Dagens Outfitta

GunKajsa Lindström

GRATTIS PÅ MORS DAG! :-D du är världens bästa mamma! puss & kram, jag älskar dig♥

Dagens Outfitta

Jennie Björkman

GRATTIS på 19 dagen! :D du blir alltså dagens outfitta! ;) hoppas du får en fyra av fem toasters dag idag! Och hoppas annikas klänning passar! Du är fin! PussKRAM♥!

Svårt att veta ibland.

visst saker kan förändras, man kan råka säga saker på fel sätt och ibland säga fel saker, vissa saker kan vara riktigt små och obetydliga egentligen, men saker sägs ändå av en anledning och vid just den tidpunkten kan det ändå kännas.

äh, vet inte vad jag skulle få sagt med dethär. Skriva av mig lite. Kanske ska skylla på nån slags pms när jag väl ha chansen men tror inte det är det. Kanske är stress, det skulle också vara enkelt att skylla på. Ligger kanske andra "glömda" saker bakom.
Eller kanske är det
bara så att jag helt enkelt är lite ledsen.

Äntligen tagit mig i kragen!

Nu har jag faktist gjort det! Äntligen har jag ansökt om att bli medlem i Ung Vänster. Det är väl egentligen något jag borde ha gjort för längesen, men nu är det iallafall gjort åså får vi se vad som händer härnäst. Vet egentligen inte vad man riktigt ska göra när man är med i ung vänster men är redo att kämpa och vara med på allt som man får och de vill att man ska vara med på ;-) Men det jag vet är iallafall att jag delar samma åsikter och idiologi som dem!


Dagens Outfitta

Anna Forsberg

Grattis gumman på 19 års dagen! :-D Idag blir du självklart min dagens outfitta på bloggen! Hoppas du får en toppen dag idag även fast vi nog inte hinner träffas. Ät massor massor massor av gofika nu, vi kan träna bort det senare med vårt lilla träningspass ;-) (fast inte för att du behöver det med din fabulous body!) Grattis grattis grattis igen gumman!:-* Puss puss puss sötnosen min, älskar dig!♥

Yeah, I'm afraid. It messed me up.


Hey, slow it down
Whataya want from me
Whataya want from me
Yeah, I'm afraid
Whataya want from me
Whataya want from me

There might have been a time
I would give myself away
(Ooh) Once upon a time
I didn't give a damn
But now here we are
So whataya want from me
Whataya want from me

Just don't give up
I'm workin' it out
Please don't give in
I won't let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, whataya want from me
Whataya want from me

Yeah, it's plain to see
That baby you're beautiful
And it's nothing wrong with you
It's me... I'm a freak
But thanks for lovin' me
Cause you're doing it perfectly

There might have been a time
When I would let you slip away
I wouldn't even try but I think
You could save my life

Just don't give up
I'm workin' it out
Please don't give in
I won't let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, whataya want from me
Whataya want from me

Just don't give up on me
I won't let you down
No, I won't let you down

So
Just don't give up
I'm workin' it out
Please don't give in
I won't let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, whataya want from me

Just don't give up
I'm workin' it out
Please don't give in
I won't let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around
Hey, whataya want from me
(Whataya want from me)
Whataya want from me
Whataya want from me

Första olyckan med bilen

haha så himla klantig dam!
Jag hade varit ute och öveningskört och stannade vid vägkanten utanför mig. Då jag skulle kliva ur bilen och hedde upp dörren kom det två cyklister. Ena var en dam som tvärnitade då jag hedde upp dörren. Hon måste ha trott att jag skulle smälla upp den hela vägen, men i själva verket var hon långt ifrån! Hon hade inte behövt tvärnita, hon hade bara behövt cykla vidare så hade ingenting hänt men nej nej, hon ville tvärnita.. och for över cykeln och ner med huvudet i marken.
För det första ska man inte cykla så nära en bil som just har stannat om man är rädd att den ska slänga upp dörren helt och man ska råka cykla in i den. Och för det andra så varför i hela friden svängde hon bara inte lite åt vänster när hon såg att det steg ur folk ur bilen?
Damen! Lär dig cykla en bit ifrån bilar som just stannat! Du är också en del av trafiken och du ska väll för tusan också veta att man ska hålla sig en bildörr ifrån bilar som är nyparkerade!?


Hahah bara lite irri för hon kanske tyckte det var mitt fel att hon nu har ett skrapsår i pannan... Men faktist så var det hennes eget fel, hon hade inte behövt göra som hon gjorde.En bild på när nina ramlade med cykeln i höstas.. fast av en helt annan orsak ;-)


UPDATE: parkerade på samma ställe nyss efter att ha vart ute och kört en sväng till. Testade då att he upp dörren helt och hållet och stå på platsen hon tvärnitade och föll. Hon hade absolut inte farit in i dörren även om jag hade smällt upp den helt! HAhaha hon tvärnitade och föll alltså helt i onödan stackars dam.

Frukost ute


Rätt fint väder idag! :-) ska ta på mig bikini, göra mig frukost och gå ut i solen. Sen vid 2 ska jag klippa mig hos Mia. Ja.. borde plugga idag ... fyfan, denna vecka är inget jag ser fram emot.. två redovisningar, två prov onsdag och en stor inlämmning fredag som jag endast kan jobba med på skolan.. har ingen aning när jag ska hinna det. + att vi måste planera sista veckorna i skolan och studentdagen med klassen och den enda dagen vi har att göra det är tisdag på r-tiden. Undra hur det kommer gå.
Men på fredag är det UmeåYran och jag känner att detär välbehövt! Det blir starten på den sista roliga tiden i skolan och jag & marr ska parta som aldrig förr!

Vet man någonsin ut eller in?


Övningskörde lite idag vilket jag ska göra imorgon och i övermorgon också :-) Efter två lektioner på körskola så kändes det bra att pappa var impad åtminstone :-P han såg stora framsteg och det märktes att det var ett profs som hade lärt mig ett och annat ;-P fast det kanske egentligen säger mer hur himla dålig jag var på att köra innan lektionerna.. ;-) Iallafall, imorgon blir det mer brummbrumm och på söndag somsagt, + klippning :-)

Ikväll var det meningen att jag och anna enmark skulle vara med ett tjejerna från klassen och ett till gäng folk och spela brännboll, men eftersom min familj äter så pass sent så hann vi inte vara med och spela så vi for istället hem till henne och bara pratade, för det var allt för längesen! Blir så sällan vi hinner vara med varandra nu :-( och festa tillasammans.. det minns jag inte ens när det existerade..

anyway, nu ska anton snart komma och mysa och sleepa over, men tänkte kanske vi kunde gå på en nattprommis innan, var som sugen på de, eller nått sånt :-] prata lite, kanske om framtiden osv. Just nu är den jobbigaste tiden att vara tillsammans med någon tror jag. Man vet ju inte alls vad som komma skall, men man får ta en dag i taget och inte planera mer i förväg än vad man redan vet. Men just nu vill jag vara med anton och då har jag tänkt vara det också!Och idag fick jag tydligen frågan...

vad vill du ha i studentpresent?

Ehh.... ? vet inte (A)

Dagens Outfitta

Ida Nilsson

Du blir dagens outfitta och det förstår du nog varför! ;-) Du fyller 19 år idag! :-D GRATTIS GRATTIS gummsan! Hoppas du har haft en toppenbra födelsedag trots fysik b nationella i början av dagen. Vi måste vara med varandra snart, och fota en massa i sommar! PUSSPuss, loveya♥

Första dan med shorts

Det var riktigt fint väder idag! :-D vaknade upp happy med skinande sol ute! Första dan jag gick emd shorts idag och helt utan jacka och tackolov för det måste jag säga, alla andra verksade svettas jävel förutom jag ;-) det var riktigt bekvämt med min outfit idag! Har ingen bild men kan slänga in en annan sommrig bild, eftersom sommaren är runt hörnet!


My purse

Var bara tvungen ;-) Gillar blogtjejjer med humor :-)
Hur roligt är det egentligen att veta vad man har i sin väska? Detta är mkt roligare :-)


Protest mot kvinnovåld!

Under tiden du skriker åt din kvinna, finns det en man som gärna skulle viska fina saker i hennes öra. Under tiden du förnedrar och förolämpar din kvinna, finns en man som skulle göra allt för henne. När du våldför dig på din kvinna finns en man som gärna vill älska med henne. När du får din kvinna att gråta, finns det en man som skulle göra allt för att se henne le.


Kopiera och lägg ut på din blogg, facebook, twitter eller annan hemsida, om du protesterar mot kvinnovåld

Kära tomten, till sommaren skulle jag vela ha en snygg bikini.

Synd bara att dehär bikinisarna kostar en förmögenhet... :(:(

Måste försöka sy min egen..

"Det kanske var min skyddsängel eller nått"

Jag förstå verkligen varför folk betalar vad är det typ.. 400 spän? för att vara där, särskilt för att spruta raklödder!

http://norran.se/norrantv/article1038837.ece

http://norran.se/norrantv/article1036310.ece


Uttråkad.

Kollar bara runt på bloggar lite, vilket jag endast gör då jag är helt sjukt uttråkad...
Men gud så arg jag kan bli ibland. Små tjejer som förstör sitt liv för en blogg, som skämmer ut sig, berättar och visar allt för hela värden, som snackar om saker de inte har en aning om egentligen och som kan tjäna så jävla mkt utan att göra någon alls nytta för någon. Men samtidigt kan man bli lite glad när man ser dessa bloggar, för jag blir glad att jag är den jag är och att jag inte är i deras kläder.
Ni tänker säkert: "Men hon bloggar ju också. Hon pratar ju om sitt privatliv."
Ja fast jag bloggar för skojs skull, och när jag känner för det, jag skulle aldrig vela ha det som jobb, iallafall inte som ett tusan riktigt jävla brabetalt jobb! :O:O:O och att det klart jag pratar om mitt liv i min blogg, annars skulle det väl vara lite konstigt? folk vill ju läsa om mig och om mitt liv (antar jag). Att säga sig gömmas bakom en låtsas person är ju bara fånigt, det är ett sätt att få säga och visa precis vad som hälst utan att stå till svars senare. Jag lämnar dock aldrig ut mig helt för världen. Jag tycker om att skriva av mig mina känslor ibland men skulle aldrig lägga ut eller visa det allra privataste delarna ur mitt liv.

Hahha aja, vet inte riktigt vars jag skulle komma med dethär, men kan bli himla arg ibland när man ser vad som händer på bloggar eller internet över huvu taget.

over and out ;-)

Blommigt.

Har glömt tat berätta att min sockersöta syster Kajsa köpte denna klänning åt mig förra söndagen. Jag hade gått och lagt undan den flera dagar åt mig själv under förra veckan men jag förstod sen att jag inte skulle ha råd med den eftersom jag måste spara till stockholm. Men det var då min syster sprang och köpte den bara för att hon tycker jag är söt :-]  Men där har du faktist lite fel.. -det är du som är söt! Tack gumman♥!

Ska användas flitigt i sommar (om det blir nå fint väder dvs)

Dagens Outfitta

Martina Degerman

Varför blir marr dagens outfitta idag då? -Inte så svårt att gissa kanske, du fyller ju 19 år idag!:-D GRATTIS grattis gummsan! Hoppas du får en fin födelsedag med massa mys och passa på att shoppa loss med icakortet nu! ;-) Lyxa till det lite extra för det är du förtjänt och så syns vi imorgon då vi ska festa som aldrig förr ;-)
Finns alltid här för dig, älskar dig. Puss puss♥!

LÅÅÅÅÅNG HELG!

Och anna kom på att vi hade ju bestämt att vi skulle simma i veckan.. tusan, då måste jag vara duktig och träna ;-P men dte är bra att anna tar tag i det åt mig ;-)
Imorgon fyller marre år! Och på fredag är det hennes födelsedagsförfest och sen utgång på olles :-) ska bli riktigt trevligt! :-D
Ne, ha en bra lång helg nu allihopa! Glad kristihimmelsfärd (eller vad det nu heter).


Dagens köpta outfit!

Hjälpte till att köpa min bfriends outfit till balen idag :-)
hihi, han är söt i sin rosa fluga :-]


It's ON!

Detta blir av!Äventyr i umeå + Slagsmålsklubben live + jag&marr
- COME ON? Kan det bli mycket bättre? ;-)

SOLEN SKINER!

MÅSTE UT NU!
Äntligen fredag och dags för mys!(bild innan jag skulle på afterskii festen)

Har varit en jobbig vecka, men från och men nu är det inte så mycket på ett tag :-) härligt! Har inte så mycket att skriva förutom att jag bara ska ta det lugnt, vara hemma och mysa med föräldrarna ikväll. Hade varit kul tat göra något men är ändå lite för trött känns det som, hade kanske varit skönt att träffa nån gammal goding och sitta nere vid älven och bara snacka, eller fara ett litet gäng och grilla, men det hinns med en annan dag :-) nu ska jag ner och basta. Ha en bra fredagskvälla allihopa!

Windmill


Det är det värsta jag vet!Kul att jag kan ha fått blåskatarr.... nånting står inte ritkigt rätt till iallafall och det är kanske början av blåskatarr. Är iallafall hemma från dansen idag, vågar inte fara dit för om jag sen börjar bli kissnödig när vi studsar runt och dansar så måste jag fara hem. Så lika bra att stanna hemma första lektionen, och sen hoppas på att kunna fara på de andra om det blir bättre eller om jag får pencilin.
Ne nu ska jag gå och göra frukost, och mycket teh ska drickas, vätskedrivande är bra!

Har annat att tänka på, längta till, drömma om.

Jag skriver ytterst lite på bloggen nu förtiden. Och lägger ännu mer sällan ut bilder i samband med text känns det som :-/ Lite tråkigt.. men jag väljer helt enkelt att göra andra saker än bloggen, vilken kan anses som en bra sak, men ändå tråkigt eftersom jag fortfarande har en liten grupp människor som verkar kolla in på min blogg varje dag. Himla tråkigt att jag inte skriver då ;-S Så idag tänkte jag lägga ut lite taggbilder inför studenten, eftersom det är det jag längtar som mest till just nu, kan inte sluta tänka på att det är så kort kvar. Så mycket att hinna dock vilket skrämmer mig.. jag måste skärpa mig in i det sista nu, men det är svårt när man ser studentmössan ligga på hyllan och man hellre bara ligger och drömmer om stockholm, balen, studentdagen och thailand till hösten!Det är mitt liv!

Satt faktist bara nyss och kollade på min header och jag kom på att jag måste säga något jag kanske glömt att säga på ett tag...
När jag ser på mina fina vänner, min älskade pojkvän och underbara familj så kan jag inte se något annat än ett lyckligt liv. Jag mår riktigt bra med er. Utan er skulle jag inte kunna stå på mina ben. Utan er skulle jag inte vara den jag är idag. Trots småfel som allas liv har så är nog mitt det bästa livet! HAaha om man kan säga så ;-] jag är iallafall lyckligt lottad!


foto: ida, sommaren 09

Alla människor har lika värde.

Har äntligen skrivit klart mitt argumenterande tal som jag ska hålla imorgon. Hade kanske tänkt lägga ut det här på bloggen för er som kanske var intresserade av att läsa det eller var nyfikna på vad det handlade om men jag vet inte, jag står för allt jag säger i talet men det kanske skapar en alldelens för stor debatt och vet faktist inte om jag orkar ta det. Men kan iallafall säga såhär - denna låt nämns i talet :-)


RSS 2.0