typ, men nån juice drink tror jag jag skulle föredra, eller mjölkdrink. nått sött.
Gillar du din boende-situation? jodå.
Vilken är din mammas hemstad? där hon föddes? ehm.. vet inte säkert.. luleå tror jag
Din pappas hemstad? han föddes i Kiruna iallafall
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? typ sex timmar tror jag
Är dina dagar fullbokade och stressiga? nja, inte så jättemycket längre
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? händer vel
Vilken är din favoritfrukt? lichie tror jag
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? haha onej
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 18! :-D
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? hahah nee, kan lixom inte vara det eftersom jag själv är kass på det (A)
Tror du på liv på andra planeter? knappast
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? oj, jag som nästan aldrig blir arg
Tror du att Gud är man eller kvinna? tror inet på gud. men jag tror det är en " it "
Vad var det senaste du åt? två mackor
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? kommer överens med dem flesta
Hur valde dina föräldrar ditt namn? båda namnen i mitt förnamn tyckte dem var fint. Judit kommer från min mormor tror jag
Gillar du senap? om det är jonnys sötsenap
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? "det finns andra som har det värre. Du klarar dig igenom dethär"
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? JA!
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? oj, det var svårt. kommer inte på nån just nu men nog finns det någon haha
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? ne
Tycker du om att krama folk? alla jag gillar åtminstone
Skulle du säga att du är trendig? njaa, njo det skulle man nog säga
Äger du en digitalkamera? Ja
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Hahah pinsamt, en kille sa att jag var stans paris hilton..
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Beror på hur viktigt det är
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? läser inte så mycket men tror Go Ask Alice fick mig att gråta senast
Tycker du att du är attraktiv? hah asså.. jag är iallafall nöjd med hur jag ser ut?
Vad är du allergisk mot? tror jag är allergisk mot valnötter och kanske mjölk
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? inte för djurets skull, men för andra anledningar
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? ludwig tror jag


17 år i staden där jag växte upp


Är det sant det som ryktet säger? Kommer
Veronica Maggio till trästocksfestivalen i sommar!? Taggar redan nu :-)

And so the lion fell in love with the lamb.



" What a dumb lamb.
What a sick masochistic lion."

Järngänget



Ikväll samlades järngänget för att umgås och fira eve :-) vi åt mat (tack camillas mamma), såg talang, gav eve presenter, snackade och såg twilight. Första gången sedan jag såg den på bio. Man blir som nykär. Den är faktist en otroligt gullig och bra blandad film :-) Vi hade det mysigt ikväll tycker jag! Borde träffas oftare!

Efter en sådan mysig film om stark kärlek längtar jag bara ännu mer till imorgon då det blir bara jag, anton och skogen.


vi ses♥


Elegi


Lasse vet hur man gör en fin låt!

teknikhelvete

Sista dryga lektionen innan helgen......................

vi gör så gott vi kan sen kan ingen kräva nått mer

Lycka till Anna, Marr, Annben, Ida, Anton, Jompa, Eve, Terran, Adam, Camilla, Lollo och många fler!
Nationella om två timmar, vi ses!


funderar

Kanske jag tröttar ut folk, kanske inte? Kanske jag är elak, eller för snäll? För ego eller för osjälvisk?
Förändrats till det sämre, förändrats till det bättre? Har jag förändrats? Eller är det alla andra som har? Eller har vi helt enkelt inte förändrats tillsammans?
Jag undrar för jag kollar tillbaka, och jag känner likadant nu, men gör ni? Ska jag vara ledsen över det eller ska jag lära mig? Hur ska jag kunna göra det bättre när jag själv inte vet om jag gjort något fel?

står bakom dig vad som än händer i slutändan.

Anna for nyss. Vi hade det mysigt ikväll tycker jag :-) vi bakade kladdkakemuffins och pratade en massa! Du är jättefin annben, glöm inte det.
Imorgon väntar engelska nationella reading & listening i klassrum D322 . Känner inte att jag är speciellt förbered, men kan man nånsin vara? Jag ska göra mitt bästa, vara noga, lyssna koncentrerat. Tänkte gå och lägga mig ganska tidigt så jag orkar upp och kan vara någorlunda pigg.  Lycka till alla kamrater som ska sitta i samma sal och göra samma NP!
Saknar min älskling. kommer sova ensam ikväll me, och även imorgon, men sen följer jag till hemmet i Svansele lördag-söndag så det kanske jämnar ut sig :-]
Såg på SMHI att det ska vara ritkigt fint väder imorgon, tänkte testa ha tights och kjol :-)
vi ses♥

havrefras med jordgubbar

      



        Idag ska jag:



  • ta andra gardicilsprutan
  • äta flingor med jordgubbar & mjölk
  • ta en powernap
  • vara med annben
  • baka
  • ... å sen får ödet avgöra :-)














 


answered prayers


Kollar tillbaka. Gammal skrift, gamla tankar, gamla känslor. Kan inte förstå att jag mått så otroligt dåligt.
Nu är jag så lycklig som jag kan bli. Jag har familjen, vännerna, kärleken och hälsan. Jag har allt jag behöver, allt jag kan önska mig♥.

kågevägen






och bajsEve har inte berättat att hon skaffat lägenhet här i skellefteå.. :O !?
kul gumman!








lycklig för att ni finns till


Vet inte riktigt vad jag ska säga, men. Jag finns här om ni vill. tänker på er, Älskar er

ingen sörjer när du dör, ingen ska sakna det du gör, ingen vill veta vars du köpt din tröja

Läs, tjuvlyssnat.
Herregud! vad händer med världen!?
för det första så är dessa tjejer inte världens brightaste, och för det andra:
är det viktigt att bli känd? är man värdelös utan kändisskap?
helt ärligt, jag skäms över dagens samhälle.

snart är ni 18

snart kommer denhära rusningen då många kompisar fyller 18.
Marr den trettonde, Ida den tjugonde, Annben den tjugofjärde & Emma den trettioförsta.
Marr är först som ni ser och jag hoppas på ett litet party (iallafall förfest) från hennes sida som man kanske kan bli bjuden på hihi :-]  Jag har länge tyckt synd om mig att jag fyller 18 sent. men faktist är det rätt jobbigt när många kompisar är myndiga och får göra som dem vill hela sommaren, fara vart dem vill osv. och själv har man 4 månader kvar. Men egentligen, det är ju bara dethär året det egentligen spelar roll, sen är det inte så big deal att fylla år senare på året :-) Jag har ju andra kompisar som fyller år efter mig. Jag är glad för alla dem som faktist fyller år innan sommaren. ska fira dem som fan! :-D (men vi får se hur det blir detdär med present för ni vet att min ekonomi är.. =  noll )
Sen när jag fyllt år blir det ett himla brakparty med alla kompisar inbjudna och dem som kan får följa med ut på krogen på natten :-) HAha okej.. vi får väl se hur det blir med detdär förresten.. måste ju ha tillstånd av föräldrarna att ha brakparty (A)
Ska typ fråga mamma ikväll om hon är med på att ta en lång simmtur i poolen. 1000 m eftersom jag egentligen behöver träna idag. tjejmilenträning, u know.

Vet inte vad jag ska skriva riktigt, har babblat på rätt mycket nu tycker jag.
peppa nu inför eran 18års-dag nu alla! :-)

vi ses♥

raindrops keep falling


vilket fint väder, visst? ..nja så var kanske inte visan idag. Kom ut till mopeden i morse i spöregn! Körde till kaplan -roligt.. Körde till balder -roligt.. Körde hem -roligt..    Ne faktist inte. Sjukt kallt och blött. Sov hos anton i natt så hade inte regnkläder med mig och min hjälm har inget vicil så blött blev det haha.
Har egentligen fotoklubben idag. Har inte varit där på länge :-( men kände inte peppen då vädret var såhär.. + att jag inte har cykel så måste isåfall gå dit.. aja, skulle väl egentligen funka men fy så risig man är nu efter en dag i regn.
För övrigt så hade jag tänkt fara ut och springa idag, HAHa det går ju också fetbort!
Men förutom vädret som tynger ner humöret så mår jag toppen :-) allt annat är bra i livet! Och snart snart är det ju faktist sommarlov! längtar..
Nu ska jag ta en nap och sen smoothie, eller om det blir tvärtom, hihi :-]
vi ses♥

"ni ska höre när he draiväg!"

detta har varit den längsta dan i mitt liv tror jag! FY så otroligt tråkigt! Det enda som nästan gjorde det värt var cruisarna, de "heta" naturbrukspojkarna alla iförda keps, som körde förbi och försökte imponera  i den "fina" mersan med volymen på högsta dunket ;-) Gud så man kan skratta!
Ne vet ni va, jag e otroligt trött så ska passa på att sova en stund innan mamma kommer hem och vi ska å handla. Ikväll vet jag inet vad jag gör. Träna lite mer på kinesiskapresentationen.
vi ses♥

allting kommer lösas och bli bättre igen

snart studiebesök.. JIPPI..
Vad ska ni andra göra idag? nått roligare hoppas jag, om skolan kan vara kul?
slänger in en bra låt så vi blir glada :-)

vi ses♥

late night kiss


efter många klagomål av min pojkvän och.. nja nästan bara min pojkvän så ska jag stänga av min dator i natt som jag sällan gör (A)
Så nu, Natti natti. inge mer från mig. sover ensam inatt.   
vi ses♥










en trött måndag


Det blir chillkväll med annavärdsbäst. Hehe, så blir det oftast måndagar, men det är härligt :-)
Studiebesök imorgon så sovmorgonen försvinner + att vi går ända till kl 4...... KUL (!?!?) Aja, har man kompisarna med så ska det nog fixa sig.
har inte så mycket mer att säga just nu. sitter och nynnar på en låt med dålig text men härligt gung som anton tycker jag är rolig när jag sjunger... gör tydligen till rösten på nått skojjigt sätt  haha.
aja, vi ses♥

what's uuuup!!

Blir kanske grillning i falkan ikväll. Vet inte riktigt med vilka än men troligtvis the old gang :-) hursomhälst blir det mysigt!
Sitetr på skolna nu, den sista dryga jävla lektionen jag hatar.
SNART HEM! JA!
vi ses♥

can't sleep without you

Älskling är här och nu ska vi gå och lägga oss i sängen, mysa och sova :-] puss
vi ses♥

BananaStrawberryBluberry-Smoothie

vaknade upp till ett inte helt fullt stekarväder vilket gör mig lite småledsen, men gjorde nyss en smoothie till frukost vilket fick mig på bättre humör :-P Idag blir det nog mer jobb än solning. Ska försöka jobba av skulden från bötern...
Aja, Nu ska jag slurpa i mig frukosten :-)

vi ses♥

kom och värm mig tills jag somnar


Kom hem iskall för några minuter sedan. Har kört från medle med moppen som går 48 km/h. Nu väntar sängen rätt självklart tror jag. SKulle vela ha min planktis att hålla om. Som kunde värma mig tills jag somnade tryggt i hans armar, men tror inte det blir så ikväll.
Hoppas det är fint väder imorgon. då ska jag upp tidigt och STEKA! :-)
vi ses♥










There's still a little bit of your face I haven't kissed



älskar dig

en fin dag


Hej hopp. En fin dag idag! :-D känns verkligen som om sommaren är här nu när det varit så fint i många dar.
 vad ska alla göra en dag som denna?
Anna&Fredrik kom förbi och pratade en stund. Ska troligtvis vara med anna, fredrik & adam ikväll :-) blir kul,det var längesen. Blir troligtvis att vi är här hemma hos mig -det brukar bli så, annars så hoppas jag att det blir hos Anna för jag vill se hennes kissemissar.
Sov hos anton i natt,det var mysigt :-] vi försökte hänga upp hans TV men borren klarade inte riktigt av betongväggen :-P

Jaa... har inte så mycket att skriva faktist. Känner inte för att sitta inne och skriva
Vi ses♥




borta bra men hemma bäst

Igår var kul! Jag hade jättetrevligt :-)men har inte mått så jätte bra idag om jag ska vara ärlig.. Men vill iallafall tacka alla för en bra kväll, och speciellt anna& marr!  
Såg även att jag fått en massa småfinnar kring näsan idag :-( hur fan gick det till!? hade ju inga igårkväll.. vill jag ta död på dem!
Aja, hursomhälst, jag tänkte inte skriva så mycket idag. Ska strax äta åså. Blir en mysig hemmakväll med familjen idag. Var ritkigt längesen jag tog mig tid åt det faktist..   passar perfekt ikväll tror jag.
Hoppas ni hade en bra valborgs! :-)
vi ses♥

RSS 2.0