I guess it's up to me now, should I take that risk, or just smile?

Ja, jag borde väl berätta om min spännande helg i happis snart men jag känner inte riktigt att jag har tid, ork eller lust just nu.
Idag ska jag på stan och köpa saker till lägenheten, packa, hämta bilen från servicen, sen ska jag vara barnvakt åt Liv i några timmar, sen packa lite mer och planera hur och när vi ska ha tid att börja flytta in saker till lägenheten. Vi får nycklarna imorgon vid 12-tiden men jag jobbar onsdag,torsdag,fredag,lördag så det är bara några få timmar varje dag jag har tid att flytta vilket gör att planering blir ett måste! Jag försöker se om Lina vill ha mitt fredagspass eftersom Emil Jensen är i stan då och jag hade välidgt gärna velat se han uppträda igen. dessutom hade det varit bra att få göra ännu mera flytt då men men, det är inte superviktigt att jag är ledig den dagen, jag kommer ju ha med i min planering att jag jobbar. Söndag är jag dock ledig på riktigt och då tänkte jag att det blir då vi bebor lägenheten for real :-)
Detta blir en jobbig och stressig vecka men endå spännande! Varenda minut är uppbokad med jobb och flytt och mest troligt toxic på folkparken lördag kväll.
Ha tålamod med mig, inte säkert det blir så mycket mer uppdatering denna vecka.


I wish that home was here.
Längtar rätt mycket efter lägenheten!

Idag är en dag då man ska bry sig om idag.

Idag är jag ledig. Härligthärligt måste jag säga :-) Vi ska till lägenheten idag och mäta och kolla vad som måste köpas på ikea osv. Ser verkligen fram emot det! Ska även försöka "packa" riktigt mkt idag (dvs vika och lägga fram i högar i gästrummet eftersom jag inte har några fylyttlådor att stoppa de i än).
Imorgon är planerna att stiga upp tidigt tidigt för att köra till IKEA i happis. Jag hade planerat att då vi var på ikea, skriva upp alla saker jag köpte på ett papper + pris och sen innan jag gick ut ur affären se hur mkt allt blev för att se om jag verkligen hade råd med allt. Men jag fick igår veta av mamma att hon ska betala allt jag köper på ikea! Anledningen var att jag inte fått alls lika mkt som mina andra syskon när dem flyttade. Jag hade absolut inte räknat med detta men mina föräldrar är ju så himla fina och jag tror de gillar att överraska en sådär! Ja, nu blev ju ikea inget bekymmer iallafall! :-D Det som kostar för mig imorgon blir alltså besöket på skopunkten och alko som jag tänkt göra.
Vi beräknas vara hemma ca 19 imorgon kväll och då ska det bastas, ätas och sen var det planerat fest, men när anton gav mig erbjudandet att åka med hans mamma till svansele vid 22-tiden så tackade jag inte nej :-] det var ju min plan från första början men det fanns ingen buss jag hann med så det var därför jag gjorde andra planer sen. Lite synd att missa festen med Johanna, Robert och Jacco, men vi syns ju en annan gång :-) får bara lite dåligt samvete att jag sa att jag skulle med och nu blev det ändrat :-/ men sån är jag, får typ dåligt samvete över det mesta haha.  Iallafall så kommer imorgon att bli en toppendag tror jag! :-D
Eftersom jag spenderar söndag i svansele så kan ni ju räkna ut vad det blir för en slags dag ;-) en mys-och-ta-det-lugnt-dag.
Efter det är helgen över. Önskar ibland att helgen var dubbelt så lång, men hur som helst måste verkligheten komma tillbaka tillslut. Nästa helg blir ett helvette, med mkt stress på jobbet. Det är söderdagar (tor-lör) på sibylla vilket innebär en massa billiga erbjudanden, vilket innebär mycke folk! Full personal kommer vi dock vara, vilket känns skönt :-) men det hade ju inte varit tråkigt att få vara ledigt nån av dagarna...jag får ju faktist lägenheten på onsdag, hade ju velat få flytta in, men jaja... det kommer ju en söndag tillslut. Helgen efter det planerar jag att ha inflyttningsfest. Dock måste ju tyvärr gästlistan begränsas eftersom jag har en ganska begränsad bo-area på 22,5 kvm. Men det blir väl de närmaste (som fortfarande är i stan) som jag tänkt bjuda. Anton kanske vill bjuda nån vän också.. men.. bjuder man en av hans vänner känns det som att man måste bjuda alla så det kan ju bli svårt, anton har ganska många närmaste vänner han med..
Vi får se hur detdär artar sig tillslut.

(bild från samma dag jag köpte lägenheten)


Idag är idag, och idag bekymmrar jag mig bara om idag och fokuserar för det mesta på allt som har med idag att göra.
Nu: the Sims

i.d. bare minerals

Tänkte nu äntligen skriva om mitt i.d. smink! Bättre sent än aldrig som man brukar säga.
Jag beställde från Gorgeous Shop och jag köpte ett 8 delars kit med färgerna Light-Fairy Light. Detta kit kostade inklusive frakt ca 500 kr. Ett startkit innehåller två foundations, en concealer, ett solpuder och en mineral veil -allt i puderform! I detta kit får man även tre orginalborstar som separat brukar kosta kring 200-300 kr/st så ni förstår nog säkert att för endast fem hundra kronor är detta ett riktigt kap. När jag öppnade paketet innehöll det inte bara 8 delar utan 11 delar. Paketet inehåller en instruktionsbok och dvd-skiva om hur man använder sminket på bästa sätt och i mitt paket de hade dessutom även skickat med en liten gorgeous shop påse (ej med på bild) och en i.d. primer test.
(obs, sminkproduktbilderna är tagna med min wildfire)

Nu ska ni få se lite för och efter -bilder från en dag då jag skulle till jobbet men ville ha en fin, bra grund eftersom jag skulle på fest efteråt.

Nyduschad och insmord i ansiktskräm och primer. Snygg I know!


Sminkad med alla i.d. produkter + maskara och ögonbrynsskugga.

Jag måste säga att jag är otroligt nöjd med mitt i.d. smink. Jag tycker det är helt suveränt! Enkelt att använda och gör att huden ser naturligt snygg ut.

Jag tycker du borde testa du med! :-)

Hur olika dagar kan vara. Ena dagen hel, andra dagen förstörd.

En bild från i lördags


Hade en jättebra lördag, en helt otorligt värdelöst dålig söndag, och en halvbra måndag, kommer nog ha en underbar tisdag (iallafall kvällen eftersom anton kommer då), onsdag kommer nog vara helt ok, förhoppningsvis torsdag också, sen börjar äntligen min helt lediga helg! :-) Kika på lägenheten igen på fredag, IKEA lördag och antingen till anton lördag kväll men om det inte går, kanske fest lördag kväll.
Ja, det var min uppdatering. Vå får se när uppdatering händer igen =)
pusskram

lever för imorgon

så har dagen varit. Jag har kämpat på på jobbet med en endaste tanke i huvudet, imorgon är jag ledig! Jag kan göra vad jag vill, ta en tjejeftermiddag med mig själv, basta, ta en cider och lyssna på bra musik, göra hårinpackning och ansiktsmask, ta en långdusch, måla naglarna, käka något (en grekisk sallad perhaps), locka håret, sminka mig i lugn och ro och sedan cykla iväg till anna för bucketparty och trevligt sällskap :-)
Det kanske blir träning mellan 10-12 , beroende på om två till har tänkt hoppa av så min reservplats blir en plats. Men annars gör inte det så mycket, då blir det sovmorgon istället :-) kan egentlgen behövas eftersom jag haft svårt att somna utan anton, eller svårt att somna kanske inte är rätt uttryckt.. det är inte somnandet som är svårt, utan det är detdär att få sig i säng, vela gå till sängs, de är de där minuterna just innan man somnar som är jobbiga.
Iallafall, jag kommer ha en toppendag imorgon, hoppas ni andra också kommer ha det! :-)Come here boy

Älskar älskar ÄLSKAR denna låt. Helt otroligt vad låtar kan göra med ens sinne och kropp. Känslan man får av vissa låtar är nästan skrämmande. Låtar och minnen och tillochmed lukter koplas ihop tillsammans och blir ett. Hela jag går tillbaka till den stunden.
Nae, fyfan vad jag älskar denna låt och många andra av Imogen Heaps låtar. Har väl mycket att göra med att jag lyssnade mycket på henne då jag gick åk 10.


it's dark in here

visions are flashing into my head as i reminisce

my reoccurring dreams and you said
"i'm falling, falling for you babe,
and my feelings are getting stronger
so why don't you stay with me for a
for a little longer?"

come here boy
oh, come here boy

come here boy
oh, come here boy

i know that my face
is only too familiar to your sleep
i can see it in your eyes
and i can tell by your body heat

why are you taking so long?
you need me to come and find me, honey
to set your mind at rest
and let your dreams run free...

come here boy
oh, come here boy

come here boy
oh, come here boy

oh, you know
i'm no stranger in your dreams

you know
i'm no stranger in your dreams

oh right now i'm craving and i'm howling
i'm begging and i'm pleading
be mine tonight, oh yeah

oh and i'm waiting and i'm dying
i'm wanting and i'm needing
to show you this night, oh yeah

where i'll be touching and holding
caressing and giving you every fantasy, yeah
i'll get you dreaming and lusting
i'm burning and i'm praying
for more of this ecstasy, oh yeah

come here boy
oh, come here boy

come here boy
oh, come here boy

you know
you know
i'm no stranger in your dreams...


Lite tankar om jobb och plugg

Känns lite fånigt att säga detta, men trots att jag bara jobbat 4 månader på Sibylla börjar jag bli ganska less... De flesta av mina arbetskamrater har jobbat mer än 2 år där men jag kan allvarligt inte förstå hur de står ut så länge. Jag tycker om serviceyrken, just för att man får träffa mycket folk och le och vara trevlig och se andra bli glada för de man gör. Men det finns en sådan stor baksida av serviceyrket, speciellt inom snabbmatsrestaurang området, vilket gör att jag inte vet hur länge jag orkar med. Man ska väl inte klaga att man har jobb och självklart så stannar jag kvar på detta jobb ett bra tag till, men jag kan iallafall säga att snabbmatsrestaurangarbetet är inget jag har tänkt satsa på i resten av mitt liv.
Imorgon ska jag förbi banken och lämna några papper för lånet till lägenheten och då tror jag att jag ska gå förbi brinken och leta upp några papper om Veterinärutbildning och vad som krävs osv. Jag har nog planer på att börja plugga upp, eller snarare kanske plugga till några betyg, nu i höst så jag kan söka till veterinär så småning om. Det är bara synd att det är så svårt att komma in på veterinär här i sverige. Tydligen ska det vara lättare i Norge, men jag vet inte hur sugen jag är på det, men har jag väl bestämt mig för att bli veterinär så måste jag väl fara dit jag tar mig in på utbildningen. Men nu snackar vi kanske två år framåt i tiden, så detdär ororar jag mig över senare.
Imorgon jobbar jag mellan 16-20, på fredag mellan 16-22.30 och lördag är jag ledig :-) Då blir det partay med Anna och det låter ju toppen. Perfekt att ha något att se fram emot, då går dagarna fortare. Dessutom far mami&papi till Åre om några timmar så då blir det himlans ensamt och då känns det bra att jag iallafall har något att göra på lördag.
Ja, du... Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer. Detta var väl det mesta jag hade på tankarna för tillfället. Nu ska jag abra tvätta bort sminket, brosta tänderna och gå och lägga mig. Har ännu en lång dag imorgon, ska försöka hinna med att packa lite mer saker som ska till lägenheten tänkte jag.


eftersom jag har brist på bilder så får ni en bild från arkivet från en soligare, finare, mycket mer underbar dag än vad jag hade idag.

Vi lever i en hockeykåt stad

Har nästan just kommit hem från jobbet. Det var en superhärlig dag idag. Kom lite gäster då och då, vi kunde snacka, ta det lugnt och göra allt i vår egen takt. Men där vid sjutiden blev det HockeyRUSNING! Varför ska varedna jävel som går på hockey käka skräpmat efter? :-O fyfan vilken kväll det blev....
Jaja, nu är jag hemma iallafall, ser film, kanske ska spela lite sims medans jag väntar på att mamma och pappa ska ringa och vela ha hämtning. Är ledig imorgon vilket känns skööönt! Ska försöka ta mig till gymmet och även försöka packa lite kläder och saker som ska till lägenheten :-)

En bild från olles igår :-)


En lördag i mars

Tack för igår kväll!

Idag blir det jobb 12-20 och chauför åt föräldrarna i natt.

Saknar min man. Over and out.


Äntligen fredag.

Nu har jag fått min dator! Och den är fin fin. Dock så tjorvar det trådlösa nätverket med den men aja, det löser sig nog, hur som hälst så ska jag ju snart flytta så :-) Imorgon är det fredag, känns himla bra! Terr var sugen att dra till krogen med mig så självklart tackar man ja! :-D jompen ska nog också med och säkert lite annat folk. Blir nog en toppenkväll iallafall. Tråkigt nog måste min man hem imorgon för han ska jobba lite i helgen, så han ska inte med på festen :-( vet inte när vi träffs nästa gång :-( men snart är det slut på sånda oroligheter! :-D snart BOR vi ju tillsammans ! :-D HIHI! Imorgon blir det att fira lite!

Internationella kvinnodagen / Fettisdagen / Första-egna-lägenhetsdagen !

Ja, så idag är det alla de ovanstående sakerna vi ska fira! Idag har jag hyllat oss kvinnor genom att se Tangled med mamma och syster, ätit semla till filmen och förut idag köpte jag en lägenhet! :-D :-D! SJUKT SÅ GLAD JAG ÄR! Helt toppenglad! Jag hade sådan överenergi när budgivningen var igång att jag bara rusade fram och tillbaka i mitt lilla rum (som typ egentligen är lika stor som min lägenhet jag nyss köpt). Jag tror det blev sagt att det ska bli inflyttning 1 april men imorgon ska jag möta upp säljaren och mäklaren och skriva kontrakt så då får jag exakt veta hur det kommer bli.
Mer om lägenheten berättar jag sen. Det har varit en ritkigt spännande dag och nu ska det drickas te och sen sovas. Jag har möte på jobbet imorgon tidigt tidigt (08.30) och sen är mötet om lägenheten klockan 11 så då måste jag ju vara pigg! :-)
Ha det BÄST!


Idag har jag varit så otroligt glad och sprallig. Som ett barn på födelsedagsmorgonen.
Konstigt att känna sig så liten men ändå förstå att jag börjar bli stor..
Lillasyster växer upp!

FINA FINA BÄSTA VÄN, kom hem!

Hade tänkt vänta tills du hade kommit hem med att säga att jag saknar dig,
men vet du vad, jag kunde inte vänta..

Hoppas du har det helt super-duper-toppen-mega-underbart-bra i thailand,
men snälla kom hem snart! Hade behövt dig just nu min vän!


Min egna dator!

I morse klickade jag hem en dator. Den borde vara här om 2-3 dagar :-) Toppen! Äntligen en helt egen dator :-) den blev lite dyrare än vad jag hade tänkt men aja, Anton sa att jag inte skulle bli missnöjd med denna iallafall :-D


Specifikation

Demo
Demo-ex i nyskick - 1års ny fabriksgaranti!
Processor
1,7 GHz AMD Athlon™ II Neo-processor K125
Antal kärnor
Single Core (En kärna)
Cacheminne
1 MB L2 cache
Grafik
ATI Mobility Radeon™ HD 4225. Upp till 2046 MB tillgängligt grafikminne totalt
Skärm
13,3 High-Definition HP LED BrightView-skärm. Upplösning: 1366 x 768
Lagring
320GB SATA-hårddisk 7200RPM
RAM minne
4GB DDR3 RAM
Batteri
6-cells litiumjon batteri
Webbkamera
Ja, med inbyggd mikrofon (VGA)
Optisk enhet
Nej, optisk enhet saknas. Kan köpas separat
Trådlöst nätverk
Ja, trådlöst nätverkskort 802.11 med stöd för b/g/n
LAN
Ja, integrerat 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
WWAN
Nej, WWAN saknas. Använd din dongle istället
HDMI
1 x HDMI port finns
VGA
1 x VGA port finns
Ljud
Inbyggda Altec Lansing högtalare. 1 x stereo utgång och 1 x mikrofon ingång
Extra
Ej bluetooth. Ej fingeravtrycksläsare
USB
4 x USB 2.0 portar finns
Övriga portar
1x RJ45
Interaktion
Fullstort tangentbord och HP musplatta med Multi Touch-funktion och strömbrytare
Fjärrkontroll
Nej
Operativsystem
Äkta Windows® 7 Home Premium (64-bit). Nordiska språk (SE NO DK FI) och engelska som förval
Digital medialäsare
Inbyggd 5-i-1 digital medieläsare för Secure Digital-kort, MultiMedia-kort, Memory Stick, Memory Stick Pro eller xD Picture-kort
Vikt
Väger cirka 1.9 kg
Dimensioner
32,6 cm (L) x 23,0 cm (B) x 2,40 cm (min H) / 3,10 cm (max H)
Miljöcertifikat
Energy-Star® kvalificerad och EPEAT®-registrerad
Programvara
Microsoft® Works och Microsoft® Office Home och Student 2007 (60-dagars provversion), Symantec Norton Internet Security 2010 (60 dagars realtidsuppdateringar), Microsoft® Internet Explorer, Windows® Live Messenger, Adobe® Reader, Adobe® Flash Player, HP MediaSmart Suite, HP QuickWeb, HP Setup, HP Advisor, HP Support Assistant, HP ProtectSmart, Cyberlink DVD Suite Windows Live™-tillämpningar HP spelkonsol med flera timmars gratisspel, EasyBits Magic Desktop, Norton Online Backup (30 dagars utvärdering)
Bäst för
Surfande
Garanti
1 år inlämning, material och arbetskraft från HP

Han jobbar på SJ

Tycker denna reklam är himla kul! :-P
Alla har vi någon gång varit arga på SJ, iallafall de två senaste åren. Det är roligt att de faktist gör en reklam om att de vet att de har varit dåliga och att de nu verkligen satsar på att bli bättre. (så personalen slipper skämmas haha!)


Mollys 4/3 -11

Blev en liten utgång på mollys i fredags efter kvällsjobbet på Sibylla :-) trevligt!

<-- random kille som fyllde 20 och ville vara med på bild..!?Vad flög det i mig helt plötsligt!?

Idag har jag varit toppenduktig tycker jag! :-D Steg upp 10 i morse, gjorde mig i ordning och gick ut på en låångprommis med världens bästa Louise. Vi gick in mot stan, köpte en latte och gick till moröhöjden och moröbacke, och sedan ner mot stan igen. Måste ha varit minst en mils lång promenad som tog ungefär 2 timmar. När jag kom hem vilade jag lite och sedan var jag tvungen att slita mig själv ur sängen och trots mina möra ben fara på ett 45 min Afro PowerDance pass på friskvårds.
Imorgon jobbar jag 10.45-18.00 och klockan 19.15 blir det BodyJam med Kajsa, tredje veckan i rad nu faktist och jag gillar det :-) På tisdag har jag bokat in Afro PowerDance igen men inte säkert det blir att fara på det, ska nämligen på en lägenhetsvisning och jag prioriterar faktist lägenhet mer och jag kommer ju redan ha tränat två dagar i rad då och det är ju bra nog :-)en prommis för 2 och ett halvt år sedan

Säger bara hej!

Tänkte bara kika in och säga hej.
Det går rätt dåligt för min blogg just nu, känns som om jag inte har så supermycket att rapportera..Har inte riktigt tid nu heller. Men det har börjats pratas mycket om lägenheter här i hemmet och ikväll ska det bli seriöst snack om en söt tvåa på norrböle. Men med en man som inte har jobb kan det bli svårt att finansera den själv. Iallafall så är lägenhet det enda som finns i min skalle just nu... då vet ni. Puss & hej!


längtar efter varmt soligt väder och sommarkläder...

RSS 2.0