Fotointresset

Kom just på att jag vill ha en photoshoot snart nån helg! Så himla längesen! Vem är på? :-)

Vimmelbilder

Tänkte bara säga att jag haft en bra helg! Tack till alla toppenvänner jag har!


HP

kunde sova både fredag och lördag, tänkte att vinden kanske hade vänt men nej, tydligen bara när jag festar. så ikväll - ännu en sömnlös natt...tur att jag har denna man som kan hålla mig sällskap.

Vi ikväll


tonight

snälla låt mig bara få sova i natt

Dagens Outfitta

Anna Enmark


GRATTIS till världens finaste bästa vän som fyller 20 år idag! :-D
Hoppas du får en fantastisk födelsedag, superawesome födelsedagsfest/avskedsfest och en OTROLIG resa! Kommer sakna dig i sinne, men vi syns ju när du kommit hem.
Tack för att du är du och för att du gör mig glad! även hundra år från nu -
jag älskar dig ♥

vänd världen upp och ner

igår natt sov jag ungefär 4 timmar, kanske lite mindre. Jag var vaken hela dagen, okej jag höll verkligen på att slockna där vid middagstid så anton lät mig powernapa i 20 min.. och tro mig, det var verkligen en powernap! Hann bara sluta ögonen sen sa anton att tiden var slut! :O Iallafall så höll jag på att decka hela kvällen men jag höll mig faktist till klockan halv ett och då somnade jag som en stock! :-D det var ju lixom det som var planen, och det fungerade.. trodde jag. Frams till jag vaknade upp till det jag trodde var morgon, men visade sig att klockan var 3. Så jag försökte somna om igen, och efter ett tag måste det ha fungerat för jag vaknade sedan upp en timma senare och hoppades på att klockan var mer. Lyckades små slummra om ändå i två timmar till. Klockan 6 fick det vara nog. Kunde inte somna om längre. Så.. lite bättre natt i natt ändå, men fyfasen vad jag ligger efter i sömn egentligen. Jag känner att hela min kropp är matt och slut. Tänkte att jag måste försöka vända på dygnet.. bara det att jag inte tror att det handlar om det. Det fick vi ju typ bevis på i natt. Jag kan helt enkelt inte sova på nätterna. Men när det börjar närma sig morgon och jag måste stiga upp, då börjar jag känna att ögonen tynger. Känner mig så konstig, sliten på nå sätt. Önskar att hela världen kunde vändas upp och ner och att det skulle vara OK att sova mellan 9-17 på dagarna istället för att jobba/gå skola.
Aja, anyway, ska till frissan om ett tag så måste väl börja göra mig i ordning strax. Känner nu att jag kanske måste hinna med att ta en liten nap på 15 min, ögonenlocken har börjat falla nu...

3 år


Svårt att sova.

Hej och hopp! Jag bara älskar när man lägger sig klockan tolv för att man tänker att man ska få 7 timmars sömn men sen vaknar man ändå fler gånger under natten och vid 4 kan man inte somna om längre. Har suttit här i två timmar nu, försökt plugga lite kemi och ätit lite frukost i form av sallad. Ser iallafall fram emot dagen, eller dvs mellan 11.30-14.00 när jag ska möta upp en efterlängtad Anna Enmark för en fika/lunch på Waynes. Long time no see + att snart blir det riktigt long time no see eftersom hon om en vecka drar på äventyr i tre månader!! Ne, nu ska jag slå på teven och kanske råka småslummra en stund, annars blir det strax sminkning.

Snygg som man é klockan sex på morgonen.

känslan jag har

jobbigt när det känns som om man håller på att förlora någon ur sitt liv.
bryr sig, saknar, skriver, men får aldrig ett svar eller ord tillbaka.

20 januari 2012

Idag är en speciell dag. Det är den 20 januari. Denna dagen varje år tänker man lite extra på sorg och saknad. Jag tänker varje år på Martina och hennes fina föräldrar som miste en son och bror denna dag för fyra år sedan. Begravningar brukar hända ganska fort efter någons bortgång, men efter denna tragiska olycka blev det ju inte så. Därför är det en extra speciell dag idag. Idag får dem äntligen ta ett riktigt farväl.
Jag fick tyvärr aldrig nöjet att lära känna Marcus, men Martina är en av mina närmaste vänner och jag vill vara där för henne. Själv tycker jag det är lite svårt att veta vad man ska komma med för sinnesstämning till minnesstuden i eftermiddag, men en sak är säker, jag vill vara där och visa stöd. Jag tror och hoppas att det kommer bli en fin dag.En bild från Antons kusin Jespers begravning i höstas. En fin men sorglig dag. Din familj och vänner saknar dig mycket!

You are someone pretty amazing


saknar min bäste vän♥. och hon har inte ens farit än.

Have som trouble sleeping


Trouble Sleeping - The Perishers

Ledig torsdag = PluggtorsdagLivet är en festival

Har funderat lite över vad man ska fara på för festival i år. Martina vill att man hänger med till Belgien till Tomorrowland, och det hade faktiskt varit riktigt fett! Fan vad häftigt det verkar! Men inte riktigt min typ av musik dock.. och eftersom det antagligen blir rätt dyrt (iallafall 2-3 tusen) så blir det lite väl mycket för mig som är student. Ja, det skulle för mig vara som en riktigt cool fest, men kanske inte värt pengarna tyvärr :-/
Så vart ska man dra i sommar då? Tror jag bojkottar PeaceAndLove i år. Förra året var det tok för mycket folk - vi köade till kön så att säga. Vart man än skulle så gick man i en stor klunga av folk. Inte för att jag hade tråkigt, men ändå nej, inte i år igen tack.Så jag klickade runt på lite olika festivalsidor och hittade en jag tyckte verkade rätt intressant :-)
Putte i Parken i Karlstad! :-) Bra artister hittills iallafall!

Vilka skulle vara sugen på lite Putte i Parken? :-D

True shit!


Matte matte det är toppen!

Min profil på internet för Matte D kursen. Kanske måste ändra till nått mer seriöst sen..

Fredag den 13:de

Idag är det fredag den 13:de och jag hade min första Matte D lektion i morse. Det var 3 år sedan jag pluggade matte.. matte c... och jag minns inte ett skit. Dock verkar denna matte handla mycket om det vi gjorde på matte a på teknikprogrammet. Sinus, Cosinus, Tangens, Hypotenusa osv. Vilekt gör att jag kanske har ett litet försprång, om jag bara får igång tänket igen.
Iallafall känner jag mig ringrostig som fan! Vad har jag gett mig in på!?Ikväll blir det nog fredagsmys med Fannie & Terr :-)
och imorgon är det syrrans födelsedagsfest! woopwoop!

"FUCK! Seriously!? It's like you're Photoshopped!"

Ännu ett filmtips! "Crazy, Stupid, Love" .
Såg den förra veckan, men blir att se den ikväll igen. SÅ bra är den! Gillar skådespelarna också. Tackar ju inte nej till att se hunken Ryan Gosling, och sen är ju Emma Stone också fin :-)Grattis Bloggen!


idag fyller min blogg 4 år! Congratz! :-)

Tänd ett ljus

Fick idag höra/läsa om en tragisk olycka. Fyfan. Kan förstå att man vill hata livet ibland.

Dagens Outfitta 2

Jonathan Olofsson

Grattis på födelsedagen Jompen! :-D
hela 21 år gammal! Grattis!

Dagens Outfitta

Isabelle Anna-Kajsa Lindström

Grattis på födelsedagen systrami!♥ Idag blir du 27 år! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha

Vill ha båda två, men har knappast råd med båda.
Har ju dock redan en systemkamera... men den är inte lika bra som som Canon EOS 600D, men det är ju bättre att ha en mindre kamera som är lättare att ta med men som fortfarande är bra. Vet inte ens om jag borde köpa någon av dem, ekonomin är ju knappast på top.
MEN GUD SÅ JAG VILL HA!Canon G12, ca 4000 kr


Canon EOS 600D, ca 6000 krFina affischer


VUX eller Hogwarts?


Att plugga på VUX är ungefär som att plugga på Hogwarts. Kanske skulle ha önskat mig Hermiones klocka i julklapp... hur ska jag annars kunna vara på både Biologi B och Matte D lektionerna samtidigt?

I ate all your candy!

Vilken mogen typ 7 åring? HAhaha!

RSS 2.0