Hello jello!

Har gjort jello shots för fösta gången i mitt liv. Det är ju Stadsfesten i helgen, så jag tänkte att dessa kunde komma bra till hands! Första satsen blev inte så bra, men förstår nog vad jag gjorde fel. Andra satsen däremot blev nog kanoners! Eller ja... det hoppas jag åtminstone! Håller tummarna för att mina gäster inte är kräsna!Din erektion är inte en komplimang.

Önskar jag hade skrivit detta själv. Fruktansvärt bra läsning! Snälla ta er tid!

" Hej man! Om du inte alls känner igen dig i att du värderar kvinnor efter deras förmåga att tillfredställa din sexuella lust, eller att världen skulle cirkulera kring dig, behöver du inte ta åt dig av allt nedanstående. Däremot tycker jag att det är rimligt att du inser att du ingår i detta system, vare sig du vill eller inte, och att du aktivt kan göra något åt det genom att t.ex. bli feminist! "

den 21 juni

vill bara säga Glad Midsommar! och tack för en bra lanternan premiär igår! riktigt kul hade jag! :))njuter mer av maten

Har just ätit en riktigfrukost (dvs två skärgårdsHönökakor och juice) och oj vad gott det var! och i eftermiddag blir det söndagens pizza till lunch :)

5:2 metoden

Jag och Anton har bestämt oss för att testa något som kallas för periodisk fasta. Det finns olika upplägg men det vi kör på betyder att man två valfria dagar i veckan äter endast 500 kalorier den dagen. Resten av dagarna så får man äta precis som man vill. Ja eller asså, att fasta två dagar i veckan kompenserar väl inte ifall det är så att man vill smälla i sig skräpmat och kladdkaka varje dag resten av dagarna, men de andra dagarna behöver man iallafall inte tänka på kalorier eller nått sånt, utan kan äta och dricka normalt, det man känner sig sugen på :)
Vi har bestämt oss för att köra måndagar och torsdagar. Så idag är andra dagen vi har kört och just nu sitter jag och dricker teh för att försöka förvirra min hunger. Kan dock säga att jag tycker det har gått bra både idag och i måndags. Självklart går man ju hungrig mestadels av dagen, men har ändå inte kännt att jag "dött" av hunger :) är heller ingen som blir tjurg, irriterad eller får huvudvärk av att gå lite hungrig så det känns som om detta går rätt bra :) Dock brukar jag sysselsätta mig genom att äta (ja jag är en tjockis!) så det är nog det jobbigaste, att jag inte vet vad jag ska underhålla mig med haha!
Jag är egentligen inte så mycket för dieter, men varför vi bestämde oss för att testa detta är för att vi många gånger försökt att tänka oss att köra på lchf och annat, men det har vi aldrig fastnat för. Och jag vill försöka förändra min kropp, fast gärna få fortsätta äta sånt jag tycker är gott. Då berättade mina föräldrar om preiodisk fasta och att dem tydligen kört det i åtta veckor! Pappa har förut kört på 2-veckors fastaperioder kanske två-tre ggr om året och under fastan har han inte verkat må så bra och när fastan är över har han ändå bara gått upp alla kilon igen. Men under dessa åtta veckor av att köra denna oansträngande fasta, som bara varar över ett dygn, två dagar i veckan, så har han lyckats gå ner åtta kilo, och han verkar må jättebra!
Jag hoppas ju dock inte på ett sånt bra resultat utan jag förväntar mig nog mest bara att få en lite sundare kropp jag kan vara nöjd över. Så får vi se om detta är nått för mig eller inte. Jag gillar ju verkligen att äta! Men det var också det jag tyckte var bra med denna diet: jag behöver bara hålla ut måndag och torsdag, alla andra dagar kan jag äta utan att tänka! :]
 
 
 
Om ni vill veta mer om dieten så är här några länkar:
http://5-2dieten.com/
http://www.svtplay.se/vetenskapens-varld? (spola fram till 2:30) mycket sevärd btw!

Sov, imorgon är en ny dag.

oj, var en vecka sedan jag skrev. alltså var det en vecka sedan jag var utomlands..
här hemma i Skellefteå, Sverige, mår jag inte alls lika bra som på Kos, Grekland. Men men, mår helt okej ändå :) mamma och pappa kommer hem på fredag och förhoppningsvis har mamma kanske med sig nått från Victoria's Secret till mig. spännande! :D
ne nu ska jag sova, vilket jag gjort hela kvällen också :PKos pics

lite mobilbilder från resan :) tills jag orkar lägga upp fler bilder från kompaktkameran :)


Så var det fredag

Så då var vi hemma igen... fan vad en vecka går fort! :(( alldeles för tokfort! skulle kunna fara på direkten igen! vill verkligen inte tillbaka till vardan! orkar nästan inte känner jag! Har en hel ledig dag idag, men jag kan bara känna ångesten inför imorgon...jobb. Börjar nästan gråta när jag tänker på det. aja, imorgon kväll blir der bad och bastu på grubb och sen utgång. Amanda har kommit hem över sommaren så det måste ju firas! :)

Idag hade jag planerat att sola, men var är solen?? Hmm.. så nu blev det svårt att komma på hur jag ska spendera dagen. Kanske far jag ut och springer, kanske far jag på bolaget, kanske far jag och gymmar, kanske bakar jag bröd, kanske lägger jag upp bilder från resan, kanske packar jag upp väskan, eller kanske bara sover jag. Just nu vill jag då bara stanna klockan för ett tag.


dag 7 av 7

Nu var det sista dagen... känner mig inte redo att fara hem än!!! Men samtidigt så saknar jag både Anton och Indy så det ska bli skönt att komma hem och träffa dem. Fast ändå, hade inte tackat nej till några dagar till här. En vecka går så fort!

dag fyra

hej! Vi lever och har det gött här på Kos! Nu har vi hittat bargatan och har spenderat lite tid på dansgolven där med några härliga tjejer och såklart annat folk! Har tyvärr bränt mig en del på stjärten och små andra ställen (trots att jag tycker jag smorde mig bra!) men det förstör inte min semester iallafall. Ja, har inte så mycket mer att säga, ska se om jag lyckas få upp nå bilder sen :)

RSS 2.0