Sept. 30, 2009


sitter på skolan. Går enda till fyra idag.. var inte ens lite peppad.
När jag kommer hem blir det att fara och handla emd mamma. Föräldrarna far ju imorgon på morgonen så det blir sista handlingen med dem. Skulle vela att anton följde med så vi kunde välja tillsammans vad vi vill skulle vela köpa hem osv. Men vi ska ju få ha coop-kortet och ica-kortet så vi kan ju handla sen.
I helgen är det Björn Rosenström men jag hade inte tänkt fara. Vet inte vad jag ska göra i helgen, hade hoppats på mys med anton men han verkade kanske ha planer redan så.. aja, får väl se vad som dyker upp för min del..
Ne nu måste jag arbete öven fast jag inte kan få hjälp för läraren är borta.



Höstfoton med anna 2009









några av fotona

Du bär min luft i ditt bröst





Jag får nog hålla allt tillbaks
Det finns ingenting som räcker
Hjärtat kom aldrig till tals
I ett block som bara läcker

Men ändå
Du min vän i livet
Ser hur kvällen brinner opp
En enda sak är givet
Det är två hjärtan i samma kropp

Om jag tappar allt igen
Det är möjligt att det händer
Det kan va svårt att hitta hem
Från alla hav och alla länder

Men ändå
Du min vän i livet
Ser hur sommaren blir höst
En enda sak är givet
Du bär min luft i ditt bröst

Sept. 28, 2009

Hade tänkt skirva ett litet inlägg varför jag inte varit happy i helgen.. men sen ångrade jag mig. Vill bara att mina nära&kära ska få ta stor del av mitt privatliv. Men iallafall så är allt bättre nu bara så ni vet :-)
Har sovit med min älskling i natt, och jag längtar tills vi ska bo ensamma ihop när mami&papi far (vilket är på torsdag). Jag skulle egentligen ha blivit bjuden på lunch av anton och hans familj idag men jag var tvungen att tacka nej för jag hade lovat att hjälpa pappa med några bilder medans han hade lunch :-( tråkigt, men aja.
Idag har jag och anna försökt ragga folk på stan för att be de göra en marknadsundersökning, men himlar så jobbig man känner sig. På stan verkar alla så upptagna och stressade så man vill inte stanna dem :-/ Och de som man tillslut vågar fråga vill inte göra marknadsundersökningen även fast det tar max en minut..  Aja, fick ihop en del så snart är alla slut :-) 100 st anketer har vi då lyckats få ifyllna! Imorgon blir det då sammanställning antar jag.. kul haha.
Ikväll är det Idol klockan 20 som jag tänkte se, men måste sticka innan det slutat för jag ska sitta hemma hos Ronnie och kolla till Liv medans hon sover sött och ronnie&emma är på träning och jobbar. Men tror det bara skulle vara till klockan tio eller nått sådant men man kan ju aldrig lämna ett barn ensamt. Men där har jag att välja på att se Matakuten på fyran eller Svenska Hollywoodfruar på trean.. Ehh... jadu, frågan är vad som är mer underhållande. Tycker Svenska Hollywoodfruar är så fånigt att jag skrattar i tvsoffan, men matakuten är rätt intressant, för maten ser god ut :-] mums haha! men jaja
Sen är det Roast på Berns klockan 21.55 som jag hade planerat att se men får väl missa lite av den med när jag moppar hem från barnvaktningen.
Oj vad mycket tv det blev idag! Men ska även lyckas göra lite på mitt tal inför svenskan på onsdag så.. Ska väl ta att börja nu då ;-P
Är lite smått hungrig, det blir morotsoppa idag! :-D mums!
aja,senare kanske jag visar bilder från fotodagen jag och anna hade igår :-)

Life

Life is not about how many breath you take. It's about those moments that take your breath away

Vi ska spela svåra och aldrig längta hem.

kan inte detta bara vara en mardröm. Att jag snart ska vakna upp och märka att jag ligger brevid min älskling. Du håller om mig och allt är som vanligt.

Fototime annispannis!

förra hösten när jag och annavärldsbäst fortade
Å herre gud vad det blåser idag! Men jag coh anna ska ut och fota har vi bestämt ;-) hahaha herregud, vi kommer blåsa bort haha! Bilder kommer senare!
För övrigt önskar jag att planktonpojken ska komma hem idag å inte på onsdag! Jag saknar dig :-$


How could this be done

How could this be done
By such a smiling sweetheart
Oh and your sweet and pretty face
In such an ugly way something so beautiful

vet inte varför just detdär fastnat i mitt huvud. Kanske lite smått som jag känner just nu.
Vill bara ha min anton här.

Försöker bara att andas


saker är inte som det ska just nu.

känner inte för något

Hade en dunderkul kväll igår :-)! tack alla! kommer bilder ikväll eller imorgon eller nått
saknar min älskling hur mycket som hälst, han kommer kanske inte till stan förän på onsdag. Mamma och pappa far ju bort på torsdag och meningen var att jag och han skulle bo i mitt hus i tolv dagar tillsammans men det verkar som att jag kanske kommer få sova själv rätt mycket ändå.
Just nu har jag inte lust för något.

Toxic nästa!

Jajjemen, det klart jag hade rätt, Ida vann hela sverigetävlingen ;-)! Jag kan se in i framtiden! hihi grattis gumman! Se henne i tidningen typ imorgon (?) :-)
Ikväll är det iallaflal partieeee! :-D Jag och Terreberr ska på förfest hos Oliver sedan blir det vidare till toxic! Himla tur att terr var sugen på fest annars hade jag inte vetat vad jag hade gjort! Vi kommer ha kanonkul ikväll kan jag lova :-D!
Ne nu ska jag vila i en timma eller nått såndant, sedan blir det att börja göra sig klar :-)
ha en ritkigt bra kväll allihopa!


Ikväll taggar vi!


torsdag 240909


Sitter och huttara, riktigt kyligt blir det i mitt rum när det börjar närma sig vintern. Det har jag många som kan vittna om! haha. Men jag tror jag ska ta in värmefläkten hit snart :-] så jag inte vaknar upp som en isbit nån morgon!
Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, jag måste fortsätta snacka förfest med terran osv, men annars blir dte väll idol på tv och kanske sova emd bejbi ikväll igen :-]  och kanske jaa.. snart middag kan man väl hoppas ;-P
Imorgon ska vi vara lite på skeria för det är Forskarfredag så vi ska se prisutdelningen för bästa affish och vi har en pristagare från balderskolan (jag tror det är min underbara vän Ida! Hon är duktig och det känns som om hon brukar kunna ha turen och vinna sånadär grejer :-D) Sen ska vi på nå föreläsningar också. Men vanlig lektion med HJON på morgonen väntar oss alla form&designare, som varje fredag.
btw, har varit 18 i en månad nu! ;-)
Ne måste ner och ta mig en macka.. hungry hungry!


detta skulle inte sitta fel....                   eller chips och dipp!

Fin pose, bra fotograf, perfekt resultat!


vem ;-)?

onsdagen den 23/9

Trots att jag höll på att somna redan första lektionen har överlevt ännu en onsdag på skolan.
Ikväll kommer kanske bejbi och sover här igen, skulle vara mysigt som alltid :-]
Imorgon är det sovmorgon - tackolov säger jag! jag och anton försov oss i morse och jag orkar inte stressa ihjäl mig två mornar på raken.
Jag och Terreberr har tänkt fara på toxic tillsammans :-D men vi letar fortfarande förjäves efter en förfest :-S

Ja.. det var det jag hade i skallen just nu.


Saknar för övrigt dendär platsen och dendär käslan jättemycket!


flashar

Hann inte skriva nått igår. Jag var upptagen med att försöka göra en dunderkaka med plopp och vit choklad som topping.. men det blev fail :-(
Går att äta men är mest som smet haha
Nu sitter jag på skolan, har en tråkig lektion, men måste skynda mig med uppgiften i flash... jag SUGER på flash..

du är min vän och jag älskar dig

extra mycket pussar på min ankoplanko

Måste skaffa mig en vän till fredag!

Toxic på fredag, jag är RÅTAGG, har varit det i typ en månad nu, men.. ingen verkar lika peppad som jag :-S vem ska jag fara med?

Mysa mys

Idag har jag och anton myst hela dagen faktist. Inte mycket annat gjort, men lika glad för det är jag! Älskar att ta såna dagar ibland då man inte bryr sig om tid överhuvutaget utan man bara ligger och myser tillsammans. Men sover ensam ikväll ändå. Anton har ingen lektion (förutom matlagning på kvällen) imorgon men jag måste stiga upp tidigt så ja.. jag fick han inte att vela sova här och vandra hem till sig imorgon då jag ska till skolan (A) haha, konstigt ;-)

Nu TeeTime :-P !

Dagens Outfitta

Emelie Oreskovic

foto: Ida
Du blir dagens outfitta för du fyller ju 18 år idag tjejjen! :-D grattis grattis på dig! Vi syns ute på toxic på fredag hoppas jag ;-) Puss&Kram på dig gummsan!

Come Together



Så här bra låter vi på ensamblen också ;-)


Söndagen den 20 september


Har inte gjort så mycket idag. Missade det enda jag sett fram emot, Top model... jaja.. såg Charlies Änglar, det fick reparera kvällen haha. Imorgon kommer min bejbi hem från svansele. Jag har bara en lektion och den slutar klockan 11 så han kommer med bussen halv tolv och då har han lovat att jag och han ska mysa hela resten av dagen :-] så det är vad jag ser fram emot nu! Ska äta kvällsmat strax och sen lägga mig. Upp vanlig skoltid imorgon.

Långpromenad

Bilder från långprommisen vi gick.


fick en bild på fåren som låg och chillade på ön

föräldrarna vill gärna vara med på kort

mami kände för att dansa framför kameran och sen visade hon oss hennes tankeplats



jag har fått tillbaka det mesta av min lukt nu så äntligen fick jag känna höstens dofter av det porlande vattnet och de fallna löven

Många ville testa sin fiskelycka idag, men någon hade tappat sin vante

vi fick äntligen se höstens finaste färger

vi träffade några bekanta på vägen som sa att det hoppade massor av lax vid mobackendammen så vi vandrade dit för att fota. Men detta var det enda vi fick se.


mamma ville testa vara fotograf och då fick man väll ställa upp


prommis

Ska på prommis med mami&papi, Tar nog med mig kameran :-)

Någon som vill fota idag?


Idag känner jag verkligen för att fota! Gärna med nån så om nån är intresserad, hör av er! Det är mulet-visst men det brukar bli fint ljus i bilderna då faktist :-)
nu ska jag göra mig i ordning.

Att älska dig är bättre än en dröm som går i uppfyllelse

Den 1 till 12 oktober ska vi bo tillsammans i mitt hus medans mina föräldrar är borta.
Längtar till dess. Då jag har dig här varje dag, varje kväll, varje natt.
Vi har varit tillsammans kring 8 månader nu och våran kärlek växer allt mer.
Jag vill alltid vara lycklig, jag vill alltid må såhär bra,   med dig.
Jag visste inte vad kärlek var förut, jag hade aldrig älskat,   tills jag fann dig





Lovin' you is easy cause you're beautiful
Makin' love with you is all i wanna do
Lovin' you is more than just a dream come true
And everything that i do is out of lovin' you

No one else can make me feel
The colors that you bring
Stay with me while we grow old

And we will live each day in springtime
Cause lovin' you has made my life so beautiful
And every day my life is filled with lovin' you

Lovin' you i see your soul come shinin' through
And every time that we oooooh
I'm more in love with you

Brumbrum!

Jag har funderat länge på när jag blir äldre och drömmer om att ha en fin fin bil. Vilken slags bil vill jag ha? det är frågan! Men en sak som är säker, den ska INTE vara en tråkig vanlig svensson-bil! ;-)
Funderar mellan dessa fyra bilar


Bubbla

Sportbil

Hundkoja

Hummer


"Mhm, Funsucker!"

Freaky Friday. Så otroligt rolig film! På fyran nu!


Teknikfesten

Lite bilder från igår!

haha asså anna! SKELÖGA! ofta man ens kan skela så mycket!!

Kvällen slutade på olles. Peremiär för mig där! tacktack till randomtjejen som la ut två kronor för att jag skulle kunna komma in :-)


Tamron 70-300

Har fått mitt nya objektiv! :-D



vårat äppelträd. Taget från våran balkong med det nya objektivet.
Grannens äppelträd. Taget från våran balkong med det nya objektivet.

Everyting I do is more fun if you are doing it with me.

Kärlek är så fint. Jag älskar det!

(bästa versionen av hey ya!)


ingen myskväll ikväll


Hade kul igårkväll :-)! Men idag tar jag det bara lugnt, myskväll. Skulle vela göra det med min älskling... men han ska hem till svansele :-(  så det får väl bli en hemmakväll utan han. Känns inte lika kul.. skulle vela ha en ben&jerry's, en film, och en anton.
Jaja.  Ska äta frukost snart tror jag, se om jag hittar nått gott i kylskåpet :-P



Dagens Outfitta

Oskar Jonas-Petter Lindström

Du blir dagens outfitta för du fyller 26 år idag! Synd att du inte kom upp till skellefteå så vi kunde fira dig med surströmming, men det får bli nästa helg istället :-) kram kram på dig storebror!

Vi är teknikare!

Tagga nu BalderTeknikare!
 Ikväll är det fest :-D


I ♥ you

Såg nyss att min älskling skrivt här på bloggen. La ut en låt tillochmed :-] (förra inlägget alltså) han är alldelens för söt min bejbi♥! 


Miss You <3



Önskar du var här bejb <3

Time to say goodbye

riktigt vacker låt :-]

"Time to say goodbye
To countries I never
Saw and shared with you
Now, yes, I shall experience them
I'll go with you
On ships across seas
Which, I know
No, no, exist no longer
With you I shall experience them"

Idag kändes som en riktig höstdag.

Fest imorgon! :-D jag taggar! Har bestämt mig för att det blir riktigt party för jag mår mycket bättre idag, har bara hostan kvar. Det enda knepiga är vad jag ska ha på mig, kan inte riktigt bestämma mig.. Blir troligtvis midjekjol :-P
En mindre rolig sak är den att vi har bokreccencionskrivande imorgon i midgård..  Jag ska alltså dkriva om boken i förra inlägget. För det första är det en jättejättekonstig bok så vet inte vad jag ska säga om den, å för det andra har vi bara 80 minuter på oss och jag är dålig på att skriva under press och jag vet inte ens riktigt vad jag ska skriva :-S .. äh det får väl gå sämre på dethär och sen bättre på något annat kan man hoppas.

foto: jag


Främlingen


konstig konstig bok

Allt sjunger din melodi.

Idag ska syrran köpa biljetter till Emil Jensen!

Han blandar han poesi, ståuppkomik och sång.
Ser fram emot att få se han live en timma!

It's a mad world

Stackars lilla Kiwi-fågel

Han ville bara känna lycka en stund...

Vill inte stanna hemma längre!


Anton for nyss hem. Han skulle spela nintendo 64 som hans mamma kom med. Jag måste läsa min svenskabok :-/ tråkigt men det är inte många sidor så det är bara nån timmas läsning. Imorgon blir det skola tror jag.. känner mig inte frisk men ändå bättre och jag kan inte vara borta längre känns det som :-S jag har varit som isolerad från omvärlden i fem dagar och jag vill inte vara det längre :-(
Det är teknikfest på fredag. Jag har inte bestämt hur jag ska göra än. Jag ska fara det klart men jag vet inte om jag ska dricka..vilket är lite tråkigt. Första teknikfesten vi har och jag ska inte riktigt festa :-/ äh, vi får se.
Jag ska göra en sallad nu tror jag :-)


Kärleksmuffins.



Jag har all tid i världen att skriva men har ingen lust. Har legat i sängen hela gårdagen och idag fast nyss bakade jag och bejbi chokladmuffins :-P mums!  Och ikväll är det Hells kitchen igen och sen ska vi kanske se en film vi kan somna till. Tror jag åtminstone stannar hemma en dag till.
Nja, mer intressant än sådär blir inte denna uppdatering tyvärr ;-)

A little bit behind.

Lite bilder från i fredags








Förlåt för rikitgt dålig uppdatering! Men såhär är läget: I fredags for vi ut ett tjejgäng på Nocks efter att ha varit på förfest på a-torp. Vi dansade massor och riktigt kul hade vi :-D  .. men tyvärr var det nog det dummaste jag gjort eftersom jag var sjuk och igår mådde jag skit hela dagen. Inte bakis eller nått sånt, men jag hade 39 graders feber och mådde riktigt dåligt. Idag mår jag lite bättre men är fortfarande mycket sjuk. Febern har gått ner litagrann iallafall men mamma funderar på om jag imorgon ska försöka ta mig till vårdcentralen på a-torp och kolla om det är svininfluensan. Om det inte är det så är det troligtvis bara vanlig influensa eller en mycket stark förkylning.
Eftersom Anton också är sjuk i samma virus som jag så sov han här igår, ska sova här idag och typ så länge som vi båda är sjuka. Ingen i min familj vill komma speciellt nära för de vill inte bli sjuka så jag och anton får ta hand om varandra. Det blir att vara hemma från skolan tyvärr... jag som typ längtat till ensamblen för att få sjunga the house of the rising sun men aja.. det får bli nästa vecka förmodar jag.
Ska strax hoppa i duschen, mår kanske lite bättre efter det :-) anton gick hem tvärt för att duscha och hämta lite övernattningsgrejjer åså. Tänkte att jag och han kanske kunde baka något senare. En ben&jerry's skulle inte heller sitta fel.. kanske borde tvinga mami på en prommis till hemmakväll (A) haha.

På tal om svininfluensan så tänkte jag visa er vårat klassfoto detta år ;-).

Det blev rätt fail eftersom vi bara hade en dag på oss att bestämma vad vi skulle göra. Och vi tänkte något så enkelt som grisnäsa och termometrar skulle alla fixa men som ni ser.. Nej. Vissa tyckte det kändes "fel" att skämta om svininfluensan. Men det är ju redan så uppblåst som det är! Och alla vet ju att ingen får en grisnäsa för att de har svininfluensan! Om man inte får skämta om det borde man inte få skämta om någonting, tex psykfall osv som vissa klasser gjorde. Och som Magnus Bertenér säger: "Kan man inte skämta om det, kan man inte ta det på allvar heller."
Aja, Jag tycker iallafall alla som gjorde grisnäsa blev snygga ;-) tycker faktist jag ser ut som en gris på riktigt! hahah. Men faktist var det bara på sista kortet vi som petar upp näsan gjorde det..  Men fotografen valde den och tack tack för det :-)!! den enda frågan faktist både jag och anton ställde oss är varför han har handen på simons knä! xD hahhaha. Jag har min hand på antons knä vilket inte är så konstigt men jaja,  där ser man, min pojkvän är troligtvis lite småförälskad i simon ;-)

fotografiskbild lektion..


sitter på skolan, har fotografisk bild. Har fått en vikarie för tydligen ska doris bli rektor(!?).
Aja, slutar vanlig tid även fast jag är klar med uppgiften .. kul.. not. Kände mig väldigt sjuk i natt men jag mår bättre nu. Taggar fest imorgon men min bejbi vill jag stannar hemma.. får så dåligt samvete att gå emot han när jag vet att han bara vill mig väl.. men jag är ju så taggad! jag vill ju! Men somsagt, mår bättre nu och får känna efter hur det är imorgon, -Man är ju så sjuk som man gör sig till.. men boxen ikväll måste jag nog skippa, för det kommer bara göra mig ännu sjukare, och eftersom det innehåller mycket kondition så är det absolut inge bra :-S Förlåt anna.. hade verkligen velat träna :-( vi får fara då jag är mer frisk. Om jag känner mig bättre på söndag ska jag och kajsa på afro powerdance, följa dit annapanna? :-*


090909


Det är inte många år till vi kommer få uppleva samma siffra på både datum, månad och år.  Rättare sagt bara 3 år till ;-)



Därför bjuder jag på en bild från fotoklubben förra halvåret eftersom fotoklubben börjar igen på måndag :-)

Dags att hoppa i myskläder!

Om en halvtimma är det Idol 2009 igen. Startade igår och tror jag ska följa det eller njaa.. iallafall se det idag också. Ska alltså strax tvätta av sminket, hoppa in i myskläder och gosa ner mig i sängen. Min bejbi ska komma och sova ikväll också så har redan koplat på mysmode!

Imorgon har jag sovmorgon och sen två lektioner. Sen är det redan fredag! och det innebär fest med anna&marre :-D!

That was when I rule the world.

jag vet att jag säkert är jätteefter. Men denna låt är riktigt bra!


Hell's Kitchen season 6.

Har startat!

och han är elakare än någonsin förr!

Wanna have tee-time.

Det är jobbigt att försöka vara nyttig när man har sötsug och vill småäta som man alltid gjort i 18 år...   Sallad funkar alltid och är alltid mums, men det hade vi inte hemma för tillfället, så det blev rivna morötter.. har ätit mig äckligt mätt på det nu :-/  men vill fortfarande ha något gott .. Teh ska bli gott senare :-)

Power med annapanna.

Idag kämpade vi igen, 55 minuter power, å nog var det jobbigt! Känner att jag kommer vara trött i kroppen imorgon och på torsdag lär jag ha ont :-S men då ska vi på box har anna bestämt! Haha jaja, vad gör man inte för att bli fit ;-)
Ikväll är det sesongspremiär av Hells Kitchen, men mer spännande än så blir nog inte kvällen. En kopp teh, msn, svenskaboken och sen sova.


Afro Power Dance

Afro PowerDance var kul! :-) och kändes ändå att man tränat efteråt. Fler gånger blir det kan jag då säga! Ikväll tänkte jag sova hos my darling och sen blir det upp och spela ensamble imorgon bitti på skolan.
Ja.. har inte mycket mer att säga, har programerat mysmode och ska strax fara:-)

The 60's


Sitter och lyssnar på 60talslåtar nu till Ensamblen imrogon. Vi sa typ att vi skulle spela "behind blue eyes" innan vi slutade idag men jag vet inte... den är ganska låg att sjunga vilket blir lite smått svårt för mig om vi inte byter tonart. Men annars tänkte vi "The house of the rising sun" vilket jag kan utan&innan nästan eftersom jag sjungt den i sinne när jag var mindre, så den skulle ju funka suvve men då började jag klicka runt och hittade att även "Stand by me" och "I say a little prayer" är gjorda på 60talet.. och hur ska jag kunna motstå att försöka få de andra att vela spela nån av de låtarna istället!?  Tex "I say a little prayer" vill jag ju ha på mitt bröllopp nån gång i
framtiden så den skulle ju vara härlig att få sjunga men bara det att vi inte har nå noter till den åså.. ja men det blir ett bekymmer imorgon, måste ju höra vad alla andra vill, det blir kanske röstning eller nått sånt.
Ne nu ska jag ta mig en filtallrik innan jag börjar packa för friskvårds och Afro PowerDance med marrebarre! :-D ska bli spännande ;-) right marr?

Aretha Franklin - "I say a little prayer"

The Animals - "House of the rising sun"

The Who - "Behind blue eyes"

The Soul Shouters - "Stand by me" (här med John Lennon, orginalet fanns inte)


Kärleken checkar in.


en förtrollande kärlekshistoria
blir helt varm i hela kroppen, skulle vela ha min älskling och pussa på han nu

Nya sesonger att följa!

Sesongspremiären av Top Model 12 var idag klockan 19.00! ska följas!
Sesongspremiären av Hells Kitchen börjar tisdag klockan 22.00! ska också följas!

En bra helg som tar slut på tok för fort.

BRA LÅT!!

I svansele denna helg har vi som vanligt softat som två potatisar, sett två nya filmer "Pride and Glory" och "17Again" med emmy och robin, myst massor, ätit stora lass med god mat +fika, badat badkar och haft nostalgistund med Nintendo 64. En bra helg som tog slut på tok för fort! Vill säga grattis till antons pappa som fyller år idag :-D! och tack till emmy för det fina armbandet du gjort till mig!
Btw, båda filmerna rekommenderar jag faktist. De är två helt olika stuk på dem dock. Pride and Glory är en otäck historia om en polisfamilj där allt gått över styr. Filmen innehåller obehagliga scener men edward norton är med i den, vad mer behöver jag säga? det klart den är bra då!  17Again handlar om en man som tappade bort sig själv mitt i livet och som är påväg att förlora allt pga det. Många skratt blev det i de riktigt otroligt pinsamma scenerna men även lite pirr i magen eftersom zac effron var ganska gullig i denna film. Pinsamt att tycka en film med han inte är dålig, men faktist har han skärpt sig sen HSM! Och i denna film, som jag sa, var han en hottie! Så för er som gillar pinsamma och lite i stuket tjejfilm borde se denna, typ anna enmark ;-) Hihihi!
Ikväll vet jag inte kommer hända. Tänkte egentligen träna, men jag ska på afrodance imorgon och i övermorgon till power så vet inte om jag orkar idag. Men dyker inget upp innom en timma packar jag nog väskan och drar till friskvårds iallafall.

Äppelkakan längtar jag till.

är i svansele som de felsta kanske räknat ut. Inte uppdaterat därför ;-)
ska hem senare idag, efter frunch, mys, middag och efterrätt (A)
*muums...*



In the mood.

Kom hem från gymmet för en halvtimma sedan. Känns skönt att jag kommit igång lite med träning igen. Jag var och köpte ny sport-bh och sport-linne idag efter skolan. Blev en lila bh, kändes fint med lite färg, och en vit sporttröja, men jag ska byta den imorgon till en svart.
Ikväll ska jag kanske sova med älsklingen, det verkar som om han är sugen på det iallafall hihi :-] annars blir det att lägga sig tidigt.
Nu ör frågestunden avslutat som ni kanske redan sett :-) tack för alla frågor! Fick ju in 20 st frågor! inte illa pinkat som man brukar säga.
Ne nu måste jag försöka tvinga hit min bejbi, för jag tänkte vänta på han med att fika kvällsfika och jag är rätt sugen/hungrig så he better be here soon! ;-)

Svar på frågorna på frågestunden.

Frågestunden är över! och här har ni svaren :-)


Fråga 1: Varför är du så söt?
Svar: För jag har ju så söta kompisar, och man blir ju som man umgås :-]!

Fråga 2: Kan du baka kaka åt mig?
Svar: Ja det kan jag anko, vad för någon kaka vill du ha? ;-)

Fråga 3: Varför heter du just moa-stina?

Svar: Ja du, det vet jag inte helt säkert men alla vi syskon har dubbelnamn och det beror nog på att mamma tycker det är fint med dubbelnamn. Jag skulle egentligen hetat Sanna-Maria men mamma&pappa ändrade sig för de tyckte väl jag passade som en Moa-Stina och tyckte nog bättre om det namnet :-).

Fråga 4: Brukar du störa dig på småsaker?
Svar: Det beror på. Vissa dåliga dagar som man tyvärr har ibland kan man störa sig på rätt många saker men jag brukar försöka att inte visa det (vet inte hur duktig jag är på det men försöker iallafall). Men oftast stör jag mig väl bara på om typ halsband hönger fel eller så. Tror jag brukar vara en rätt ostörd person, man kan ju hoppas iallafall :-)

Fråga 5: Vad tycker du om gifflar?

Svar: Jag GILLAR gifflar! Mums :-P! Vissa brukar uttala sig om att de är torra, men det är fel enligt mig. De är saftiga, kletiga och riktigt goda! De påminner mig om hemavan och husbilsresor från barndomen.

Fråga 6: Gifflar eller vanliga bullar?
Svar: Även fast jag verkligen gillar gifflar kan inget slå en nybakt bulle!

Fråga 7: Vanilj eller kanel eller chokladbullar?
Svar: Åh mums så gott allt är! Men jag tror ändå vanilj är no.1 !

Fråga 8: OM jag försvann... skulle du ta Vietnamesen på matfesten då :(?
Svar: Troligtvis inte.. han skulle påminna för mycket om dig, men på samma gång inte vara du, så tror inte jag skulle klara av det. Förresten älskling, DU SKA INGENSTANS! jag vill leva med dig hela mitt liv.


Fråga 9: Vilken är din favorit mat (A)?
Svar: Jag gillar verkligen det mesta men en riktigt god grekisk sallad är nog det bästa som finns!


Fråga 10: Vad vill du bli när du blir stor?

Svar: Oj, det var inte den lättaste frågan. Just nu är min hjärna helt uppochned vänd, jag har nästan inte den blekaste aning vad jag skulle vela hålla på med. Men jag tror jag skulle trivas med ett jobb innom foto & design men kanske även på ett eget gulligt caffé :-)


Fråga 11: Vad vill/ska du göra efter du tagit studenten?
Svar: Ja, vill och ska är ju helt olika saker. Vad jag skulle vela är antingen att fara till stockholm och jobba ett år, fara och jobba som au pair eller fara till norge och tjäna en kosing. Ska - det får jag se med tiden.

Fråga 12: Tror du jag skulle passa i blondröd hårfärg?
Svar: Systra mi, jag tror att du har frågat mig detdär förut och saken är den att jag inte minns vad blondröd är för färg. Men du har haft många färger genom dina dar och jag tror inte det finns någon färg som ser dålig ut på dig. Om det känns rätt, go for it ;-)

Fråga 13: Vilket ämne tycker du är roligast i skolan?
Svar: Vi har inte hunnit komma igång med nå riktiga skolarbeten än så de flesta verkar hyfsat lika i rolighetsnivå, men jag tror jag ändå måste säga Ensamblen :-) jag får ju sjunga och spela instrument 5 timmar i veckan, och det är ju inget jag tackar nej till :-)

Fråga 14: Har du nån speciell talang eller trick?
Svar: Nemen, vilka svåra frågor du ställde ;-)! Talang eller trick... eh, själv har jag inte upptäckt något sådant men jag har hört flera gånger, speciellt från Catharina (antons mamma), att jag är socialt begåvad. Vilket jag blev ritkigt glatt överraskad att höra :-]

Fråga 15: Vad tycker du att du är bra på?
Svar: Jag tycker jag är bra på att ...OJ vad det stod stilla.. Jag tror inte jag är bra på något egentligen. Jag är varken dålig eller bra, jag är hyfsad på det mesta. Fast okej, något jag är expert på måste ändå vara att kramas :-]!

Fråga 16: Målar du nått nu för tiden? Du var ju så intresserad av det när du var liten. ^^
Svar: Nej tyvärr målar jag knappt nu förtiden. Jag har nästan ingen fantasi kvar :-( Jag vet inte vad jag ska rita och jag är inte nog engagerad för att försöka göra något realistiskt fint.

Fråga 17: Vad är det äckligaste du vet?
Svar: Jag tycker inte så mycket är äckligt egentligen så jag har inget utnämt "det äckligaste". Men blod och höga höjder är något jag verkligen börjat ogilla de senaste åren.

Fråga 18: Vill du gå och se Emil Jensen med mig när han kommer till nordanå?
Svar: Ja det vill jag väldigt gärna göra :-)!

Fråga 19: Varifrån får du inspiration till din klädstil?

Svar: Min inspiration tar jag från allt jag ser. Från de som är mode, från reklam, från bloggar, från vänner, från nått jag sett på film m.m. Jag blandar även nått gammalt jag hittat i gerderoben med det jag köpte denna vecka. Men jag tycker inte jag har en speciell klädstil, eller ja.. kanske har jag det.. eller jag vet inte. Men jag tycker om det mesta och jag tycker man kan göra det mesta fint bara man matchar det rätt och bär det på rätt sätt. Jag gillar att blanda olika stilar till olika humör och tillfällen. Ändå så brukar vänner kunna säga att vissa klädesplagg som jag på något magiskt sett dras extra mycket till "ser ut som jag". Det brukar vara rätt roligt att höra :-)

Fråga 20: Kan du inte lägga ut bilder på hur du sminkar dej ;D?
Svar: Eh haha jag tror jag tyvärr skulle känna mig rätt fånig om jag gjorde det ;-S men kanske någon gång innan fest eller nått! Håll utkik! :-)


Tack så mycket för alla frågor! :-D har varit ett nöje att svara på dem.

Dagens Outfitta

Fredrik Asplund

Grattis Grattis! :-D du fyller 21 år idag! :-D du blir dagens outfitta becouse of that, hoppas det är ok ;-) KRAM KRAM PÅ DIG och hoppas du haft en toppendag!

(tyvärr enda bilden jag hittade på fredde. Den är tagen från jannishemlighet)

Känner att en ny livsstil är på g.

Blir inge snask på vardagar nu framöver.
Var på affären och köpte frukt istället.
Ska på prommis med lollo nu.
Ska på gymmet imorgon kväll.
Ska gymma både fredag och söndag tror jag.
Har bokat in afro powerdance på måndag
och power på tisdag
.

Snälla, ni får gärna hjälpa mig genom att påminna mig osv
Hoppas jag håller detta, för min egen skull :-)


Borde börja äta nyttigare och träna mer.

Ursh.. har kommit på att jag verkligen måste börja äta nyttigare och träna mer. Men hur ska jag kunna göra det när jag verkligen älskar allt men inte orkar ta mig till gymmet? Jag gruvar mig verkligen men jag behöver verkligen försöka. Tror jag ska frånochmed imorgon ha snackslöfte på vardagarna och så är det jag som traskar på stan imorgon innan skolan och köper mig en ny sportbh och sportlinne så peppen för träning kanske ökar.
Ikväll blir det prommis med Lollo troligtvis. Inte allt för dåligt iallafall.
Hittade ett tips på nyttit snacks här, har tänkt testa :-P

Nyttiga snacks

Ingredienser
Portioner: 4-6

100 g sötmandel
50 g pinjenötter
1 tsk Flingsalt
1 dl russin
1 dl torkade Aprikoser

Gör så här
Rosta nötterna i en ”torr” panna tills de fått fin färg. Strö över salt. Tillsätt russin och aprikoser och låt allt värmas hastigt. Lägg över i en skål och servera som snacks.


Hösten har kommit.


Hösten -06 haahha

Efter skolan idag gick jag en snabbis på stan, egentligen bara för att ta ut något på apoteket men kunde inte låta bli att gå in på nya gina. Jag har länge velat ha ett långt svart linne (eftersom det är mycket användbart) och kunde då inte hejda mig att köpa en mysig halsduk (A). Hur ska man kunna motstå nu när det är höst och man bara vill byta ut hela sin garderob mot massa mysiga koftor och halsdukar? Tell me! 
Ne nu ville mamma ha hjälp med maten.
Kram kram!

Träning är vilktigt för både kropp & själ.

Har jag varit duktig för första gången på mycket länge! :-D och jag är riktigt happy about it!
Idag var jag och anna på Power på friskvårds. Det blir inte sista gången kan jag lova! :-P en ny vana kanske är på g.. man kan ju hoppas iallafall. Vi har också bokat in Afro Powerdance på måndag :-) ska bli häftigt att testa! Har velat jättelänge och nu blir det av.
Ikväll hoppas jag bejbi vill sleepa med mig. Hans matlagningskurs slutar om fem minuter, är nyfiken på att höra vad de lagade, om dte var kul osv :-)
Känner mig på riktigt gott humör!

Frågestund.

Haha okej, läste nyss en kommentar från en som ville jag skulle ha en frågestund. Jag brukar aldrig ha frågestunder för det är aldrig någon som brukar vela ställa några frågor men, jag testar väl igen då och hoppas på bättre lycka denna gång ;-)

alltså folk:

FRÅGESTUND!

Frågestunden avslutas på torsdag klockan 21.00
så passa på att fråga en massa nu!

We have something called burning love.


dålig uppdatering jag vet. Idag har jag haft all tid i världen.. har inte gjort något på hela dagen men kanske just därför jag inte har skrivit något heller för det har inte funnits något att berätta om. Aja, nu ska jag ringa anton och prata en stund innan jag försöker sova. Känner att det behövs för att lyckas somna ikväll.  :-)







Lägg märke till att jag är ganska så olik mig på kortet.. måste ha gjort nån mysko min haha. anyway..
Chipset jag håller i fick jag av lollo! Det är ett utbränt hjärta i mitten av chipset ♥  →

RSS 2.0