Hemtentamen moment två.

fan, skrev nyss ett långt inlägg som bara försvann, så här får ni korta versionen.

har fått veta att jag fick Vg på min första hemtenta! jippi!! måste dock komplettera med referenser i löpande text för att få mitt betyg registrerat, asjobbigt, men aja helt ok. har vår andra hemtenta nu och jag ligger efter med en massa massa läsning, vilket ger mig panik!!! i veckan kommer jag vara ett osocialt pluggmonster så alla får ha överseende med det! Har till på nästa tisdag (5/11) på oss att skriva, dock kommer ju halloween där emellan. Får se om det blir en eller två fester för mig, det beror på hur långt jag kommit i tentaskrivandet.
så önska mig lycka till! puss och kram, Vi hörs!

Pirr i magen som förr

nu kommer ett ytligt inlägg.
asså nog kan jag lite förstå dem som blir helt besatta av kändisar.. eller nja, kanske inte, men nästan. För helt seriöst, dessa killar är ju så sjukt snygga. Visst, Johnny börjar bli till åren, men det spelar ingen roll, han är ju snygg som fan ändå! och Orlando... han hade jag glömt bort, tills jag såg PoC3 inatt och all pirr i magen från många många år sedan, kom tillbaka.
mums mums mums!

vecka 40, 2013

Förra veckan färgade jag håret hos Fannie. Blev lite mörkblondare med ombre :) finfint! Resten av veckan skrev jag hemtenta, min första någonsin och typ det värsta jag gjort. Eller egenltigen ska det väl vara kul, men jag tvivlade så mycket på mig själv, så jag kom aldrig riktigt igång att skriva, förän sista dagen (typ) och då satt jag uppe hela natten och skrev. Var uppe totalt 26 h i sträck och gick å la mig kl 11 på morgonen. Så fysiskt och psykiskt dåligt har jag nog aldrig mått på samma gång. Stressen och pressen var för stor + lite sömn och lite mat. Jag prioriterade bara skrivandet och det var väl det som gjorde att jag åtminstone hade ett arbete att lämna in. Inte helt fullständig dock (saknades 300 tecken på sista frågan), men jag fick in den i tid och hyfsat helgjord. Tror inte jag kommer klara mig, men då får jag väl se det som en läxa (och ett slag i magen). Nästa hemtenta ska jag inte göra på samma sätt. Då tänker jag skriva som en tok första dagarna, och sen ha tid och finslipa resten av dagarna.
Aja, det var min förra vecka :)
(förlåt att det bara blir instapics.. tar inte så mkt bilder med kameran längre :/)

RSS 2.0