Blandade känslor

Ja, håret blev inte som bilderna och inte som jag hade tänkt det.. dock blev det inte så pjåkigt tillslut. Ska dock känna över helgen, och om det inte känns bra ska jag tillbaka på måndag och se vad vi kan göra. Kan då avslöja att jag är typ brunhårig nu. Det var ett tag sedan jag var det. Har varit blond i 3 år tror jag. För senast jag var vad man kan kalla brunhårig iallafall, var i slutet av 2008.
<--- Då såg jag ut såhär.
Imorgon blir en tung dag. Men ska försöka lätta upp med en rolig kväll då jag får träffa två länge saknade vänner som äntligen flyttat hem igen!
Lördag blir också lite party, med samma gäng! Måste ju ge tjejerna ett riktigt varm välkomnande! :-D


klipp klipp och färg färg

imorgon stiger jag upp tidigt och far till frissan. Är en trogen Sax&Kam kund! Kommer tömma plånboken, men vet iallafall att jag kommer gå därifrån nöjd! Som alltid!
Hade tänkt mig nått sånthär...

...har inte hittat någon perfekt bild av hur jag skulle vela ha det, men ja nått sånt iallafall.
*undra om de kan plastikoperera också*

Hated family.

Helt sjukt vilka människor det finns i världen.
The Most Hated Family in America Se alla 8 delar!

pa biologin

sitter pa biologin och forsoker att blogga fran mobilen. Gick inte sa bra som ni ser. Det gar inte att anvanda a, a, o haha!  och det gick inte heller att ladda upp bilder. jaja, nu ar rasten slut.

En elegi för alla sorger den där hösten handla om.

Vad upprivande dagar det har varit de senaste dagarna, men kanske inte för mig så mycket, men för några som står mig nära. Martinas bror är hittad. Efter nästa fyra år. Tankar virrvlar i luften. Saknar Martina så mycket, skulle så gärna vela ge henne en kram. Tårar har fallit för dig och dina föräldrar, jag tänker på er helatiden. ♥

Har även varit två jobbiga veckor för några andra som står mig mycket nära. En av Antons kusiner omkom för två veckor sedan i en tragisk olycka. Det gör ont i hjärtat att se folk omkring sig ledsna, utan att kunna göra något åt det. Har försökt trösta Anton lite, men det är svårt att trösta någon som inte visar så mycket, säger så mycket eller ens gråter. Det är begravning nästa fredag. Hatar begravningar, men vill ändå väldigt gärna vara där. Jag vill finnas där för Anton, hans familj och släkt. Jag vill trösta. Och jag vill få gråta lite även jag. Jag kände inte Jesper, men jag hade träffat han, pratat med han och umgåts juldagen med han. Även om det bara handlar om en dag, så vet jag vem han var, hur han såg ut, hur trevlig han var och hur mycket han betydde för Antons familj.

Har inte några superroliga veckor framför mig. Tyngden av sorg och saknad plus en massa jobb. Får försöka längta till de få ljusa stunderna som kommer dyka upp. Som när Martina & Amanda kommer hem igen, och när jag ska till stockholm och hälsa på syster & se Britney Spears i globen.
Ja, livet har visat sig inte lätt,
men var det ens meningen det från första början?


Go kväll.

Ikväll spelade vi bowling. JAG VAR SÄMST I VÄRLDEN! har aldrig varit så dålig på bowling någon gång i hela mitt liv... haha var ett tag sedan jag spelade och det märktes! Ikväll har vi även sett filmen Friends With Benefits och den var faktist rätt bra! :-)
imorgon blir det jobb 9-15 (lyckades få felle att ta mina tre sista timmar så jag får sluta när hon egentligen skulle sluta) Mycket snäll av henne, kände mig bara lite lat helt enkelt. eller ja, antons mamma har lovat att ta med oss på en storhandling där vid fyratiden (tror jag?) så den vill jag ju inte missa. Dessutom ska jag ut med några fina flickor imorgon kväll så det hade varit skönt att slippa stressa hem från jobbet för att göra sig i ordning osv. Iallafall känns morgondagen inte lika jobbig nu när jag vet att jag bara jobbar till tre (tack igen felle!).
Ne, nu hopp i säng.. skulle bara vela haft min man hem först men men, man får inte alltid som man önskar.
Sov sött skellefteå!


Lördag kväll är vi på G igen, Ohyes!

Oliver and the gang

Skulle se Oliver & Gänget igår när vi skulle sova men till min besvikelse så var det inte rätt film! Det KUNDE inte vara samma film jag sett tusen ggr när jag var liten! Rösterna var ju fel! :-O det var på nått sätt lika, men ändå visste jag att sådär ska karaktärerna inte låta! Och så ska låtarna inte sjungas!!! Jag gick ut på youtube för att visa Anton hur de egentligen ska låta men det fanns bara den felaktiga varsionen! Anton trodde jag hade blivit galen, och där ett tag trodde jag med att jag hade blivit det! Men nu, NU har jag beviset! Jag ÄR inte tokig! Jag hade rätt all along! :-D  (puhh!.. tokig vill man ju inte ha blivit)
det är versionen från 1997 som är den bättre ;-)

Nu är jag anmäld.

Har anmält mig till högskoleprovet den 29 okt. OM jag är NERVÖS! tror det kommer gå pissdåligt, vill egentligen inte se hur dålig jag är, det är därför jag dragit på det så länge :-S jaja, har hört att det går dåligt för alla första gången..


Med denna högskole-checklista kan det ju bara inte gå fel ;-)

Mitt nya liv som vegetarian

Ett liv som gris Del 1, Del 2. Bilder från Grisarnas verklighet.
Många av er vill säkert inte se detta. Ni vill helst blunda och det förstår jag. Det är enklare så. Men jag valde och se och nu har jag den sista biten i det pusslet jag påbörjade för mycket länge sedan. Detta är alltså bara en del av det som gjorde mitt val. De andra delarna är rättvisa, miljö och hälsoskäl.
Det är självklart ett ganska jobbigt val att bli vegetarian. Jag ska ändra i stor del nästan hela min kost. Från att vara en allätare, är jag nu någon som inte äter kött eller kyckling (Fisk och skaldjur har jag tänkt hänga kvar på ett litet tag till tror jag). För mig är det inte en jättestor uppoffring egentligen, jag föredrar helst vegetabilisk kost, men jag är självklart rädd för folks reaktioner, frågor och syn kring vegetarianer. Många känner sig påhoppade när någon väljer att avstå från kött. Kanske är det för att de egentligen vet att det är ett bra val. Men jag tycker inte att man behöver kritisera varandra. Vill man fråga någon varför man äter dittan och dattan och vill diskutera ska man självklart göra det, men då tycker jag även att man måste vara beredd på att få ett svar som man kanske egentligen inte vill höra.
Självklart behöver inte allt vara svart och vitt heller. Bara att minska sin köttkonsumtion hjälper mycket. Men om ni, som jag gjorde en lång tid, funderat på att bli vegetarian tipsar jag er att se de tre videoklippen jag länkade högst upp på inlägget, läsa frågor och svar på denna sida och även gå ut på google och kanske läsa lite olika om vegetarisk kost osv.Så nu vet ni vad jag är. Jag är samma person som förr, har samma värderingar, har samma tankar och samma åsikter, bara en sak har ändrats: nu är jag vegetarian.

pluggeliplugg

Skola imorgon kl 08.30 och tre timmar frammåt. Hann inte göra instuderingsfrågorna från förra lektionen så därför sitter jag och försöker göra dem nu innan sovdags. Dock gjorde min bänkkamrat toksvår första fråga! Eller faktist så vet jag inte ens om den är korrekt.. aja, prov om två veckor typ, toppen..!


onlineshopping

klickade just hem en fondation. Inte billigt, men billigare än i stan åtminstone!

Disney maratonTill lillemans toner

Lyssnar på denna nostalgiska låt. Väcker många minnen.
Jag, anna, hennes gamla rum, vänlistor,
skolkataloger, bilder och hemliga lappar, skratt, tankar, hiphop-stilen, fc, skoldiscon.
Ja du, gamla fina minnen, som vi skulle kunna skratta ihjäl oss åt om vi tänker tillbaka. Saknar den tiden. Man var ung, kunde vara barn och inte tänka så mycket. Trots det tyckte man att man hade det tungt, att man hade allt att tänka på. Men det klart, man vet ju inte bättre just då. Vilken toppentid alltså. Jag är så glad att jag har en fin barndom, en rolig barndom, en glad barndom att titta tillbaka på.♥anna du minns nog också vilken kille jag tänker på när jag hör denna, HAHA!

JobbarFresch

Hej jag heter Moa-Stina och jag är fräsch efter jobbet... not! Slutade 19 idag och sen dess har jag hunnit käka och sen se idol. Nu blir det dusch sen myspys med bullar och mjölk framför någon bra film. Imorgon är jag ledig, från jobbet åtminstone, har lektion i 80 min, men sen är jag ledig resten av dagen. Om det är fint väder blir det kanske en prommis i easytonarna. Btw, har fått mitt schema fram till den 9 okt. Har ingen rolig månad framför mig kan jag lova...

Urban Festivitas By CK

På röda mattan i helgen. Dock blev jag tvungen göra bilden svartvit.
Blev lite mer OK att se på då haha.


Det blir helg i helgen

Hemma från jobbet, nu börjar helgen för mig :-) Är ledig hela fredag, lördag, söndag, HÄRLIGT! är slutkörd efter denna vecka med både skola och jobb. Ja, fast bara att vänja sig, kommer vara så hela året ut. Iallafall så är det helg i helgen och på lördag är det Urban Festivitas By CK och dit ska jag och terr har vi bestämt :-D Komemr bli en trevlig och annrolunda kväll tror jag :-) är lite osäker på min outfit, och har inte ritkigt baestämt vad som ska drickas än, Terr snackade om champange? Lät dyrt, men maybe ;-) dags att besöka glasbanken snart då?
Så här såg det ut första gången, den 24/8.Mycket happy alcoholic haha.

webcam


kom hem från jobbet i mycket mycket bra tid idag! Hade den bästa stängningen jag någonsin haft! Superhärligt! Imorgon har jag lektion tidigt. Klockan 8.30 börjar jag och eftersom det mest troligt blir regn och vi ska befinna oss ute på den lektionen tänker jag nog att jag ska gå till comvux, i regnkläder och paraply. Jobbar även 16-22.30 imorgon, blir tredje dagen i rad jag stänger, men helt OK eftersom jag är ledig hela helgen :-)  planerna inför helgen är inte helt färdiga än, men nånting kul blir det :-)
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen hopp i säng.
ps. har ett bra webcam program nu, så förvänta er rätt mkt uppdatering och cambilder!

Första dan på plugget


Imorgon blir första dan på plugget. Är lite nervis men det ska ändå bli kul! :-)
btw, har försökt ladda ner nått slags webcam-program men det går inte så bra. Som ni ser så vardetta program inte så bra... det står ju fan manycam.com på bilden... kul.
Btw, planerar nog jag och terr att fara på den fina festen på CK i helgen, kuligt kuligt!! :-D

RSS 2.0