Soff-funderingar

Vi har nu landat hos mamma & pappa och har alltså kommit halvägs i den stora flytten med slutdestination på Östra Nygatan. Fortfarande är det lite städning kvar att göra i läggan på getis, men vi kommer inte bo där nå mer. Nu blir det någon vecka här och sen, förhoppningsvis redan kring den 20:de, får vi vårt nya hem.
Jag har börjat kolla på soffor till nya lägenheten. Det är så sjukt dyrt med soffa, och jag har ingen djup plånbok tyvärr men jag har hittat en jag verkligen gillar och hoppas på att kunna köpa! :-) Stor, snygg, fin färg och bra pris! Så detta är absolut ett tips till mina vänner som jag vet också är i flytt-tagen just nu! Jag har inte sett något annat ställe som har lika mycket soffa för samma pris som på Trademax och dessutom har gratis hemleverans! Och btw, skriver ni om dem på er blogg så får ni även ett presentkort på 500 kr, fett värt!
 
Jag och Anton ska ioförsig bara bo på 50 kvm och vardagsrummet är ju alltså inte förfärligt stort, men när jag bjuder över mina vänner på fest hos oss vill jag att alla ska kunna rymmas vid ett och samma bord och ha det mysigt! Jag tycker det ser hemtrevligt och välkomnande ut med en stor soffa så jag håller tummarna för denna!
Tänkte mig denna (fast vänstervriden, dvs det öppna slutet på andra sidan). Den ser vit ut på bilden, men tror den är mer beige i verkligheten. Finns även i svart, grått och brunt.
 

 

Hejdå Getberget

Idag börjar vi flytten från Getberget.
Så det är typ vad hela min helg kommer bestå av. Himla fint väder idag dock, måste nog kanske gå fram och tillbaka till stan en snabbis, för att få se solen lite och göra några småärenden. Imorgon kväll måste jag få ta en liten paus ändå tänkte jag så kanske blir det nån slags vinkväll, eller liknande, med terr och fannie :-)
♥lilla hjärtat
 

Lägenhetsägare

Är lägenhetsägare!!! (igen)
Om en månad flyttar jag och anton till en superfin tvåa på älvsbacka :-D

söndag igen

Imorgon är det tillbaks till vardagen. Och nästa helg kommer främst att bestå av utflyttning. Imorgon skriver jag kontrakt för den nya lägenheten och nästa måndag lämnar jag över nyckeln för denna. Har inte fått separationsångest än, men lär få det nästa söndag.
Det blir en månad hemma innan vi får tillgång till den nya. Känns helt okej att flytta hem, men kommer nog kännas konstigt. Hoppas jag inte blir för bekväm, då kanske man inte vill flytta ifrån föräldrarna igen?
Nja, tror inte det ska vara ett problem!
Måste börja planera en Ikearesa också! Har startat på ny kula så behöver ganska mycke möbler. Dock vet jag inte hur pengarna ska räcka..

fan för tvätt-tjuvar

Ahhhh! Denna morgonen startade inte bra.
Igår fanns det fortfarande kvar en tvätt-tid i helgen och det var nu, lördag morgon (7-12).
Eftersom jag varit med om denna situation förr så tänkte jag att nu bokar vi den, så ingen tant "hänger på låset" imorgon bitti och tar den tiden, vilket hände förra gången.
Så som sagt bokade vi tiden igår eftermiddags och nu i morse när väckaren ringde klockan sju så hade vi knappt sovit fyra timmar och var aströtta, så jag tänkte, nemen vi tvättar om en stund. När klockan blev åtta så började jag försöka få upp oss ur sängen och vi började samla ihop all smutstvätt vi hade. Det finns en skylt nere i tvättrummet där det står nått i stil med: "Har den som bokat inte börjat tvätta inom en timma från startad tid så får någon annan tvätta på den tiden."
Jo, vi visste det, men vi kom ner till tvättrummet 08.20 och tänkte väl inte att någon är så taskig och verkligen tar tiden när det är lördagmorgon och man kommer lite sent. Jomenvisst finns det såna människor också!  Blir så jävla förbannad! Båda maskinerna använde hon också! Och inte kunde hon be om ursäkt heller! Hon bah: "Jaha, är det eran tid jag tagit nu? Men det är ju det här som gäller!" åså pekade hon på skylten och gick. Men come on! ...20 minuter.. fyfan vilken douchetant! Kunde hon inte be om ursäkt, förklara att hon verkligen behövde tvätta, och sen säga att detta tar bara en timma och att vi kunde få använda maskinerna sen. Men nej. Jag hoppas hon skäms! Hon är väl säkert pensionär också och kan väl passa på och tvätta under vardagarna när ingen annan kan för att vi måste jobba?
Ne men kul.. nu blev det ingen tvättning denna vecka heller.
 
 

Tjejkväll

I helgen kommer Maja och hälsar på. Därför bestämde vi oss för att ha en systerkväll. Hon kommer med bussen halv sex så då går vi kanske en runda på stan och sätter oss på typ Bishop och tar ett glas vin. Sen får vi se vad kvällen bjuder på, men bra blir det iallafall!
 

Vad Disney filmer lärde mig

Om ni inte vet vem Jenna Marbles är, så har ni missat något och borde kolla in hennes olika youtubeklipp! Otroligt underhållande! :-)

 

Älsvbacka

Skriver kontrakt på måndag! :-D
 
 
Gjorde lite godare middag igår ikväll.
Men inte visste vi att vi egenligen firade för att jag vunnit budgivningen!

hemma

mobilinlägg:
 
Är hemma från jobbet idag. Har varit halvkrasslig hela veckan och i natt har jag knappt kunnat sova, har huvudvärk (och öronvärk?) , halsont och känner mig almänt slut i kroppen. Får alltid dåligt samvete när man inte kan komma och jobba, men en dag hoppas jag dem kan klara sig utan mig. Idag ska jag inte lämna sängen tror jag, eller jo, måste väl käka nått och kanske tänkte baka cuppisar, om vi har allt hemma dvs. Affären står ju knappast på schemat. Kanske ska på lägenhetsvisning ikväll så det blir väl enda gången jag lämnar lägenheten för idag. Budgivningen för en lägenhet jag verkligen vill ha startar idag och jag kommer vara redo att kämpa. Har dock inte så mkt hopp om att få den. Börjar vara sjukt less nu, men det värsta man kan göra är att buda högre än vad man tror en lägenhet är värd, och i slutändan tror jag det är rätt klokt. Ne nu blir det att försöka sova lite.
bild snodde jag av terese

Another one?



Två bilder till från måsfesten i augusti. Borde ha fler maskeradfester! Och jobbfester!
 
 

sista anmälningsdagen

Hade gått och lagt mig, men innan jag somnade kom jag på att syrran hade skrivit tidigare ikväll och sagt att det var sista anmälningsdatumet för högskoleprovet idag och hon tyckte jag skulle anmäla mig. Så, nu var man 350 kr fattigare och ska den 27 oktober sitta i 9 timmar och skriva högskoleprovet. En av de jobbigaste sakerna jag gjort tror jag. Har aldrig känt mig så dum som jag gjorde förra gången.. men men. Det går tydligen bättre ju fler ggr man gör det och det är väl också bra att ha när man ska söka nån utbildning. :-)
Men ser inte fram emot det!

lägenhetssökandet fortsätter

Dethär med lägenheter är jättesvårt! Ska vara med på två eller tre budgivningar bara nu den närmaste veckan. Vet inte vad jag vill, känner mig mer förvirrad än någonsin just nu!
Längre bort från stan, fast mycket fin och bra balkong? Nära stan, fin, fast lite mindre och inte speciellt bra balkong? Dyr, eller ännu dyrare?
HJÄLP MIG!

We are the kids with hungry hearts

Hade en riktigt bra helg! Tack alla som var med och förgylde den! :-D Nu börjar en ny arbetsvecka och även en till vecka av lägenhetsbudande och ensamhet eftersom Anton jobbar ännu en vecka i argeplog. Ne, snart blir det film och bums i säng, kanske se klart Men In Black 3.
Nästa helg kommer brorsan och syrran till stan så då blir det middag hos föräldrarna och kanske nån tv-spelsfest eller nått liknande på lördag? :-) bra blir det iallafall. Ska bara orka igenom vardagarna först.
 
bild från måsfesten i somras. btw, har Hungry Hart - Nause på hjärnan, därav rubriken.

55 snabba

Härmar terese och kör några(många) snabba. Rätt kul att läsa ändå (tyckte jag).
 
Pool eller Hav
TV eller Dator
Höst eller Vår
Vinter eller Sommar
Jul eller Påsk
Svart eller Vit
Android eller iphone
Rosa eller Lila
Stan eller Landet
Hund eller Katt
Bil eller Buss
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Salt eller Sött
Afrika eller Asien
Banta eller Träna
Löshår eller Äkta
Klänning eller Kjol
Halsband eller Örhängen
Förfest eller Efterfest
Fanta eller Cola
Camping eller Hotell
Lägenhet eller Hus
Rött vin eller Vitt vin
Öl eller Cider
eller Cykla
Blått eller Rött
Varmrätt eller Efterrätt
Båt eller Flyg
Äpple eller Banan
Film eller Bok
Godis eller Glass
Sallad eller Skräpmat
Sjunga eller Dansa
Aldrig få smsa eller Aldrig ringa
Sporta eller Slappa
Skräck eller Drama
Raka benen eller Naturligt lurvig
Uppsatt eller Utsläppt
Göteborg eller Stockholm
Nattugla eller Morgonpigg
Plugga eller Arbeta
Kaffe eller Teh
Blond eller Brunett
Vanilj eller Choklad
Jeans eller Leggings
Jordgubb eller Hallon
Nyår eller Midsommar
Lång hår eller Kort hår
Nagellack eller Läppstift
Blåa ögon eller Bruna ögon
Snowboard eller Skidor
Johnny Depp eller Brad Pitt
Christina Aguilera eller Britney Spears
Harry Potter eller Lord of the rings

Partyt sparar vi till imrogon

Äntligen helg! Somsagt är Marr i ske-å i helgen! :-) Har faktiskt hunnit sakna henne de få veckorna hon varit borta, så ikväll hänger jag hos henne på mb. Ha en trevlig fredagkväll!

Riktigt såhär party blir vi inte ikväll, men trevligt lär det bli!

Dagens Outfitta

Therese Lundberg
Grattis finaste Tette! :-D Idag fyller du 21 år och blir alltså ett år äldre och även min dagens outfitta! Hoppas du har en toppenbra födelsedag! Vi syns på lördag :-) KRAM!

12/9

Så, då var planerna för helgen satta.
Fredag blir det att umgås med Marr som är hemma i stan i helgen :-) terr och adam ska också vara med och jag är bombsäker på att vi kommer ha trevligt tillsammans :-)
Lördag är Tettes födelsedag (dessutom annas sista kväll i sverige) så därför blir det party den kvällen :-) kommer också bli toppenbra! :-D
imorgon kväll kommer anton hem, så då är det mys på schemat, men pga att jag tydligen ska jobba fredag ändå (varför ska min arbetskamrat typ alltid vara sjuk för!?) så blir det väl rätt tidig kväll.

Har nyss sett en av HP filmerna, kan aldrig få nog av dem. Är en riktig HP nörd faktiskt! Blir nog en till om en ca halvtimma då det är dags att sova.
Var på en lägenhetsvisning med pappa på nyckelgatan idag, imorgon och på fredag ska jag på lägenhetsvisning på moröhöjden och älvsbacka med mamma. Det är kul att se lägenheter, men börjar bli lite less nu, kommer väl fan aldrig få nån innan jul! Kan folk bara sluta buda över mig!?
mami♥

update

en liten snabb uppdatering bara.
Hade en bra helg! En riktigt trevlig lördag med faktiskt rätt mycket dans! :-D (hade inte ont i ryggen just då iallafall). Nu när arbetsveckan startat igen är ryggen kass igen dock. Men nu får den fan vara så i några veckor innan jag fixar den igen!
Är själv i läggan nu. Anton jobbar i arjeplog i två veckor så det blir rätt ensamt. Men han kommer hem på helgen så jag ska nog klara mig.
I veckan ska jag på tre lägenhetsvisningar och nästa vecka tre till. Det är mkt lägenheter ute, men alla är dyra, eller blir dyra i slutändan så ja, vi får se om jag lyckas få någon.
Ne nu börjar det närma sig sovtime. God Natt, sov sött!

nu är det lördag

Idag ska jag och anton och käka lunch på stan :-) och så ska jag passa på att köpa en sak till ögonfransarna, lösa fibrer, haha funkar faktiskt så tänkte testa själv ikväll! Och ja, ikväll blir det fest. Blir nog riktigt kul tror jag :-D sen utgång på verandan. Faktiskt ett bra tag sen jag var där, typ över en månad sen? Tror att det är många jag känner som ska ut också så det känns kul! Vi får se hur mkt jag kommer kunna dansa, se vad ryggen tål.
ses ute då!

imorgon blir en bra fredag, det blir en fredag med bästaste terese


hah

det var inte länge ryggen kändes bra..

tisdag 04/09/12

I eftermiddag kommer säkert mäklaren ringa och fråga om jag är intresserad av lägenheten och om jag vill vara med på budgivningen, som troligtvis blir imorgon. Självklart kommer jag säga ja, men jag hoppas det bara är jag, fast det är ju önsketänkande så jag hoppas det iallafall inte är så himla många som vill vara med och slåss!
I kväll blir det häng med Amanda. Det var ett tag sen sist, så det blir trevligt :-)
Bättre i ryggen känns det nu också :-) dock tror jag fortfarande jag far till Massörerna på torsdag för att få det uppmjukat, och finns det inget att knäcka till så hoppas jag att jag får en lång massage istället!

Stuck in her daydream



ny tröja, min nya profilbild på fb, + en bra låt :-)

Tjugofjärde augusti

Lite pics från min födelsedagsfest var tydligen efterlängtade så, här har ni dem :-)
 



Tack för en riktigt bra kväll! :-)

RSS 2.0