Lite instabilder från september


Nes eller cake?

Så, min brorsa fyllde 30 för en vecka sedan och i helgen hade vi födelsedagsfirande för honom. Som present gav jag honom en fin wiskeyflaska, men även 12 timmars arbete av en tårta liknande ett Nintendo 8-bitars som resultat. Han visste förståss inget om detta, ingen gjorde, och alla blev väldigt imponerade, mest av allt Petter. Tror han bkev mycket glad över tårtan :) vilket glädjer mig. Jag å andra sidan, blev halvnöjd över resultatet. Det var allra första gången jag faktiskt gjort en tre-vånings tårta från skratch och dekorerat den med heltäckande sockerpasta. Så med tanke på det så var det bra gjort, men om man kollade på sidorna så såg man att sockepastan hade börjat spricka när jag la på den och att det pyste ut lite chokladfrosting. Men somsagt, bra första försök iallafall :) och kul var det! (bortsett från några frustrationsutbrott)

(ps. allt var ätbart ofcourse)

Three words Eight letters

Obs, spoiler alert!
Måste bara meddela att jag idag har strecksett och nu äntligen sett klart gossip girl. Gillade egentligen inte hur det slutade, känns som om producenterna bara blev less och var tvungen att hitta på nått drastiskt för att få ett slut på eländet. Men iallafall så slutade det så som jag visste/ville att det skulle göra :)) med att det blev C&B tillslut! hejade på dem helatiden :] oj vad skönt att äntligen vara klar med den serien. nu kan jag fortsätta med mitt liv (tills jag hittar en annan serie att fastna i) ;)
xoxo!

UMU

Nu har jag gjort klart min första vecka som student och än så länge känns det bra! :) såhär intressant har nog skolan aldrig varit!RSS 2.0