"Börjar du inte plugga nu är det ju som kört.."

det ryktas om att jag ska till CV imorgon bitti och försöka se om det är möjligt att jag kanske får börja Biologi A denna höst. Spännande!Dagens Outfitta

Judit Moa-Stina Lindström

Inte tonåring längre. Ett år äldre. 20 år gammal idag. Grattis till mig själv!

Hejdå Svea rike

Nu sticker vi!
Hela storfamiljen Lindström♥

Resfeber, nja, bara taggad!


Ja, nu är jag nog väldigt redo för Grekland!
Hade en bra helg med trevligt folk! Tack alla! Vi syns när jag kommit hem! Då blir det födelsedagsfest, iflyttningsfest och bakissöndag! Kommer bli toppen tror jag! :-D

Ta hand om er nu!


Helgfunderingar

Vad händer i helgen? TERR!? :-D  Var typ lite småsugen på en lillfest i min lilla lägenhet på fredag, vad säger du om det? :-] Kanske bjuda in dessa grabs också? Skulle vara awsome iallafall, men är öppen för andra förslag också!

pdol bild

På jakt efter en resväska

Visste ni att resväskor är svindyra!?
johooda! fyfan! Alla kostar kring tusenlappen. Självklart finns det billiga på Coop och Rusta, men tyvärr var den storleken jag vill ha slut. Dessutom tror jag att man får lite det man betalar för. Kanske är lika bra att slå till på en dyrväska och ha en riktigt fin och bra väska som håller i många år! Mamma ska hjälpa mig bestämma vilken som är smartast att köpa. Ska träffa henne kl 12 på stan. Bäst att sova nu då!

Utlandsresa och födelsedag, allt händer så snabbt!

Dagarna flyger iväg! Nu är det mindre en en vecka kvar innan jag går på stranden i grekland. Känns som otroligt längesedan jag var utomlands! Om amn tänker efter så var det snart ett år sedan jag var två månader i Thai/vietnam. Livet kunde knappt kännas bättre just nu tror jag. Jag är snart i grekland och njuter med hela stora familjen. Och när vår resan tyvärr tar slut så väntar en annan rolig sak två dagar efter jag kommit hem, DÅ FYLLER JAG 20 ÅR! :-D:-D:-D:-D:-D Känns OTROLIGT skönt att äntligen få följa med på AllStar och äntligen kunna gå in på glasbanken! Men det känns självklart också lite läskigt... fan vad gammal man börjar bli! Känns som om jag nyss skulle fylla 17 och mina vänner hade fixat ett överraskningsparty på A-torp där en massa fina människor väntade glatt på mig! Har inte hunnit planera min 20-års fest nått än. Jag skulle vela hyra nån kvartersgård och ha en kanonfest. Men det är inte det lättaste och dessutom börjar jag få knapert med tid att planera en sån stor fest. Tydligen planerar visst även en liten Anna enmark att ha inflyttningsfest i Umeå den helgen, och den vill ajg ju absolut inte missa!
Kanske bara blir ett litet födelsedagsparty här hemma i lägenheten, eller hos mamma och pappa?, med ett härligt gäng.

Ja du, det måste funderas på.. :-]

3 år sedan. Detta var fanimej en sjukt jävla bra födelsedag!

Ni gör mig glad

Tänk att bara några få ord på ett sms från några riktigt fina vänner kan göra en så glad ♥

Flickor, jag saknar er ibland!

Springturer

TJO!
Kanske dags att ta tag i bloggandet tänkte jag. Eller vad tycker ni?

Tänkte berätta om den nya livsstilen jag påbörjat. Detdär med eget personlgt träningsschema gjort av den duktige Jacco visade sig inte riktigt passa mig ändå. Jag tänkte jag skulle vara duktig och orka, men tyvärr så svek jag mig själv som jag gjort tusen gånger förr. Dessutom så går mitt gymkort ut om bara några dagar och jag är inte alls sugen på att skaffa mig ett nytt. Som mitt liv ser ut nu (och kommer göra året ut?) så har jag varken tid eller ork att fara till gymmet. Det är också ganska dyrt att hänga på gym och för mig är det knappast lönsamt.
Jag tänkte det var bättre att hitta på något som faktiskt inte krävde allt för mycket av mig. Jag har redan ett par bra springskor, Varför inte dra på mig dem och fara ut och springa en halvtimma?
Jo, vet ni vad, det har jag gjort varje vardag i två veckor nu. Imponerad? Jag tänkte försöka se om jag kunde påverka min kropp något innan vi drar till Greece och nu, med bara en vecka kvar så känns springturerna varje morgon(mån-fre) inte allt för tunga. Dock kanske det inte fortsätter på ritkigt samma vis efter utlandssemestern, men nån gång i veckan tror jag absolut att jag kan få mig själv ut i vildmarken men flåset igång.
Detta känns riktigt bra. Har inte börjat se något resultat än tyvärr.. men det kanske inte är något man själv märker?RSS 2.0