Lucky.

Detta blir nog sista inlägget innan vi far, kanske sista inlägget på min blogg på 8 hela veckor. Troligtvis skriver jag bara på i vår resedagbok så därför länkar jag än en gång till den, och hoppas alla ni, mina typ 38-45 läsare, och andra nykomlingar kommer gilla den och läser ofta!

www.moastinaoantonsresedagbok.blogg.se

Lägg gärna till på bloglovin så ser ni ju när vi har skrivit nya inlägg :-)!

Nu tänkte jag lägga ut en mysig låt som får mig taggad på vår resa!Lucky I'm in love with my best friend
Lucky we're in love in every way

Beautiful as you.

Jag tog inte så många bilder varken fredags eller lördags, andra folk stod för fototagandet faktist. Men denna bild från lördag kan ni iallafall få se. Snodde den från rebeccas blogg.

Det var längesen♥


Starry Starry Night

Ikväll lyssnar jag på denna låt och känner såhär:


Jag måste duscha nu, sen sova. För imorgon, då kommer jag ha fullt upp med alla småsaker som måste fixas. Ser självklart fram emot det men det känns ändå lite jobbigt eftersom det inefattar såna saker som damsugning, skurning, städning osv... Men jaja, snart, snart är det min tur att slappna av!
Ne fyfan, DUSCH NU mitt hår är från gårdagen och hela jag känner mig äcklig, det ska bort!


10/10/10


Har verkligen inte haft tid att sitta framför datorn dehär senaste dagarna så därför har det varit usel uppdatering. Idag är det den 10/10/10 alltså den 10:de, i månad 10, år 2010. Det är något vi bara kommer uppleva i två år till, sen har vi kommit oss så långt fram i tiden att vi måste vänta hundra år för att det ska hända igen..
Om 100 år, vad gör ni då? Ja jag kommer troligtvis ligga på en strand någonstans och njuta av att jag levt så länge och haft ett underbart liv.

Men hur spenderar man då denna dag? Ja.. man står på sibylla och jobbar fick jag veta igår när jag blev uppringd av chefen. Jag tackar såklart inte nej till ett 8 timmars pass då jag tjänar typ 110 kr/h! Sånt är jag inte van med om man säger så...
Ne, nu ska jag göra mig klar, ska vara på jobbet klockan ett.
btw, saknar min man!

Get the party started.

Ikväll är det fest! Desamma imorgon kväll ;-) Ska fira Lollo fredag, Isabelle lördag. Taggar redan nu lite smått även fast jag kommer jobba på Sibylla hela dagen idag och jobba dag på KGrillen i helgen, och jobbit lär det vara att stiga upp lördag och söndag morgon, men jag får stå ut nu de sista dagarna innan resan.
Tänkte visa hur det såg ut när jag och anna for till tre boys och firade att jag hade tagit körkortet med att spela mariocart och andra roliga tv-spel! Detta var typ 3-4 veckor sedan.


Söndagsångest.


RSS 2.0