Jobb sen stads

Jag trodde jag skulle vara arbetslös i sommar, eller rättare sagt, jag hade planerat att vara arbetslös och istället måla ytterdörren och garagedörrarna hos mamma och pappa och kanske få en slant för det. Nu visar det sig att jag sammanlagt har typ 3 (extra)jobb.
Igår var jag och skrev på kontrakt och testade ut arbetskläder på ett företag som heter Adecco. Jag ska jobba som inhoppare åt dem på ett lager på Axfood Närlivs AB när dem får sjukanmälningar och jag börjar på måndag. Jobben är oftast mån-tors, ibland fredag, tiderna 7-17. Helt okej om du frågar mig. :-) Dock är det väl inge kul att vara inhoppare, men tydligen har dem ganska mycket sjukanmälningar så kanske kommer få jobba rätt mycket ändå.
Idag ska jag på mitt tredje jobb vilket är att dema produkter i matvaruaffärer. Idag är det på Coop Konsum i Burträsk jag kommer att stå, och jag ska dema "Pringles med mer smak". Så kom och smaka vettja ;-)
Efter det blir det att stressa hem (45 min bilresa...) och skynda mig att göra mig klar inför förfest på moröbacke och sen utgång på Stadsfesten. Kommer bli en toppenkväll tror jag :-D


Rhodos 2012

Systrar i BH, 40°c, rosé, flygande madrasser, take one for the team, strandraggare, Tokyo club, grabbarna grus, snutstation, bodyshots, brända knän, vrickad fot, pappa betalar, hoppa från klippor, fotboll, grekisk sallad, fest, fishspa, samboka och ganska mycket mer!
Här är en liten bit av grekland.
Done!

Sådärja,  då var min nya design så gott som klar. Lite fräschare, lite somrigare ;-) hoppas ni gillar den! Skriv gärna kommentarer om det är något ni tycker jag borde ändra, om det var något som blev fult eller störande osv.
Tryck på F5 ifall ni inte ser förändringen.
Enjoy :-)

ombyggnationer på bloggen

Under process :-D

Midsommarafton 2012Min "fina" egengjorda midsommar(oval)krans.

Glad midsommar!

Kanske ska säga att vi har kommit hem nu, eller rättare sagt i onsdags kväll. Har haft en jättebra resa! :-D är dock sjuk nu så ikväll blir som en vanlig midsommar, med bra mat(min första utan sill&potatis osv), dricka och lekar + 3 ton snorpapper och några liter nässpray. Detta år spenderar jag midsommar med min familj :-) det klart det är lite tråkigt att missa det roliga med mina vänner, men är samtidigt mycket glad att jag ska vara med min familj (speciellt när jag inte känner mig helt kry) :-) tror vi kommer ha ritkigt trevligt!

Ha nu en riktigt bra midsommar!

Hejdå Skellefteå, HEJ RHODOS!Gillar vädret riktigt mycket! :-D


Sommarlov

Har föresten glömt att berätta att jag har sommarlov nu ;-) eller sommarlov och sommarlov... vet ju inte vad jag ska göra till höst så man kanske bara kallar mig arbetslös? Aja, skit samma! Har fått veta mina betyg och jag är nöjd! G i Matte D, G i Fysik B, VG i Kemi B  &  MVG i Biologi B. Är så glad att jag tvingade mig igenom detta halvår och är stolt över mig själv att jag orkade och klarade mig i alla kurser! :-)  För tro mig, att gå alla dessa jobbiga kurser på en och samma gång, det är ingen lätt match.
Så vad händer nu i sommar då? Jo först ska jag till grekland en vecka (13-20 juni), sen resten av sommaren ska jag spela beachvolley, träna, jobba hos mamma och pappa, sola, festa, men framför allt ska jag fundera vad jag vill göra till hösten. Plugga? eller Jobba?. Är inte sugen på nått av det om jag ska vara ärlig. Jag är mest sugen på att flytta. Och vart vet jag inte än. Men det är väl det jag måste fundera ut under sommaren, jag har ju ändå på mig ca 2,5 månad :-)
Ne nu hämtar Amanda snart upp mig för att fara på stan en snabbis. Måste fixa det sista innan resan. :-D Ta ut pengar och köpa shorts (har vuxit ur alla mina gamla... kul..).

1 2 3 Fanta och Rosé

Lördagen spenderades med dessa fina och några glas rosé, sen utgång på Allstar :-DTräffade en go Sibylla kolega ute. Alltid kul! :-)

Dansa Pausa

Bilder från i fredags. Hade en jättekul kväll! :-)Baby J . Synd bara att han inte var nå bra på scen ;-S

UmeåYran 2012

Bjuder på "Bullets" med Rebecca&Fiona och några mycket vackra bilder från UmeåYran ;-)


Helg

Nu är det snart helg igen och den är fullspäckad med roliga saker, som vanligt! :-) imorgon på dagen har jag fått ett litet jobbuppdrag. Jag ska stå mellan 10-18 på Ica Supermarket Torget och bjuda på nya smakrika Pringles! Spännande och roligt kommer det nog bli! :-) sen ska jag göra mig ordning för fest och utgång på Mollys/Allstar. Lördag är det tvättning av kläder som ska med på greklandresan, på dagen, och sen nån slags rosé-vin-kväll eller något sådant med Terese och andra trevliga människor :-) Söndag blir det väl att må som man förtjänar(kanske?) och sen spela beachvolley på eftermiddagen, om vädret tillåter dvs.
Sådärja, det var min helg. Kommer bli toppen! Gjorde mitt hår hos Fannie i morse också så nu är jag snygg och fin för både jobb och fest! :-)

Bilder från i lördags som spenderades med detta härliga gäng tjejer! :-D Grattis Tp som fyllde år!Dagens Outfitta

Gun-Kajsa Lindström

Grattis fina fina mamma! Idag blir du 59 år, men ser inte ut som en dag äldre än 40! Du är underbar och jag älskar dig så mycket! Hoppas du får en bra dag Puss&kram!

Min pappa..

..så mycket min pappa..

RSS 2.0