Ut med det gamla och in med det nya!

GOTT NYTT ÅR!

Har ni några nyårslöften? Själv har jag inte det, det finns nog inget löfte jag skulle kunna ge till mig själv som jag inte skulle bryta iallafall. Hoppas ni får en otrolig nyårskväll och att ni hittar någon ni vill pussa på tolvslaget.

Ut till skogen.

Äntligen färgad och det känns jättebra! :-) Och har äntligen en ny mobil, det blev en htc wildfire. Egentligen gillar jag inte touchskärm och nu när jag verkligen märker hur svårt det är med mina klumpiga (fast små) fingar med nylimmade lösnaglar så önskar jag verkligen att den hade knappsats. Men jaja, får vänja mig, och lösnaglarna frsvinner ju efter nyårs.
Imorgon ska jag upp tidigt, fara till stan vid 10, ta bussen till Svansele vid ett. Jag stannar i svansele till på lördag , tar bussen hem vid 21.10 . Blir en spännande helg, får hoppas vi har nån stans att fira nyår ;-)
Jag vet att ni varken fått sett bilder från resan eller bilder från jul men jag har verkligen inte haft tid. Ni får ha tålamod tills jag finner nån lucka att hinna med det.
Nu ska det packas för det blir ändå en del som ska med till Anton imorgon. Nyårskläder (+ allt annat som behövs för att göra sig snygg), mjukiskläder, alko. , och lite andra hemlisar.
Hoppas ni får en toppenhelg!
kram kram!


rishatttjej ska fara till skogen och pussa på en rishattkille.


4 dagar ledigt men ändå fullt upp.

Har idag jobbat mitt sista pass innan nyårs vilket betyder att jag har 4 dagar ledigt! :-D jag börjar jobba klockan 16.00 på söndag igen. Jag har idag även varit och klippt mig hos Mia. Dock var jag osäker på hur jag ville ha det, ville egntligen bara fräscha till det men är lite less på att mitt hår inte har någon frisyr så jag bestämde att klippa snelugg igen, det var längesen jag hade det. Just nu känns det halvbra, håret har ju inte vant sig än och inte jag heller. Får se om jag kommer ihåg hur man fixar luggen snyggt imorgon ;-)
Trots att jag inte jobbar imrogon så blir det en fullspäckad dag. Jag ska fara till stan en sväng för att leta nyårssmycken och lite annat, ska även till Sax & Kam för att färga håret och sen ska jag en sväng på Elgiganten för att kolla mobil.
På torsdag åker jag till svensele för att förhoppningsvis fira nyår där med anton och hans vänner. Hoppas det styrs upp något snart för annars står jag där utan nyårsfest och det känns icket toppen.
Iallafall har jag skaffat klänning nu, eller syrran köpte den åt mig när hon var på rean, och det känns jättebra :-) iallafall om jag får låna systers bälte också :-*

Hur faan var det man gjorde såhär? Minns inte ett skit hur jag fixade håret förr ;-S


Så får du mig ändå.

Det är dagen efter ju och jag sitter i svansele nu och anton är nere i källaren och eldar. Strax ska vi mysa, jag ska få masage :-D och vi ska se på filmen The Robinsons.
Du är så fin♥


Hade nyss skrivit ett stycke om en sinnestämning jag känner, men raderade allt, bara för att jag vet att jag kommer på nått sätt få dåligt samvete och sen ångra att jag skrev det.. lika bra att bara tänka på annat.

Kram på er alla!

God Jul.

Lite sent påtänkt kanske, men:
GOD JUL på er! :-D
Hoppas ni har haft en fantastisk julafton, eller iallafall en bra en och att ni fått vara med nära och kära. I år hade jag bara önskat mig en sak -hårfärgning hos Katarina på Sax & kam, men jag fick även en vågtång, två bh:ar, ett stort fint armband, en after eight ask, en cupcakes m.m bakbok, Party Alias (spel) och välja en ny mobil på rean som startar imorgon. Jag är riktigt nöjd och hela dagen har varit bra. Imorgon ska jag fara till antons familj och fira jul där också. Mysigt ska det bli :-]
Ha en bra julhelg!
Puss & Kram på er!

Ledsen stina..

Kul... kommer inte kunna köpa nån av mina snygga klänningar jag hittade.. iallafall inte så jag kan ha den på nyårs.. DET SUGER! Den kommer tydligen fram den 7 januari! VA!? Det står att det ska ta max 6 arbetsdagar..Det är ju tusan minst 7 arbetsdagar kvar innan nyår.. FAN DÅ! Jaja.. får väl försöka hitta nått unikt här i stan då. Jag som verkligen suktade efter nr 4 och nr 6 :-( !!

Nyårsklänning är ett ilandsproblem!

Oj vad många nyårsklänningar jag hittat på internet nu... synd bara att de allra snyggaste var slut i storlek. Är dock lite klyven, tror jag behöver stl 38, men tänk om det är för stort? :-/ aja, det går ju att skicka tillbaka. Måste få lite rådgivning av syster imorgon innan jag beställer, det tar ju 6 arbetsdagar att få sin klänning så jag måste ju skynda om jag vill ha den innan nyår! :-O
(Inte världens bästa bilder kanske.. syns inte helt och hållet hur de ser ut men)
Det lutar mest mot Nr. 4 , eller kanske Nr. 1 eller Nr. 6 men de var lite dyrare..

Vilken skulle ni tycka var bäst med tanke på pris, design, färg och passform? ;-)
HJÄLP MIG GÄRNA!

Personalfest på Leos Lekland.

Jobbet igår slutade med ett helvete då en kom in och klagade på alla sina 4 skrov och barnbox och vi var tvungen göra helt nya och dessutom skynda oss och stänga och göra oss klara. Men iallafall var vi på Leos kring halv 9 och det blev verkligen en toppenkväll! Synd bara att vi endast fick vara där till tolv eftersom det stängde då.. men jaja, det var verkligen superkul så länge det varade! Nu har jag hört lite om priser och hur man kan boka osv så nån gång blir det nog klassfest där men antingen förra klassen eller förrförra klassen ;-)
Efter leos skulle vi ut på olles, men smart som jag var och bara skulle ta med det viktigaste (dvs bankkort,kamera,nycklar,mobil) glömde ju mitt körkort i väskan som stod på sibylla så... ingen Olles för mig. Men jag slapp ju iallafall slösa pengar påendast en halvtimma ute på korgen typ. Jag gick till anna istället och satt och pratade tills tjejjerna skulle hem från Olles och jag fick skjuts hem :-) 
Det blev iallafall en lyckad kväll då jag fick lära känna de flesta lite bättre. :-D
Detta var typ nästan alla bilder jag tog, vi hade så fullt upp så man glömde nästan bort kameran, men ja, njut av dessa vackra!























Känner mig redan som en i Sibylla-familjen :-)

Ikväll blir det dejt med Leo!

Då var det jobb kl. 12, sen direkt efter jag slutat klockan 7 ska jag & Johanna göra oss klar på jobbet, sen fara till Leos Lekland där resten av jobbcrewet väntar.
Där blir det mat, lek och fest! :-D
Toppendag! Förutom att jag börjar om två timmar...


Här såg mitt hår rätt bra ut, nu 3 månader senare är det katastrof!
Tur att jag ska slinga/färga hos Katarina på Sax&Kam den 29!

En manifestation för mångfald.

Jag blev upprörd igår när jag läste allt detta om det lite föränadrade luciatåget som gjordes i år. Jag hade tänkt avreagera mig här på bloggen men jag ringde Anton istället och som vanligt fick han mig lugn så jag slapp skriva en hel novell här ;-) Iallafall kan ni ju läsa detdär och göra er egen uppfattning och säga vad ni själva tycker men jag säger bara såhär:
Jag är stolt över att vara svensk, jag älskar sverige, är jätteglad att jag har fått växa upp här i sverige och jag har svårt att tänka mig leva någon annan stans än här i Sverige. Men jag är inte stolt över att leva i samma land som de som beter sig främlingsfientligt. Det är inte ett sådant Sverige jag vill leva i.
I mitt Sverige är alla lika världa.

Ne, nu kommer nog antons mamma snart och hämtar upp mig. Det blir att spendera mina två lediga dagar i Svansele. Sen blir det jobb enda fram till jul så vet inte om vi hinner träffas nå mer innan dess.
Ha en bra dag!


En glad överraskning.

Så himla kul! Har fått veta att den tjej som började jobba på Sibylla medans jag var borta på vår resa är Viktoria! Viktoria som jag gick volleyboll med i 3 år! Som jag skrattat, nästan gråtit, peppat och kämpat som tusan med! Jag var redan taggad på Leos Lekland med jobbet, men nu blev jag ju ännu mer taggad! :-D Dock verkar det som om vi inte jobbar med varandra nått men det beror väl på att Vickan fortfarande går skola så hon kan bara jobba varannan helg. Men jag har ju bara schema till den 16 jan, efter det kanske vi får jobba nån gång med varandra :-)
Iallafall, det var en rolig överraskning!


Jag och Vickan in action och på bänken (mobilbild)

Juletids cupcakes

Detta är cupcakesen jag bakade i helgen och som fick bli adventsfikat. Mjuk pepparkaka med citronfrosting och en mandelmassafigur på toppen. Inget avancerat alls och kunde ju ha varit mer noga, men jag var sugen på fika så det fick bli nått snabbt.







Ms Jobb var namnet

Jag börjar inte förän fyra idag men vaknade ändå klockan åtta i morse. Idag blir första gången jag jobbar stägning, till 22.30, och första gången jag träffar Emma P så det blir lite nervöst. Vill inte göra en massa fel.. Men iallafall, såhär ser mina dagar fram till jul ut:

Tisdag 14/12:
Jobb (stägning)
Onsdag 15/12: Fara till anton i svansele
Torsdag 16/12: Var snäll och gav bort mitt pass till emma L. Så det blir en till dag hos anton
Fredag 17/12: Jobb (stägning)
Lördag 18/12: Jobb (tidig stägning), direkt efter blir det leos lekland för jobbfest
Söndag 19/12: Jobb (stägning)
Måndag 20/12: Jobb (stägning)
Tisdag 21/12: Jobb (stägning)
Onsdag 22/12: Jobb
Torsdag 23/12: Jobb (stägning)
Fredag 24/12: JULAFTON!


Tur att jag iallafall är ledig julafton och juldagen men jag börjar om direkt på annandagen och jobbar tre dagar i streck innan jag är ledig två dagar och sen är det nyårsafton. Sen jobbar jag egentligen dan efter nyårsafton men som jag sagt förut så ska jag försöka byta bort den dagen eftersom Anton fyller 20 år då.
Men iallafall, som ni märker är det mycke jobb, men mycke jobb betyder mycke pengar och hallelujah för 100 kr timmen säger jag! + ob på helger!

Btw, syrran från stockholm kommer hem på måndag. Det blir lite annorlunda denna jul då jag inte kan umgås så mycket med henne pga att jag jobbar.. men men, vi får umgås den lilla tid som går.

Jag börjar dessutom få lite panik inför nyårs! Fest blir med Anton vars han än ska vara med sina vänner, men KLÄNNING!? Denna stad har ju INGENTING! Ska jag behöva ta något från garderoben?? Kanske kan låna något från Kajsa så då ser det ju som nytt ut ;-)




Förra nyårs som firades med ett riktigt härligt gäng och då jag fick min första nyårskyss någonsin.

Lucia

Glad Lucia allihopa! Bara 11 nätter kvar till jul!
Klockan 7 i morse dukades det julfika och teh till Luciatåget på tv. En tradition jag vägrar sluta med. Det är så mysigt och sedan jag var med i Skellefteås lucior 2008 får var enda luciatåg och lucia/jul -låt mig att minnas och sakna. December är en underbar tid, en kall tid, men helt underbar! Som bäst var den för två år sedan och jag kommer alltid bära det minnet med mig och jag kommer alltid, alltid sakna värmen av luciaflickorna och publiken som omringade oss under de två veckor vi lussade 42 uppträdanden.
Sjunga är en av de allra bästa sakerna jag vet, och att få göra det med ett gäng riktigt fina personer som blev nästan som ens lilla familj, var en känsla som är svår att sätta i ord.


Tredje Advent (igår)

Glad tredje advent, i efterskott ;-)
Igår hade jag för fullt upp för att blogga och idag har jag jobbat hela dagen, från 10-19. Jag har just fått mitt schema till den 16 januari, alltså en månad och 3 dagar framåt, och jag jobbar 21 pass/dagar. Tack o lov slipper jag ju jobba julafton, juldagen och nyårsafton eftersom de har stängt då, men jag jobbar både den 26 dec och den 1 jan vilket inte var toppenbra.. men ska försöka byta bort mitt pass iallafall den 1 jan så jag kan vara med Anton på hans 20-årsdag :-)
Jaja, man ska kanske inte klaga på att man får jobba mycket.. mycke jobb = mycke pengar och vissa har ju inte ens jobb, stackarna! Men ja, det var lite jobbigt att behöva ha så packat schema när man just kommit hem efter en långsemester där man vande sig vid det ljuva livet.



en vimmelbild från i fredags, mums ;-)

Välkommenhemfestande!

I fredags hade Anna och Lollo en välkommenhem förfest åt mig och som vanligt var det mycket trevligt. Det var längesen vi sågs och jag har saknat dem mycket under resan och mycket har hänt sen vi pratade senast så nu blev det en ganska stor catch up. Efter vi spenderat 7 timmar tillsammans bestämde vi oss för att dra ut och eftersom Lollo inte känner sig bekväm på Station 8 så var vi tyvärr tvungen skilljas för kvällen. Inne på station träffade jag en massa mysigt folk som jag inte sett på länge. Marr, Amanda, Jennie, Johanna, Teres, Jompa, Thomas m.m. Det var jättekul att få krama om dem man inte sett på över 2 månader. Man hinner börja sakna rätt många när man är borta så länge. En annan rolig överraskning var att Anton var ute på station :-] Jag visste att han var i stan eftersom vi hade planerat att han skulle sova hos mig efter han hade varit med sina vänner och jag hade festat klart. Det visade sig även att kompisen Anton var hos bodde precis ovanför Annas nya lägenhet i stan så vi träffades utanför lägenhetshuset en gång och då hann jag be dem betala in Anton på station men trodde aldrig att det faktist skulle hända, att Anton fakitst gick med på att gå ut! Men se där, där var han helt plötsligt och oj så glad jag blev! :-D Det är första gången jag träffar han ute utan att det är jag som dragit med han pga att det varit min födelsedag eller typ balen ;-S.
Tack alla som var med och förgyllde fredagen! Min kväll var helt perfekt, det finns ingenting jag ens kan tänka tillbaka till och tycka var ens lite dåligt. Sånnahär kvällar behöver jag fler av! :-)







Detta var tyvärr alla bilder vi tog under hela kvällen. Otroligt konstigt för att vara jag och anna ;-)

Mina mysiga halsdukar saknas i kylan.

Kom på att anton har alla bilder på sin dator och vi glömde föra över alla bilder innan han for hem. Får göra inlägget om resan när jag fått bilderna, alltså nästa vecka nån gång eller så. Håll utkik!
Idag är det minus 15 grader och jag funderar på att spendera dagen på detta sätt: Först äta frukost vilket inkluderar några lussebullar, sen klä mig som en michilingubbe och gå in till stan för att köpa mig en ny mascara (eftersom min nuvarande är helt snustorr efter att ha följt med på resan) och en flytande fondation. Sen vandra hem igen i kylan och baka nå goda cupcakes åt min fina mamma och pappa. Sen ska jag hitta på nån middag att laga, hm.. synd att vi inte har falukorv.. men pyttipanna funkar riktigt bra det med, MUMS!
Ja, det ska väl bli min dag om allt går som planerat :-)

Btw, jag efterlyser denna halsduk som försvann förra vintern! Storstickad & ljusbrun otroligt mysig halsduk från Ginatricot. Om ni sett den, hör av er till mig! Efterlyser även min andra halsduk som försvann för två vintrar sedan. Den är svart, storstickad och supermysig den med men den är köpt på Åhlens. Om ni sett den någon stans, kanske i ert eget hus, att jag glömt den där för längesen, HÖR AV ER TILL MIG! Jag saknar mina halsdukar ritkigt mycket :-(

Hej moastinalindstrom.blogg.se!

Hej!
Tänkte bara säga att nu är jag hemma igen och tänker börja blogga här på min vanliga blogg. Kommer ett sista inlägg på resedagboken och kanske nått fler inlägg på tankar efter resan och tips osv. Men nu bloggar jag som vanligt här igen och hoppas alla tappra resedagboksläsare och ni som väntat på uppdatering på denna blogg vill följa min blogg igen.
Jag kommer skriva ett samlat inlägg om vår resa här, med blandade bilder. Men det kommer senare i dag eller senare i veckan. Nu ska jag strax vandra till folktandvården i -11 grader. En ganska stor omställning från +32 grader...

RSS 2.0