All Stars

Så idag har jag fått min semesterersättning av Kungsgrillen. Bättre sent än aldrig iallafall ;-) har inte ens gått dit och bett/krövt om den så blev faktist ritktigt glad! Inte supermycket pengar men, varje liten peng är viktig för mig som snart blir student!
Har även varit på skolan och fått mitt preliminära betyg i biologi A kursen, vilekt lät lovande tycker jag. Högsta betyg tackar man ju aldrig nej till precis.
Resten av dagen har spenderats med att sett America's Next Top Model Cycle 17 All Stars. De har samlat gamla deltagare, vilket är roligt, men inte riktigt samma sak som att få följa med ett helt nytt gäng från scratch. Men min favvo är med och klarar sig riktigt bra, hon är en truly All Star enligt mig, unik på alla sätt. Har sett 11 avsnitt, nu måste jag vänta på att de två sista avsnitten kommer ut! Kan inte vänta!


Vem är din favorit?

Första Advent 2011

Snön föll idag, hoppas det fortsätter så. Vill, eller rättare sagt, måste ha en vit jul! Men iallafall så traskade jag runt på skyltsöndag idag med terre, jonna och kajsa. Trevligt var det och sen efter nån timma i kylan for jag och anton hem till mamma & pappa för adventsfika och middag. Ikväll har jag fått helkroppsmassage av älsklingen och nu ser vi på "love actually".
Kunde denna dag blir mer perfekt? :-)
Hoppas ni hade en bra första advent!Han levererar varje gång!


Kalla på kapten!

"Ju mer dem spottar på mig desto snabbare kommer jag att blomma! Ja ja, jag är redo nu!"
- Oh yes, jag är redo Kaptenen! :D

Peace & Love, Trästocks, och imorgon på Folkparken. Jag följer dig!♥

Morgon? Kväll?

Det är en torsdagmorgon sent i november. Skolan börjar klockan 08.30 men för att inte behöva stressgå så måste jag börja gå om ca en kvart. Det var två år sedan jag gick till skolan på vintertid. Kom inte ihåg att det var som svarta natten ute då man skulle börja traska iväg!
Jaja, nu - smink, sen - börja gå.


Stockholmshelgen i oktober

Vet att det tog tid, men här är iallafall lite bilder från helgen i stockholm :-)

Fredag blev drink kväll ute på med syrran. Har aldrig spenderat så mkt pengar på en krog kan jag säga.. blev 500 kr fattigare den kvällen ;-) men kul hade vi!Utklädningsfest på lördagen. Gissa vilka vi var utklädda till? ;-)Helgen avslutades med lite Brittan i globen!Ett riktigt pangavslut kan man säga!

Julpyntat i läggan.

Nu har jag småpyntat inför jul. Saknar fortfarande lite saker, som nån duk, lite mer saker att hänga upp i typ gardinstång osv. Sen ska ju granen upp om nån vecka :-) Tänkte även köpa en julstjärna och be mamma ta hem orkidén till dem.
Men ja, såhär ser det ut i läggan för tillfället iallafall :-)Btw, det snöade idag! Lovely!

tända ljus

Har släckt alla lampor i lägenheten, tänt lite värmeljus och ska strax lägga mig i sängen och invänta min b-friend för lite mys framför nån gullig kärleksfilm och kanske lite prat. Tror det behövs!


Lyssnar på denna låt för tillfället. Älskar LW:s låtar!

engagerat fan


Är inte nådigt sugen på att köpa denna och bära på kapten röd konserten!

McKinley

Har inhandlat ny vinterjacka. Ville vara vit i år!

Nu är jag på G! Backen here I come!

i fjällen på årsskiftet.

Känns toppen att vi har nyårs planerad! Tack vare mitt tappra engagemang, haha, så har jag lyckas fixa en villa i Tärnaby vi kommer bo i mellan den 29/12/2011 - 2/1/2012 :-D !  Vi är 11 härliga personer som kommer ha en awsome time med skid/snowboard/pulk/madrass/bob-åkning, bastu, fest med mera, med mera! Har inte kunnat tänka på något annat de senaste veckorna, jag längtar som BARA DEN! Ett litet besök till Hemavan blir det förståss,
mitt andra hem ;-)

i'm lovin' it

Andra glöggen för i år - check!

Har så mycke julkänslor att jag börja sjunga julsånger i duschen. Började sjunga på de låtar vi sjöng i luciatåget 2008. Saknar den tiden jättemycket. Skulle kunna göra vad som hälst för att få åka tillbaka och göra om det. Saknar mina lusse-flickor, saknar stämningen, skratten, kyrkorna, peppen i minibussen,  ALLT! Saknar den tiden i livet också. Man gick i skolan, visste vad man gjorde, samtidigt som man inte alls visste vad man gjorde. Allt var spännande, allt var nytt. Jag fick sjunga, oj vad jag fick sjunga och så underbart det var! och framför folk, med personer som blev ens lilla andra familj. Vi umgicks varje dag i en månad och gud vad kul vi hade. Vi visste när vi gjorde det bra, och när vi gjorde det inte riktigt lika bra. Men vi var alltid lika glada när vi stod där på scen, i fullsatt kyrka.
Det är många delar av livet man skulle vela gå tillbaka till, det känns jobbigt då man vet att det ligger i det förgångna och gå tillbaka är omöjligt. Men visst är det just det man vill känna också, att det var perfekt just som det var, och du har alltid det att kolla tillbaka på. Ne, nu har jag nästan tårfyllda ögon. Fan vad jag är blödig, men blir kanske alltid såhär just denna tid på året. Kan kroppen/hjärnan fungera så?soffpar?

Gud va skönt, ledig i 5 dagar nu. Har massa roliga planer i helgen! Kommer bli toppenroligt tror jag! :-)
har dock nånting som stör mig i knoppen och i kroppen... vet inte vad men känns som om jag är rastlös av nått slag.. eller jag vet inte. Vill inte spendera kvällarna såhär längre. Jag framför facebook och tv:n, och anton med hörlurar på framför datorn spelandes HON. Vill göra nånting, önskar att jag och anton gjorde mer saker tillsammans.. inte bara satt i innomhus, i soffan.
Aja, ska kanske spela lite sims 3 pets, spela lite gitarr eller läsa en veggo-bok nu,  nånting annat än detta iallafall!

Moa-Stina 20 år

Btw.. äntligen kan ni få se lite bilder från min 20 års fest ;-)
var typ mest bilder på mig och anna dock, enjoy!
happi happi! det största leende jag kunde göra :-D och ohyes.. saknar mitt blonda hår!

Halloweenutklädnad 2011

Ja, i helgen har det varit halloweenfest och lite annat. :-) Hade en toppenhelg, trots allt jobb. Nu är jag dock sjuk.. har dragit på mig en förkylning, ont i kroppen, hals, osv. Men men, det är nog över snart. I helgen väntar kanske dildoparty fredag, annars kanske det blir att dra till umeå och hälsa på annapanna, lördag är det Amandas födelsedagsfest ( GRATTIS på 20 års dagen BTW!! :-D ) och sen är jag ledig även söndag, måndag och tisdag nästa vecka! ohhh hääärligt! :-) hoppas bara ingen på jobbet ringer in mig...

School girl ;-
)

trevlig morgon.

jahapp.. denna morgon startade ju inte som jag hade tänkt mig..

Min lägenhet

Äntligen ska ni få se lite bilder av min lägga :-) Bilderna är tagna vid olika tillfällen och jag har ju bott här i 7 månader, så lite småsaker har ju ändrats också, som tex har jag ett nytt sängöverkast nu, gitarren hänger nu på väggen, har en ny tvålpump (eftersom jag råkade göra sönder den rosa) osv. Men i stora hela ser det ut såhär :-)
RSS 2.0