You are my women from argentina.

" Jackson Five from a car stereo
Singing "I want you back, want you back"
Just a year ago I would have danced so crazy
And now I think I wanna get back on that track
If I only could relax in this confusion
If I could dance with you the way we used to
And shake my hips to the revolution
If I could be naive again "

 

kom på en sak... FY vad jag saknar dig Ida!
Minns du första året? första hösten? Hur vi var bäst, smartast och vackrast? Hur vi tog bussen till ursviken, hur vi skrattade, hur vi flamsade och missade bussen och hur vi fotade galet? Denna låt påminner om dig och den hösten. Vi hade börjat i en helt ny klass och vi fann varandra ganska direkt. Jag börjar gråta nu.. för nu förstår jag hur otroligt lycklig jag var det året och kanske speciellt den hösten, med dig. Naiv som tusan var jag och det var sådant vi bara skrattade åt, och leendet jag alltid hade på läpparna var svår att få bort, för så glad var jag!
Nu ser våra liv helt annorlunda ut och jag önskar vi inte hade tappat så mycket av vår vänskap. Du var ju en av mina allra närmaste och jag skulle nästan kunna döda för att få ha dig som en sån nära vän igen. Nu bor du i stockholm och jag hoppas du har det underbart där! Men nästa gång jag far till stockholm så kommer jag och hälsar på, för jag saknar dig och jag hoppas att du saknar mig med, iallafall lite ibland.    ♥

Hoppas ni får det toppen!

Nu sitter flickorna på planet till alanya. Eller dem kanske redan är framme, vad vet jag.. men nån gång idag landar dem och kommer spendera två veckor där borta. Så himla underbart att vara på utomlands semester! Jag har inte varit det på tre år och jag har utomlands-semester-cravings som fan! Och när man tittar ut och ser detta konstiga agustiväder så önskar jag bara ännu mer att jag satt på planet med er! Hoppas iallafall att ni får det bra, eller det vet jag att ni får, men hoppas ni tar hand om varandra och festar lagom, (festa åt mig med). Puss flickor små!

Johanna, Martina, Rebecca, Jennie, Anna och Amanda

Det är bra Lars Sjöblom!

En artikel jag hittade i aftonbladet på jobbet. Klippte ut artikeln och sparade den.
Läs denna. BRA LÄSNING om sanningen!Mitt hjärta är rött.

De kallar sig "arbetarparti", men arbetarparti har alltid varit en av de rödas hjärtefråga och moderaterna använder ordet på fel sätt för att lura folk. De kallar sig nya, men inget i deras politik är nytt..
Förlåt för att jag är så politisk ibland, men ni får ju göra valet själv att se detta eller inte..  Men en sak ska ni veta, såhär ÄR DET.Till Stina. Grattis & puss från billie.

Sitter i min signerade billie the vision and the dancers tröja och lyssnar på deras låtar och sjunger högt. Älskar min present från syster i stockholm! Tack♥!


Deras låtar ger många minnen...

A man from Argentina


Nightmares

 

I let someone else in


En lycklig dag.

" För 19 år sedan kom den finaste av de finaste att entra jorden. För 19 år sedan öppnade den sötaste, blondaste lilla flicka sina ögon. För 19 år sedan föddes DU. Den dagen, för exakt 19 år sedan, är en av de bästa i mitt liv. Jag låg ännu bara i mammas mage helt ovetande om omvärlden, men nu 19 år senare, vet jag att även i magen var denna dag en oerhört lycklig dag. Ja, det är inte svårt att räkna ut eftersom att du med ditt underbara leende, dina tindrande ögon och ditt härliga skratt ger alla som kommer i din väg ett smakprov på vad ordet lycka betyder. Och jag vill tacka dig, tacka dig för att du inte bara gav mig ett smakprov utan jag, jag fick en stor stor tugga! Att ha dig som bästa vän är bland det finaste i mitt liv, jag vet att både jag och du vet att vad som än händer är det du och jag, vi - Röd&Blå. Judit Moa-Stina Lindström du, du är värld det allra bästa och du ska veta att jag gör allt i min makt för att du ska må lika underbart som du förtjänar att må.
Jag älskar dig som en syster, för det har du alltid varit och kommer alltid att vara. Ja, man säger att alla människor är unika men du är så mycket mer, du är verkligen en som sticker ut i mängden - ja, i mina ögon glänser du lite mer än alla andra, lyser lite starkare och älskas lite djupare. Det jag vill ha sagt är helt enkelt att du är min allra bästa, bästa vän och jag hoppas du får en toppendag såhär 19 år efter den underbara sommardag då ditt leende log för första gången! GrattisGrattisGrattis på födelsedagen!:*:*:*
"

Denna fina text fick jag på ett 10 sidors långt sms tidigare idag. Jag fick denna underbara text av min bästa vän Anna Enmark ♥.
vad säger man då när man får läsa såna vackra ord om en själv? Ärligt talat visste jag inte alls vad jag skulle göra. Skulle jag skratta, gråta? Skulle jag skriva tillbaka ett 10 sidors sms med lika många fina ord? Men hur skulle jag kunna hinna göra det innan jag skulle ha körlektion? Ne, det bästa var att skriva ett tack inlägg här tyckte jag och jag hoppas du uppskattar detta mer även fast jag inte är säker på att jag är lika bra som du på att skriva en lika vacker och lika lång text.

Du vet hur otroligt mycket du betyder för mitt liv. Att ha någon som du, som man vet alltid finns där, som alltid ställer upp, som alltid vill lyssna, som alltid förstår, som man alltid kan skratta med, men även gråta med är något som alla borde få uppleva. Att ha någon som du som uppskattar även de små saker jag gör, så som att lägga små presenter på klädhyllorna på rasterna när vi gick i olika klasser på mellanstadiet, som att sjunga tills vi somnar, eller pratar tills du somnar ;-) Jag har haft dig i mitt liv sedan vi var 9 år och jag kan inte tänka mig att leva ett liv där jag inte har dig som min bästa vän. Vi kommer inte alltid bo i samma stad som vi gjort nu i 10 år av vänskap, men jag vet att vilka länder vi än bor i, hur långt avståndet än är till varandra så kommer vi alltid hitta tid till att träffas. Vi kommer alltid vara lika nära vänner.
Nu tänkte jag avsluta mitt tack med att fräscha upp ditt minne med en text som jag gav dig tillsammans med en fin låt då du fyllde 18 år. Jag hoppas du uppskattar orden lika mycket nu som du gjorde första gången du läste dem. För jag menar de lika djupt från mitt hjärta nu som jag gjorde då när jag skrev dem.

" När det väl kommer till kritan att berätta hur mycket du betyder för mig, borde jag börja med: "Jag vet inte vad jag ska säga.." Men varför börja så när jag faktist redan vet allt jag vill säga!?
Jag älskar dig.
Det har jag gjort sen den dagen vi blev bästa vänner.
Du är underbar.
Det har du hört många gånger men jag hoppas du aldrig blir less på det.. för jag blir aldrig less på att säga det.
Du är en del av mig.
Och jag hoppas jag är en del av dig.
Vi har delat mycket tillsammans..
men det finns också saker vi inte delat.
Men oavsett vad har du alltid funnits där för mig i alla lägen. Och jag vet inte om jag kan tacka dig nog mycket för det.
Jag har alltid roligt med dig.
Haha, det är jag säker på att det aldrig kommer ändras.
Vi är bäst tillsammans!
Det vet jag, det vet du, det vet alla, för det syns!
Alla skratt och alla minnen vi skapat hoppas jag kommer följa dig hela ditt liv.
För vet du vad? Hur tokiga, knasiga och fåniga vi än kan vara tillsammans...
Är du min bästa vän!
And I will follow you into the dark. "

bild från i helgen på min födelsedagsfest. Jag, du och vår sangria :-*


Dagens Outfitta

Judit Moa-Stina Lindström

Idag blir fåniga jag dagens outfitta för jag fyller 19 år! :-) GRATTIS GRATTIS GRATTIS till mig själv och hoppas jag får en bra födelsedag! ;-)

23 Augusti, 2010.den fina röda rosen jag fick av anton i lördags♥

Så det är dagen före min födelsedag och jag brukar alltid vara som ett barn denna dag. Nyfiken och längtansfull för morgondan och dess presenter. Men idag är jag inte alls så speciellt längtansfull.
För det första är det en rätt kall dag och morgondagen lär bli det samma. För det andra kommer inte min pojkvän kunna vara med och fira min födelsedag och för det tredje så har jag inte önskat mig nått speciellt roligt. Jag har bara önskat mig en betalt teliaräkning, en kameraväska (som de lovat mig sen långt tillbaka btw) och ännu mer resebidrag till thailand. Men mina kära far och mor betalar ju hela mitt körkort vilket jag ser som typ både en 18 & 19 års present som jag är otroligt tacksam för. Just nu har jag bara körkortet och thailandresan i skallen, jag kan inte tänka på något annat! Jag är otroligt taggad för båda delarna. Att få körkortet bortgjort och äntligen få njuta i thailand with no worries! Dock börjar jag oroa mig för resan att jag inte har råd, och det är där min önskan om resebidrag kommer in. Jag behöver varenda penning. Har aldirg förr nästan bara önskat mig pengar men detta år måste jag önska mig det för att sedan kunna köpa mig egna presenter i thailand. Såsom billiga converse, biliga kläder och skor överhuvutaget och en massa billig fast lyxig massage och pedikyr m.m.

Ne nu ska jag nog plugga lite, för imorgon är det körlektion igen och jag måste öva in de många, fast små felsteg jag gör ibland.

El FIESTA ES HOY!

Sådärja, då var det lördag - födelsedagsfestdagen, och jag kunde absolut inte sova ut längre än till halv 10 även fast jag slutatde 3 i natt och inte somnade förän säkert halv 5. Jag är redo för PARTEY, ska bara försöka se om vi kan hitta en drop in frisör åt anton, köpa nya skor åt han sen är det bara väntan på anna för att vi ska börja med sangrian och göra oss snygga ;-)
Hoppas alla är lika taggade som jag :-DFrån min förra födelsedagsfest, 18 års festen och första utgång på station.

Dagens Outfitta

Håkan Lindström

GRATTIS PAPPA! :-) Idag fyller du ännu ett år äldre och blir 59 år och därför blir du min dagens outfitta! :-) Hoppas du får en riktigt bra dag idag även fast du jobbar shour och det blir en riktigt sen födelsedagsmiddag som jag tyvärr inte kan vara med på. Älskar dig papi!

Ett lätt val.

" Så länge du måste arbeta för din överlevnad, då röstar du arbetarparti, och den dagen du har så mycket så du inte behöver arbeta, då fortsätter du att rösta arbetarparti för att trygga samma situation som den du har kommit i åt dina och andrar barn som kommer efter deg "

Några visa ord jag fick höra av någon som hade hört dessa ord av sin egen far. Jag hoppas dessa ord kan hjälpa vissa inför de val vi har i höst. Många ungomar tycker det är ett svårt val vi står inför, och jag förstår det. Det är många som aldrig varit insatta men nu när de också kan vara med att påverka så hör de bara de små orden som "Sänkta skatter"-från de blå och kanske "Välfärd"-från de röda. Vad betyder dessa ord egentligen?
Även jag som känner mig själv ganska insatt vet inte ens hur jag ska kunna förklara den politik jag tror på på det bästa sättet. Men hur vet då ens jag vad jag ska rösta på i detta svåra val?
För mig har det aldrig varit svårt. Jag vet vad jag tycker är bäst för allmenhetens välmående och mitt eget. De fyra senaste åren har jag inte kännt av att det blivit sämmre. Jag bor hos mina föräldrar som har höga löner och jag blir nästan aldrig sjuk och måste inte ta hand om min egen ekonomi så självklart påverkar politiken inte mig lika mycket som tex mina äldre syskon. Jag har kanske inte märkt det, men det betyder inte att jag inte vet det. Nu har jag gått ut gymnasiet, vill skaffa eget boende och jobb och allt såndär vuxet som innefattar. Nu kommer jag påverkas mycket mer. Sverige är ett bra land att leva i, och jag vill fortsätta ha det så! Den nuvarande regeringens fyra år är över nu, och efter detta val hoppas jag det är över för gott.


Så seriöst detta inlägg blev haha!
Aja, lägger in en låt som ni säkert blivit less på för jag har lagt ut den flera ggr.
men den är bra och sann! så njut!Never my intention to just steal it all away from you. Cause I got him where I want him now. I watched his wildest dreams come true. And if you could then you know you would. Cause God it just feels so, It just feels so good!
I'm in the business of misery,
Let's take it from the top.
She's got a body like an hourglass it's ticking like a clock.
It's a matter of time before we all run out,
When I thought he was mine she caught him by the mouth.

I waited eight long months,
She finally set him free.
I told him I couldn't lie he was the only one for me.
Two weeks and we caught on fire,
She's got it out for me,
But I wear the biggest smile.

Whoa, I never meant to brag
But I got him where I want him now.
Whoa, it was never my intention to brag
just steal it all away from you now.
But God does it feel so good,
Cause I got him where I want him now.
And if you could then you know you would.
Cause God it just feels so,
It just feels so good.

Second chances they don't ever matter, people never change.
Once a whore you're nothing more, I'm sorry, that'll never change.
And about forgiveness, we're both supposed to have exchanged.
I'm sorry honey, but I'm passin' up, now look this way.
Well there's a million other girls who do it just like you.
Looking as innocent as possible to get to who,
They want and what they like it's easy if you do it right.
Well I refuse, I refuse, I refuse!

Whoa, I never meant to brag
But I got him where I want him now.
Whoa, it was never my intention to brag
just steal it all away from you now.
But God does it feel so good,
Cause I got him where I want him right now.
And if you could then you know you would.
Cause God it just feels so,
It just feels so good.

I watched his wildest dreams come true
Not one of them involving you
Just watch my wildest dreams come true
Not one of them involving.

Whoa, I never meant to brag,
But I got him where I want him now.

Whoa, I never meant to brag
But I got him where I want him now.
Whoa, it was never my intention to brag
just steal it all away from you now.
But God does it feel so good,
Cause I got what I wanted now
And if you could then you know you would.
Cause God it just feels so,
It just feels so good.

Lösnaglar och lösfransar.

En ny vecka har börjat. Sitter i svansele som jag ofta gör på veckodagarna. Imorgon tar jag morgon bussen hem till stan igen och ska jobba. På onsdag har jag körlektion sen ska jag och anna ha en liten photoshoot :-) Sen blir det plugg plugg plugg på körkortsteorin (som skrämmer mig!!!) tills jag jobbar fredag natt. Sen är det min födelsedagsfest på lördag! LÄNGTAR :-)

parteeyyyy!


På väg igenSka strax ta bussen till svansele och mysa till på tisdag då jag atr tidigaste bussen till stan för att jobba igen. asså fyy.. jag hinner ju aldrig lägga ut bilder från de små fester jag varit på i sommar. Ne i veckan blir det ändring på det, då får ni en bildbomb :)
kram!


Vina

Just duschat, ska strax äta nån slags frukost och sedan bege mig mot jobbet.
Jobbar 8 timmar idag sen blir det att fara till Lollo och ha vinkväll med henne och Anna :-) det ska nog bli myspys! Sitta ute på balkongen, dricka vin ur dina fina svarta vinglas, skratta, prata osv osv.

Hoppas ni andra får en bra kväll, för det kommer vi!

puss


My hips never lies.

Ahora estamos ante la fiesta! Vamos a bailar toda la noche! :-Dsyns i dimman!, som man brukar säga.

Roast på Berns

För det första är ju Magnus Betnér typ den roligaste komikern ever!
och För det andra så kommer Björn Gustafsson tätt efter!

Nu kör vi brudar!

Den part, vil finde sted på min plads i morgen!

黨會發生在我家的明天!

حزب برگزار خواهد شد در جای من را فردا!

El partido se llevará a cabo en mi casa mañana!


( hahahhaa detta var inte igår ;-) )


Alltså, översätt till svenska:
Festen kommer till att äga rum hos mig imorgon!

Sen utgång station 8. Äntligen får jag gå ut och dansa lite! TAGGA! :-D


Gråskala

När det är nått som får en att känna ett litet jobbigt tryck i bröstet.
En känsla som kan få en arg, ledsen eller irriterad.
Medans är man lixom bara. Man vill inte låtsas vara helt glad, men man vill inte heller vara jobbig och dra upp vad man känner, för det känns fånigt. När man får frågan om vad som är fel svarar man som man alltid gör, att inget är fel. Men allt är inte heller helt rätt, inte helt okej. Måste det betyda att nått är fel? Måste: "inte helt rätt", betyda fel? Finns det bara svart eller vitt, eller finns det något där i mellan. En slags gråfärg. En känsla som är svår att veta vad man ska göra av, svår att glömma bort och svår att få någon att prata om.
Jag kan ofta få en gråfärg i bröst och mage och jag borde lära mig att prata om den, men de gamla vanorna sitter fortfarande fast. Att bara suck it up och låta allt vara okej.Bara lite jag funderade på nu på kvällskvisten. Hoppas ni förstår någorlunda vad jag talar om för gråkänsla, eller ja, kanske borde jag hoppas att ni inte förstår så ni inte brukar känna det. Fast om ni skulle känna igen det betyder det att jag inte är ensam om att känna så once in a while.

Nej, nu måste jag SOVA! Jag har Halken i Fällfors imorgon! Är nervös men det kommer nog bli kul tror jag :-) fast känner ingen fler som ska dit men, man får väl lära känna nån :-P Ska dessutom till Önska och köpa upp mitt presentkort på 300 kr. Butiken ska tydligen upphöra vilket betyder att det är 25% på allt, vilket betyder att I'll better hurry up!

I kina gillar man fan teh!

Gott teh antar jag!


Tack för insändarna jag ser.

Nästan varje dag i tidningen ser jag minst en insändare som handlar om orättvisorna (M) skapar. Det är folk som har märkt att under de fyra senaste åren har de inte hållt det de lovat och att klyftorna mellan folk ökat och mer ohälsa skapats. Att folk skriver in till tidningarna och vågar uttrycka sig, tala om sanningen och försöka uppmana fler om att detta års val är viktigt -det ger mig hopp om framtiden. Det ger mig hopp om att kanske finns det fortfarande folk där ute som bryr sig. Som vill ta hand om andra och faktist värnar om andras liv och välmående.
Trots att de största nyhetstidningar som säljs i stan är högertidningar blir jag glad att nån liten insändare från nån socialistisk person får plats och som kan hjälpa folk att öppna ögonen (om de såklart får syn på de små insändarna).

De finns inte många jag kan prata om politik med. Om vad jag tycker är rätt och som jag faktist brinner för. Mina ord känns oftast inte uppskattade. Vilket såklart är jobbigt. Vilket gör att jag inte vågar säga allt jag skulle vela säga. Vilket gör att jag tvingas sitta tyst.  ...Sån är egentligen inte jag, men jag har fått lära mig. Men på min blogg är det bara jag som väljer vad som ska få skrivas, så därför tänkte jag att jag kan skriva av mig lite här.  Men trots det så känns det fortfarande som om jag måste välja bort en del ord, och inte får uttrycka mig fullt ut. Och också därför jag inte vågar ha det öppet för att kommentera. Jag vill faktiskt helt ärligt bara skriva av mig och äntligen få säga något.
Jag har starka åsikter. Men jag har bara en stark vilja på det jag verkligen tycker är rätt. Jag skulle inte sitta och säga saker med den styrkan i rösten om jag inte var säker på att jag tyckte det var rätt, att jag ville detta.

Iallafall, skulle egentligen detta blogginlägg bara handla om att jag tyckte om insändarna jag ser nästan varje dag i tidningen. Tack för att ni finns där ute!

Nujabes

Han dog 26 februari detta år.
Tråkigt. Annars hade jag väldigt gärna velat se denna låt live.


Feather

Skulle kunna lyssna på den om, och om, och om, och om, och om igen...

...fast saker kan ordna sig.

HAhaha fast såg just antons lilla inlägg. Det gjorde mig lite småskrattig och jag fick ett litet leende på läpparna nu.. saker ordnar sig ändå.

Ska försöka planera min Super sweet 19 nu tror jag ;-P

När det inte går sin väg.

jag hatar hatar hatar hatar hatar när saker går i kras och jag inte kan fixa det på en gång på nått sätt. Får jag för mig att göra något, då måste jag göra det, då vill jag verkligen göra det. Jag får som en slags gnista i mig som taggar mig så mycket. En känsla som säger mig att "du måste göra detta, detta gör dig glad"! Och sätter nått stopp för det, att planen ändras eller går i kras - då kan jag verkligen bli ledsen..
Idag har två planer jag verkligen sett fram emot blivit ändrade och planen för att rädda mig själv så jag inte skulle känna mig så nere -den gick i kras.
Nu vill jag bara ligga ner och gråta. Jag vill inte prata inte höra och inte se. Jag försöker helatiden hitta något att skylla på. Att veta att det var mitt eget fel - det hatar jag.. jag tror det är den känslan som gör mig så illa till mods.
(Visst, att jag är så nedstämd just nu kan också ha lite att göra med att jag jobbat 5 dagar i sträck ca 10 timmar åt gången och inte sovit nå bra. Är skitrött och slut i hela kroppen och även lite irri från jobbet.)


Men att jag kan bli så ledsen och arg för nått så himla litet det är otroligt fånigt, jag vet!
Men det där är väl bara ett speciellt personlighetsdrag jag har. Det är väl helt enkelt sån jag är. En bit av mig.


förra sommaren. Foto: juliaWork Work!

Träna hårt nu älskling :] så kan jag få se i helgen ;)
(Gillar dig i smyg)


/plankton

Pengar i fickan eller ett ess i din ärm.

Kommer hem från en heldag på jobbet, börjar direkt diska här hemma och vattna blommorna på alla tre plan. Sätter mig vid datorn och ser att min underbara pojkvän skrivit ett sött inlägg på min blogg :-] Blir genast glad och saknar han ännu mer, men vi syns till helgen :-*
Men vill ringa dig nu<3


Sen blir det sängen, för det är två heldagar på jobbet kvar innan jag får slappa.
Var egentligen kanske meningen att jag skulle ta bussen till svansele där för att mysa i en dag men jag fick jobberbjudande om imorgon så, då tackar man väl ja. Tänker på resan. Jag behöver varje öre!

" Allting kommer lösas och bli bättre igen

Om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm


Refr x2:
Allting kommer lösas och bli bättre igen
Om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm
Och vi tror vi strävar mot samma mål
Men när man tittar på dig är det bara all you!

Vers:
Många dom låter strömmen föra dom fram
Av olika anledningar ligger vissa på soffan andra får ett jobb och
dom flesta dom gör vad dom kan

Så nu går man ut gymnasiet och ekonomin den är lika med noll
Och så pluggar man vidare inte för att man vill,
bara för att det inte finns några jobb

Eller så jobbar man svart japp mellan morgon och natt
Kanske till och med kvällar och helger med massa tur kan man få sej en rast
Man ska väl inte klaga antar jag för vårt land är ju tryggt
Aldrig krig, knappt nån svält - men fan inget anställningsskydd

Refr x2.
Allting kommer lösas och bli bättre igen
Om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm
Och vi tror vi strävar mot samma mål
Men när man tittar på dig är det bara all you!

Vissa förknippar sin arbetssituation med välbehag
Och pratar om jobb som nånting som dom gör sej förtjänta av

På sätt och vis är det väl rätt och riktigt men
Dom som kvalificerar för samma sak och dom letar efter samma jobb
men dom heter Muhammed i efternamn dom får sticka hem

I landet med om största varmaste öppnade famnar
Röstar man fram att endast vissa ska bli kramade mjukt
Det finns platser på vägen där vissa av löftena stannar
Och det gör att man får forsätta va arbetslös eller slava som djur

Refr x2.
Allting kommer lösas och bli bättre igen
Om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm
Och vi tror vi strävar mot samma mål
Men när man tittar på dig är det bara all you!

Dom lägger fram förslag efter den franska modellen
Att du kan anställas utan några som helst tryggheter
och sparkas på fläcken
(va, va? meeen)
Ett litet jobb i ditt lilla liv jag menar vad är det?
Välkommen till ditt nya tidsfördriv hälsningar AUC

Och så tycker dom mest att man bara klagar och gnäller
Vanliga människor utan plats i vårat vardagssamhälle
Men man ska väl inte klaga antar jag för vårt land är ju tryggt
Aldrig krig, knappt nån svält - men fan inget anställningsskydd!

Refr x2:
Allting kommer lösas och bli bättre igen
Om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm

Och vi tror vi strävar mot samma mål
Men när man tittar på dig är det bara all you! "
Faktist true story.
Detta är sanningen, verkligheten, detta är dagens samhälle.

(M) tycker jag ska tänka om!


Snart lillan

Snart far vi ju lillan.. då ska vi ha en massa mys och sprattlade i sanden =)

Älskar dig <3


Sen vill jag fara och peta på stenarna som är i vattnet :$


/ Plankton

RSS 2.0