utklädnad?

Snart är det halloween, eller var det förra helgen? Jag kom ihåg när man var liten och hade novemberlovet så var alltid halloween på fredagen och alla helgona på lördagen, och så har det typ alltid varit, i sverige åtminstone. Men enligt internet är halloween idag ;-S så ja, vatusan, man får väl välja vilken helg man vi köra halloween på. Men för mig är det iallafall nästa helg, som det alltid varit. Tråkigt nog jobbar jag hela dagarna hela helgen så det blir inte supermycket party för mig :-S Vet inte vad jag ska klä ut mig till heller.. måste bli något som går fort eftersom jag slutar klockan 19 på fredag.
Har ni några bra förslag på utklädnad? :-)

modell: marr, foto: jag

Vi är med bil. ANTONS bil.

har ju glömt att säga grattis till min fina man som tog körkortet i måndags! :-D Jag är så stolt över han! Och i tisdag var vi i svansele och hämtade den bil antons morfar lovat han. Nice ;-)

MIN första, egna, bil blir en sånhär hoppas jag :-]

Du min vän i livet

Kärlek. Det är svårt det där. Ibland känns det som om det alltid kommer vara, men som från ingenstans kan det kännas som om man är bättre utan. Det är svårt att säga vad som är rätt och fel, vad som är bra och dåligt. Men man ska försöka göra det som känns bäst. Så den dåliga känslan man har i hjärta eller kropp försvinner. 
ja, här babblar jag på om kärlek..men ville bara säga att trots att du känner dig säker nu, så kanske det kommer en dag då du inte gör det och då finns jag här, som nu. I med och motgångar, i vått och torrt. Älskar dig♥


Så som du funnits där för mig


tänd ett ljus och låt det brinna tills det brinner ut.

Är hemma efter en megakul helg i sthlm. Nu väntar de vanliga jobbrutinerna i 2 månader och två dagar till, sen är det slut! OM jag längtar!


Ikväll har jag tänt ljus.
Imorgon kväll ska jag umgås med marr och hon ska äntligen få se min lilla lägenhet :-)

thats it. Godnatt världen.

planer planer


hej hopp. det är typ -1 grader i kväll. Min tappra moppe var alldelens frostbiten då jag skulle fara hem från jobbet. Skrapade sidospeglar, hastighetsmätaren och sätet och den startade på första försöket! Min tappra moppe tog mig hem säkert. Den orkade dock inte riktigt blinka med blinkersen som den borde göra, men men. Efter helgen kör jag den nog försiktigt hem till mami&papis garage.
Imorgon väntar ett lite spännande samtal på jobbet, är lite nervis, men ja, det borde gå bra hoppas jag! Imorgon kväll drar jag och storasyrran med nattåget till sthlm och hälsar på mellansyrran i några dagar :-) kommer bli toppenkul! :-D shopping torsdag, utgång fredag(alt.torsdag), maskeradfest lördag, brittan i globen på söndag, bakis måndag och hem med nattåget. Ja, som ni hör kommer jag ha det awsome! Kommer kanske uppdatera lite där nere, vi får la se. Jag tar med mig datorn iallafall :-)
ha en bra helg alla! och Terre, lycka till med flytten! Kan hjälpa när jag kommit hem! och jag håller tumamrna för inflyttningsfest nästa helg ;-)

hair hair hair it's all 'bout hair.

ok, min webcam är inte den bästa..
Mitt hår känns som en experimentzon just nu. Varje dag ser mitt hår annorlunda ut, det blir ljusare och ljusare (eftersom mitt hår är sånt, mörka hårfärger släpper fort!) och ikväll testade jag sätta i en biegeblond toning för att se hur det skulle bli + att den funkade som en inpackning, vilket mitt hår behövde. Ja, mitt hår är inte riktigt torrt än, men tror det blev lite varmare och typ ljusare? eller? haha jaja, hade bara i toningen i typ 4 minuter så den ska tydligen bara hålla i typ 5 tvättar då.
JAja, vi får la se.

ledig torsdag

I morse skrev jag prov. Tror det gick bra! Resten av dagen har jag inte gjort så mycket, har funderat lite på vad jag ska klä ut mig till nästa helg. Men gud vad det är svårt att bestämma sig för något! Jaja, tror jag kanske har något på g...
Nu på kvällen har jag och terr gått på en timmes prommis med våra easytone. Mycket trevligt :-) och nu ser jag "the last house on the left" som terran lyckades lura mig att börja se. börjar typ må illa, fy vad obehaglig film..
I helgen väntar jobb hela dagarna och sen kanske något lite roligt på kvällen. Lollo fyller ju år söndag så lördag kväll blir det lite vin och utgång, men eftersom jobb väntar rätt tidigt dagen efter blir det nog rätt lugnt ändå :-)

ne, nu fortsätta se film, kanske ta en kopp te, sen en till film av något slag kanske. Myskväll åtminstone!

på bild: jag, fotograf: terr  ;-)

we are all stars


I helgen var det fest med dessa fina & några fler! Hade kul kul!

RSS 2.0