dumma dumma kropp

Blir jätteledsen..
förstår inte varför jag ska drabbas av nått sånt här? Är det för att jag inte har några andra problem.. måste vara det. Iallafall har jag läst att sura drycker typ juice, tranbärsjuice och teh ska hjälpa. Men även mycket vatten och det vet jag ju redan.. så det blir väl att testa allt ihop. Ett glas tranbärsjuice och ett glas apelsinjuice och en massa vatten per dag ska bli en ny rutin tror jag... Finns andra saker jag också måste börja göra som rutin.
Kul.

PDOL here I come!


förra festivalen. Fest i bil. Med marr på umeyran.
Imorgon börjar helgen, och därmed PDOL.
Men före jag kan sätta mig i bilen men härligt folk på vägarna mot piteå  så måste jag först jobba ett 9 timmars pass och sen stress göra mig fin. Lördag jobbar jag vanligtvis bara ett 8 timmars pass jämna veckor men denna lördag jobbar jag även kvällspasset vilket troligtvis innebär att jag jobbar hela lördagen till 3 på natten. Söndag är inte så annorlunda, jobbar ett 9 timmarspass sen äntligen får jag sova ut! Är ledig måndag och sen jobbar jag ett 10 timmarspass tisdag.

Ja så det var min helg, hur ser din ut?

It can not wait, I'm Yours.

ÄNTLIGEN har jag hittat den bra versionen av I'm Yours igen!

Orginal demon:
andra wail-versionen som spelas på radion:

ibland är jag glad för den jag är.

ibland är jag så glad
...för hur jag har vuxit upp.
...att jag inte är rasist.
...att jag bryr mig om andra.
...att jag vill hjälpa andra.
...att jag älskar att glädja andra.
...att jag har de åsikter och värderingar som jag har.
...att jag har den syn på livet som jag har.
och ibland kan jag känna mig extra glad för att jag är vänster.

There's a light at each end of this tunnel, You shout 'cause you're just as far in as you'll ever be out.

Jag är redo för en kväll och natt med anna enmark med något gott vi bakat och en massa prat i timmtal. Jag kommer lyssna och prata och peppa tills allt känns bättre igen ♥ Jag lovar.

 Du är det finaste jag vet, du är det finaste i världen.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, ibland tar orden slut även för mig konstigt nog.
Men en sak vet jag iallafall, somna om nu blir svårt.


Jag älskar dig min bästa vän.
Det finns inget jag inte skulle göra för dig och du vet att min telefon alltid är redo att ta ett samtal av dig. Det du känner, känner jag med till en viss del. Är du ledsen är jag också ledsen.

Jag hoppas du ligger och försöker sova nu. Tycker inte om att du är ensam men somsagt så kan jag prata i timmtal direkt du känner för att tänka på annat.
Tusentals pussar & kramar på dig lillgumman!

Forgotten fairytale again

Se andra delen av forgotten fairytales här på Idas&Emelies blogg.

Visst borde jag.

sitter hemma hos anton i hans lilla stuga. Har just fått i mig lite plättar och sitter nu och ser south park och funderar på om jag... kanske... borde.. plugga .. teori :-S

Long time no see

eller Long time no hear kanske man ska säga. Hahaha


En sak ni kanske inte visste om mig: Jag har sett en del anime i mina dar och varit lite extra smånörd i animeserierna Naruto och Bleach. Eller lite nörd... kanske ganska mycket nörd :-$ HAHaha men det är roliga minnen och jag gillar fortfarande musiken :-] haha framkallar mycket minnen såattsäga ;-)

Bleach:Naruto:
Forgotten Fairytales

Var och fotade ute i skogen igår med Ida, Emelie och Paulina. Ett roligt tema men blev jobbigt pga alla mygg, tror jag snart har slut på allt mitt blod ;-P Lite bilder från igår hittar ni på
Idas & Emelies blogg!

Skor.

Försökte skapa en romantisk look.
Tycker ni ska ta och rösta på min sko om ni tycker den är fin. :-)


Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

Och så kan ni ju ta en titt på denna.

Om ni tycker om min "safari"-party-sko så tycker jag ni ska ge den 5 sjärnor :-)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


En riktigt fin ledig lördag!

Jahapp då har man varit ledig idag då, mot sin vilja.
Men dagen har och kommer spenderas BRA!
Har varit ute hela dagen i falkträsket och solat och badat med syster och hennes vän. Nu har jag just skjutsat hem syrran och lånat festkläder av henne som jag kan ha ikväll då det blir beachparteey :-D TAGGAR!

Dots.

Några punkter om några dagar som varit och några dagar som kommer:
  • Har märkt att en viktig knapp på min systemkamera tydligen måste ha blivit intryckt på nått konstigt sätt så den inte går att använda. Måste lämnas in och gode gud vad jag hoppas det går på garantin!
  • Känns som om körningen ändå går lite frammåt.
  • Ska strax jobba i 9 timmar fast jag helst bara skulle vela sova!
  • Sista avsnittet av Robin Hood verkar ta ååår att ladda hem.
  • Färd fram och tillbaka till PDOL är fixad tack vare Marr♥ och jag TAGGAR ;-)
  • Imorgonkväll blir det FEST med anna♥ (och förhoppningvis en massa folk) i Boviken! :-D

Ne nu måste jag skynda till jobbet... men fy vad trött jag just började bli ;-(

Windsurfing ohyeeeh!

Oj, har inte haft mycket att säga på länge och har egenltigen inte det nu heller...
förutom kanske att jag och anna lärde oss vindsurfa i söndags och i går! :-D Det var otroligt roligt, men efter lite solning på det så har jag två olika otroligt snygga brännor... hade hoppats på att få sola bort dem idag men det verkar som om det bara vill regna heltiden :-( aja, här är bilder från surfingen, vi var mycket bättre i måndags även fast det kanske inte syns på den enda bilden Mia tog med sin mobil! ;-)


Söndags:
Måndags:

Brumm brumm över gränsen

Om någon planerar att ta en snabb titt till hmm Finland snart, SÅ HÖR AV ER! Jag bokar en plats redan nu ;-P

En fin dag!

HAhahah kom just på en sak... KAAAAANSKE måste göra en ny header nån gång framöver... bilderna är ju över ett år gamla ;-) haha

Iallafall, vill passa på att säga att jag älskar alla mina fina vänner!♥ Känns som om det kanske var ett tag sedan jag sa det, men jag hoppas ni vet det ändå :-)!

Bubbles

" The child was blowing bubbles. One by one
The tiny globes of rainbow, frail and fair,
Sailed upward, glittered in the morning sun,
Trembled and swung upon the summer air. "Dansa och le och bo på camping!

Jobbar natt nästa helg, så blir ingen stadsfest i år heller, men jag funderar stark på att ta mig till PDOL detta år! :-D Skulle vara kul, men kanske bara funderar på att fara över en natt, känns dyrt en dag till och det är ändå inga band jag vill se på lördag, men fredag däremot är både salem al fakir och lasse! Så DET BLIR NOG AV!


Om jag får nån med mig dvs? ;-)

Eyes of grey.

Så här känner jag mig precis nu. Kul att veta att det är precis såhär jag kommer känna mig på jobbet imorgon och resten av dagen. Kommer känna precis såhär nästan hela lördag också.

Jag får försöka tänka på att det blir surströmming till middag. mums!

Midsommar 2010

Hade en riktigt bra midsommar, TACK ALLA MEDVERKANDE!
här kommer en bildbomb :-)
hihi, älskade min klänning :-]

En räkmacka med anna.Tack anna för att du räddade min kväll. Annars hade jag kännt mig nere och bara legat i sängen resten av kvällen. Nu kan jag lägga mig med ett leende på läpparna och veta att vi har planer om vattengympa och vinkväll i örviken. Du får mig alltid att må bra! Puss på dig!

Längtar otroligt mycket!


Utkast från den 1 Juli 2010

ska bara ligga i sängen resten av dagen.

ingen Fred&Kärlek detta år.

Nu är tjejjerna troligtvis påväg till P&L och det känns inte alls bra att jag inte sitter i bilen med dem. Jag är fortfarande klyven i två om jag gjorde det rätta valet att inte fara, men nu när thailand/vietnam -resan verkar bli dyrare än planerat så kan jag tänka att, det var nog ändå ett bra val. Men lite ledsen får man väl ändå vara? Missa kings of convenience och the kooks och den härliga stämningen och gemenskapen är ändå en förlust som känns lite jobbigt trots att jag har pengarna kvar. ursh.. kan inte kolla på fler bilder från förra årets fred&kärlek blir bara ledsen..Men men, sånt är livet ibland.
Har varit tväris och träffat lollo och umgåtts en timma med hon och hennes vänner. Var trevligt :-) och har fått ringa och säga godnatt till anton så är småglad efter det :-] och imorgon väntar körlektion igen och det känns helt ok, eftersom dagens lektion typ var den lektion som gått bäst, (tror jag haha). Imorgon väntar körlektion igenså borde sätta mig och plugga nu och sen sova i rätt bra tid :-) efter imorgon är det slut på ledigheten. Jobbar fre,lör,sön hela dagarna men jag hoppas ändå anton vill komma och bo här över helgen. Jag kommer sakna ihjäl mig efter han om vi inte kan ses förän om nästa helg :-(
Nemen, nu är det kvällsTeh och sen plugg+säng!

Goodnightkiss!

RSS 2.0