LNLP

I fredags fyllde syrran år och vi firade det med att fara till lnlp, alltså Lövångers Beachparty. Vi hade riktigt sjukt trevligt! :) kunde sitta på stranden och dricka gott, gå och dansa eller bara sitta och snacka under det mysiga trädet! En riktigt lyckad kväll! :) och på natten liftade jag med en ordningsvakt hem! trodde inte att han skulle säga ja när jag frågade om jag kunde hänka med till Skellefteå, men det gick ju galant! Det var en schyst ordningsvakt må ja säga :) En lite oväntad grej är att jag nu i efterhand fått veta att folk tydligen trodde och spred ryktet att vi satt och rökte-på på stranden! hahaha! jaja, vafan då får väl folk tro det! Men lite knäppt kan jag allt tycka att det är. Dem kanske såg en eller annan cigg eller bidis (indisk cigg), men nån röka eller annat olagligt kan jag då svära på att det inte fanns i närheten av oss! Dem hade tydligen "kännt tydlig haschlukt" och kollat snett på oss! Dem har nog isåfall aldrig kännt haschlukt skulle jag tro. Kolla och sniffa noggrannare nästa gång vettja! ;) Men men, folk kan ju vara jäkligt fördomsfulla, och vi kanske såg lite småhippie ut där vi satt med våra sjalar och virkade mössor, så jag borde nog kanske inte bli så förvånad. iallafall hade vi nog lätt mysigast och trevligast på hela området :)

Hemmagjorda praliner

 

Lille kotteDetta är ingen rädd kotte!

last day att work

Idag är det last day at work innan semestern! Jag har bara fått ledigt två veckor i sommar, men men, bättre än inget! :) Nästa helg ska jag fira syrran på fredagen och på personalfest på lördagen. Helgen efter det ska jag spendera hela i Luleå hos min kära vän Martina! :D i helgen, alltså ikväll, ska semestern firas med först en god middag med Anton och sen fest och utgång på trästocks och se Chords! :)
ska försöka att inte blunda nu utan istället gå upp och käka nån frukost innan jobbet. Hoppas på ett inte allt för tungt lördagsjobb!Vardagslyx!Tångrom istället för surfisk - aka fejksuring (som jag kallar det), är så satans Gott!!! mums! :P

"För jag ska kämpa tills den dag jag dör för att kvinnor ska ha precis samma rättigheter, möjligheter och tillgångar som män. Häng på!"

Ibland har man verkligen lust att skära av sig brösten, raka av sig håret. 
Efter det ta på sig hängiga stora kläder, stoppa en socka i byxan och dra på sig huvan.
 
För jag spyr på alla blondinskämt.
För jag spyr på alla "kvinnor ska stå i köket"-skämt
För jag spyr på alla förnedrande ord.
För jag spyr på alla som frågar hur mycket jag kostar.
För jag spyr på alla som tror dem har all rätt att dra i mina kläder för att kika in på mina bröst.
För jag spyr på alla som visslar och skriker efter en på gatan.
      och jag mår illa när jag tänker på alla som påstår att Sverige är jämställt.
 
 
Jag har kommit in på Genusvetenskap A i Umeå i höst. Jag hoppas att jag där lär mig saker jag kan bära med mig hela livet, som ett stöd och en hjälp i vardan. För som kvinna behöver man det. För som kvinna måste man vardagligen stå ut med sexuella trakasserier och diskriminering.
 
 
 
LÄS!
"För pojkar i den åldern gör så. De är bara förtjusta i dig. Och du kommer föralltid bara vara bra för att vara tjej. Jävla hora. Hör du det, du ville inte ha sex med en kille så nu är du en jävla hora. Ta det som en komplimang när någon taffsar. Det är så på krogen, bara att acceptera. Du överreagerade, han skämtade ju bara. Feminister är ju äckliga manshatare. Men hallå du hade kortkort och var svinpackad, då får du ju skylla dig själv att du blir våldtagen. Då är det ju fritt fram att våldta"
 
 
 
 

älskade familj

Har haft en riktigt bra helg med familjen. älskade familj. Ibland önskar jag att jag kunde få gå tillbaka i tiden och vara barn igen, få bo hemma och alltid ha familjen vid min sida. Aldrig vara helt ensam, men ändå kunna vara själv om man ville.
älskade familj.


förra årets kalender son fortfarande sitter uppe hos mamma och pappa.

I väntan på den tolfte juli.

Vet att jag har massor av bilder jag förväntas att lägga upp, emn har int ehunnit lägga in dem på datorn ens, och jag är så sjukt trött efter jobbet att det enda jag gör är att sova i soffan typ. Jag hoppas jag ska orka lägga in bilder imorgon kväll eller på fredag.
Brukar ju vara ledig på onsdagar, men idag jobbade jag istället för Jimmy som ville vara ledig. Har idag efter jobbet försökt sitta ute lite i det fina vädret och ställa mig i bostadskö. Borde ha gjort det för länge länge sedan! Typ när jag gick i gymnasiet, då jag hörde talas om det. Men mamma och pappa skulle egentligen ha gjort det när jag var liten, men det var tydligen andra tider då och det var inte svårt att få lägenheter.
Den 12 juli, alltså nästa fredag, får alla som sökt utbildningar till hösten veta om man kommit in påd et man vill, eller ej. Jag får alltså då veta om jag flyttar till Skara, Uppsala eller stannar här i stan och pendlar till Umeå.
Jag är otroligt nervös, säkert helt i onödan också, för jag har nästan ingen chans alls på djursjukskötare och veterinär. Förhoppningsvis kommer jag in på Genus A kursen i Umeå iallafall.. men gör jag inte det så vet jag inte vad jag gör i höst!! Urshh... paniken börjar stiga! Det är bekvämt att forsätta som vikare på mitt nuvarande jobb, men jag tror inte det är det jag vill. Gillar inte riktigt allt det gnabb som försiggår där och så sliter det för tok mycket på kroppen.
Nae, nu måste jag in i duschen och sen försöka lägga mig i sängen och sova på riktigt. Har dock haft svårt att sova nu i en period, får hoppas det går bättre i natt trots att jag sov lite nu på eftermiddan..
insta-bild från midsommar.

RSS 2.0