Slå händerna i taket, SÅ KLART!

Ikväll har jag och anna varit och pyntat lokalen för festen imorgon! :-) det blev toppenfint, som ett litet barnkalas ;-) jag och anna kom på att vi borde starta en egen firma som pyntar barnkalas, för det är vi iallafall duktiga på!
Jag är RÅTAGGAD för denna helg! :-D vet inte om jag hinner skriva nå mer i helgen men jag tänkte i bilder visa lite hur helgen typ kommer se ut! :-P

Kommer bli AWSOME!

Dagens Outfitta

Anna Enmark

Du blir dagens outfitta and you know why! ;-) 19 år gumman, GRATTIS! :-D

Du är något alldeles extra, du skiner lite starkare och är lite bättre än alla andra - du är min bästa vän och jag älskar dig för att du är du ♥


"Like the core of a star, I belong where you are

You'r the core of my hart, and you belong in my arms"


Vår Thailand & Vietnam resa i bilder.

Detta är ca 250 bilder, men tro mig, vi tog många fler! Nära 2000 bilder på hela resan.
Hoppas ni uppskattar att jag tog mig tid att ladda upp alla dessa bilder ;-) Enjoy!


















































































































































































































































Saknar vår resa så otroligt mycket. Det var något fantastiskt som jag alltid kommer bära med mig och som jag alltid kan titta tillbaka på och drömma mig bort en stund. Men fler resor ska jag och Anton göra tillsammans, vart blir det nästa gång? Japan, Antarktis, angels fals, Hawaii - vem vet?

Jag är bikinitokig, har alltid varit och kommer alltid att va!

Såg på jannishemlighet att anna har spanat efter bikinisar. Jag blev råsugen jag med och kollade runt lite :-] dessa blev jag sugen på, speciellt den längst till höger. Vågar jag chansa och beställa montro?


Sista Toxicbar Station 8

Har inte uppdaterat på ett tag nu såg jag. Har inte kännt att jag har haft tid helt enkelt. Men tänkte jag kunde berätta lite sanbbt om festen i fredags. Det var ritkigt kul! :-D hade en toppenkväll trots den otroligt trånga kön in och till kapprummet och det fulla dansgolvet. Eftersom jag ej tog några bilder från festen förra helgen så bjuder jag på exakt samma bilder som amanda och martina har på deras blogg.






Tack för att ni gjorde sista kvällen på station 8 riktigt rolig!

Nu ska vi dansa häcken av oss!

Ikväll är det sista gången det är Toxic, Station 8. Snart försvinner vårt bästa dansställe i stan! Riktigt otrolgit tråkigt måste jag säga! Något måste hända! Ett nytt ställe som är minst lika bra eller bättre! Ikväll blir det iallafall att festa med gymnasieflickorna och det ska bli kanonkul! :-D
Nu kör vi tjejer!

jag och mandy innan vi for på sista Balzac.


We will always love you

Dags för lite skratt tycker jag

Har ni sett denna flicka?


Hon är en riktig kämpe, ger då aldrig upp!

Brukar ha riktigt svårt att kolla på folk som tror att de kan sjunga men ändå inte kan, som typ i Idol... men detta, är ändå otrolgit roligt!

20 januari 2011

Tre år har gått och det är fortfarande lika svårt att acceptera att denna dag för tre år sedan blev en dag som förändrade livet för en av mina bästa vänner. Det kanske är svårt att förstå att jag, som utomstående, har gråtit denna dag i tre år. Jag kände han inte, men jag känner min fina fina vän. Det är henne jag tänker på denna dag. Jag tänker på dig och dina fina föräldrar. Jag hoppas ni vet att jag önskar jag kunde ha de allra bästa sakerna att säga, men det är svårt.
Nu är det tre år av saknad för er. Ni är starka.
Du är stark Martina, och jag tänker på dig min älskade vän♥

Blandad uppdatering

Hej! Tänkte bara skriva att jag lever :-) det är bra med mig, ska bara försöka glömma fredagnatten och gå vidare, vilket är lättare sagt än gjort för mig eftersom jag aldrig tillåter mig göra misstag... men jaja, somsagt ska försöker leva med det.
Jag jobbar på som vanligt på sibylla. Har gett bort ganska många timmar denna månad dock för de var folk som tyckte de hade så lite timmar så jag var snäll och gav dem några av mina timmar då de frågade. Emma ska ändå gå hem den 14:de februari och vara borta i över ett år pga av bäbis så då antar jag att det blir mer jobb för mig och de andra.
Igår på min stängning kom det in en hel buss vid tjugo över nio! Ni kanske förstår att jag fick PANIK! Själv och ca 30 pers bestående av barn och vuxna! Jag ringde in Felicia i paniken och tillsammans klarade vi det! Rätt så bra iallafall, bara ett litet misstag, en av dem sa bara funbox till mig utan att säga funbox chickybits så den pojken råkade få en hamburgare istället. Men självklart fixade vi till det och gav han chickybits också :-)
En helt GALEN kväll igår, men helt okej att få slippa stänga själv sen. Ikväll blir det likadant pass. 17-22.30 , vi får hoppas det inte kommer en till buss! :-O
Imorgon jobbar jag bara 16-20 och efter det, så är jag ledig till på lördag efteriddag :-) På fredag blir det station med gymnasieklass flickorna och det ska bli superkul! :-D dock blir det nog inte så mycke dricka för min del, men jag kommer ha toppenkul ändå! :-)

jaja, lite uppdatering iallafall.
btw, tack annas pappa som kom med traktorn och skottade vår gård idag! Du räddade mig och anton från en hel dag av bara skottande ;-)

Puss&Kram!

Karatefylla

Igår var riktigt trevligt! Dock fick jag karatefylla och minns inte riktigt vad som hände mot slutet. Fyfan vad jag hatar det! Är ledsen idag för det märks att anton är typ besviken eller nått på mig. Han väckte mig en kvart innan jag började i morse, jag skyndade mig till jobbet och ringde någon som kunde komma och jobba fyra timmar av mitt pass. Så jag kom hem för ca en timma sedan och nu har jag mycket att göra, tvätta massor, plocka undan kläder, fara och köpa tvättmedel, försöka äta något, försöka skrubba rent min madrass och försöka hålla huset varmt.
Jompa och terran ville umgås med mig och anton ikväll. Vi får se ifall det blir av. Jag känner mig ju inte på topp men kanske är bra att försöka göra något så jag inte bara sitter och tänker och mår dåligt över att det gick som det gick igår.

Fredagen den 14 januari 2011

Nu ska jag strax på jobbet och jobba 4 timmar och sen ikväll blir det födelsedagsfest för syster!


Detta blir kvällens outfit :)

Therese min vän


Tack för att du tar dig tid och räddar min kväll. Tror verkligen jag behöver en vän nu. Nån att prata med och nån som förstår. Du är toppen!

Med en sovandes pojkvän

Jag vet att jag inte skrivit om helgen än, men den var bra! :-) Festen i fredags var rtikigt trevlig! Ångrar bara att vi bestämde oss för att försöka gå ut på olles (där var INGE folk!). Men jag fick iallafall ta en sväng förbi Kungsgrillen och äta en mumsig kebabtallrik som jag inte ätit på lääänge och fick se mina kära arbetskamrater :-) har saknat dem och det verkade verkligen som om de hade saknat mig. Om jag hittar nå fina bilder från kvällen så kanske de läggs ut här senare ;-)
Idag jobbade jag stängning själv igen och denna gång gick allt superbra! Glömde inte nått och hedde inte igång larmet ;-) Nu är jag ledig i två dagar, sen jobbar jag 5 dagar i streck. På fredag är det dock min systers födelsedagsfest och jag hade tänkt vara delaktig en del iallafall. Jag slutar åtta så jag kan inte riktigt delta förrän kanske tio och Anton bor ju här nu så jag får se ifall han hittar något att göra fredag, för vara med på festen vill han tydligen inte. Vill inte heller att han bara ska sitta på mitt rum och vänta tills jag festat klart så.. Iallafall tror jag att det löser sig tillslut :-)
Jag såg nyss Bride Wars, med en sovandes pojkvän bredvid, och som första gången jag såg den filmen - blev jag lika sugen på att gifta mig!!! och att se ut som Kade Hudson! (Hade ju gärna varit ett plus i kanten iallafall)
Ne, nu ska jag väl också gå i säng. Tänkte bara att jag skulle passa på att skriva lite om de närmsta gångna dagarna och de närmsta dagarna som kommer.


Puss, Kram!



Ni kommer rocka stockholms värld!

Idag flyttar två av mina bra vänner till stockholm. Jag kommer sakna er som bara den, det hoppas jag ni vet! Men jag har tänkt komma och hälsa på er de kan ni ge er på!
Jag hoppas ni får det toppen där nere i huvudstaden. Ni är så jävla bra flickor! Älskar er♥

Haha en gammal bild på oss tre :]

Det nya året har just börjat och nu vet jag hur larmet låter

Oj oj oj vad bra detta år startade då....
Igår var min bästa stängning själv någonsin! Jag hade gjort ett nytt otroligt bra stängningschema och jag glömde inte att göra nått! Inget viktigt åtminstone! Bara en liten detalj gick fel igår... jag lyckades he igång larmet!
Jag hade kollat så allt var ok, skrev mitt namn och slog in min larmkod. Klev ut och skulle låsa.. då kom jag på att jag inte hade nyckeln till att låsa! Jag har ingen egen nyckel än så jag måste använda den som finns där. UNDERBART tänkte jag och försökte avlarma med samma kod. Det verkade inte fungera, för när jag kutade för att hämta nyckeln började larmet att låta som fan! Jag sprang och slog in samma kod igen, då slutade larmet låta. Securitas ringde och jag svarade. Jag förklarade hela situationen och det verkade som om det fixade sig för hon i luren sa att det nu skulle gå bra att larma och låsa som vanligt igen. Ingen uttryckning gjordes. Jag försökte få tag på mina chefer och berätta vad som hänt men de svarade inte. Tillslut ringde Anders upp och då fick jag förklara lite fort eftersom han var på krogen och det hördes dåligt. Jag var fortfarande i chock när jag pratade med han men han sa att att det var lugnt, att jag skulle andas och att det var bra att jag svarade när securitas ringde. Han sa även att "Sånt händer även den bäste" . Men jag är fortfarande rädd för vad de ska tycka om mig nu!? Kommer de våga lite på mig? Kommer jag nånsin få stänga själv igen?
Jag vet att olyckor kan hända alla, men jag har alltid, alltid haft det kravet på mig själv att jag aldrig får göra fel! Om det ändå händer att jag gör nått fel så får jag så dåligt samvete, mår otroligt dåligt och det går inte över på flera veckor! Jag kan inte släppa och gå vidare när jag själv gjort nått fel, det är nära omöjligt för mig! Jag önskar bara att jag kunde ta tillbaka hela gårkvällen, göra om den och se till så att jag inte glömde nyckeln! Eller iallafall se till så att jag gick ut, utan att låsa, och ringde mina chefer och att de svarade och kunde berätta vad jag skulle göra. Men man är alltid efterklok och det är svårt att veta vad man ska göra just i det ögonblicket det händer. Man gör väl det mest instinktiva, och för mig var det att försöka hinna kuta och hämta nyckeln. Men tydligen spelade det ingen roll hur snabb jag hade varit, det är när man stiger in i själva lokalen larmet går. Det enda jag hade hört var att under min första stägning hade personen jag stägnde med sagt: "Nu måste vi skynda oss ut innan larmet går", jag trodde då att det betydde att det var under en viss tid det började låta, inte att det var direkt man steg in i lokalen från lagret det började låta..
Fyfan, detdär gör jag då ALDRIG om! Nu kommer jag be om egen nyckel och jag kommer ALDRIG slå koden igen innan jag vet att jag verkligen har nyckeln att låsa dörren med! Låter kanske som en självklarhet att amn gör det. Men har man tänkt på allt annat som måste göras så är det inte så konstigt om man glömmer att hämta en nyckel.

Men nu ska jag försöka tänka såhär: Det kanske var nödvändingt att det hände. För nu vet jag vad som händer. Nu kommer jag aldrig göra samma misstag igen.

Idag var det en ny dag och jag var ledig från jobbet. Imorgon är ännu en ny dag och jag jobbar 10-16. Jag ska jobba lika bra som alltid. Sen imorgon kväll blir det lite partey med härliga, trevliga människor! Anton kommer i natt nån gång hoppas jag, och väcker mig med en puss för att sedan somna om igen och stiga upp imorgon för en ny dag som ska bli en bra dag!

Pengar rullar in som det ska

Stängning själv ikväll igen. Var inte övertaggad men nu har jag gjort ett nytt stängningsschema och jag tror jag inte missat att skriva upp något nu! Kan knappast ha missat, det blev ju tusan 40 punkter och vissa saker skrev jag på samma punkt! :-O
Iallafall, har ju ob efter klockan 8 vilket äger. "Pengar rullar in som det ska, det går bra nu!"


Såhär rik är jag, om löven var pengar! ;-) Haha inte ens i närheten, men man kan väl få drömma?

Dagens Outfitta nr 2

Jonathan Olofsson

GRATTIS JOMPEN! Idag blir du 20 år! :-D hoppas du får en bra födelsedag med mycke kärlek från dem omkring dig! Puss & kram!

Dagens Outfitta

Anna-Kajsa Lindström

Grattis grattis storasyster! Idag blir du ett år äldre! Idag blir du 26 år gammal men ser ändå yngre ut än mig! Du kommer tacka för det om 10 år! Hoppas du får en toppen födelsedag! Tack för att du alltid är min skyddsängel, jag älskar dig♥

Despicable me

Hatar känslan av att vara ensam...
Det är den känslan jag har just nu och det är fruktansvärt jobbigt. Jag känner mig fånig som sitter här och gråter. Jag blir ensam i huset i morgon eftersom mami&papi far till thailand i tre veckor. Anton kommer inte hit förän till helgen så fram tills dess är jag själv. Dessutom flyttar två av mina fina fina vänner till Stockholm på fredag och jag hinner nog inte ens säga hejdå åt dem. Jag är ledig i helgen och försöker hitta några som vill umgås och festa men folk verkar inte övertaggade precis. Jag skulle bara vela ha något att verkligen se fram emot, att få en helg full med kärlek från vännerna och pojkvännen. Just nu känns det bara så otroligt långt bort..  Jag ska vara med anna på torsdag så egentligen är jag som mest ensam dessa två första dagar, så nu känner jag mig ännu mer fånig men är fortfarande lika nere.
Längtar som fan tillbaka till thailand nu...
Nu får jag skärpa mig, tvätta bort sminket, ta på mig nattlinnet och lägga mig i sängen. Att se nån film som får mig gladare kanske skulle sitta fint att somna till. Despicable Me.


Nyårsafton 2010/2011

Har inte så mycket att säga. Det var en bra kväll trots små missöden som såklart alltid händer men allt som allt hade jag riktigt trevligt och roligt och jag vill tacka alla som var med under denna kväll! :-)















Nyårspussen♥

2010

En såndär underbar lista ;)


ÅRET 2010:
Hur har året 2010 varit för dig?
Underbart!
Bättre än förra året? Det måste jag nog säga :-)
Har du träffat några nya vänner? Ja oja :-)
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? Paris, Studenten, Thailand <3
Har du flyttat under år 2010? Nej tyvärr. Om inte vår långresa till thailand/vietnam räknas som en liten flytt ;-)
Har du hittat en ny låt som du älskar? Hmm..kanske eller nja, vet inte.
Isåfall vilken?
-
Har du druckit alkohol? Ja.
Har du kysst en främling? Nej.

KÄRLEK:
Hur har din kärlek varit 2010? Riktigt bra!
Har du varit kär?
Absolut!
Har du sagt jag älskar dig till någon? Till Anton många många ggr, emn även till mina fina vänner.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Jaa :]
Har du haft sex någon gång under året? Ja!
Har du haft ett hemligt förhållande? Njaa, det var nått år sedan.

SORG&HÄMD:
Har någon i din närhet tagit självmord? Självklart inte!
Har någon i din släkt avlidit? Nej, tack o lov!
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Nope
Har du varit i slagsmål? Nope

PERSONLIGT:
Har du gjort någonting du ångrar? Nja, inte direkt ångrar sådär jättemycket men kanske hade önskat att jag gjort lite annorlunda.
Har du skämt ut dig? Hahah ja det har jag säkert!
Har du ljugit för en vän? Vet inte, men isåfall måste det ha varit en liten vit lögn
Har du varit ute en hel natt? Jajjemen
Har du blivit tagen av polisen? Ne eller jag har blivit stannad mitt ute i svanseleskogen.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ja
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? Ja, det har jag nog.

VÄNSKAP:
Har du träffat nya vänner? Ja :-)
Har du förlorat en vän? Det hoppas jag inte..
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Ja, eller lite iallafall.
Har du gått bakom ryggen på en vän? nej nej!
Har du ljugit för en bästavän? Eh, vet jag faktist inte, men som sagt förut: isåfall måste det ha varit en liten vit lögn.
Har du haft en relation med en vän? Öhh.. ja jag ahr väl relationer med alla mina vänner? men pojk/flick-vän relation har jag bara med Anton.

RANDOM FRÅGOR:
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag for och reste utan mina föräldrar, for för första gången till Asien och jag tog studenten och jag tatuerade mig.

Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga nyårslöften faktist, så jag hade inget att bryta.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Tror icket det.

Dog någon som stod dig nära? Nej, tack o lov! Då hade jag varit förstörd!

Vilka länder besökte du?
Frankrike, Thailand och Vietnam + en mellanlandning i Ukraina.

Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Fler utomlandsresor! Fler festivaler! Mer roliga fester med mina fina vänner! Och så skulle jag gärna vela bo med Anton :$

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 11/6 -Studentdagen, hade velat uppleva den dagen om och om igen!

Vad var din största framgång 2010?
Framgång? Ja det måste ju vara att jag faktist har klarat mig igenom 12 år av skola! Att jag tog studenten och fick ett slutbetyg som jag var hyfsat nöjd med.

Största misstaget? Att jag missade Peace&Love :(

Har du varit sjuk eller skadat dig? Matförgiftad!

Bästa köpet? Ja, måste väl ha varit Thailandresan, men om man ska säga materiellt kanske.. min primer, eller min svarta halsduk jag använder typ jämt!

Vad spenderade du mest pengar på? Thailandresan antagligen.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att jag fick klappa och hålla i en tigerunge :]

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Lucky, Little House, den låten jag och marr taggade till när vi åkte breakedance på grönalund(kan inte namnet på den) och Going International Logo ;-) Haha!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare!

Vad önskar du att du gjort mer? Haft tid att umgås mer med mina vänner.

Vad önskar du att du gjort mindre? Jobbat natt!

Hur tillbringade du julen? Med min fina familj!

Blev du kär i år? Nej, det blev jag för 3 år sedan.

Favoritprogram på TV?
The Big Bang Theory och South Park!

Bästa boken du läste i år?
Oj.. jag läser ju inte böcker.

Största musikaliska upptäckten? Tjejen från MamaMia, hon är riktigt duktig på att sjunga!

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar till resan

Något du önskade dig men inte fick? Minns jag faktist inte

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Hade en fest hos mig med mina vänner och for sedan ut på Olles.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, isåfall hade det varit det att jag hade fått jobbat mindre nätter i somras så jag kunde ha varit med mina vänner på roliga fester och på helger då de inte jobbade.. Och att anton hade bott kvar i stan så vi hade kunnat träffats mer. Och att jag kanske inte hade fått matförgifting i bangkok..

Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Min vanliga stina-stil, kalla den vad ni vill. Inte så himla speciell men jag trivs :-)

Vad fick dig att må bra? Det mesta, att ta studenten, att få sluta skolan, att vara med min pojkvän, att vara med mina vänner, att få fara utomlands.. med mera med mera!

Vilken kändis var du mest sugen på?
Haha, kanske Jonas Armstrong eller Robert Pattison

Vem saknade du? De flesta fast vid olika tillfällen. Eller menade du kändis kanske? Då har jag ingen aning..

De bästa nya människorna du träffade? Typ Hasse & Karin, så otroligt mysiga människor! Men alla nya vänner jag gjorde i år var såklart också jättefina! Himla svårt att peka ut favoriter!


Julafton 2010

Kanske dags att visa lite bilder från julafton?






























Inte så mycket ord, bilderna får tala för sig sjäv och visa att familjen Lindström hade en mysig jul tillsammans.

Tillbaka till verkligheten.

Tillbaka till verkligheten. Året är 2011 och jag ska och jobba på mitt jobb, Sibylla som ligger på söder. Nyårsafton som nyss var spenderades bra. Det var trevligt att få lära känna Antons vänner lite mer men kvällen kunde gärna ha fortsatt lite längre än till två på natten.. men jaja, kul så länge det varade. Men nästa år tror jag att jag vill spendera nyårs lite annorlunda. Dock har jag ingen aning vart i sverige eller världen det kommer utspela sig men en lite mer planerad fest hade varit härligt iallafall.
Tur att jag har sovit mycket nu på morgonen efter jag kom hem från bussen, det blir stägning i kväll och det känns som om det kommer bli en jobbig en. Imorgon far dessutom Papi till stockholm och på tisdag Mami likaså, på torsdag far de vidare till thailand och spenderar ca 3 veckor där. Blir rätt ensamt i huset måste jag säga, men jag brukar klara det rätt bra. Men vårt hus på vintern är rätt jobbigt att underhålla, svårt tat hålla varmt och utan att vattnet fryser osv så jag hoppas på ett få hjälp av min man.
Nu ska jag ner och käka något, sen börja göra mig klar för jobb.


inte riktigt såhär jag grillar på jobbet, men nästan lika classy iallafall

Dagens Outfitta.

Anton Mai Dung Holmlund

Grattis min älskling. Du är nu 20 år!
Älskar dig♥

RSS 2.0