första dan på Kos

hej! vill bara säga att vi har det bra! trots att vi måste betala för wi-fi, har en tvål som luktar dill, endast två uttag på hotellrummet och ingen ac, och att det typ verkar dött här på Kos... :) aja vi får se hur morgondagen blir :)

KOOOOOS!

NU FAR VI! Hejdå Sverige, HEJ GREKLAND! :D
 
bilden blev en gammal going, P&L -09

Balkongpynt

Har i veckan börjat känna mig helt besatt av att inreda balkongen på alla möjliga vis! Än så länge går det bättre med pynten än med möblerna. Jag har planer på att bygga en soffa, men jag får aldrig tummen ur att fara och köpa virke! nae, tror tusan jag tar Anton i hand och far till en virkesaffär imorgon efter jobbet och ser till att äntligen börja byggandet!
Idag var vi i Svansele hela dagen och hjälpte Emmy med hennes hus. Och där händer det grejjer vill ja lova! Blir lite avis att hon får ett helt hus att inreda! Men innan vi for hem så passade vi på att låna lite bråte och bygga ihop en växtstege. Fick även tag på en gammal sliten sj-pall, som ändå skulle slängas, som Anton så snällt såga upp till mig i den storleken jag ville ha. Nu börjar det se riktigt fint ut på ena sidan av balkongen, och finare ska det bli! Har fullt av idéer! Love it!



Måste vänja mig vid kändisskapet

Nu vill Justin Bieber vara som mig....han har skaffat sig en exotic han också. Ja.. det är en last att vara jag, trendsättare ;)
 
instagrambilder på hans katt. En riktig sötnos, men inte lika fin som min Indy :]

Nu börjar jag packa!

En vecka kvar. :D Det betyder att man får börja packa! Fast än har jag inte så mycket att packa, jag ska köra en tvätt på söndag med alla kläder jag vill ha med mig, så om man kollar i min resväska nu ser det verkligen ut som om jag bara ska sola, duscha och måla naglarna. Men å andra sidan, det är väl typ bara det jag ska göra? plus lite festande och ätande ;)
Är så redo för en utomlandsresa! Är så less och trött nu, behöver verkligen en paus från vardagen.
 

Taxfree shopping

Nae, blev inte sängen speciellt tidigt ikväll. Beställde Taxfree och då drog tiden iväg lite. Det blev en massa 4 för 3 alkohol till hemresan och till utresan blir denna gobit min. Har gått och sniffat och sprayat på mig den när jag varit på stan och direkt kände jag att detta var sommaren 2013 för mig! Den är underbar! :)

Strålande helg!

Ska strax lägga mig, men måste bara få hinna skriva att helgen har varit jättebra! Att fått ha strålade sol alla tre dagar har kännts fantastiskt! Jag ha faktiskt mått riktigt bra i helgen :) Känns som om sommaren är här nu och det värmer i kropp och i själ!
och tack alla som varit med och förgyllt denna helg lite extra :)
 
och här lite instagrampics
 

American Apparel strikes again

Men bläääää! Detta är ju faktiskt helt skandalöst! Än en gång mår jag illa av American Apparel!
Detta är väl snarare porr än klädreklam?
 
 
 
Detta är reklam för deras gråa bomullstrosor.. och kallingar
Slicka pung.. mums... ???????

Det BEHÖVER ju inte vara sexism (!?)

Nu har Nanna sagt sitt! Hon är ju för bra, alltid! <3
 

Bättre än ingenting, ellerhur?

Jag älskar att det finns folk som är duktiga på att göra bra bilder som jag kan använda när jag inte har något att skriva om eller inte vet vad jag ska säga.
 

33 anledningar

För jag spyr på denna vidriga värld som anser oss som mindre värda!
 


En helg i maj

Helgen har varit sådär... nja men rätt bra ändå, med tanke på hur sjuk jag kännt mig. Jag har kännt mig typ influensasjuk så det har inte varit ku!. Dock har jag inte haft nån feber, vilket verkligen är konstigt, för jag har kännt mig febrig också. Jaja. Mår bättre nu, men stannade hemma från jobbet idag också för att förhoppningsvis vara så gott som frisk imorgon, och förhoppningsvis slippa bli sjukare igen. Jag har ju en utlandsresa om ca två veckor, och då VÄGRAR jag vara sjuk! men men, nog om sjukan, orkar inte ens tänka på det nå mer nu...
Iallafall, i fredags for jag med familjen till Umeå och överraskade mina kusinbarn som fyllde 18 år :) det var jättetrevligt att se både dem och min kusin, det var allt för längesedan! Bara synd att vi endast stanande över dagen, man hade velat spendera lite mer tid med dem, men det får väl bli i sommar istället :)
I lördags var det först meningen att jag skulle jobba, men sluta lite tidigare och sen fara till umeå med Antons familj till en 50 års fest, men festen började tidigare än väntat så då tänkte jag skippa festen och jobba heldag istället. Men tyvärr så blev jag på tok för sjuk under kvällen/natten så, jag spenderade hela lördagen i soffan, hemma, ensam. For en sabbis till stan för att ta ut hostmedecin och sovpiller. På kvällen ville jag dock inte vara ensam, så jag hade tur att Terese inte var rädd för att bli smittad och lät mig komma till henne för lite grillat till middag och sen en film.
Igår överraskade vi Martina med tårta och presenter eftersom hon fyller 22 idag. Hon blev något förvånad när hon öppnade dörren till hennes lägga i Luleå och såg mig, Terese och Anton stå där. :) hon blev jätteglad att se oss, tror nästan jag såg en liten tår i ögat ;) Hon hade tydligen inte haft en sån bra helg så det var nog tur att vi dök upp och förgyllde slutet på helgen litegrann. Det känns som om det var ett tag sedan jag träffade henne med, och jag hoppas det inte är allt för långt bort innan vi träffas igen!
Idag har jag somsagt bara varit hemma och frisknat till. Jag sov knappt nått i natt (trots de nya "sovpillrena") så halva dan gick åt till att sova, och resten av dagen har jag pysslat om kissen lite. Han har fått bada för andra gången sedan han kom till oss, sen har jag kammat och klippt klorna på han också. Han gillar väl inte driekt nått av de, men jag tycker han är rätt duktig på att hålla sig lugn ändå :)
Resten av veckan blir det jobb, i vanligt schema, och till helgen har jag inga planer. Tror inte det blir nå partajjigt dock, kanske kan jag få unna mig nått vinglas, men jag tänker inte utmana ödet och riskera att bli sjuk på en gång igen.
 
Ne nu väntar tyvärr en storhandling på oss. Känns som om vi inte har nått i kylskåpet just nu så det kommer nog försvinna ett par hundralappar från kontot. Inge kul... men äta bör man, annars dör man, visst?
 
Här kommer lite bilder från helgen (från min instagram)
 
btw, Grattis Martina!! :D ♥

"Hoppas hon har knullat igenom hela sitt gymnasium"

Kände mig lite politisk ikväll, så här kommer ännu mer!
 
Denna är lite gammal kanske, men fortfarande håller den i sig!
Magnus Betnér - han är fan DROTTNING!  (ja jag tänkte, fick Clara vara kung, kan väl han få vara drottning)
 

Jag är en sån jävla PK tjej!

ja, och har ni inte sett denna, borde ni göra det också!

Låten ÄGER!
 
 

ÄRu Feminist??

Säger bara fyra ord: Clara Henry är KUNG!
fast lite fler ord också: kolla gärna in hennes andra videor!!
 

Studio Ghibli

Här kommer en liten filmlista till mina vänner. Har ni inte sett dessa, så gör det!!!! :D
  • Howl's Moving Castle
  • Spirited Away
  • My Neighbour Totoro
  • From Up on Poppy Hill
  • The Borrower Arrietty
  • Princess Mononoke
  • Ponyo on the Cliff by the Sea
  • Kiki's Delivery Service
  • Castle in the Sky

Helljus

Hade faktiskt en riktigt trevlig kväll :) jobbar ju imorgon, och lär ju bli övertid, så var nykter ikväll men beslöt mig ändå för att fara förbi storfesten. Man känner sig alltid lite malplacerad när man är nykter på fest men det var kul att träffa en del vänner jag inte sett på ett tag. Skjutsade sen in grabbarna till folkparken, en skrattig bilresan, vilket tydligen gjorde deras kväll, och även min :)


beerpong

deklarationen

Idag har jag deklarerat. Det var väl egentligen inte så svårt, men det var nog ändå tur pappa var här och hjälpte mig! Han hjälpte även Anton lite med en ändring som gör att han kommer få fyra tusen mer än väntat!
Jag dock... jag får betala 6600 detta år... det beror på att jag sålde min förra lägenhet med vinst förra året och måste betala vinstskatt. Men det hade jag räknat med, så jag har haft undanstoppat pengar på ett konto jag inte har rört, vilket gör att det i slutendan ändå blev så att jag fick behålla en slant! :) så det var ju trevligt! Nu känns det som om jag redan fått min skatteåterbäring (fast jag egentligen har ägt dessa pengar heltiden).
 Ska försöka spara pengerna till sommaren... går alltid åt lite mer då av nån konstig anledning ;)
hur mycket får man längta???!!

majfika

           Kisse ska med till mina föräldrar idag. Så spännande!
 
 

1 maj

första Maj idag. Våren, och alldelens snart sommaren, är här! Idag borde jag vara och demonstrera, men som jag nämnt förut så har jag ingen ork till det! Men jag är stolt över alla mina socialistiska vänner som är ute över hela Sverige och håller tal och demonstrerar idag! Upp till kamp kamrater!
från 1maj2012

Valborgs

Valborgsmässoafton igår. Det var trevligt! Vi var hos Nina och Viktor i deras hus i Kåge och OJ så avis jag blev!! Så HIMLA FINT DEM HADE! Jag vill också inreda ett hus! Och deras hus hade riktigt högt till tak också, vilket jag tycker är supersnyggt! AHH! Ska man behöva flytta till Kåge kanske? haha njaa, skaffa hus är nog ganska långt bort för mig. Men kul hade det såklart varit! Men får se fram emot det senare i livet istället :)

RSS 2.0