kissekatt

Hälsade på Terese och Jompas kissemisse i torsdags. Hon var supersöt! Men det visste jag ju faktiskt redan ;-) hade kunnat ta med henne hem också!
Fick dock inga riktigt bra bilder men. Det får bli en annan gång :-)

PÅSK

Orka rinte skriva så mycket, men jag har ialalfall haft en bra påsk! :-D tack alla!
 

fint väder tack!

Jippi för ledig dag imorgon! Hoppas det är soligt och fint, för då ska jag ta en prommis och kanske även kika förbi stan :-P

Lek-kisse


anmälan

Då var det gjort! Får se om jag går in och ändrar, tar bort eller lägger till nått senare. Skulle så gärna vela komma in på veterinär eller djursjukskötare, men tror tyvärr det kommer förbli en dröm..

pics

Lite instagrambilder från helgen :-)                         ps. har hittat mig ett nytt favoritvin!

 
Fy tusan, nu börjar en ny jobbvecka. Nästa helg är det påsk och självklart jobbar vi fexare på som vanligt, inga röda lediga dagar för oss inte! Men som tur är kommer syrran på besök så nånting har jag ju att se fram emot iallafall :-)
 

Mer än fyra månader sedan.

Bara för att jag inte skriver om det, betyder inte att jag slutat tänka på det. Jag saknar Robin för Emmys skull. Självklart fortfarande och mycket. Det kommer till mig ibland. Tänker tillbaka till, de som nu känns som få gångerna, vi faktiskt gjorde något tillsammans. Det är några skotereftermiddagar, det är några dagar i Thailand, det är middagar och filmkvällar. Sa vi nånting till varandra? Pratade vi nånsin bara jag och du Robin? vad pratade vi om i såna fall? varför pratade vi inte? eller varför inte mer? Om man hade vetat, inte för att man nånsin kan men, hade jag velat lära känna dig ännu bättre då? ta vara på tiden? eller hade jag hållt mig undan, så jag inte skulle bli så ledsen när den 17 december 2012 kom? Man har så många frågor och funderingar, och inga svar, vilket kan kännas otroligt jobbigt ibland. Jag tänker att jag hade planer på att lära känna dig bättre senare i livet. Att vi hade all tid i världen på oss att känna att vi också var en familj, en del av samma familj iallafall. Men vad vet jag. Känns som om jag inte vet något alls, samtidigt som jag står ganska nära dem som vet vad som känns och hur det känns att förlora någon så nära som sin bror, son, pojkvän. Jag vet att jag skriver himla otydligt. Men faktiskt så är det dessa ord som strömmar genom huvudet, via nervsignaler och ut i fingrarna just nu. Jag bryr mig inte om ni inte förstår. Jag skulle bara vela att vissa saker kunde vara annorlunda. Att jag inte satt här och skrev detta just nu, utan istället kanske skrev om vilken rolig lek eller rolig sak Nemo sa till Robin för några helger sedan.Jag vet inte hur jag ska säga det här, men jag förstår verkligen inte döden. Jag förstår inte konceptet...?? eller vad är det jag inte förstår?Varför förstår jag inte hur en person kan vara där ena stunden, och borta andra, och man känner betonggolvet stöta mot knäna, paniken i rösten som samtidigt kvävs med gråt när man halvt skriker ut ett NEJ!Jag har dödsångest. Kanske inte varje dag, men kanske nån gång i veckan, eller åtminstone nån gång i månaden. Jag vet helt ärligt inte hur ofta, men jag har haft det sedan jag var liten. Det har aldrig lämnat mig. Jag gruvar mig så mycket inför den dagen jag får smaka på sorgens hårdaste slag, jag vet inte om jag kommer ta mig igenom det. Men själviskt nog så fruktar jag faktiskt mest den dagen jag själv inte finns nå mer.Robin, hur känns det? hur är det? är det mörker? eller är det så som man får höra i sagorna? Snälla säg att det är så.

hihihahahoho

Ser Twilightfilmerna, i brist på annat att göra. Haha asså, ja, vad ska man säga.. de är vissa saker de gör i de filmerna som man inte skulle göra i verkliga livet. Men lite kul att skratta åt, samtidigt som det är otroligt pinsamt ibland.

@ExoticIndy

Nu har jag skaffat Instagram åt lille Indy också! Följ han på @exoticindy
I morse vaknade jag en timma före lillen. Han låg hela natten på mitt bröst. Gossekisse!

My Exotic Cherry Hart Indy

 
Dessa bilder är tagna med min mobilkamera och sen lite kontrast och färgredigerade i Ps.

Välkommen hem♥

I fredags hemtade vi hem vårt lilla hjärta, Indy.
SÅ otroligt glad jag är! Han är ju verkligen världens finaste! Idag och imorgon är jag "mamma"/katt-ledig och det känns jättebra! Nu på morgonen har jag redan hunnit ringa till veterinären och fråga lite frågor och även ringt Agria och skaffat den bästa djurförsäkringen! Lite dyr kanske, ca 1200 kr/år, men så får det väl lov å va :-) fast ojdå.. såg att det var 30 % kattungerabatt första året.. vilket betyder att det blir ännu dyrare sen.. ca 1800 kr/år...shit.. aja, detdär tåls att tänka lite på.
Iallafall har jag redan hunnit ta rätt många bilder på det lilla livet. Funderar på att skaffa ett eget instagramkonto till han, så dem som vill se kattbilder kan göra det, och dem som inte vill se kattbilder helatiden inte behöver göra det. Men för er som inte har instgaram kommer jag ju självklart lägga ut bilder här också. Det är inte lika enkelt bara, för gör jag det genom mobilen så blir bilderna i fel storlek. Men ska försöka vara duktig på att lägga ut här, genom datorn.

En kattunge är rätt svår att ta kort på eftersom typ enda gången dem är stilla är när dem sover. Så ni får ursäkta om bilderna inte är helt perfekta.

snart imorgon

skriver från mobilen.Jag är så sjukt taggad/nervös/gråtfärdig inför imorgon. Klockan halv fyra far vi och hämtar hem våran lilla exotic. Tänk om han inte gillar mig?? är jätterädd för det! Men perserkatters/exotics personlighet är att vara mysiga och tillgivna så jag tror inte jag borde oroa mig! Har faktiskt (kanske fånigt nog) tagit kattledigt måndag och tisdag eftersom Anton är i Svansele hela nästa vecka och jag tycker inte det känns bra att kisse ska vara ensam 10 h i sträck de första dagarna. Så då har jag och kisse flera dagar på oss att bonda med varandra :-)) och jag får tid att ta det lugnt och vila ut i några dagar :-) sköönt!

"Muslimer, ät kaviar för helvette!"

Tror jag kör på lite politisk dag idag på bloggen. Hittar så mycket jag tycker folk ska se elelr läsa! Hoppas nån av er läsare uppskattar det och tycker det är intressant/givande/roligt :-)!  om inte så gör det inte så mycket, jag tycker det är intressant/givande/roligt iallafall!
 
Här hittade jag ett litet roligt klipp!

Tänk på hur ni klär er killar!


10 saker en kille vill att tjejer ska ha på sig

En sak alla borde göra är att kolla in Nanna Johanssons blogg!

Här hade hon kollat upp ordet "Tjejer" på facebook och sett vad hon fick för träffar. Detta var en av dem och hennes kommentar nedanför:

 

"Jag hoppas innerligt att de tio sakerna är: 1. Det tjejerna vill ha på sig. 2. Det tjejerna faktiskt har på sig. 3. Det tjejerna känner sig bekväma i. 4. De kläder tjejerna har som är rena (om de vill ha rena kläder). 5. Kläder i allmänhet (om de vill ha kläder). 6. Spelar ingen roll. 7. Börjar få problem att fylla ut den här listan. 8. Varför var det tvunget att vara tio saker? 9. Sa jag att de borde ha på sig vad de vill ha på sig? 10. Ja, det sa jag."


Inte länge kvar nu!

Eftersom vi hämtar kissen på fredag så klickade ikväll jag hem två leksaker från bluebox. Första leksaken har två lägen - ett program som automatiskt svingar leksaken fram&tillbaka i typ 10 min och en timer som sätter igång lekstunden typ en gång i timmen. Perfekt när man är på jobbet och inte vill att katten ska bli rastlös där hemma och börja klösa på möblerna. Den andra leksaken är en vanlig laser som man kan hålla i och styra som man vill eller så kan man ställa den på ett bord eller nått åså rör den sig av sig själv. Bra om man blir less ;-) De är lite smådyra för att vara kattleksaker kanske, 225 kr/st. Men nu är jag iallafall fullt utrustad för kattens hemkomst! :-) Btw, längtar tusan ihjäl mig efter kisse! Ska bli så kul att fån ta hem han! :-]
 
 
 
 
 

ojdå

Såg just att jag glömde att gratta mig själv på fem års dagen. Gjorde ett inlägg och "fuskade" så det ser ut som att jag skrev det på rätt dag. Om ni vill läsa det inlägget så har ni det här: 5 år

Vad är inte en kväll på STUK

Stiga upp kl 6.30, jobba till klockan ett, skynda packa, sminka mig och smygdricka på bussen, möta upp marr & terr, käka kinamat, ta med doggybag, the ladycave, otroligt taggade tjejer, white pet, outfit-ilandsproblem, snygga brudar, mycke komplimanger, martinas äckliga vin, turkiskpepparshottar, springa i klackar till bussen, stuk, enda färglada på hela stället, mint-chili shot, blodiga zombies, ensidig smskonversation, poppis på dansgolvet, onda fötter, ringa taxi tre ggr efter varann, säga en adress som inte ens finns i Luleå, somna som en stock, vakna tidigt, sitta sönder tältsängen, äggröra, cola, powernap, grekisk sallad, buss hem.
 
Tack Tjejer♥

Vägra visa ID!

Oj jag blir så arg, oj oj oj!! STOPPA REVA! Det är vidrigt och rasistiskt! Ännu ett tecken på regeringens orättvisa politik och polisens ständiga häxjakt!
 

djurplågeri

Fick panikattack första gången Anton läste upp detta från norran, och nu sitter jag här och gråter igen. Fyfan, jag kan inte ens förklara hur mycket jag hatar de där barnen! FYFAN FÖR DEM! FYHELVETTES FAN! Nån skulle kanske stoppa dem i en tvättmaskin, slå på 90 grader och se hur dem mår efter en kvart! Jag mår illa! Dedär barnen behöver hjälp och vård! Att plåga djur är ett ganska vedertaget och tydligt första tecken på psykopati!
 
 

JB

Haha, har faktiskt kommit fram till en sak ikväll. Justin Bieber är en riktig hunk! Och han kan sjunga! Synd bara att han inte gör bättre låtar... och inte är några år äldre...

8 mars 2013

Idag är det alltså Internationella Kvinnodagen. Själv har jag tyvärr aldrig firat denna dag på nå speciellt sätt men jag fick faktiskt ett grattis på jobbet idag av min avdelningschef. Det gjorde mig glad :-) tråkigt dock att det följdes av ord från vit kränkt man som satt brevid (alltså inte han som sa grattis!). Vit kränkt man tyckte det var dumt att man inte hade en Mansdag. Han sa även "ingen kämpar då för männens rättigheter!".
Ja, jag satt som vanligt med min mun stängd och bara kollade in i mobilen efter det. För visst är det tragiskt? När någon för en gångs skull uppmärksammar en på kvinnornas dag och säger något possitivt så ska det direkt dränkas av vit kränkt man.
 
Iallafall så tycker jag att denna dag är en bra dag att fundera lite extra över jämställdhet och genus. Kanske ska vi även vara glada för att vi lyckats komma en bra bit på vägen till jämställdhet, men abslut inte glömma att vi har en lång väg kvar och att den är värd att kämpa för!

 
 Ja, mer än så har jag faktiskt inte att säga om denna dag. Men jag tänkte att jag lämnar ordet till ladydahmer.se & Hannah Lemoine:
 
"Dagen har sitt ursprung ur kvinnor som demonstrerade för sin rätt att delta i samhället på samma villkor som männen. Det är alltså inte fråga om någon slags extra uppmärksamhet för att kvinnor är kvinnor och för att vi är så himla bra (och buhu stackars männen som inte får några egna dagar), utan för att kvinnor får utstå en hel del orättvisor just för att de är kvinnor. 

Det handlar om solidaritet. För att kvinnor fortfarande 2013 är i underläge. För att kvinnor endast äger 1 procent av världens tillgångar, har lägre löner än män samtidigt som de i genomsnitt gör 70 procent av det obetalda arbetet i hemmet. 

För att kvinnor fortfarande överallt i världen mördas, våldtas, torteras, fängslas och tystas ner just för att de är kvinnor. För att nästan hälften av alla vuxna kvinnor har blivit utsatta för våld av sina partners och i de flesta väpnade konflikter förekommer systematiskt våldtäkter mot kvinnor."
 
 

Skakis

Nae, det blev ändrade planer. Jobbade för första gången en fredag i fexen. Har aldrig gjort det förr, och eftersom man är ensam fredagar så blev det ganska stressigt (jag har ju lixom inte hunnit få kläm på fredagsrutinerna än). Har rent utav skakat av stress! Har kännt mig som en uppstressad hare, men men, nu är det iallafall bara 5,5 timmas jobb innan helg! :-D Bussen till Luleå går kl 14.20 och då hade jag tänkt vara halvfixad för fest, utvilad och redo för en king kväll! :-D Jag ska mötas upp av tjejerna direkt jag kommer fram, och då ska vi ut och käka! MUMS!

GoPro Hero3

Har hittat något jag vill ha! Vatten och stöttålig mini HD kamera! Man kan göra sjukt coola filmer med den. Inte för att jag är värsta extremsportaren (fast hade velat vara!!) men den hade varit sjukt kul att filma resor med osv. Den är inte svindyr heller, typ kring 2500 kr. Nån gång kanske, då man har lite extra cash, eller om man fyller år kanske, eller ja, nån gång hade det varit kul att äga en sådan iallafall :-)

När dom dyker upp du ska vara trygg..

Fick bara lust att lägga ut denna låt på bloggen efter jag hörde den i bilen idag.
 
 
 
"Polisen gömmer sig bakom sin kåranda när dom backar varandra, ljuger i rätten och skyller på dom andra. Men gör jag samma sak är det mened min vän, sen får jag kanska böter eller fängelse sen, är det det som är likhet inför lagen? kom igen!"

transportbur

Har idag varit förbi Granngården och köpt mig en transportbur till kissen. Måste ju ha nånting att få hem han i också och har hört att bur är det bästa alternativet. De är ganska dyra ändå så jag blev glad att jag hittade en som bara kostade 199 kr! Känns inte som om jag behöver någon superhighteck eftersom jag inte tror jag kommer transportera han så mycket. Skulle det visa sig att jag har tänkt göra det längre fram i tiden och den där buren visar sig vara alldeles för liten eller nått, så får jag väl köpa mig en ny bur då.
Denna var rätt fin ändå tycker jag och den fanns i rosa och grön. Eftersom hans toa är rosa så tyckte jag det var lika bra att ta buren i rosa också, samma tema lixom. Fick även med mig hem en påse Royal Canin Kitten 400 g torrfoder helt gratis med en kupong jag fick från uppfödaren. Tänkte även köpa en 10 kg Everclean kattströ men fick veta att jag som ny kattägare kunde få en 6 kg helt gratis som typ "prova-på". Sjukt värt! Så jag kom därifrån med tre olika varor men bara två hundra kronor fattigare, när hela kalaset egenligen skulle ha blivit nära fyra undra! Så ni som ska skaffa katt, typ Terese ;-), ta en sväng förbi Granngården vettja!
Jag har lagt in en handduk i botten, och ett mjukt tyg ovanpå. Hoppas det ska göra att resa blir lite mysigare för kisse, eller iallafall inte lika obekvämt iallafall.

Snart helg då!

Då var det snart helg då! Eller ja, det känns så för mig åtminstone. Har som vanligt min lediga onsdag imorgon och den brukar flyga iväg. Sen är det bara torsdag, ledig fredag (flyger iväg!), jobba halva lördag och sen iväg med bussen till Luleå och hälsa på denna pingla! Typ längesedan vi sågs nu och dessutom har jag inte än hälsat på henne i hennes nya nordligare ort ph lägenhet, och det måste ju göras! Tror vi ska på nån storfest, tror det kommer bli toppen! :-D Är astaggad! Terese befinner sig också i Luleå i helgen, och det gör ju saken bara ännu bättre!! Trion united!

Dear Boys, we should have said this to you a long time ago.


RSS 2.0