tandläkartid på valborgs


hej hopp. Idag är det ungefär samma visa som tisdagen förra veckan. Det som är skillnaden är att jag nu inte känner min haka, högra delen av min underläpp + högra delen av tungan. Har lite svårt att prata nu, jag lespar lite mer än vanligt och det är jobbigt att säga långa meningar. Denna gång var det inte kul att ha bedövning.. har svårt att svälja och hela munnen känns uppsvälld. Aja, nog om det. Idag är det VALBORGS! och jag peppar som tusan för ikväll med marr&annben + många fler :-) kommer bli KANON ;-)
skriver mer senare eller i natt eller imorgon :-) puss puss, ha en bra valborgs!
vi ses♥

Magiska pojke








need to be embrace

har inget kul att säga om idag tyvärr..
eller jo, min pojke kanske skulle komma och sova hos mig, förhoppningsvis räddar det min dag.
Hoppas morgondagen blir en toppendag. Jag vill verkligen vara peppad för valborgs.
nu säger jag godnatt för bloggen ikväll vi ses♥

parkeringsböter

innan vi far och hanldar idag ska vi fara förbi friskvårdskompaniet så ska jag visa mina föräldrar hur min moped var parkerad. Sen ska vi till veckan ska vi gå och be om rättelse på polisstationen. alfrig i livet att jag betalar 600 spän för att parkeringsvaket var lite extra sur och petnoga idag.

dö lapplisa dö!

helt seriöst. jag har varit peppade hela veckan och speciellt hela idag för imorgon är det valborgs. Men satans lapplisa! Jag var inne på friskvårdskompaniet i 1 timma, OCH JAG FÅR MIG EN BETÖER!? på jävlart 600 spän också! TAck DU som förstörde min dag och fick min pepp att åka till noll. Jag stod inte ens i vägen för nått!(?) moppen tar ju knappt mer plats än en cykel och om lapplisan hade väntat 5 minuter så hade jag flyttat moppen med en gång! Lapplisa, du förstår ju att det är en ungdom som är inne på friskvårds för att vara lite hälsosam och du borde ju förstå att jag som ungdom bara har 1050 i månaden att leva på + att det snart är sommar och då får vi inga pengar alls + att det är svårt att få ett sommarjobb. Du vet ju att ungdomar inte har råd med sånthär SKIT!
  Jag är inte glad någonstans just nu. Vill bara lägga mig ner och gråta för jag vet inte vad jag annars ska göra...  Jag vill så gärna på Peace&Love i sommar att jag gör typ vad som  hälst för att få mig dit! Jag sparar varenda krona till festivalkassan och jag har inte råd att slösa 600 spän på en böter jag inte ens jag tycker jag förtjänat!

kanske jag överreagerar men ne.. fyfan.  jag är redan fattig. behövde väll inte göra mig mer fattig över en sån småsak.
vi ses

like you as much as i like sugar

ÅHGUD jag tror jag dör! jag är hur slut som hälst efter joggingturen runt broarna. Anton hängde med ut och även fast vi körde saktare än vad han vanligtvis springer så sprang vi snabbare än vad jag brukar. Så phuåhå så jobbigt det var! Men vad duktig jag känner mig nu :-) Och imorgon på det hålet vi har mellan 12-2 så ska jag och Annben och gymma! Fy HURTSTINA! ;-)
ikväll ska jag sova hos anton. Vi ska gå och köpa godis, sen se en film som han sedan ska reccensera till engelskan :-) mysigt.
ne nu DUSCHEN! sen maaaaaat

vi ses♥

It wasn't me

Blir faktist otroligt äcklad av låten och videon. Hur kan man göra så mot den man älskar? jag kan bara tänka mig själv hur förjävligt det skulle kännas.
Jag som gillade låten när jag var liten men då förstod jag aldrig vad han sjöng. Visst låten har ett härligt beat, den går att lyssna på, bara man inte lyssnar på texten.




gympa mer

ska ut och springa snart tror jag, men måste ta en nap före. GRYMT trött. försov mig i morse
imorgon måste jag nog ta mig i kragen och fara på gymmet.. fy tusan vad lat jag blivit.
men smurfarna får peppa mig ;-) haha
vi ses♥

härligt gung


asså pinsamt att denhär låten faktist är bra!
vet ni vem det är montro? ;-)

önska mig lycka till

nationella provet i writing English B imorgon. Kl 08.30 - 10.10 . Vi ses i midgård...

Festival

Nu är det bestämt, DET BLIR AV :-D! måste bara börja spara pengar nu..
detta är några jag vill se i sommar på


Emil Jensen
Erik Hassle
Governor Andy
Hello Saferide
Immortal Technique
Kleerup
Laleh
Lars Winnerbäck
Mando Diao
Maria Mena
Miss Li
Parken
Promoe
Slagsmålsklubben
Sugarplum Fairy
The Kooks
The Sounds
Timbuktu
Titiyo

Dagens Outfitta

E v e l i n a   B o i j a   ♥

du blir dagens outfitta för du fyller 18 år idag! :-D GRATTIS GRATTIS GRATTIS STORTJEJJEN! Festa loss nu! ;-) tack för den fina bardomen vi haft tillsammans!  Puss gumman min

hata är ett så stark ord..

..det har jag sagt länge. Det tycker jag än. Folk hatar varandra hit&dit helatiden. Varför använder man ett så stark ord som HAT när man egentligen bara menar att man kanske irriterar sig på personen, eller inte gillar det den har på sig?
  Men när vet man att man verkligen hatar någon då? Vad ska den personen ha gjort mot en för att man ska hata den?
  Kan man hata någon man egentligen tror är snäll? någon man inte känner? för att den skadar, påverkar eller leder in någon man bryr sig om i nått dåligt? får den man älskar att fatta dåliga beslut?
  Hatar man en person när varje gång man hör dens namn nämnas får en klump i magen, ett hugg i bröstet?
  Avsky.. är det värren än att hata? När är man tillåten att avsky, hata eller ens tycka illa om någon?
  Jag vet iallafall några personer jag verkligen inte gillar. Och det är såna personer jag inte känner speciellt bra. Vad ger mig tillåtelse att tycka dåligt om folk jag inte ens vet hur dem egentligen är?
  Men såhär är det: Jag bara vet att dethär är personer jag inte vill ha att göra med och jag inte heller vill att mina nära & kära ska vara i närheten av.
Jag vill inte använda ordet hatar. Men vilket ord passar bättre in?


                                                                                                   jag i bondstan.  Foto & redigering: Ida

Eh eh...


Gullig låt lady gaga :-)

solen skiner och jag är glad

har legat och solat ute idag, fått lite färg ändå :-)
Ska strax ut och jogga broarna. Ipoden ligger på laddning, skulle egentligen behöva nån ny taggarmusik men får väl kanske fixa det till nästa gång om jag inte hinner nu. Vad gör ni andra denna söndagseftermiddag?
vi ses♥

ett roligt insiativ

Min syrra från sthlm ringde mig igår och frågade ifall jag ville springa tjejmilen med henne den 30 augusti. KUL tänkte jag på en gång. Vi ska försöka få med våran andra syrra också så vi springer det tillsammans och peppar varandra. Visst.. det bilr jobbigt, visst jag vet att jag måste träna upp inför det, men det kan vara bra att ha ett mål tror jag :-) så nu 17 veckor innan startskottet blir det joggning 3 ggr i veckan + styrketräning. Vilket betyder mycket träning. Oj oj oj tänker ni, och oj oj oj tänker jag. Men jag har bestämt mig. Tjejmilen it's on!

1, 2, ...

det börjar nästan närma sig skolavslutning snart. Hittade dette gruppfoto från förra året. Vi fick oss en gruppbild iallafall ;-) detta år blir det fler och finare tkr jag! I know att det är bara 2:an vi går ut! men iallafall.. (A) ett lite roligare kort kan vi väl iallafall få? ;-)
aja, iallafall, klassen - jag gillar er :-)

lilla TE1c

Lördagkvällen den 25/4


Ikväll var mysig :-)
Det började med att jag och Ida gjorde världens godaste cesarsallad och sen gjorde i ordning popcorn + kex&ost och satte oss framför tv:n och såg Robinson. Vi båda hejjade på att jarmo skulle blåsa alla rakt upp i ansiktet och vi hurrade glatt då rafael åkte ut. Sedan spelade vi GHrockband och vi steeekte på medium & easy ;-) Efter en timmas rockande satte vi oss och kikade på oceans tills Ida somnade ( ;-) ) haha. Lilla tröttisen. Så vid halv 1 tänkte jag att jag nog skulle lämna henne och john blund ensamma. Kom hem ganska nyss alltså och sitter sådär halvpömsig fast ändå pigg framför datorn. Funderar på vad som komma näst.
Hoppas alla haft en bra kväll.
vi ses♥

uppdatering lördag

Sitter på mammas bärbara dator. Kommer behöpva göra det rätt mycket nu framöver tror jag och inte så mycket blider blir det då tyvärr. Min dator är nästan gott sagt död, eller ja, på sistklämmern iallafall. Internett funkar inte och den är allmänt seg och har inge minne kvar även fast jag tagit bort alla bilder jag har på datorn å ja, den är helt å hållet oduglig. Härligt med en dator som fakitst klarar en bra msn utan att lagga och som fixar internett.
  Igår var kul :-) jag och anna var rent så hurtiga att vi tog oss en simmtur i poolen sådär 1000 m för att bli lite mer FIT såattsäga ;-).
Skulle ta en prommis runt broarna idag var det tänkt, men blev stannad på bron av anna som snackade en stund och sen av anton efter bron. När jag fortsatte gå var det mulet så då vände jag om hemmåt igen. Aja, har iallafall varit ute lite i det fina vårvädret.
 Ikväll är det jag och Ida som gäller :-) cesarsallad, kladdkaka och robinson = toppen.
Har en konstig känsla i bröstet dock.. hoppas inte det förstör kvällen.

skellefteå

Fredagkvällen 24/4

08

Det blir bästa paret ever ikväll. Och ni vet vilka jag pratar om:  Jag & Anna förståss ;-)
hon kommer om ca 20 minuter och då alla andra drar på station  festar så roar vi oss 17-åringar genom att cykla runt å fota i stan osv :-)
Nemen nu måste jag hoppa in i duschen
de det bra alla som är i dimman ikväll!
vi ses♥

wuthering hights



Konstig tjej, men bra låt :-)

stripper friends



Tagga klassfest , POOLPARTY 13 juni ;-)!
girls, we will shake our boteeeys

pusshej.

Har helgen planerad nu. Anna imorgon och Ida på lördag :-)
kände inte för att blogga idag, har som inge bra att skriva riktigt.
hoppas ni klarar er en dag haha ;-)
vi ses♥

Tuch me

Bra låt. Gammal goding :-)

Föresten, är inte det dedär som är dagens mode?
söndriga jeans och fransig skinnjacka? haha

I want to feel your hart beat next to mine

Fick tillbaka känseln i min läpp nån gång vid 8-tiden. Kändes skitkonstigt att vara bedövad och det känns fortfarande obehagligt. På valborgs ska jag borra i en tand på nedre delen av käken.. vilket beyuder att bedövningen kommer påverka tungan också.. vilket betyder att.. jaa..kommer ha svårt att troligtvis prata tills klockan 8 på valborgskvällen, vilket inte låter så roligt! Haha jaja, får fixa detdär på nå sätt :-)
Ikväll har jag inte gjort ett skit. Tråkigt men rätt härligt ändå.
Valborgs- jag är peppad! :-) typ bestämt vars vi ska vara åså. hihi.
funderar på att göra en rätt tidig kväll eller nått. Iallafall göra te strax oxh sätta migå ta tag i det sista av dendära förbannade kinesiskan.
För övrigt känner jag att sommaren är otroligt nära! känner doften av den!

foto: Ida Nilsson


sover ensam ikväll, ingen anton att hålla om.
puss, sov gott dröm sött älskling



vi ses♥


:-)-:

om dagen än så länge...

  • Jag var duktig och effektiv på kinesiskan i morse
  • Våran kortfilm (bildarbete) kommer bli så jävla bra
  • Det är jobbigt att köra moppe utan vicil på hjälmen
  • ..eftersom man får massa skräp i ögonen
  • Jag känner inte min övre högra del av läppen
  • ..inte en del av kinden heller
  • Borra gick bra, var inte så hämst som jag trodde
  • ..men jag längtar inte tills valborgsmessoafton då jag ska borra igen
  • Man ler snett med bedövning
  • Vet inte om jag ska orka fara på fotoklubben ikväll
  • ..men vet inte vad jag ska göra annars heller
  • Anton säger att pappas externa hårddisk (som jag lånat) inte är sönder
  • ..även fast den verkar helt stendöd
  • Jag är kissnödig så ska snart på toan
  • ..ska sätta mig och göraklart kinesiskaläxorna efter toabesöket

SMK

Måste samla ihop pengar till Peace&Love festivalen i sommar!



 Övningsköra
 Kasta sten
 Hit me hard
 Spring för livet gottegris
 Ussr
med många fler..

Laktosintolerant är ett naturligt tillstånd


Mjölkallergi
som vi kallar det
HAha där ser man. Läs!! :-)


Sover när det är soligt, vad är det för fel på mig!?




  Åh gud, kroppen är konstig ibland. Den hänger lixom inte med i svängarna. Är så trött men har ändå sovit mycket i natt,och även sovit nån timma nu efter skolan. Den har kanske mycket att ta igen helt enkelt.
Idag har jag massor kinesiska att göra. Anton bad mig igår att hjälpa han med den och det är lika bra jag hjälper han för då gör jag den ju lix själv också. Undrar när det blir :-)
  Skitfint väder idag. Nästan så fint att jag funderade på en springtur men somnade ju om å nu vet jag inte ifall det orkas haha! fan va lat jag låter. Äh det kommer fler tillfällen :-) Kanske en prommis ikväll skulle sitta fint ändå. Har min svenskabok att lyssna på, men jag somnar ju bara när jag gör det haha. (nån som är förvånad, jag sover igen? jag ahr nå fel!)
  Ska till tandläkaren imorgon :-/ känns inte sådär jättekul eftersom det är lagning i två tänder som gäller! Har aldrig någonsin haft hål i tänderna så detta är första gången för mig. Antar jag klarat mig rätt bra ändå men nu smäller det. Bedövning å hela kittet. Är lite småskraj om jag ska vara ärlig.
  Kaplan första timmen imorgon, blir nog moppen hihi :-) då slipper vi komma försent haha.

Jadu, nu plingar msn, måste se vad som skrivs.  Tjing!
vi ses♥

annorlunda men kul blogg måjasäga


Nyligen då jag var runt på olika bloggar hittade jag en kommentar av denna kille. Klickade in på hans blogg och vipps hade man en helt annorlunda blogg med rätt rolig och intressant läsning.
Så för er som är less på alla vanliga bloggar om "mode,shopping,party,modell-liv osv",
detta är en blogg för er! :-)

www.robinsoderlund.se 

Didn't give up

spårlöst på tv4.
Hon nådde sitt mål och fick träffa sina biologiska föräldrar och syskon. Det måste varit en helt otolig känsla.


Jag grät gloder! Blev så rörd.

En varm kopp thè


                                                                                                                     foto: Ida

Fryser tusan ihjäl. Är skitkall och går runt och huttrar. Tror det kan bero på att jag gått utomhus så mkt idag. Jag som ändå tyckte jag klädde på mig, men tydligen inte. Haha, aja, en varm kopp thé gör nog susen, mysigt :-]

Dreams for sale

 photoshop bild av Ida Nilsson :-)                                                                           modell: jag



sitter på skolans dator, så den ser riktigt mörk ut. Ida sa att den inte ska vara så mörk men..
Tycker hon är riktigt duktig iallafall!
puss sötnos ♥

påsklovet är slut

JIPPI! (?)  Skola nu...

fast ett steg närmare sommarlovet :-) det är ju ett plus

änglarna ger oss hopp och tro

väntar på att få fara till anton å sova.
Ska nog spela gitarr medans jag väntar.
vi ses♥


shysta sjuan yeh thats me

omg, jag har sovit typ hela dan! vad är det för fel på mig? jag är så himla trött.. Ska testa ta berocca nu typ, se om det hjälper eller inte. Men det är lite tur att jag sover nu, så är jag pigg sen då jag ska vara med anton ikväll.
Idag ska jag vid 6tiden fika med lussetjejerna på Ainas :-) ska bli skitmysigt! Har saknat dem riktigt mycket ibland faktist. Vi hade fruktansvärt kul tillsammans och ni hjälpte mig under just den tiden då jag behövde tänka på annat. Synd bara att våran Emelie kanske inte kan komma för hon är i fjällen :-( alla håller tummarna för att hon hinner hem.
  Nu ska jag ner till köket och laga plättar! MUMS MUMS! :-P
vi ses♥


Tha GANG♥

natt

känner verkligen inte för att sova
men aja, natti natti

Annben vs Marrben

jag gillar er


myslördagskväll

Nu blir det myskväll på moröbacke med marrben & annben!

favvotjejerna

And I love you, and I need you


Väcker minnen från året 2002. Dans, disco, sunnanå.

ninth september twothousandandone

Jag säger som Juulan
dethär är sjukt! > 
09-11-2001 

Idag

  • ...ska jag följa mamma till kvantum, granngården & blomsterslottet 
  • ...ska jag ställa på min moppe
  • ...ska jag noppa mammas ögonbryn
  • ...ska jag leta smutstvätt
  • ...ska jag lyssna på ljudbok
  • ...ska jag visa hemavanbilderna för mami&papi
  • ...ska jag vara med annben och marrben
  • ...ska jag se på robinsson

Jaa, dagens SKA lista alltså ;-) bara att sätta igång


sov gott dröm sött

Oj.. är det kanske dax att sova nu? HAha
vi ses♥

Hemavan 2009


våfflor till frukost, -1° & sol, snowboard, kungsan, liftkö, centrumbacken, 50 km/h, busvissel, snö i skon, isigt, maaaat, tacos, pizza, bordsgrisar, godis, chips, barnmat, dansa, clubkväll i lilla lappkastet, arg vakt, msn i mobilen, mobilupdates, pokerface, svårt att sova, stiga upp tidigt, powernaps, bastu, badtunna, snöbad, fin utsikt, jumbo jawbreakers, sola, röda nyllen
osv osv.

Detta var en snabb sammanfattning. Resten får ni se i bilder.








































Will be coming back next year!

KÖR HÅRT

Idag for KFUM Volleyboll ner till Bromma.
Den årliga tävlingen som andra år hållts i Norrköping.
Detta år är jag inte med på bussen.
Önskar det hade varit nästa helg...
då hade jag suttit och hängt med i gunget av musikleken och trevligt sällskap.

Jag håller tummarna för er
KFUM volleyboll, ni är bäst!



LYCKA TILL!

Sommar komsi komsi


Haha SNYGGING! ;-)                                                                                                         frankrike 06

as long as we're togheter


Kom hem igår kl 7,  for till anton efter jag duschat och ätit. Äntligen fick jag se min bejbi, 5 dar är fan länge ;-) haha Men nu har han farit till svansele igen den bajsen! så kommer inte få se han förrän måndag (förhoppningsvis kanske söndag kväll/natt).
Tänkte inte skriva om hemavan nu, utan jag gör det då jag har laddat in alla bilder och kan lägga ut dem på bloggen :-) så vi får allt samlat lixom.
Jaa.. ikväll vet jag faktist inet vad jag riktigt ska göra. Funderar på att bara vara hemma med mami & papi och sen läsa svenskaboken som ska vara klar till efter lovet. Eller så vill jag ringa nån å hitt på nå. Så om ni vill ha nå å göra, så hör av er :-)
Det som har varit sol å fint idag, åså börjar det snöa!? vill det där himla snöet inte ge sig?
Jaja, Har inte så mkt mer att skriva idag. Förlåt för den dåliga och tråkiga uppdateringen jag haft denna vecka.
puss vi ses♥

I'm coming home again

Om nån timma ska vi hem
Upp med hakan nu
SKa fika.

puss :)


Skriver från mobilen igen

Lite mer färg i ansiktet nu:) inte mig emot, men gör lite ont på nästippen men. Idag var det riktigt soligt och fint men kallt uppe på högsta toppen och tyvärr isigt i nästan alla backar så det var inte lika kul att åka idag men. Tog fina systemkamera-kort i kungsan:) Ikväll hade vi tänkt försöka smyga in på discot. Det är 18 gräns! Jävla skit! Men vi ska in ändå och shejka botey ;) Vi ses

Hungrig! Ge mig mat!

Hejhopp! Skriver från mobilen igen. Orkar inte gå ner till datorn i lobbyn ;) Är hungrig och väntar på att vi ska gå till restaurangen som ligger uppe i ett utkikstorn typ:) häftigt! Italienskt blir det. Mums. Idag har jag fått lite färg i ansiktet så känner mig lite smått vårfräsch ändå :) har haft jättefint väder idag! Kanon helt enkelt. Och hann träffa Marr ett tag också vilket gav en ett extra leende på läpparna :) Ne, nu ska jag och anna ta systemis och fota oss själva som är så snygga;) Puss,vi ses

Moreno och tystnaden

Ser van veteren ..blir typ rädd..vill ha min plankton:$ (Fast på dendär bilden var han sur ;))

Dumma anna!;)

Sitter uppe i våningssängen på hotellrummet och väntar på anna som gick till datorn medans jag tog en nap. Hon tog bort stegen så jag tar mig inte ner;) tack gumman! Kom tillbaka nu! Jag är kissnödig! Och vi måste skynda och basta nu innan vi ska till pizzerian;) Vi ses

Mobilupdate från Hemavan

Hej hej :) ligger just nu inne på hotellrummet, iförd pyjamas, antons stora munkjacka och invirad i hotelltäcket. Vi åt jättegod mat på restaurangen när vi kom hit vid 8 tiden. Det tog 4 timmar (den sista timmen i illamående) att ta sig hit utan stopp, så hungriga var vi. Imorgon väntar backen. Är sjukt peppad :) saknar min älskling redan dock..sjukt fånigt kanske eftersom jag träffade han igår, men men:$då får ni kalla mig fånig. Ne nu ska sovas. Vi ses. Puss. Sov sött.

Vi drar till fjällen

Nu drar vi!
Stina Lindström & Anna Enmark
hemavan 4 nätter.














8:de året i fjällen tillsammans! SNOWBOARDBACKEN, HERE WE COME!

lillplanktis

Kolla in snyggingen!
Anton när han var liten. Han kanske inte är fullt lika adorable nu som då, men han är fortfarande mycket lik sig:-]

älsklingen min

Du får inte


En jättefin låt. Lyssna på texten.
Det är som alla mina ord och känslor från förr fångade i en å samma låt.
Det vet ni mina nära som vet vad jag talar om.
min syrra tänker på mig när hon hör denna låt.
Låten är vacker med denhär texten, men min text skulle inte vara likadan nu.
det är jag lycklig för. TackOlov

älskling♥

sleepyhead

Jag och mamma var för trötta för att bädda min säng, så det blir att sova i den tomma gästsängen i rummet brevid (mitt gamla rum). Är otroligt trött nu även fast jag nästan nyss drack kaffe. Ne nu ska sovas :-)
puss
vi ses♥

Påskäggsdan utan påskägg

Kom hem från svansele idag vid 3-tiden. Har haft två bra dagar där :-) åkt lite skoter, fast för det mesta grävt upp antons skoter(som fastnade mitt ute i skogen i den tunga, djupa blötsnönn). Ätit mycket onyttigt som alltid där hihi, god mat, trevlig familj och mycket mys blev det eftersom imorgon väntar HEMAVAN för! :-D längtar otroligt mycket. men mycke sms&ringring från planktis blir det. Har börjat packa och som vanligt rymms det knappt i väskan.. Jag måste nog rensa och verkligen kolla igenom avd jag har stoppat i. Lilldigitalkameran och systemkameran hänger med ofcourse! SÅ vänta er mycke kort när jag kommer hem.

detta är hemavanprognosen. Ser inte allt för dumt ut iallafall. kunde vara lite kallare , typ kring -5° eller -3° , men vädret är vädret lixom, det ändras hippsomhapp ;-) (kan man iallafall hoppas)

btw, Muffin-tröjan är köpt på Zara i sthlm.

Ne nu är det mat, efterlängtat.
Vi ses♥

GLAD PÅSK!

nu far jag till skogen :-)

Sista dan innan påsklov

sitter här och pudrar på puderfondation medans jag skriver.
Jag gick å la mig igår vid halv 1 tiden och kände att det är nått jag har glömt.. det är ingen läxa.. men nått jag skulle göra idag och som jag sa tidigare på dagen sa till mig själv att jag inte fick glömma.. .... FAN, P-pillret! jag har börjat bli så glömsk vad gällande p-piller. Det är ju bara så onödigt att glömma och nu har jag en sånädr äcklig känsla i magen som helatiden påminner om hur onödigt det är och varför jag inte bara kunde ha tagit det då allarmet ringde å bla bla bla.
Aja, gjort e gjort.
Nu innan skolan så måste jag packa gympapåsen men även packa för svansele, men vet inte ritkigt vad jag behöver med dig eftersom jag vet inte om det fortfarande går att åka skoter.. och vet inte ens ifall anton komemr få igång sin skoter. aja. annars blir det väl bara mysi två dagar.
Idag är sista dagen innan lovet gott folk! :-)
nu vill vi se bara glada miner! :-)
vi ses♥

I'm no superman, but I do anything for you








jag vet jag lovade bilder från i lördags ikväll men jag hittar inte mitt USB... helt putts veck.. så då får ni nöja er med dessa få bilder jag tog från malins ap. ("vackra" dessutom, som ni väl ser)
Anton kommer och sover här ikväll så jag ska hjälpa han emd engelskan. Haha, får väl se hur det går, jag som är så bra på att skriva uppsatser osv..(?) Jaja, måste ju försöka iallafall. vad gör man inte för sin man ;-)
Ska strax ner å ta en skål Special K och mjölk och sen göra mig i ordning för sängen. Får väl se när fjanton dyker upp.
IMORGON, SISTA DAN INNAN PÅSKLOVET! :-D be happy everybody!
vi ses♥

tjuvlyssnat

HAHAh kan inte sluta skratta, Tjuvlyssnat är så otroligt grymt bra xD

ge mig gott gott, Jag förtjänar det!


Min dator mår verkligen inte bra nu.. Allt på bloggen ser konstigt ut och jag kom knappt ut på internettsidan.
Iallafall. Idag fick vi veta vårat betyg på MATTE C kursen. G!! JIPPIE! fan så glad jag blev att jag ändå sniffade på vg-gränsen på nationella provet! HAha, fast nu suger det att om jag ändå bara pressat lite till kanske jag hade lämnat matten med ett vg i handen.. men aja, G,JIPPIE! :-)
Efter jag fått den glada nyheten så for jag coh gymmade vilket jag inte gjort på typ nästan 3 veckor tror jag! Kände mig rätt duktig ändå, men var ovältränad as shit för jag orkade absolut inte lika mycket som förr.
Imorgon följer jag anton hem till svansele :-) myspys! Hans mamma och syster har ganska nyss kommit hem från USA så jag hoppas dem har massor att visa mig :-) sen kommer jag hem lördag tror jag, och då måste jag packa, sen söndag, drar jag, anna, mami&papi till Hemavan! :-D

Kul att det är många som kommenterar bidlerna från fotoklubben :-) det är bra med lite respons,dåligt som bra. Och somsagt, jag är inte riktigt haj på detdär med photoshop så.. det kanske är därför dem inte är så perfekta ;-)

jagvet att jag har lovat bilder från i lördags, det kommer det kommer.. ikväll  (A)

Pavlova

Mums, skulle inte säga nej till en sånhär nu ! Tycker jag förtjänar en bit !


vi ses♥


Dear diary..



Today a monster stole my muffin.

mama is tha best


HAhaha när jag och mamma är och handlar kan det inte sluta bra.
Vi kom hem med dricka, bullar, två påsar chips och en jättestor påse godis :-] coopkortet betalade.
ingen av oss kunde hålla sig. vi åt cheeseballs och godis i bilen hem, hihi
.

the best days

Tagg tagg tagg tagg tagg!
Hemavan 09
ska bli bästa någonsin!



Jag har nyss pratat en snabbis med världens bästa anna enmark och kom då på att vi inet umgåtts på länge och att vi har miljoner saker att prata om i hemavan :-D Vi kommer ha så grymt kul på Högfjällshotellet i Hemavan! Första gången vi är där och har ett hotellrum, och dessutom ett eget hotellrum :-) Då är dte bara att at på sig brädan och sen åka ner i backen! Vi båda kommer sakna våra pojkar till döds men vi får försöka klara det tillsammans. åså blir det ju bara ännu liet mysigare då vi kommer hem :-]

Saknar dig plumsan. Men somsagt, 4 dar i hemavan snart! akn inte bli bättre! TAGGA NU!

I need sleep let me sleep I want to sleep


Förlåt för dålig uppdatering.
HAha kommer inte bli bättre nu heller. Jag är så pass trött att sängen är det självklart alternativ nu. Men skriver nog mer ikväll åså lägger jag troligtvis ut lite härliga partybilder från i Lördags:-)
Håll ut tills dess, kolla in lite bilder från fotoklubben under kategorin fotoklubben vettja ;-)
btw, tydligen ska min lärare och dessutom mentor kolla in min blogg sa hon idag när hon fick veta att jag hade en blogg (tack vare någon som skrek ut mitt bloggnamn i klassrummet). Nu måste jag kanske se upp med vad jag skriver.. men nja, tror Gerdy är rätt lugn ändå :-) hon är snäll.
vi ses♥


Oredigerad bild från förra onsdagen på fotoklubben. 
Modell: Jag
Fotograf: Martina

Plankton ltd. FTW //ANton

Ska sova hos anton, ska köpa chips och dipp. Mums
vi ses♥

Om ni vill ha bra läsning!


 
SERIÖST VIKTIGT! Läs detta > Varför äter du kött?



Jag skäms när jag läser detta. Det måste ske en förändring. Det är ju faktist liv pratar om och skyldighet att ta eget ansvar. Jag är ju påväg åt rätt håll iallafall, men snart måste jag faktist våga ta steget och bli det jag är skyldig världen, djuren och mina medmänniskor att bli -Vegetarian.




Kategorier?

Funderar på att skaffa kategorier.. ska jag göra det så det blirlättare för er att hitta? :-)
okej LETS DO IT!

heath ledger

Igår skulle Heath Ledger ha fyllt 30 år om han hade varit vid livet. 

Den 22 januari förra året hittades han död i en lägenhet. Han dog av överdos.
Han var en bra skådis, nästan en av de allra bästa vad jag tycker.
Fyfan för det där jävla knarket.

I can't do this all on my own, no I know, I'm no superman

Jag tror jag hade roligast av alla igår om jag ska vara helt ärlig. :-) Jag dansade nästan konstant men tog några pauser lite då och då. Fick nästan anton att vara med å dansa nån gång ;-) men det varade tyvärr bara i nåra sekunder.
Jag vet faktist inte riktigt vad jag mer ska säga om gårdagen. (Bara tråkigt att det finns vissa oärliga människor som snyltar av vissa så det förstör dens kväll..) Men för mig var kvällen helt underbart bra, men tiden gick alldelens för fort :-(  men somsagt, jag SHEJKADE som tusan och då - Då lever jag livet ska ni veta! :-D
Bilder från kvällen tog jag typ inga, men massor av bilder blev det med malins systemkamera så när jag fått tag på de bilderna så lägger jag omedelbart ut dem här :-)

Nu i morse så tänkte jag försöka koppla in min externa hårddisk eftersom jag äntligen köpt en USBhub så jag har mer än bara ett usbintag. Men förståss så ska ju hårddisken inte fungera då! ÅHHH så arg jag blir! varför kan den inte bara starta!?  hoppas planktis vill hjälpa mig med det nån dag

Idag måste jag skriva min engelskauppsatts :-(.  Tror jag tänkte skriva om knark&droger men vet inet riktigt vad jag har att säga om det som ska kunna bli bra och täcka en hel A4-sida. Okej, nu låter jag kanske fånig, men fy, jag gillar inte sånthär.

Måndag imorgon. Känns .. jag vet inte, kanske inet toppen men faktist inte så farligt ändå. Önskar bara att festen kunde ha varit i fredags så det var lördag idag (A) haha
Ne nu har jag babblat på nog tycker jag.
vi ses♥


bästa

Sitter på eddahallen nu och ser alla bollar flyga i luften. Jag har nästan tårar i ögonen och kan på nått sätt inte sluta le. Jag älskar dethär. Gemenskapen och sporten. Men Som jag sa till isabelle: den plats volleyn tog är fylld av så mycket annat nu. Jaja, känns bra att vara här iallafall. Alla är så trevliga och välkomnande, känns nästan inte som om jag varit borta en minut. Och jag ahr fått röra en boll :] stod och bollade ett tag med tjejerna. Skillsen sitter fortfarande i fast är lite ringrostig självklart.
jaja, Snart klassfest och jag taggar! :-D



(bilder tagna från viktorias blogg)

vi ses

Hit me with your best shot

Fotoklubben i Onsdags

Fotograf: Martina
Modell: jag
Redigering: jag



när vi gjorde denhär photoshooten så var tanken att vi skulle testa att inte göra en snygg sminkning och sen göra en extrem frisyr. Vi ville se hur häftigt resultatet ändå kan bli. Jag tycker vi lyckades väldigt bra om man får säga så utan att skryta. Vad tycker ni? lägg gärna nån kommentar om det. Men jag måste bara få säga en sak: Jag skulle aldrig gå runt så här i vanliga fall. Så då vet ni haha.

the power you're supplyin',it's electrifyin'

Fotoklubben i Onsdags




Modell: Jag
Fotograf: Martina
Redigering: jag

Älskar livet, precis som det är nu

bajsväder..   gud så kul det blir att cykla till edda i det här vädret. Men jag hat lovat ronnie att komma å kolla och det löftet håller jag :-) + att jag verkligen känner suget efter att röra en volleyboll igen
Sen på stan så ska jag köpa lite olika saker, sen svänga förbi anton, sen hem och då kommer flickorna hit :-) Är taggat som tusan som ni redan förstått kanske (A)  Våfflor ska bli mums också hihi
Ne nu ska ni strax få se lite fler bilder från i onsdags. Man kan säga att jag just nu har en BILDBOMB på bloggen:-P
 nu måste jag måste jag äta frukost och börja röra på mig
vi ses♥


Julia & Jag

Fotoklubben i Onsdags




Fotograf: Martina  Redigering: Jag

Puhh.. nu har jag suttit nästan hela kvällen och redigerat. Det blev många favoriter från onsdagens photosesion så har många fler bilder som jag tänkte lägga ut imorgon, om ni är intresserade av att se förståss. (?)
Lördag imorgon och jag peppar klassfest som fan! :-D ska bli hur kul som hälst kan jag lova!
Jaja, ska väl sova nu och hoppas att huvudvärken jag haft hela dan ska gå över
vi ses♥

Love my Rubik

Fotoklubben i Onsdags




Modell: Jag
Fotograf: Martina
Smink: Julia
Hår: Jag
Redigering: Jag


To something that is greater


Snart ska jag och älskling till wok&roll för att jag hade tänkt att anton äntligen skulle få testa äta sushi :-P sen kanske vi drar till han å ser nån film å myser. Egentligen tänkte vi gå å se bio.. men våran ekonomi håller inte för det :-( så då får det helt enkelt bli billigvarianten.
Jag och marr peppar klassfest som tusan! Tjejen får en TAGG TAGG :-D! Hon ska komma hit lördag så vi kan göra oss i ordning tillsammans och sen äta våfflor innan vi drar till ursviken :-)
Ska även å se guldspelen i volleyboll på lördag men det är på dagen, men det ska bli väldans kul! :-) då kanske jag får chansen att röra en volleyboll, vilket jag inte gjort på nästan 2 månader...


Ne nu ska jag vandra
vi ses♥

wok'n roll

imorgon blir det sushi

MUMS!

the wind took it

yey pms borta :-D bara uttråkad nu haha
Men Julia bestämde sig för att hon ville att vi skulle till fotoklubben idag så.. då blir det väl så ;-)
då har jag ju nått att göra ikväll iallafall, å fastnar inte bara framför datorn

här: bjuder på en sommarbild

grekland 07

April April

idag är det 1 april och jag har pms för typ andra gången i mitt liv(?). Rätt passande huh?  Jag brukar aldrig ha pms men idag känner jag mig glad, lättirriterad, ledsen och kärleksfull på samma gång, växlar som mellan allt helatiden -skitjobbigt.
Idag måste jag plugga för gympa provet ovh även börja skriva på engelska uppsatsen.
Föresten, Har ni skämtat med någon idag?
Jag försökte på skolan men mitt skämt var inge kul och faila så.. jag är inte så bra på såntdär men tror ändå jag ska sitta och klura under dagen på ett bra skämt att dra på nån :P
första april är ju faktist den enda dagen det är riktigt okej att spela någon ett riktigt spratt utan att den blir sur. Så busa på nu alla!
Ska nog lägga mig i sängen nu och jaa.. slappa för jag har inte så mkt att göra idag. Det blir ingen fotoklkubb. Får väl se vad som dyker upp under dagen. :-)
vi ses♥


RSS 2.0