Snart sportlov

Längesedan jag skrev nu. Har inte haft så mycket att säga helt enkelt.
Den godaste nyheten är att Anton har fått jobb! :-D Tack o lov! Jobbet på Köket sög jue! Han fick jobba rätt bra kring jul, men nu får han jobba typ två dagar i månaden (!?). Så i helgen ringde han sin farbror Torbjörn Holmlund och fick sig ett jobb på en av hans byggen, denna i stan. De bygger friskis&svettis. Det är ett heltidsjobb vilket är precis det Anton behöver. Sysselsättning till klockan fyra på eftermiddagarna och en hufsat bra lön i slutet av månaden. Snart borde han ha råd till att både betala hyran själv och kanske även betala tillbaka det han är skyldig mig. Jippi!
För mig går det inte lika bra dock. Mina pengar börjar verkligen sina, verkligen! och jag har haft mitt första KemiB prov och ja.. vad ska man säga.. tror på ett starkt IG. Men det värsta är att jag ändå har börjat få en liten förhoppning om G så nu kommer jag bli besviken med betyget. Men aja, Sånt är livet. Kan ändå inte göra så mycket åt det nu.
Längtar dock till helgen i sinne! Fredag tror jag att jag ska hitta på något med terr, det var längesedan! :-* Vad och med vilka vet vi inte än men något blir av iallafall :-) Lördag tar jag en tidig buss till Umeå för att hinna ta en liten shoppingrunda innan inflyttningsfesten/födelsedagsfesten hos syrran drar igång! :-D Är taggad till tusen, för att för det första få träffa syrran och för det andra att festa och träffa både nya och gamla bekanta.
Att det är sportlov nästa vecka gör det ju inte sämre heller! Vet inte vad jag ska hitta på hela lovet, tokträna kanske ;-) men den 10de blir det skoterutflykt, badtunna och övernattning i Svansele med hela familjen Lindström och Holmlund. Ska bli riktigt jävla kul!


Partiledardebatt

Själv tycker jag partiledardebatter (debatter över huvu taget) är mycket intressant och givande. Dessutom tycker jag Jonas är grym! Så för den intresserade:


short short short

oj fan vad jag blev sugen på att klippa kort helt plötsligt! Inte superkort, men nån stans mellan öronen och axlarna. Hade nog sett ganska olik mig ut, men hade varit riktigt grymt! Bara synd att det tar så lång tid att spara ut igen. Hahah kommer nog vara långt ett bra tag till, men hade velat vara tokig och bara tvärklippa det!

Här ska stajlas!

Tror jag ska börja fila på en ny header och design på bloggen.
Behövs en uppfräschning känns det som!


Fredagsmys med Liv

Nu har jag varit en bra barnvakt och förberett allt för ikväll. Gräddat våfflor, förberett tillbehöret, hällt upp snacks, blandat dipp och gjort sodastream-cola, samt laddat hem några barnfilmer på svenska. :-) Nu är jag redo för att ta mig an en fredagkväll med lillflickan nedan!


Jag och Liv när hon bara var 3,5 år gammal :-)

Jonas Sjöstedt - en man av och för folket!



ps: har skaffat en ny kategori: Politik / Etik & Moral kika in! :-)

Mys

Nu bor vi hos mami&papi och tar hand om huset och katterna medan de är i Kenya :-)
Blir nog lite bastu och cider i helgen :-)

Valentin

Idag är det den 14 februari. Som varje år så är det alla hjärtans dag idag. Jag och anton har alltid gjort något lite mer speciellt den 14 februari men i år köpte jag en chokladask, han gav mig massage och vi sa att vi älskade varandra. Mer speciellt än så fick det inte bli i år. Varken råd eller tid räckte riktigt till, men men :-)
Jag gav till mamma tepåsar jag gjort själv och skrivit fina meddelanden på, och tillbaka fick jag en chokladask och en handuk med rosor på. :-) Blev även överraskade av syrran nu på kvällen med ett fint litet "påsk"ägg med cookie pops. Söta både på smak och utseende :-]



Obs! Inget barn kom till skada under denna inspelning.

Madrassåk a la Stina & Martina. hihi :-) (martinas bilder)



Och så klart fika..

Hur bra?

Ikväll blir toppen. Trevligt sällskap, bastu, cider, god mat, vin, drink - hos mamma och pappa. Sen ut på verandan med flickorna :-)


En 16 åring uttalar sig. Han vet nog allt om livet!

OH MY GOD! HAHAH asså ännu sjukare! "som innan de öppnat munnen uppenbarligen inte läst på.." Skulle nog vela säga desamma till dig kanske? 16 år och tror han vet det mesta tycker jag det låter som. Han tror alltså också att alla är friska vid 75 och lever till 100..
Han kan ju också bara vela provosera, men ja, isåfall måste jag säga att han har lyckats.
För jag blir dritförbannad haha!

Ge blod - Ge liv

Idag fick jag ge blod för första gången :-) Blev vimsig och kände mig lite konstig i kroppen just innan hela påsen var fylld, (mest troligt pga det var första gången för mig och för att jag hade varit nervös) men dem var väldigt duktiga på att fixa så jag började må bättre igen :-) de tippade bak sängen jag låg på, öppnade fönstret, gav mig ett josglas och en kaka att knapra på. De är snälla och duktiga på blodcentralen :-) Sen fick jag förståss välja mig en ersättning och då valde jag en tröja.


Känns riktigt bra nu såhär i efterhand. Är stolt över mig själv att jag försöker övervinna min rädsla för blod (och typ nålar?) genom att göra en god handling.
Tycker absolut fler borde bli blodgivare!

Om mitt liv hade en egen melodi.



Skrattretande enligt mig.

Haha så jävla sjukt. Typ det värsta skit jag någonsin läst!

Nu är den väck!

Så igår morse sa anton att han hade jätteont i magen. Han hade så ont att han inte ville röra sig, helst bara ligga stilla. När jag kom hem från skolan vid tre hade han fortfarande ont, men det kom mer i vågor och det hade flyttat sig lite mer åt höger. Jag frågade om han hade ringt sjukvårdsrådgivningen som jag sa, men nej, så då gjorde han det då. De pratade ett bra tag, och när anton la på frågade han mig vart ljumsken låg. När jag visade så sa anton: "Jahaa, ligger den där? ja men då är det väl isåfall i blindtarmen jag har ont" Jag försökte känna på pannan för att se om han hade feber och ja, jag tror inte man skulle kunna ta miste om det. Jag ringde pappa för att fråga vad han tyckte. Han sa att har han feber och det är tydligt att det är på höger sida han har riktigt ont så kan det vara en idé att fara till akuten. Så där var vi iväg till akuten. Väl inne fick vi fort hjälp, men väntan blev längre ju längre in i sjukhuset vi kom kändes det då som. Men prosessen gick nog ändå fortare för oss än för många andra. Dem hade riktigt mycket denna kvällen och dem har inte nog med personal (fick vi höra en av sjuksköterskorna upprört prata om). Vi kom dit vid 17.20 och han for in i opperationssalen vid klockan 21.30 så ja, 4 timmar, det kanske var ganska fort ändå. Är glad för det iallafall :-) jag for hem och sov och sen ringde anton då han hade vaknat igen där vid klockan 2 på natten. Nu börjar det närma sig morgon och jag hoppas att anton ska ringa snart så jag kan få veta när han ska få komma hem.
Tur att jag inte har nån skola idag. Måste ju dock plugga arslet av mig hemma men jaja, det är viktigast att jag är tillgänglig om anton behöver mig :-)

ja, detdär var en liten historia. Jag som inte brukar skriva så mycket på mina blogginlägg ;-)



Är glad att han ändå fick göra en opperation att ta bort den. Annars kanske den börjar krongla igen och spricker. Det är bättre att at bort den lite för tidigt än lite försent.

Vill ni dö på jobbet?


Haha har tydligen börjats göra flera sånahär bilder. KUL!

Man ska va glá man har jobb!


Hahaha asså hilarious!

They take me overseas

Ny låt som ligger på favvolistan min. Från viasatreklamen.



Gör mig glad på nå sätt :-)

Måste kolla synen.

Har mailat till specsavers och bett om en synundersökning. Förhoppningsvis nu på torsdag. Testade även glasögon online på deras hemsida, kanske inte kommer se exakt ut som på bilerna men det är väl något sånt här jag är ute efter om det blir så att jag behöver glasögon.



Tror jag är mest intresserad av första och sista. Vad tycker ni? :-)

Oj vad man älskar (M)

Tycker alla behöver läsa detta.

asien, america, australien, europa, ANYWHERE!

Oj vad jag blir avis av att kolla på anna&amandas reseblogg! FYYY JAG VILL UT OCH RESA!


vietnam 2010

Vin + spel = sant

Taggar för vin och spelkväll ikväll :-) kan bli riktigt bra tror jag!

helt ny outfit btw. Unnade mig, av sparade pengar, ett par guldiga jeans, vit stickad tröja, guldig halsring och guldiga lövörhängen. :-) Nu blir det nog inte shopping på länge för lilla studenten...

Live Laugh Love

Är lite klyven. Tänker att det kan vara riktigt snyggt att sätta upp på väggen ovanför sängen men kan inte bestämma mig om det kanske vore lite för klyschigt!? Skulle det passa till resten av inredningen? Vad tror ni? skulle detta vara värt ca 150 kr?



iskall sol

Fin dag idag. Iskall dag idag. Men jag ska ut och ta mig en prommis anyway. Solen gör en pigg och gla! Ska till Edda och köpa mig ett gymkort! Medan Anna är borta på äventyr i tre månader tänkte jag att jag skulle träna i tre månader. Vi får se hur länge jag håller den tanken, men man måste ju försöka iallafall :-)

 

Har förresten mycket tankar i huvudet idag. Vill ha ny, större lägenhet. Vill ut och resa. Vill ha sommar. Vill till norge och jobba. Vill tågluffa. Vill flytta till annan stad. Ja... just nu vill jag allt, utom just det jag gör.


RSS 2.0