i-land problem, HJÄLP!

Nu börjar jul och det nya året närma sig och då börjar letandet av julkläder och nyårsklänning! Jag har hittat tre klänningar jag verkligen gillar. Den röda tänkte jag till julafton, och sen nån av de andra två på nyårs. Dock skulle jag kanske också behöva en klänning till Hemvändarfesten på Annandag Jul, men kanske kan hitta nått i garderoben till det :-) kan ju hitta nått i garderoben åt julafton också...men inte lika kul (A)
men kanske inte ska slösa för mkt pengar på julklappar till mig själv..

Men som ni förstår behöver jag er hjälp! och NU!
Vill beställa så fort som möjligt, de får inte ta slut!!
 
Vad tycker ni?

Julafton
399 kr
 

Nyårsafton??? eller kanske Annandag Jul?
399 kr
 
 
Nyårsafton!??
799 kr
 
 
 
Om jag bara köper den röda och silvriga sparar jag ju in en del.. dem tillsammans blir ju lika mkt som den sista lixom så.. i-lands problemet, verkligen!

östra Nygatan

några bilder från läggan :-)
 

Dagens Outfitta

Santa Lucia & Fidel Castro Lindström
Idag var det 10 år sedan ni föddes. För ungefär tio år sedan var ni såhär pluttiga och små! Tänk vad tiden går fort! Ni är värdens finaste katter och jag älskar er så mycket!
Grattis på födelsedagen underbara små kissemissar!
 

24 november 2012

Det är en månad kvar till julafton och inte syns det alls på vädret. Inte på stämningen och känslan heller.
Idag, eller i natt, hände nått tragiskt. Ännu en ung person har lämnat oss. Stefan Pettersson kände jag själv inte så väl, men han var en god vän till mina vänner och även till Anton.
Dagen har vi spenderat hemma, med bara varandra. Det är svårt att veta vad man ska känna, tänka. Vi vet fortfarande inte riktigt vad som hände, men det verkar som om detta blev sista gången han lekte med livet.
Jag blir så ledsen. Ingen förtjänar att dö så ung. Livet är svårt att leva och vi föds med olika förutsättningar och hur vi lever är oftast orsaken hur vi dör.
Idag har jag tänkt på och gråtit för alla som kände dig väl, för din familj och vänner. Och jag hoppas du Stefan, har det bättre där du är nu.
 

"Inte rasist men.."

Hej!
Har kommit på att jag inte har kommenterat hela grejen med SD och deras uttalande och filmklipp än. Har ingen bra anledning till det. Har bara haft tankarna fullt upp i annat.
Men egentligen har jag typ redan kommenterat det... dock för ca två år sedan då jag la ut youtubeklipp om bråket mellan Erik Almqvist och Soran Ismail. I deras youtubeinlägg fick man se en ihopklippt snutt från den riktiga filmen, men redan då tyckte jag att det tydligt visade att Almqvist och hans kamrater var hotfulla och otrevliga. Nu har ju somsagt hela filmen läkt ut (hur fan då undrar jag? men bra!) och där får man även höra Almqvist säga "Babbe", "Blattelover" och "Hora". Otroligt vidrigt tycker jag! Men jag är inte ett dugg förvånad. (Är dock förvånad att dem inte var lite smartare och lyckades gömma filmen bättre för allmenheten).
Detta är rasistiska och sexistiska uttalanden och detta (iallafall de rasistiksa värderingarna) är inget ovanligt bland medlemmar, högt uppsatta eller sympare till detta parti. Faktist så är det inget ovanligt att höra över huvu taget bland folk tycker jag! Och det måste vi motverka! Jag vill spy lite innombords varje gång jag hör något rasistiskt. Det skär och gör ont och jag kan verkligen inte förstå varför man skulle säga såna saker!? Det är verkligen jobbigt med folk som börjar sina meningar med "Jag är inte rasist men.." Och sen ändå fortsätter meningen med något rasistiskt. Om du inte har en rasistisk åsikt borde du inte känna behovet av att börja meningen med att försvara dig på det sättet.
Ojdå, kommer bort lite från ämnet kanske. Det jag skulle prata om var ju iallafall det som har hänt de senaste veckorna.
I slutet av filmklippet får man även se de tre Sverigedemokraterna förbereda misshandel genom att stjäla järnrör från en byggställning och börja försöka leta upp den berusade mannen igen. Hade detta skett i nån av det andra partierna bland deras högst uppsatta så hade detta låtit och sett helt befängt ut! Det hade aldrig tollererats ens lite!
Så självklart ska detta även gälla SD, och alla tre som var inblandade borde avgå och bli uteslutna ur partiet! punkt slut.
Fast jag skulle ioförsig vela att hela partiet försvann från riksdagen, men det kan ju tyvärr inte hända förrän 2014, och jag hoppas hoppas hoppas att Svenska folket inte röstar på dem!
 
Och som avslut tänkte jag visa ett youtubeklipp från sveriges typ bästa komiker och några bilder för att göra inlägget lite mer intressant.
 
 
 
 

inflyttningsfest på g!

Idag är det inflyttningsfest! Jippi :-)

crush

Har gjort i ordning festlistan inför lördag. En bra blanding av dagens topplista och 90-talets :-))
 
Gamla goingar! Kom ihåg att jag gillade denna:
 
See you blowin' me a kiss it doesn't take a scientist
To understand whats goin' on baby
If you see somethin' in my eye,let's not over analyze
Don't go too deep with it baby
So let it be, what it'll be
Don't make a fuss and go crazy over you and me
Here's what I do, I'll play the wuss
Not like we have a date with destiny
It's just a little crush
Not like I faint, every time we touch
It's just some little thing
Not like every thing I do, depends on you
Sha la la la, sha la la la

good hair day, every day

Ledig dag imorgon. Känns härligt, då hinner jag städa läggan och göra fint inför lördag :-) Hade ledigt i onsdags och hade planerat hela dagen med ärenden, men på morgonen ringde sax&kam och bad mig vara hårmodell, och det klart man ställer upp, men tydligen höll det där på hela dagen, 13-21,  så.. hann inte med nått då ;-S Men då blir det att ta tag med allt jag tänkte göra då, imorgon istället.
Sen igår kväll har mitt ena öga varit svullet i innervrån och gjort ont och kliat i massor. Vet inte vad som hänt(?) men försöker skölja med ögondroppar och mjukgörande kräm, men inget verkar funka! Hoppas hoppas hoppas de är borta innan lördag.. annars kommer mina ögon få lida när jag ska bära smink och hela kittet!  Men hursomhälst är jag riktigt taggad på inflyttningsfest! Tror det blir toppen! :-)
 
bilder från hårmodelldagen. Var kul att få se ghd:s produkter och få ha håret riktigt fint tvärt :-) har tyvärr ingen riktigt bra bild, men kolla i nästa Guiden när den kommer ut. Kan finnas bilder där!
 

Hallo w.

Tänke jag kunde visa lite bilder från halloween. Blir bara bilder från fredagen dock. Blev en asdyr kväll.. men trevlig som tur var! :-)

 

feber woop woop

hemma från jobbet idag. har vänt på mig hela natten. förstår inte hur man kan svettas och skaka/frysa på samma gång..???
Har varit såhär halvsjuk i typ två veckor nu, vet inte vad man kan göra för att få det att försvinna? Det går typ lite upp och ner..
så hoppas jag är kryare imorgon :)

Pannan mot baren, nu spränger vi taket!

Party party i stan idag! Amanda ska firas! :-D hoppas vi ses där ute i dimman..
 

in progress

Instagrambilder från läggan.
 Är mycket mer i ordning nu än när bilden längst till vänster togs. Nya och bättre bilder kommer när det är helklart och redo för inflyttningsfest ;-)

Dagens Outfitta

Amanda Lindmark
Grattis gumman! :-D Idag har du fyllt det stora talet 21 och har alltså officiellt blivit medlem i 20+klubben, Välkommen! Hoppas du haft en jättebra födelsedag med massor av tårta och trevligt sällskap. På lördag fetsar vi loss och firar dig på riktigt! puss & Kram!

ännu mer flytt

Ska strax fara och hjälpa bästisen att flytta :-)
Dem tar sitt pick och pack och gör sig hemmastadda på Sjungade dalen. Dem har det något större än oss så jag ska försöka att inte bli så avis ;-) (tur att vi har bättre läge som kompensation haha)
I helgen vankas vinkväll med syrran på fredag och på lördag jobb 7-13 och sen partey hos Mandy. Kommer nog bli en toppen helg! :-) Frissan på fredag också! NICE

Döperiod

Inget internet i läggan än så förlåt men det är döperiod här på bloggen. Återkommer en annan gång!

RSS 2.0