Bowser rapporterar från sveriges huvudstad

Nu skriver jag från syrrans dator här i sveriges huvudstad.
Idag har jag gått runt på stan nästan hela dan och hittat kläder =) det var längesen jag shoppade. härligt med två nya jeans tights, en t-shirt och två nya baslinnen(ett svart, ett vitt) + att jag köpte en ny bodybutter som jag tänkte ha till sommaren. Den luktar mums ska ni veta.
Maja &  Olle är och handlar nu. Så nu ska jag& aniara passa på att vila en stund eller två men Aniara har redan börjat hör jag.
vi ses♥

So close but still so far.

Är med älsklingen just nu. Han ligger och tar en liten nap för tillfället så då tänkte jag passa på att skriva.
Jag far till stockholm om ca 13 timmar... visst ska det blir kul, men ändå inte. Jag vill inte bort från anton, verkligen inte. Men det är ju bara 6 dar och det borde vi ju kunna klara, men det första gången vi är borta från varandra så länge det är nog därför det känns extra jobbigt. Vi ska strax ner och bada&basta :) anton är lite badkruka, men jag kommer putta i han om han inte får sig i själv. sen ska han sova här, så denna kväll blir riktigt mysig.
Hoppas ni andra också får en bra kväll och ett jättebra sportlov! Det är bara att ringa när hälst ni vill =)
Jag ska väl försöka låna syrrans dator i sthlm så jag kan skriva nått blogginlägg.
Men ha det bra nu sötnosar!
vi ses♥



Ha ett bra sportlov Plankton. Jag kommer hem om några dar. Älskar dig.

Känns kärlek alltid så?

"   Jag tryckte henne tätt intill mig och begravde ansiktet i hennes hår. Det jag kände för henne liknade en förtrollning. Jag var rädd för dess kraft, men kunde inte motstå den - och fann större glädje i den än något annat i livet.
- Det är som en förhäxning, sa Kaede, som om hon läst mina tankar. Den är så stark att jag inte kan motstå den. Känns kärlek alltid så?
- Jag vet inte. Jag har aldrig älskat någon annan än dig"

Citat ur  "Under lysande måne" av Lian Hearn

tänker på alla känslor som ligger bakom dedär meningarna.
det finaste citatet jag någonsin läst.
får tårar i ögonen av alla känslor & minnen som väcks innom mig.

Känslan kommer tillbaks

 
Dem flesta tänker nog på fest när dem här denhär, men för mig är det Friskvårdskompaniet, gym, träning osv osv. Det är pepplåt för att få en mer vältränad & fit kropp helt enkelt :].

Individuella valet.

Nu är mina individuella val inför 3:an gjorda. Vi ska gå 100 p på hösterminen och 100 p vårterminen.

Ht:
1. Ensemble A
2. Formgivning A - textil, mode 
3. Matlagning - kallkök


Vt:
1. Dans och gestaltning A
2. Scenisk gestaltning A
3. Konditori A

Håll nu tummarna för att jag får mina förstahandsval =)

btw, blev ingen fotostudio idag, men men

foto: Martina

kötta kötta kötta!

just nu vill jag döda våran bilduppgift i photoshop!
uppgiften är svår och jag har just insett att jag suger :(
aja, snart lunch, sen gymmet :)

vi ses♥
 


Don't cha!


Fettisdagen


Brända semlor med banan&madelmassa-kräm
*mums*

Feeling mixed.

Min kväll blev inte alls dålig igår, jag for till anton och sov och vi käkade kladdkakesmet i massor :] men ikväll blir det mindre roligt, jag ska göra kinesiskan och nog lite matte, sen ska jag bara umgås med mamma tror jag. Nästan inge msn ikväll, jag kan gärna sms:a -för mobilen kan jag ju bära runt på men om man msn:ar fastnar man ju vid datorn och är fast där hela kvällen.

Det är blandade känslor stockholmsresan närmar sig.
Jag tycker det ska bli trevligt att umgås med maja,olle&aniara och även kul att strosa i storstan, men vara borta från bejbi 6 dar.. :'-( + att jag missar att följa han och hans familj till vildmarkskampen och övernatta osv vilket hade varit dödsmysigt (!)  + att jag missar att festa med lite folk fredag eftersom thomas fyllt 18 (jag skulle inte kunnat hängt med ut på krogen, men förfesta med dem hade varit kul)

Imorgon är det fotoklubben och vi ska få vara i ett mörkerrum om jag inte har fel. Vi får säkert fota som vanligt också men jag har ingen idé riktigt. isåfall nån till riktigt extrem sminkning som vi gjorde på Julia förra gången, men denna gång på antingen mig eller marr.


Modell: Julia
Sminkning: Jag & martina
Foto: Jag

Fettisdag idag btw =) inte för jag gillar semlor så värst, men äta en måste man! det hör ju som till.
vi ses♥

Måndag kväll.


Bara drygt 3 dygn och 14 timmar innan jag tar flyget till syockholm. innan dess ska jag ha hunnit välja mina individuella val inför 3:an.  Jag ska kolla och riktigt fundera ikväll, mamma ska också få komma och hjälpa. Jag ska väl inte göra så mtk mer ikväll förutom förbereda mig inför svenskan och jag borde även kolla kinesiskan, men allt tar emot, jag orkar inte -vill inte. Men måste stå ut nu, alla har börjat se att jag ger upp, vilket känns jobbigt för då måste jag inse det själv och faktist göra någonting åt det...
Känner mig lite nere ikväll.. vet inte alls varför. känner inte för att göra något, men känner inet för att vara rastlös. Känner inte för att vara med någon, men vill verkligen inte vara ensam.
Även fast jag mår så himla bra nu förtiden så måste det ju få finnas stunder då man får vara lite smånere.

Vi har egentligen våra långa sovmorgon imorgon, så jag hade tänkt fara och gymma, men vi har en föreläsning om skogsindustrin då som vi måste lyssna på (!?) ehmm.. Nejtack! jag tror jag vill ha min sovmorgon.
Känner verkligen för att ta tag i gymmandet , men på nått sätt äre som om jag inte orkar ta mig dit. Jag har som kommit in i en slappa/äta sötsaker -period och såna är svåra att komma ur. Behöver peppning av någon för en sådan sak.

Ne gud, detta blev inge glatt inlägg. Aja, jag ser iallafall fram emot kladdkakesmeten som jag har i kylskåpet :)
Hoppas ni får en bättre kväll än vad jag nog kommer få
ring gärna en signal om ni vill prata, eller skriv på msn, muntra upp mig kära ni.
vi ses♥


Nu e jag helt galen!

Skotertrippen var urmysig :) hade riktigt kul & trevligt i helgen. Jag har blivit kallad knubbis och anna har blivit mobbad för att hon slängde ur sig: -"Asså okej, jag vet att jag är ytlig, men asså det VÄRSTA jag vet är fula kläder" (HAhahaha xD mkt skratt åt det). Lollo har inte blivit så mobbad för något men hon var den som gjorde sig mest illa fysiskt.
Jag orkar egentligen inte beskriva helgen med så mycket ord. Men ni vet vell vad man brukar säga:

En bild säger mer en tusen ord
vilket måste betyda att 
60 bilder säger mer än 60000 ord.



















































vi ses♥

Känn dig utmanad.

Utmanad!
Jag har blivit utmanad av Martina och det här är reglerna:
1. Öppna din mapp med foton.
2. Öppna mapp nummer 6.
3. Publicera bild nr. 6 och skriv historien bakom.

Det är de otrligt fina flickorna i luciagänget :) Vi var i Bolidens kyrka och skulle lussa. Jag skulle vara lucia denna kväll. Vi var inte bara lite peppade som ni kanske ser ;).   saknar dem.


Jag utmanar alla som har sin mobil innom en meters avstånd ;-).

Kiss me goodbye on a friday afternoon


HAHahaha WOW! hade 108 besökare igår, shieet =) va kul hihi
åså får man komplimanger för att man tar fina bilder osv, fy så kul, man blir så himla glad när nån gillar det man gör. Jag som mest skriver strunt på min blogg.. lixom bara rablar upp allt som flyger ur min skalle haha. och ändå har jag ju en del stammisar som kollar in varje dag :-) kul kul
ni får gärna skriva en kommentar lite dåochdå om ni vill, eller bara skriva vem ni är, för det är man ju mest nyfiken på, vilka som faktist läser ens blogg :]

I helgen (om några timmar) far jag till Finnträsk med Lollo&anna för att åka skoter, umgås, mysa osv :) är rätt pepp. Vi ska fara och köpa fett på maxi innan vi drar till skogen. Kommer hem söndag nån gång (inte bestämt tid än) så då blir det inget bloggande i helgen som ni förstår :-/ tråkigt -I KNOW, men ni får gärna titta in söndag, för då har jag en massa massa bilder ni ska få se. Både jag och anna ska ha med oss våra systemisar så ja, bilder lär det bli. kanske inte snygga eftersom vi ska vara i mjukis hela helgen, men ni får stå ut ;)

Ne nu måste jag vila eftersom jag gått runt och gjort reklam hela dagen. Mina ben är förtusan sömniga efter allt gående och måste få en  tupplur.

Ha en bra helg nu alla,
speciellt min plankton som kommer saknas på ett hörn eller två i helgen.puss.
vi ses♥

Företag för en dag.

U N G D O M S H Ä L S A N:)

imorgon kommer jag, martina, anna & emma att gå runt på balder, kaplan, anderstorp och stan för att göra lite reklam för ungdomshälsan :) det är vårat arbete för "Företag för en dag". Ni får gärna skänka en slant om ni känner för det :] det skulle vi bli mycket glada över.
Jag och martina har kämpat hela eftermiddagen med att fixa plancherna vi ska ha på oss, det är sånadär fina med en fram-en bak och med snören som håller ihop den över axlarna.
Vad jag ska göra ikväll vet jag inte riktigt, men nog bara ta det lugnt, kanske umgås med anton om han inte redan har andra planer. Jag kommer ju inte se han på hela helgen eftersom jag ska vara och köra skoter med Lollo&Anna - vilket kommer bli jättekul men jag kommer sakna min bejbi.

Ögonen känns rätt tunga nu om jag ska vara ärlig, hade svårt att somna igår av någon konstig anledning. tror jag ska lägga mig framför tv:n en snabbis
vi ses♥

Walking in the streets at night.

Skellefteå en onsdagskväll.




Jag fick muchis på cocacola efter fotoklubben så jag var tvungen att skynda mig till ica innan dem stängde för att köpa en flaska coce.
jag får lätt munchis på olika mumsiga saker (A) fy det blir inte roligt om jag en dag blir gravid...

So look at me now.

Såg även Emelie sjunga på e-fyran idag =) Jätteduktigt av hon och hennes kompis!
Njöt varenda minut :)


foto: jag

fotoklubben 18 02 09

Beautiful without redigering.





Modell: Julia
Foto: Jag
Smink: Jag&Martina


Behind scenes:

Sundrenched world.

Lyssnar på Joshua Radin och försöker göra utrymme på min dator så jag kan lägga ut dagens fotklubbsbilder som bleb helt gorgeous. Jag sminkade julia och marr hjälpte med att sätta fast stjärnor. Sen fotade jag och martina Julia i massor, hon ver helt underbart vacker :) så det blev riktigt många topnotch-bilder tagna idag.
Nu börjar mamma tjata på min klädbomb jag har lagt i ena fotöljen .. så bäst att ta tag i det nudå.
Ska ta en riktigt varm dusch sen, för man vet aldrig när jag får det nästa gång, för alla rör håller på att frysa ihop i vårat hem. Finns bara kallvatten på hela mellanvåningen och övervåningen. Inge vatten alls i köket eller tioan brevid mig. Så det är bara nere i källaren vi har varmvatten.
nu måste jag skynda, ni får se bilder sen.
vi ses♥

Använd kondom grabben!


Dethär var typ det sjukaste jag har sett! xD

I wonder how you keep warm


foto: marr

Så idag har vi fotoklubben och vi har typ bara tänkt latja runt.. låna lite utklädningskläder från Blåhästen osv :) Blir nog kul, men ärså trött idag så jag känner inte peppen just nu att behöva cykla dit.. men jag kanske laddar iPoden och tar en prommis istället :)
HAd nyss idén att gå ut och fota i det fina vintevädret men nej.. direkt jag kände värmen inifrån så lockade en varm kopp te och se tv under täcket, alldelens för mycket.

Vad ska ni hitta på förnåge idag då?

You know that I know, that you know that I know that you know, that you can come up with an idéa.

Anton kom och vi gjorde middag här.. eller asså, vi kokade bullens korv, gjorde mos och sen åt vi med nå bröd vi hade ;P sen så somnade vi.. måste ha fått paltkoma eller nått haha. Vi sov och vaknade för typ en timma sedan. Det var väl mysigt men vi sov ju som bort hela dan.Hade kanske velat umgåtts lite mer men det blir väl en annan dag :)
AJa, hade väl ändå inget viktigt för mig idag. Men frågan är om jag kan sova ikväll.
Om nån är sugen på midnight talk så är det bara att ringa :)
Jag börjar tagga inför helgen med tjejerna och skoter + två systemkameror ;) Kan inet gå dåligt ska ni se. Vi ska även försöka få tag på nått roligt att dricka, typ några cider var bara, men det verkar bli svårt för oss.
Jag börjar tagga hemavan också! Annagummsan, det är bara att tagg,tagg,tagg,tagg,tagg i typ 2 månader till!
nu ska jag ta mig nått.. typ nå sött å fika eller funderar på ett glas proviva, sen sätta mig å se filmen (som går på 3:an) med mami&papi :)

Föresten, har ni nån idé för fotoklubben imorgon? nått slags tema ni saknat bland våra bilder? Snälla kom med idéer för jag börjar få dålig fantasi :/

vi ses♥


Foto: Jag                                                   Foto: Martina
Modell: Martina                                        Modell: Jag


home.


Jahapp,idag har man hela huset för sig själv ända tills kl halv 9 ungefär.
Jag måste alltså laga mat själv.. fy, det lät jobbigt... får bli mackor eller typ sallad till middag, eller så småäter jag helatiden istället (A) haha
är lite småpömsi just nu, ska nog ta en liten powernap och lyssna på josh rouse :)
vi ses♥

ett fett inlägg, yaoo!


fett är bra
fett är gott
äta fett bör man
annars dör man



Vissa borde ta lärdom av mig

(detta var dem enda bilderna av fett+mig jag hade på datorn. finns sjukt många fler men det är på en hårddisk och den orkar jag inte kopla in)

pigg

fy så sleepy jag känner mig :$
måste ta en tupplur innan camilla kommer

två sommrar sedan

sleepyhead


Jag sitter på skolan, är sugen på stigskonditori, väntar på sms, är trött, vill hem, funderar på vad jag och camilla ska göra ikväll och funderar på någon foto idé till onsdag.
vi har flash vlket jag inte gillar...
aja, annars är livet bra :)

vi ses♥

Dagen blir vad du gör den till.

Gårdagen var underbar. Bättre än vad jag förväntat mig. Helt underbar.




Då jag kom till Anton vid halv sex-tiden så hade han shorta & kavaj på sig, hade släckt alla lampor, tänt ljus, dukat fram middagen han lagat åt mig och vid dörren gav han mig en puss och en ros. På bordet såg jag att en liten smyckesask låg. Halsbandet har jag på mig nu, och det lär jag inte ta av mig i första taget. Jag gav han ett stort alla-hjärtans-dag-kort jag gjort själv, en ros, chokladask, massagolja, ett foto och ett gosedjur som skulle likna bowser :] Kankse låter fånigt allt detdär, men det är bara som jag är, jag gillar att engagera mig. Han bjöd ju faktist på middagen som han hade stått och kämpat med. Tror det var världens mest avancerade cesarsallad , middagen kostade över 200 spän för han. Tycker iallafall det var romantiskt av min plankton :]
Resten av kvällen bestod av filmen "Systrar i jeans", massage, sång och gitarr och bara en massa massa mys. Men vi la oss inte så väldans sent ändå, kanske blev sådär vid 3-tiden. vi hade ingen tidsuppfatting över huvutaget, tiden stod som stilla.
Kom hem för typ två timmar sedan, och saknar han redan. Fåniga jag :]
Hoppas ni, både kära och alla-hjärtans-dag-bojkottare,hade en någorlunda bra alla ♥-ns dag iallafall:-)


nä, nu ska jag ta glass
vi ses♥

Alla hjärtans dag♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

kärlek


 


Kärlek är allt som behövs

Nu har jag kollat på många bloggar där folk skrivet att alla hjärtans dag är överskattad, löjlig  osv osv, och jag säger såhär som jag kommenterade på Viktorias blogg:
Det klart, ALLA vet att alla hjärtans dag är överskattad. bara komersiellt skit för att affärerna ska få sälja så mkt hjärtformade saker som möjligt. Men ändå har jag sett fram emot denhär dagen jättmkt detta år. Men det beror ju på att jag har någon som jag verkligen vill spendera dagen med. Många som är ensamma känner sig ännu mer ensam, och det förstår jag. Men jag tycker inte att alla hjärtans dag ska glömmas bort. Man behöver inte köpa massa saker, man behöver inte spendera dagen med "the one true love", man behöver kanske bara säga till dem som står en riktigt nära: "Jag älskar er". Kärlek betyder inte bara förälskelse, kärlek är allt, alltså även vänskap.
Så spendera dagen med någon/några du gillar, trivs med och mår bra med så har du en lyckad alla hjärtans dag.


Så.. vad tycker ni om min kommentar? Är den inte rätt vettig ändå?
Iallafall så måste jag dra nu, måste en sväng in på stan för ett litet ärende (A)


vi ses♥

Ett gott skratt förlänger livet


HAHAHAHHAA jag tror jag dör!!!
FY ! kan skratta åt det i flera år tror jag!
du har söta kompisar bejbi xD

Take my hart.

Sorry, hade inte tid att skriva igår.
jag for på provet - provet gick skit!
Jag for och tog sprutan - gick bra men har fortfarande ont i armen haha
jag var med anna f hela kvällen - var mysigt :]
Och idag är det alla hjärtans dag =) vad ska alla göra för något? Vem ska ni spendera dagen med?
Jag tror nog alla redan vet vem jag ska spendera dagen med. Min PlanktonAnton och vi ska väl bara mysapå tror jag :]

Jag mår mkt bättre idag btw, min förkylning känns nästan som helt bortblåst :D! Jag fick en hostattack i natt dock, men hostar nästan inget nu och om jag tar lite hostmedicin innan jag far till bejbi så borde jag inte hosta speciellt mkt på hela kvällen :)

ha en bra alla hjärtans dag!
pussar&kramar
vi ses♥

Om du lämnade mig nu


Jag vet att jag har lagt ut denhär förr, men den är så fin.
Gillar den här låten. Sjunger den ofta,
 och försöker lära mig den på gitarr, men måste ha varit fel ackord jag hittade för det lät inte rättdå man spelade det.

har ni tips på nån fin romantisk låt som ni tycker jag ska lära mig på gitarr & sjunga till?

fanheller

Bestämt:
Jag far till provet imorgon
Kanske äter lunch på skolan
Hem
Far och tar gardicilsprutan kl 14.00
Hem

kommer inte palla skolan.
Nu orkar jag inte förkylningen längre!
Jag vill bli frisk!

pillat till frillan

äntligen är luggen trimmad :) har stört mig på den länge nu och idag fick jag åka till min räddare i nöden Mia och klippa den, gratis tom! det är så härligt för hon vet exakt hur jag vill ha min frilla så allt ajg behöver göraär att sätta mig på pallen i 10 min så är det fixat sen. Hon är för go hon!
Idag for jag till skolan, fast det var nog inet det bästa draget.. har haft så jävla ont i bröstet, halsen osv hela dagen! Och hostan tar snart död på mig.
men För övrigt så älskar jag livet otroligt mkt just nu! Kom och tänka på hur himla glad jag var när jag gick hem idag.
Och jag längtar till alla hjärtans dag för då blir det bara jag och min bejbi, inget annat:]

Ikväll borde jag faktist ta tag i engelskapluggandet... har ju engelskaprov imorgon.. tror det är det enda jag ska fara till, jag orkar inte de andra tror jag, särskillt inte kinesiskan, det blir ett helvette att ta sig dit :/
Btw, fick tillbaka kemiprovet idag som jag var säker, och då menar jag BOMBsäker på att jag skulle få ett stort jävla fett IG på(eftersom jag fick totaly blackout på provet). Men tro det eller ej, jag bröjade nästan gråta av skratt när jag såg att allt jag ändå hade chansat och skrivit på hade jag skrapat ihop 14 p och det räcker för ett medelmåttigt G iallafall xD! GUDENDÅ, än en gång har jag lyckats klara mig undan ett ig (A)



nu ska jag bara försöka hitta nå roliga bilder att bjuda på eftersom humöret är på topp :)

Åh, kolla va jag hittade!
Checka fjårtis minen på sista bilden! jag lyckades verkligen där ;-) 
men min Pee&Poo klocka är jag fan nöjd med :].Det här är bilder på mig och några klassmates ifrån åk 8.
Jag vet att ni tycker vi var heta brids! Njut gott folk!

vi ses♥

yoga, muscleworkout, balance



Medans mitt nagellack torkar och innan jag duschar så ska jag nog ta och spela lite wii fit =)!

god natt på er allesammans :)






















Leka modell

Fotoklubben i onsdags.


Modell: Jag
Foto: Julia
Redigering: Jag

Keep alive

Idag har jag varit hemma hela dagen.
Anton kom och nattade mig i natt och sov över och på morgonen sjukanmälde vi oss båda eftersom vi har drappats av samma förkylning. Men imorgon blir det nog ändå skola tror jag, fast ska inte vara med på gympan.
och mamma ringde för inte så längesen och sa att hon&pappa har beställt Gardasil åt mig, och första sprutan ska jag ta på fredag kl.14.00 .. fy gruvar mig typ. men ätligen har mami&papi förstått att det kanske är bäst att jag får vaccinet.
Det blir ingen fotoklubb ikväll =/
vi ses♥

en till såndär lista. I know you like!


Modell: Jag
Foto: Julia
Redigering: Jag

Vad heter du?: Judit Moa-Stina Lindström
Ålder: 17
Längd: typ165 cm
Hårfärg: Guld/mellanblond
Ögonfärg: Grön
Beroende av: kärlek
Hur mycket smink använder du dagligen?: ganska olika men har alltid foundation och rouge iallafall.
Vad har du ätit idag?: mackor med baconost och sen glass med jordgubbar
Dagens klädselmjuka kortkorta shorts och en tröja med djungeldjur på (min pyjamas) 
Glädje just nu?: hmm.. bli frisk? är nyfiken på alla hjärtans dag också
Irritation just nu?: FÖRKYLNINGEN
Senaste låt du hörde?: "I want you to want me"
Senaste inköp?: 9st tights från cubus
Vilka hårfärger har du haft?: brunt (alla olika nyanser), lite orange, rött, åså blond såklart
Brukar du äta frukost?: Oftast, då jag hinner
Vad gör du om helgerna?: umgås med folk, festar lite då&då och allmänt chillar
Gillar du att få uppmärksamhet?: Jo visst
Husdjur: Lucia & Castro (kissemissar)
Hur är ditt hår?: risigt som fan
Brukar du bädda sängen?: rätt ofta faktist
Har du mest skivor eller filmer?: filmer
Favoritaffär?: h&m och även lite veromoda tror jag
Vad har du på väggarna?: en 42 tums tv (eller tror den är 42.. eller nått liknande)
Hur gammal var/kommer du vara när du flyttar hemifrån?: åhå, så snart som möjligt, typ 18 el 19?
Hur många timmar sover du per natt?: 6 typ 
Beskriv dig själv med tre ord?: sexymama när det enda ordet so behövs 
Vem betyder mest för dig?: omöjligt att säga, alla betyder så mkt på så olika sätt
Föredrar du att vara singel?: nee
Är du singel?: nee
Senaste hångel?: hm, i förrgår tror jag.. eller du kanske menade person? haha
Hur mår du just nu?: snuvig och sjuk men annars prima
Senaste program du såg på?: svampbob fyrkant 
Senaste film?: oj ehm.. the holiday tror jag
Vad var det senaste du sa?: "joo,den är stor!"  (jag menade min och annas tunnel vi gjorde i snöhögen)
Hur ofta tvättar du ansiktet?: varje dag
Vem vet mest om dig?: anna, lollo & kajsa tror jag
Vad har du i ditt fönster?: en stålgej formad som ett hjärta som jag gjorde på  mellanstadiet typ
Vem var den senaste personen du umgicks med?: antonplankton
Hur dags gick du och la dig igår?: vid halv 3 maybe
Och klev upp?: vid 11 tror jag (asså i morse)
Vad behöver du mest just nu?: PENGAR!!
Har du fler kort på dig själv än dina vänner?: haha pinsamt men det har jag nog säkert
Har du bra minne?: ganska bra faktist, beror på vad det handlar om såklart
För eller emot plastikoperationer?: nja, folk gör väl som dem vill
Vad ska du göra ikväll?: måste typ plugga engelska och så blir det nog lite blogg, msn åså topmodel
Svårt eller lätt för att sitta still?: rätt lätt tror jag, inget jag brukar tänka på speciellt mkt. men jag gillar att sitta?
Är du enkelspårig?: ehm vet inte
Hur vill du avsluta det här?: hejdå :)

Jamie Kennedy



Han e grym, han e fan grym

Keep smiling



såhär förkyld var det faktist längesen jag var haha.
Aja, nu blir det mjukiskläder och snart kommer lollo :) det blir bara chillkväll för oss.
topmodel kl 20 också ^^

Justeja, råkade stöta på denhär bilden och det var ju meningen att ajg skulle ah med denna på min header men råkade glömma bort den. Aja, jag kanske ändå ser för mkt ut som "mammas lilla flicka" på denhär så den kanske inte skulle passa in ;)

vi ses♥


Hey now hey now!


Fy, frisk är det sista jag känner mig idag
Men vi har bara två lektioner och det känns så ovärt att vara hemma från skolan då.
Det är lika bra att fara på skolan, träffa kompisarna, och sen kunna fara på stan ,  även fast jag inte mår bra...

Nu ska jag tagga myslåten och göra mig i ordning
vi ses♥


jag och anna har börjat tagga hemavan i påsk =)


we can build anything together

Vi har byggt snökoja, har ni det kanske!?         .. trodde väl inte det ;)
Det måste ju betyda att vi är otroligt mycket coolare än er.

bästvän♥


Myslåt


Classified - "It aint over".

egoheader

Ny header.. ja.. rätt egotrippad kanske vissa tycker, men ähh, det är ju min blogg så vadå? (A) och jag har ju haft en header utan en endaste bild i flera månader så nu blev det bildbomb istället.
Men kommentera gärna vad ni tycker =)

bilderna i min nya header är tagna av
Julia(den största bilden), Ida(den nära vinterbilden) och Martina(de 4 återstående bilderna)

Vet inte vad jag ska göra ikväll, jag kanske drar till anton en tväris :) vi får se
vi ses♥

It hasn't been your day your week your month or even your year.


Jag gillar att läsa hennes blogg men nånting har hänt. Hon verkar så ledsen.
Jag vet inte ifall jag skulle göra någon skillnad, men hur som hälst så finns jag inte i luleå för att hjälpa henne.
Önskar hon bodde här, bara 50 m ifrån mig igen.

Jag saknar min Evelina Boija mer än nån kan ana.







Vithatten -4:e mest skrämmande spökhus i sverige

  
Gudendå! FY SÅ KUL det är med skoter!











<sexy brids






Tack alla, för en underbar helg.

Innan alla klassmates kom vid 2-tiden i fredags fick jag öva typ 10 min med antons skoter i djupsnön på en äng. Det gick väl sådär, jag körde som max typ 15 km/h och svänga jaa.. det gick , men inte mer än så ;) och jag råkade hamna på snedden i djupsnön utanför spåret och då lärde anton mig att då skulle man ställa sig med båda fötterna på den sidan som var mot spåret och sen gasaoch svänga ditåt. - Det hade jag otroligt mycket nytta av viljalova!
Sen när alla hade kommit for vi och hämtade hyrskotrarna och sen vare bara att bege sig ut i skogen 3 mil till vithatten. Det vat inte en enkel väg dit skaniveta! alla spåren var igensnöade så anton chansade och gjorde ett eget spår (och en liten hemlis ;) : ibland visste han inte ens vars vi va men det berättade han försyåss inte för alla). Alla fastnade minst en gång i djupsnön ganska regält men jag och marr var dem enda somklarade det själv;)! VI var grymma pådetdär och om ajg får säga det själv så var jag grym på att undvika såna situationer (medhjälpav det anton lärt mig). Jag fick en massa beröm av Marr och även från Jompa och Jonte vilket peppade mig som fan! Eftersom det avr första gången jag körde tyckte ajg verkligen jag var grymmast av hela bunten (A)(förlåt allt skryt men jag tycker jag har rätt till det) Anton har inte riktigt velat erkänna det Live än, menpå sms så kunde han iallafall säga: "ni var bra på att köra":). Men jag har ju faktist dig att tacka bejbi, du var ju en bra lärare :*!
   När vi kom till vithatten så var det verkligen jättefint. Mysigt är ordet för allt. Badtunna, bastu, sovstuga, matstuga och allt drivs bara med kaminer, ljus och öppen eld. Det finns ingen elektrisitet överhuvutaget. Det var ett jobb att försöka hålla allt varmt men det vare värt. Btw, Jonte fyllde 18 i fredags, och vi tjejer + hjons röv gav han en uppblåsbar barbara xD så Grattis på han!
  På lördagsmorgonen for vi hem, lämnade packningen hos anton och sen drog vi ut på dammängarna och körde runt och hoppade och latjade i den fluffiga djupa snön :] Det var otroligt roligt! Jag och marr studsade runt på skotern och hoppade lite smått överallt och ramlade nog av mest av alla men det gjorde inget för det avr bara mjukt att landa och vi hade så kul så kul! =) Sen vid 2-tiden for vi med bussen hem. Väl hemma så hoppade jag direkt in i duschen för jag hade varken bytt kläder eller duschat på två dagar. Jag luktade alltså skit och hade ont i hela kroppen. Har det fortfarande, en massa jävla träningesverk + lite blåmärken xD men inegn större skada skedd. Jag sov typ hela gårdagen, inget skämt, från att jag kom ut ur duschen la jag mig i soffan och sov, sen steg jag upp -åt mat, la mig igen och sen åt jag glass , sen la jag mig igen. Spelade ingen roll vars jag var, jag la mig ner på golvet vid brasan vid ett tillfället tom.
  Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vädret ser inte så lockande ut. Jag tror det blir att sitta hemma och chilla, kanske göralite läxor och göra min nya design och header =) Efterlängtat!
Hoppas eran helg var lika bra som min, berätta gärna :)
Vi ses♥!

sticky

tagg tagg tagg tagg tagg tagg tagg

tjo alla barn nu är det barnprogram

sitter hos bejbi nu
han har tänkt skrämma mig med skräckfilm ikväll, men han kommer icket att lyckas ;)
ha en bra kväll
puss

never gonna give you up.


Det går kanske inte riktigt brimaballerina för mitt bloggskrivande just nu och det kommer inte bli bättre i helgen tyvärr :S
Imorgon nästan direkt efter skolan far jag till svansele med plankton och myser en dag(och smygtränar skoterkörning). På fredagen kommer ett gäng från klassen för att vi alla ska fara till vithatten(vildmarkskampen) en natt :)  det blir skoter, bastu, badtunna, lekar, mys och fest =)=) ser fram emot denna helg villjalova! =) tror vi kommer få
KANONKUL, fyra av fem toasters lixom.
Efter helgen lovar jag att bomba bloggen med bilder från helgen. Så håll utkik!
Hoppas ni får det lika bra och kul som jag kommer få.

Ge inte upp min blogg , den är inte död :-)
vi ses♥


(efter helgen är detta "no big deal" för mig ;) )

gym gym gym gym

vaknade lite sent men Nu blir det ändå gymmet =)
måste säga förlåt för att jag var nere igårkväll. Jag är glad för allt jag har. Jag älskar mitt liv, men ibland önskar man bar att saker hade varit ännu bättre. men jag skulle aldrig byta mitt liv mot någon annans.

nu nå msåte jag ju skynda mig :P
vi ses♥

All I want are for you to be happy.

Oj, inte så bra uppdatering idag.
Jag har varit med Camilla och Anna idag och vi har bara snackat hela kvällen :)
sen har jag skrivit klart min Satir till svenskan som blev.. hmm sådär iallafall.
Imorgon blir det gym före skolan som förra veckan. Längtar efter träning och få ha på peppande musik osv osv, ni fattar. få ut lite känslor åså genom träning är avslappnande på nå sätt.
Ska på volleybollen imorgon. Inte för att träna, utan för att säga att jag ska sluta. Känns otroligt jobbigt, men måste göras nån gång, och det känns ändå bättre att säga det rakt till dem än på sms eller nått. Känns fånigt.

Känslor går så mycket upp&ner nuförtiden. Ena stunden är jag sprudlande glad och andra stunden tyst som en mus, med tårar i ögonen och ont i delar av kroppen jag inte visste kunde göra ont. Det är en slags obehaglig känsla i bröstet. Men å andra sidan känns det som om jag borde nästan vara lycklig nu, men jag tror det ligger längre bort än vad jag väntade mig.
Det är så mkt som jag inte vet. Vad som sägs, vad som känns. Det skrämmer mig. Och det känns allt som mitt fel. varför?
Ibland räcker inte dedär tre orden till. man måste mena det, visa det och leva det. och ibland räcker inte ens ett förlåt för att göra allt bättre.
Det krävs så lite för att få mig illamående nuförtiden.det är ingen vanlig illamående, utan en som inte går att få bort genom spya, utan bara genom trygghet,säkerhet.
Ni tycker nog bara jag svamlar på just nu. Jag vet inte ens varför jag skriver allt dethär påmin blogg. Jag orkar bara inte hålla inne allt och ha ont, that's all.
Känns som om det kommer bli roligt att somna ikväll..


sov gott alla.
vi ses♥

Stinky rapporterar


Taggar för klassfest på vithatten i helgen! =)=)
Och marr sa att hon tyckte det kändes bra att hon skulle åka på samma skoter som mig!
:] hihi,  men hon ville tydligen inte att jag skulle äta upp hennes pimpim-klubba (A)
Men jag ska nog träna på att svänga samtidigt gasa med skotern på torsdag (A) då ska ni få se, då blir jag "pro. Bro"! ;)


nu ska jag fortsätta med flashuppgiften, innan jag somanr :$
vi ses♥

Jag och Martina♥

Förlåt martina, jag var bara tvungen att lägga ut den här på min blogg!du får såklart säga till om jag ska ta bort den. men Jag har inte hunnit redigera nån av bilderna än och jag tyckte du hade redigerat den riktigt bra!

f o t o g r a f :  Julia     B i l d r e d i g e r i n g :  Martina

Nocks

En tråkig kväll på jobbet i kapprummet.
Tror jag hängde in 26 kappor som mest igårkväll.
HAha. Bra musik spelade dem iallafall :-)





Annas Överraskningsfest.

Bilder från i fredags.
Tror inte det blev en enda fin på mig, men ähh, hoppas det ger er nöje iallafall ;)














Somsagt många ggr förr - Allt för dig.

RSS 2.0