en del av sanningenokey, so what about: "Sex and the City"- the movie.

jo, jag vet inte om det var den bästa filmen för mig just nu.  jag märkte att det enda jag kunde tänka när filmen var över var: "Verkligheten är inte lika lycklig",    vilket , som ni som känner mig väl också borde veta, inte låter som jag
men  hmm.. filmen kanske ville lära mig att inte ge upp. Och då dök en fråga upp i mitt huvud:
 Bara för att man älskar en person, betyder det att man ska sluta älska sig själv?
 Avgör själv men jag tror jag har ett hyfsat bra svar på frågan också:
Jag tror att det är när man älskar någon så fruktansvärt mycket, man behöver kunna älska sig själv minst lika mycket. För om något skulle hända, sagan tar slut på något sätt,  så måste man fortfarande kunna ta hand om sig själv, låta ljuset lysa in på morgonen och kunna stiga upp ur sin säng och säga: "Jag ska göra det bästa av den här dagen.
Livet går vidare"

och här kommer Ett erkännande:
Det där är något jag har försökt intala mig själv varje dag i flera, flera månader nu. och även fast det är så enkelt för mig att skriva det, här på min blogg, så är det så otroligt svårt att utföra. Tro mig.

Jag hoppas ni förstår...
det betyder jättemycket för mig när ni frågar om "jag vill prata om det". men om jag säger att jag inte vill, snälla, Let it go.
Saken är den att jag inte orkar prata om det. Det finns så mycket att säga. Det handlar lixom om ett halvår av mitt liv.

jag säger inte att jag vill att ni ska sluta bry er, jag säger att jag vill sluta må dåligt.
Jag är glad att jag har så många i min närhet som verkligen vill hjälpa, men det bästa ni kan göra för mig just nu är att få mig att ha roligt. Umgås och hjälpa mig att inte ligga kvar i sängen och låta hela dagen gå.
Snälla, jag vet att ni kan få mig att skratta & le, men jag klarar det inte själv.

Som sagt, livet måste gå vidare, och det finns andra, glada, saker att prata om hoppas jag
^^
tex om era liv, jag är verkligen nyfiken. Hur mår ni? Har ni några intressanta nyheter? Har ni något ni behöver lätta från hjärtat?


HAhahahah, det här inlägget blev djupt och väldigt seriöst, men HEY! Kärlek är svårt. Ingen kan säga att det är enkelt. Den som inte gör ett felsteg är inte klokare än alla andra, den har bara tur. Men tack och lov att tur också existerar.

Kommentarer
Postat av: Anna-Kajsa

Du vet, jag frågar för att jag bryr mig och är intresserad, men om du inte vill prata så vet du att du bara behöver säga det till mig. Visst gumman.

Ska fixa den här tentan så jag kan roa dig! Puss min ängel ;*

2008-06-26 @ 01:41:10
Postat av: ronnie

hur jag mår? Hmmm... Intressanta nyheter? Nja, intressanta vet jag inte men snart är det semester då =) och så fort det blir varmt blir det att släpa med folk å glida ner för älven... Var så länge sen man gjorde det. Min dotter är lika speedad med bara en arm så nu måste man vara dubbelt så orolig hehe. Har väl inte så mycket att roa dig med nåra gamla fyllehistorier kanske å fula skämt men jag är på volleybollen så ofta jag kan och behöver alltid en grym partner ;)

2008-06-26 @ 08:39:38
Postat av: Ida

Älskar dig, finns alltid när du känner att du vill prata <3

2008-06-26 @ 18:11:55
URL: http://idacnilsson.blogg.se/
Postat av: Lollo

Som alltid darling, prata när du vill <3

Behöver förresten prata med dig, Umgås?

Du vet, jag älskar dig.

2008-06-27 @ 16:12:28
URL: http://buymeaticket.blogg.se/
Postat av: emelie

jag vet hur det känns.

när filmen var slut tänkte jag precis samma sak. I verkligheten finns inga lyckliga slut. och det är inte heller min grejj att säga sånt.

nu vet inte jag vad allt det här handlar om för dej men jag vet att hur hopplöst allt än känns finns det alltid nån som bryr sej om en. och du försök börja älska dej själv igen. jag har också slutat med de, tro mej det leder aldrig till något bra.

2008-06-28 @ 17:27:01
URL: http://emelieoreskovic.blogg.se/
Postat av: marrr

du vet vad jag har sagt så behöver inte säga det igen:)

måste måste hitta på nått med dig snart! :D jag är ju hemma nu ;) <3

2008-06-29 @ 15:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0