Nytt e-mail konto.

Mitt e-mail konto blev spärrat i början av förra veckan pga att någon tydligen har hackat sig in och skickat skräppost från den. Inte så kul. Lyckas inte få tillbaka min mail eftersom koden som jag behöver för att logga in igen har skickats till min reservmail (som jag gjorde för typ tusen år sedan) som har tagits bort. Så, ingen kod, ingen e-mail. Nu har jag gjort en ny mail men jag hoppas fortfarande att jag kan få tillbaka min gamla snart! Msn är sämst på att svara på hjälpmailen vi skickat till dem (från antons mail). Ja, det är ju också jättesmart, för att kunna be om hjälp för att få tillbaka sitt konto, var man tvungen att logga in på sitt e-mailkonto... SMART msn SMART! Har aldrig tänkt att någon skulle vela hacka sig in på mitt konto, så mitt lösenord har kanske inte varit det svåraste (dock inte födelsedatum eller något sådant) men nu har jag gjort ändring på det! Hoppas bara jag lyckas komma ihåg detta själv då.
Fick tillbaka mitt fysikprov igår, fick g (4 p ifrån vg) och är riktigt nöjd. Var helt bombsäker på ett ig så allt är ju bättre än det :-) Har kemi lektion om knapt en timma och jag hoppas jag får tillbaka kemiprovet då. Hoppas hoppas hoppas jag klarade mig denna gång också, men kan inte vara säker. Kemi B är knepiga grejjer, speciellt när det var ca 4 år sedan man läste kemi A.

Nu, till sminkbordet. Sen klä mig som en eskimå för det verkar iskallt ute! (-1°)


Kommentarer
Postat av: Lollo

Sv: Jag hade en jävlig snefylla och ville verkligen bara hem till människor som faktiskt bryr sig och jag ville vara på ett ställe där jag känner mig trygg och vet att jag är älskad. Jag har helt sjukt kul här, men det är alltid någonting som saknas då jag inte har nån av mina närmaste med mig.

Men svängar av hemlängtan känns som något jag får räkna med och det betyder ju inte att jag inte kan ha kul ändå :P <3

2012-04-17 @ 17:14:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0