förfest

Hade en riktigt rolig fredagkväll! Förfesten var mycket trevlig och älskar dessutom min lägenhet för den är sjukt bra isolerad! :-D Ute gick det inte alls att få sig en drink, köerna var enorma, men vara ute och dansa var roligt! :-) och Loreen var bra (spelade Euphoria två gånger efter varann dessutom haha!). Men det roliga slutade tyvärr ganska fort för mig ändå när jag helt från ingenstanns blir utskälld av en bekants pojkvän som inte alls känner mig och inte hade någon som helst anledning att hoppa på mig sådär. Jag försökte att inte få det att förstöra min kväll men det är svårt när vart man än gick så såg man det där paret. Eftersom jag inte klarar av såntdär och tog mycket illa upp så blev det rätt så mkt tårar och jag for hem ganska tidigt. Men iallafall, hade sjukt kul och ett stort tack till alla mina vänner som var ute den kvällen! :-*
Här är lite bilder från förfesten åtminstone :-)








Megafonenfesten

jag blir arg, ledsen, irriterad, rädd, orolig,
och jag tvingas skaka bort det för jag orkar inte det just nu...



Ikväll är det megafonenfesten och jag är supertaggad! :-D
först käk på domina, sen blir ett gäng tjejer här på försfest.



We're going up up up up up!

Ur arkivet.


Hittade två gamla bilder på mig och Marr. Första gången vi festade tillsammans och oj vad söta vi var. 17 år och Klas-fester. Det var tider det ;-)

Ge oss fint väder nu moder jord



Idag och imorgon skulle inte bli så bra enligt yr. (Imorgon kväll får dem gärna ändra till finare) Men resten av helgen och hela nästa vecka verkar stråla av sol! Hoppas hoppas hoppas! Det var så otroligt fint väder igår! Var så glad, älskade det! Kändes nästan som en sommarkväll!

IaMia leverans.

Testade mitt TiKei smink idag för första gången. Så jävla nice! Är himla nöjd! Känns fakitskt bättre än id. Ännu mer naturligt och borstarna är mkt mjukare mot huden och håller nog bättre.
Vet inte om det syns superbra på bilden, det är ju bara en webcam-bild, men kan iallafall varmt rekommendera detta smink till er som gillar mineralsmink. :-)



Idag kom min leverans från IaMias också. Testade produkten på handen och den känns jättebra :-) denna produkt är ganska dyr, men den är Anti-ageing, 100 % natural & organic, SPF-protectrion och Water resistant. Passar alltså perfekt till sommaren!  TiKei hade gratis frakt om man handlade över 300 kr (ananrs 29 kr), på IaMias var det lite dyrare. 49 kr för frakt, gratis över 600 kr. Men å andra sidan fick jag borsten på köpet när jag köpte en av deras Smashit foundations och fick dessutom 15 % rabatt för att jag var ny kund. (btw, fick med ett litet silvrigt glitterprov också)
Beige Hydrating Fluid Foundation (50ml) 269 kr

TiKei leverans

Mitt paket från TiKei landade i brevlådan idag. Himla snabba på ett leverera var dem! Beställde natten till fredag, så det tog alltså en och en halv arbetsdag. Inte pjåkigt!
Från TiKei köpte jag två mineral Foundations, två Concealers och en borste Flat Top. Foundationen och Concealerna blev i ett Litet Mineralsmink Kit för 329 kr och borsten kostade 159 kr. Så 489 kr totalt, riktigt bra pris eftersom jag knappast lär behöva köpa nytt smink förrän om mkt länge! Fick även med gratisprover av två olika ögonskuggor. Kul överraskning :-)


Concealer Neutral (3g), Concealer Mint (3g), Foundation Neutral 2 (9g),
Foundation Neutral 3 (9g), Borste Flat Top.

TiKei och IaMias ♥

Har kollat utbildninger hela eftermiddagen idag. Missade tyvärr sista ansökningsdagen men tänkte att det kunde vara möjligt att göra en senanmälan. Tyvärr, inte på den utbildningen jag verkligen ville söka, Djurskötarprogrammet i Skara. Jag skrev ett mail och fick till svar: "Du är mycket välkommen att söka nästa år, hösten 2013." Kändes sjukt långt bort.. så jag kollar nu på alla möjliga olika utbildningar som man har möjlighet att göra en senanmälan till. Gjorde mig mest bara deprimerad så var tvungen att få pigga upp mig med något.
Så nu har jag spenderat över tusen spän på smink. Från TiKei och IaMias. BRA smink, och MYCKET för pengarna. Kommer ha bra smink en lång tid framöver vilket känns riktigt bra. Känns inte så bra när man kollar på kontot dock men aja får se det som en investering!
Planerna i helgen blir att hjälpa mamma och pappa med poolen imorgon och förhoppningvis få en god middag för det ;-). Lördag hoppas jag på att hitta på nå trevligt på dagen, kanske en fika på stan med någon vän? eller bowling med antons kompisar? för på kvällen (mellan 20-01) ska jag stå i kapprummet på folkparken, istället för Ronnie. Nu har han verkligen börjat bygga upp en liten skuld till mig (för barnvakning+detta), i form av barrunda, fyllemat osv. Undra när jag ska utnyttja det hehe :-P Ne nu ska jag se Betnérs nya film och sen blir det att skalla kudden.


Det är en ny dag imorgon.


Hoppa direkt till sommar nu tack!

En fin dag idag! :D så man har längtat! Dock håller det väl bara i sig till imorgon och på lördag ska det snöa igen... nae, fyfan! Jag vill inte ha mer vinter nu, jag vill ha VÅR! Helst sommar, men kan bli svårt att skippa den, eller ja, det kanske blir ett hopp detta år. Direkt från snö till stekhet sol? Hade typ inte klagat ändå!


Nytt e-mail konto.

Mitt e-mail konto blev spärrat i början av förra veckan pga att någon tydligen har hackat sig in och skickat skräppost från den. Inte så kul. Lyckas inte få tillbaka min mail eftersom koden som jag behöver för att logga in igen har skickats till min reservmail (som jag gjorde för typ tusen år sedan) som har tagits bort. Så, ingen kod, ingen e-mail. Nu har jag gjort en ny mail men jag hoppas fortfarande att jag kan få tillbaka min gamla snart! Msn är sämst på att svara på hjälpmailen vi skickat till dem (från antons mail). Ja, det är ju också jättesmart, för att kunna be om hjälp för att få tillbaka sitt konto, var man tvungen att logga in på sitt e-mailkonto... SMART msn SMART! Har aldrig tänkt att någon skulle vela hacka sig in på mitt konto, så mitt lösenord har kanske inte varit det svåraste (dock inte födelsedatum eller något sådant) men nu har jag gjort ändring på det! Hoppas bara jag lyckas komma ihåg detta själv då.
Fick tillbaka mitt fysikprov igår, fick g (4 p ifrån vg) och är riktigt nöjd. Var helt bombsäker på ett ig så allt är ju bättre än det :-) Har kemi lektion om knapt en timma och jag hoppas jag får tillbaka kemiprovet då. Hoppas hoppas hoppas jag klarade mig denna gång också, men kan inte vara säker. Kemi B är knepiga grejjer, speciellt när det var ca 4 år sedan man läste kemi A.

Nu, till sminkbordet. Sen klä mig som en eskimå för det verkar iskallt ute! (-1°)


Jag är feminist

Att vara feminist betyder att man tycker att män och kvinnor ska ha samma rättigheter och möjligheter i samhället, med annat ord, att det ska vara jämställt.
Jag tycker detta är en självklarhet, men för vissa är det inte det. Man kanske tycker att saker och ting kan verka jämställt, men i själva verket ÄR det inte så. Vissa kan tycka att ordet feminist är fånigt. Det har framställts så i media och ordet feminist har fått en dålig klang.
Jag tycker att det är konstigt att inte alla människor är feminister. Jag tycker att det är är ganska fegt att inte våga kalla sig feminist. För egentligen, som jag sa förut, att vara feminist betyder att man vill att
män och kvinnor ska ha samma rättigheter i samhället,
och vem kan egentligen inte vela det!?

Coca-Cola Light + Make Up Store = sant?

Coca-Cola Light anses vara den femenina coca-colan, och zero den maskulina. Om man kollar på reklamen så är det ganska självklart att det är det som är tanken (egentligen otroligt fånigt enligt mig). Det är exakt samma innehåll men två olika utsidor. Och nu blev det ännu mer uppenbart när Make Up Store har gjort ett sammarbete med coca-cola light vilket ger dig 50 kr rabatt på deras Multi Lash Mascara om du köper en 33 cl burk -som dem dessutom har snyggat till litegrann.

Jag brukar oftast köpa vanlig eller zero, men man tackar ju inte nej till rabatt på maskara så jag kanske ska ta och köpa en light, för en gångs skull, på stan imorgon. Skulle behöva en ny maskara. Min förra (som jag köpte förra veckan!?!?!) är typ uttorkad, eller den smular åtminstone, vilket jag inte gillar.

avundsjuka, längtan, saknad.

Jag är så sjukt jävla avundsjuk på min lilla annaplutt som hoppar bungy jump och lever livet i nya zeeland! Vet inte om jag kommer vela höra om resan när hon kommer hem, kanske om avunsjukan har lagt sig. ;-) haha ne men det klart jag vill höra om ALLT som resan innehöll!
Men du får ta och pallra dig hem snart, för jag saknar dig i massor!




Can't get enough!

Har haft styrelseutbildning typ hela förmiddagen, och nu sitter och dunkar mina nya favoritlåt i hörlurarna medan jag försöker ladda hem PS cs5 och Photogram. Har dessutom just gjort trevliga planer för helgen. Toppen! :-D





Gotye och Kimbra - Somebody That I Used To Know

"But I don't wanna live that way
Reading into every word you say
You said that you could let it go
And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know"

Sveriges hemliga vapenexport.

"De politiker som inte vill stå för sin politik tjänar på den höga graden av hemlighetsmakeri kring svensk vapenexport. För alla oss andra är behovet av öppenhet uppenbart."

JONAS SJÖSTEDT (V)

 


Läs mer HÄR.


Top Model Sverige 2012

Alice, tjejen jag hejjat på enda sedan första dagen, vann! Så himla fin tjej! Grattis!

En top model.

Dramarnäs

Fint väder. Skoter. Snowboard. Bastu. Vin. Fest. Bil på skoterled. (risig!)Efterfest. Och mycket drama. Det var min påskhelg i ord. What happens in Ammarnäs, stays in Ammarnäs.
Tack för en spännande helg ;-)!










Tog inga festbilder, förutom dessa två med amandas mobil.


Påskhelg

Äntligen påsklov! Brorsan är hemma på besök, så ikväll bjuds det på påskmiddag på Grubbgatan. Resten av helgen ska spenderas i Ammarnäs med Martina, Amanda och hennes familj :-) Kommer bli toppen! Terr och Jompa ska också till amamrnäs i helgen (och även några fler vi känner tror jag) så det blir awsome med lite påskfest på lördag :-)


GLAD PÅSK!

slapparonsdag

Har pluggat två kvällar i rad nu. Idag har jag haft fysik B och kemi B -prov. Gick verkligen INTE bra på fysiken, förväntar mig ett ig tyvärr. Kemin gick kanske lite bättre, håller tummarna för ett g. Men nu är det bortgjort iallafall. Efter den jobbiga skoldagen så var jag och Martin och delade ut flygblad på stan. Är inte så duktig på sånt, gillar inte att vara besvärlig eller påträngande och vet att folk tycker det är jobbigt med personer som delar ut flygblad (även jag kan tycka det ibland). Men fick ändå rätt många att ta ett blad och vissa (fler äldre) lät lite småintresserade :-) Dessa flyblad handlade om att stoppa vinstslöseriet i skolan.
Iallafall, efter ett par slitsamma dagar så ska jag ikväll bara slappa framför tv:n och datorn iförd min onepiceare :-)


Ordförande för Ung Vänster Skellefteå 2012

Idag for jag på UV Skellefteå:s årsmöte. Jag for dit med tanken att det skulle bli intressant att få se hur ett årsmöte går till och få aktivera mig lite. Och det blev inte bara så lite. Jag kom hem som Ordförande för Ung Vänster Skellefteå. Jag vet inte riktigt vad detta innebär än, men jag är nyfiken och tycker det ska bli ritkigt spännande. Självklart var jag lite vettskrämd just när jag blev vald. Känner själv att jag kanske inte förtjänar titeln, men jag kan ju komma att förtjäna den. Har mycket att läsa på nu och ska även gå en styrelseutbildning den 11:de och självklart vara med på kurs den 28-29:de.
Så här framför er ser ni nu den nya Ordföranden för Vänsterpartiets ungdomsförbund i Skellefteå.



RSS 2.0