Partiledartal i Almedalen.

Kommer lite sent, jag vet, men bättre sent än aldrig!
 
Ja, Jonas Sjöstedt var tydlig och sa sanningen, som alltid! Jättebra talat av V:s partiledare! Han tog med allt det viktiga i den riktigt röda politiken. Han vågar säga att SD är rasister, alltså sanningen, precis som dem är! Jonas pratade om allas lika värde, om det förtryck som pågår mot kvinnor, invandrare, hbtq-personer och mot människor med handikapp. Feminism, antirasism, socialism och solidaritet! Ett sådant samhälle vill jag leva i, ett sådant samhälle kan vi få om vi röstar på V i riksdagsvalen den 14 september!
 
Om ni inte sett detta redan, GÖR DET! Speciellt ni som inte vet vad ni ska rösta på i valet 2014!
 
 
 
 
Jag är ju stor sympare till F! , rosa & röd går hand i hand, så jag vill ju såklart kommentera Gudruns tal som hon gjorde under Almedalsveckan. Gud vilket stärkande och värmande tal! Oj så stark en känner sig som kvinna när en ser henne tala! Tillsammans med kärlek kan vi krossa patriarkatet och skapa en bättre värld!
 
 
 
 
 
Ska ägna några rader åt vår nuvarande stadsminister också
Ja vad ska en säga... Reinfeldt försökte vara skämtsam och rolig... men oj så mycket b*llshit han pratar! Fast samtidigt sa han mycket sanningar om vad vänstersidan vill göra, men han förklarar dem på fel sätt och sprider osanningar om vad de förslagen skulle göra för samhället. Känns ibland som att han inte har konsekvenstänkande... inte alls om sin egen politik iallafall. Kan inte fatta att det finns folk som har uttalat sig om att moderaternas tal var det bästa på länge inom svensk politik.
 
åså tänkte jag ägna en sketen rad till SD:s tal...
JAG RYSER! Jag skäms över Sverige varje dag Jimmie Åkesson visar sitt fula tryne i politiska sammanhang!

RSS 2.0