Kommer bli bäst med dem bästa!

Hejdå Skellefteå, HEJ BORLÄNGE!Kommer bli AWESOME!

.


Borlänge here I come!

Nu ska jag skalla kudden för att stiga upp i natt klockan 03.30 och sedan bli upphämtad av Terre och vidare till festivalbussen! FYFAN nu är vi snart på den bästa festivalen någonsin, Peace & Love!
ÄR RÅTAGGAD!!! :-D :-D :-D

syns på söndag! :-)

puss älskling, hoppas du klarar dig utan mig♥

Va fan äre för jävla väder!

Hur kan det gå från strålande sol och 24°c till SPÖREGN i två dagars tid!?!?!?!?!??!
Fan då! Tur att jag inhandlade stövlar ändå och att regnjackan är nerpackad!


It will just keep coming


Midsommarhelgen


I fredags köpte jag sill, mimosasallad och kokade potatis till lunch. En riktig midsommarlunch tänkte jag :-) sen gjorde jag mig klar och cyklade i regnet till A-torp där fyra trevliga tjejer väntade och hade förberett en fin och riktigt god 3 rätters middag. Efter middagen och några glas så bestämde vi oss för att ta den skjuts vi blev erbjudna t/r till en stuga ute i Ytterlund???? va tusan är det för ställe tänkte jag. Men där fanns det också trevliga människor och mycket prat blev det, om dittan och dattan, men mest ganska seriösa samtal ändå. Men men, kvällen slutade lyckligt och det hade varit en bra midsommarafton, enligt mig! :-D tack flickor för att ni ställde upp och tog emot mig med era öppna famnar! Ni räddade mig, det vet ni! :-)


Morgonen efter, lördag, så steg jag upp klockan halv 9, efter 4,5 timmars sömn, och traskade direkt till jobbet. Jobbet gick bra ändå, trots den lilla sömn jag fått. Efter jobbet tog jag bussen till svansele. Antons mamma fyllde ju 50 år och inte kan man missa att säga grattis då ! :-) 6 st av Anton Bergs finchoklad blev hennes present från mig, ville egentligen ha med mig blommor också (eller någon ritkigt present) men den enda som var öppet var coop och tyvärr sålde dem inga blommor. Iallafall så sitter jag nu på antons dator i svansele och funderar över vad vi ska göra av dagen, för vet ni vad?  JAG HAR SEMESTER! :-D :-D en vecka iallafall och denna vecka kommer bli AWSOME med P&L som huvudmål! :-D
btw, marr och terr skulle behöva prata med var och en av er innan avresan sker! Vi måste ju kolla så vi har koll på läget ;-) TAGGA FLICKOR♥!!

Ne, kanske ska man käka lite smörgåstårta nu.
Puss&kram

Väder för fred och kärlekÄndå helt OK!! :-D Moder jord, ändra inte vädret nu, men om du måste, i så fall till mer sol!

En höstklänning jag hade velat ha iallafall

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


One week


BARA EN VECKA KVAR NU FLICKOR!TAGGAAAAAA!:-D
Peace & Love, älskade festival, snart ses vi igen!

Like oldschool


I helgen hade vi reunionfest med vår högstadieklass! Alltid lika roligt! Tack 9B!

Cause I was born to tell you I love you


Sockersött

hittade detta gulliga inlägg när jag tittade tillbaka två år. Så söt jag var. Vi hade tagit chansen och äntligen blivit tillsammans efter ett år av ja.. vad ska man kalla det.. up & downs? HAha nedu, det lät inte heller rätt.. har helt enkelt inget ord för vår "historia". Men då jag skrev inlägget hade vi varit tillsammans knapt ett halvår!
men se! Det höll, som jag trodde. Vi räknar år :]


Channel [ V ]

Fina minnen från Thai/vietnam ;-)
Så jävla bra låtar....Jag har tagit ställning.

I torsdags, alltså typ en vecka sen, var det meningen att jag skulle ge blod för första gången. Eftersom jag gjorde min tatuering i november så fick jag inte ge blod förrän i juni. Men nu när de nya reglerna om blodgivning och tatueringar har kommit  blev det flyttat till december... Inte pga min tatuering, utan pga att Anton är tatuerad! Jag förstår att de är rädd att få smittat blod och att det är viktigt att göra det säkra före det osäkra men ju fler regler de hittar på ju mindre blod kommer de få! Ju krongligare de gör det att ge blod, desto fler kommer inte orka ge blod och destofler kommer inte bli tillåtna ett ge blod! :-O Tycker det iallafall känns helt sjukt att jag måste vänta till december när jag är typ 100 % säker jag är fullt frisk och de kan ju faktist göra prover osv för att se att jag är det!... jaja, i december blir alltså min första blodgivning. Jag som verkligen hade taggat upp för denna gång.
Men en bra sak med att jag steg upp klockan tidigt den morgonen är att jag hämtade hem och fyllde i ett Donationskort som jag nu har i min börs. Jag har ju aldrig tänkt dö som ni säkert redan vet. Men det känns på nått sätt bra att veta att ifall jag skulle förolyckas någon gång om flera hudnra år så kanske några av mina organ kan komma till användning och fortsätta leva genom någon annan.
Om mina organ kan rädda nån när jag inte behöver dem längre så är väl det bra?
För mig var det ett självklart beslut.
Om ni också vill bli organdonator, finns det tre olika sätt att bli det, alla lika giltiga:
  • anmäla dig till Donationsregistret hos Socialstyrelsen via Donationsrådets hemsida.
  • hämta och fylla i ett donationskort och bära det synligt i din plånbok. Donationskort finns på apotek och vårdcentraler.
  • berätta för dina anhöriga och närstående om din vilja och ditt beslut.

ett år sedan studenten

Idag tar 92:orna studenten... vilket betyder att det var ett år sedan jag gick ut gymnasiet. Känns otroligt konstigt. Vad gammal man blivit. Jag som tyckte det var igår vi 91:or klädde ut oss, gick balen, hade champagnefrukost och tog studenten. Kan det verkligen ha gått ett helt år!?
Idag är en stor dag för många, för mig är det bara en vanlig arbetsdag med ett 8 timmars pass och en tidig kväll. Imorgon blir en roligare dag för mig, dock jobbar jag mellan 9-18 imorgon men efter jobbet ska jag åtminstone göra något. Det blir välkommenhemfest för Amanda & Tina. Kommer bli toppen tror jag :-)

Iallafall, Grattis till alla Studenter! :-) Och grattis till Moa som går ut nian! :-)
Nog minns vi, vi minns minsann . Och vi saknar, JAG saknar det nästan mer än allt!

Manhemskajen

eftersom jag har blivit för lat för att at bilder själv och lägga in på datorn så är det tur att man bara kan klicka in på annas blogg och sno bilderna från dagen. hihi.


Vid manhems idag stekte det! minst 30 grader i solen kan jag lova! Och varma vindar! Älskade härliga väder! Snälla, låt det bli lika fint hela veckan!

Imorgon stiger jag upp tidigt, ska ge blod för första gången.. önska mig lycka till!

Värmen stiger

Börjar 17.00 idag, men före det blir det att sola med annapanna nere vid manhemskajen. Suveränt, fina dagar ska man ta vara på! 29 grader i solen.. typ utomlandsväder? :-)


Greece -07


Btw.

I lördags var jag och syster i umeå och shoppade. I söndags var jag coh fikade med fina Ida. Igår tog jag hem min underbara 900 ml Toffee-sås från jobbet. Ifall ni ville veta :-P

Liten uppdatering på sveriges nationaldag

Det var typ världens finaste dag idag! och jag stod inne och stekte burgare... det var svettigt nanting kan jag då meddela! och det var tråkigt att missa en sådan fin dag!
Jaja... jag håller tummarna att det blir en fin dag imorgon också :-D då är jag ledig!
btw, jag tänkte påbörja mitt träningsschema imorgon.. önska mig lycka till :-PVi kommer alla att dö nån gång, frågan är när

död död död.... tycker det är det enda man hör nu för tiden...
I förrgår natt avled en av mina syskons vänner. Hamnade i bråk och dog av skadorna från misshandeln. Även fast jag inte kände honom, vet knappt hur han såg ut, känns det hemskt. Jag har hört hans namn i hela mitt liv. Om jag skulle rabbla upp namn på mina syskons vänner skulle hans namn dyka upp.

Ja... död är det enda man hör nu förtiden.

5 dagars helg för de flesta, jag som tyckte jag hade tur att jag är ledig 3 dagar..

Ibland känns det verkligen surt att jobba. Idag var en fredag för de flesta... för mig var det en vanlig, fast satans, onsdag! Kunder rullade in hela dagen, helatiden. Satt inte ens ned en enda minut på 8 timmar...
Och är det verkligen meningen att man inte ska få käka middag innan klockan midnatt?


Tur att det är helg för mig med snart. Dock min sista lediga helg innan P&L, men jag ska ta vara på varenda minut denna helg! Fest fredag nån!? :-D Mammas födelsedag lördag, så då blir det middag med familjen :-) och söndag ska jag umgås med Ida :-)! ....snälla...låt morgondagen gå fort...

Älskade pappa

Operationen gick bra. Var och hälsade på hemma idag och pappa var så glad när han berättade att han hade gått 1..2...3...4..   5 km idag utan att ha behövt stanna en enda gång för att han hade ont! Han var så överraskad glad och det gjorde mig nästan tårögd. Är så glad att han äntligen kan börja må bättre♥

julafton. du hade så ont att du inte kunde gå vanliga julpromenaden. Vinden har vänt papi!

RSS 2.0