Dem finns även i dagens samhälle.

A 50- something year old white woman arrived at her seat on a crowded flight and immediately didn’t want the seat. The seat was next to a black man. Disgusted, the woman immediately summoned the flight attendant and demanded a new seat. The woman said “I cannot sit here next to this black man.” The fight attendant said “Let me see if I can find another seat.”

After checking, the flight attendant returned and stated “Ma’am, there are no more seats in economy, but I will check with the captain and see if there is something in first class.” About 10 minutes went by and the flight attendant returned and stated “The captain has confirmed that there are no more seats in economy, but there is one in first class. It is our company policy to never move a person from economy to first class, but being that it would be some sort of scandal to force a person to sit next to an UNPLEASANT person, the captain agreed to make the switch to first class.

” Before the woman could say anything, the attendant gestured to the black man and said, “Therefore sir, if you would so kindly retrieve your personal items, we would like to move you to the comfort of first class as the captain doesn’t want you to sit next to an unpleasant person.”

Passengers in the seats nearby began to applause while some gave a standing ovation.

volley

Fort nocks har tydligen lagt ner sin verksamhet ( :-( !? ) Så därför bestämde vi oss för beachvolley istället :-) Hoppas bara att inte alla planer är upptagna!
min opumpade boll jag har hemma. Ska låna kfums boll ikväll, något bättre ;-)

bilder från lördag

Hittade två bilder från i lördags på josses blogg, så jag stal dem ;-) enjoy
 

Kakashi

Har börjat bli lite sugen på att börja se anime igen. Försöker ladda hem Fruits Basket just nu, ska bara ta sådär 5 h.. men.
Imorgon ska jag på stan och kanske köpa nå fint som jag la undan idag. Anton ska till Fannie och klippa sig (och jag ska säga hur han ska bli klippt haha). Sen ska jag bara glassa ute i solen på manhems med kanske nått kallt gott och musik i öronen. Den som vill får hänga på :-) blir glad av sällskap! Sen blir det förhoppningsvis lazerdoom mot kvällen.
Imorgon har verkligen potentialen att bli en awsome dag. :-)
Bild på syrran från en maskeradfest i höstas. Hon hade lätt bäst utklädnad. Vilken anime? ;-)

då var det söndag

Hade en bra kväll igår. Roligare på förfesten än ute dock, som alltid typ ;-) tog tyvärr inga bilder dock. Men tack tjejer, ni räddade min kväll. Ni är så himla fina! Hoppas ni vet det! :-*

Idag ska jag och anton käka ute nån stans, sen ska jag träffa Lollo och ha en mysig tjejkväll med massa skitsnack och catching up :-)

Mygg

en dag i svansele och 25 myggbett (vad jag vet!). Nice.. hade inte ett enda före det! man ska inte fara till skogen ;-)
 
(btw, nu har jag ändrat antalet 5 ggr för att jag hittat fler myggbett.. det började på 19)

bästis

Voltaren Gel är min bästa vän just nu.

Bildbomb från tre helger


Livet just nu

Ryggen mår inte bra måste boka tid hos kiropraktiker :-S
Har två små pojkar (antons lillebröder) som är fascinerade/betuttade i mig.
Det känns skönt att spendera en lugn dag i Svansele.
Vill verkligen sälja min lägenhet och hitta en ny, större.
Vet inte riktigt vad som händer lördag, men förhoppningsvis nå kul med Terr? :-)
Längtar till min födelsedag (får även lön då!).
Jag vill ha sol! brunfärgen är borta! :-(
Jag är orolig för framtiden, hösten. Vad ska jag göra, vart ska jag bo?

Dagens Outfitta

Maja Lindström
 
Grattis Syster! :-D Idag fylde du 25 år! Hoppas du hade en toppenkul födelsedag i Indien och att du mår bra! Längtar tills du kommer hem så jag får gratta dig på riktigt och höra allt om resan! :-)
Älskar dig systra mi!
 

31 kvar till 21

En månad kvar till min födelsedag. Har börjat grubla på min önskelista ;-)
Har hunnit komma såhär långt:

Helgen och veckan som kommer.

Ännu en helg är förbi, och denna kanske lite mer speciell än andra. Det var Trästock i helgen, Sveriges största gratisfestival, och där hade vi i Ung Vänster ett tält ståendes tors-lör :-) Trots att vi bara var typ 5 pers som kunde hjälpas åt att stå så gick de rätt bra tycker jag :-) det var trevligt att det faktiskt fanns folk som kom fram och ville prata, smaka fika eller bara ta några pins!
Torsdagen spelade även Maskinen på stora scenen och självklart var man tvungen att kika på dem :-)
Fredag och Lördag var det fest på schemat. Trevligt, men lördag blev absolut mycket roligare och mer lyckad! Lördagsfestandet var mycket bra, med förfest med Terr, fest med massor av folk vid manhemskajen sen förefterfest med Terr och Anton! Och sen vidare till efterfesten på verandans nya festvåning (gamla station 8) mellan 02.00-05.00. Det var råkul! :-D och det var skönt att solen värmde lite när man for hem.
Så, det var lite småfakta om helgen. Tänkte lägga ut en bildbomb senare i veckan. Vet att jag har lite vänner som väntar på det ;-)

Idag var jag tvungen att ta två alvedon för att jobba. Nog hade jag kunnat klara mig utan men har ont i nedre delen av ryggen. Mest troligt beror det på jobbet. Många oergonomiska lyft gör även min rygg illa har jag märkt :-/ Sista dan på kyllagret skulle egentligen vara i torsdags, men dem bad mig komma tillbaka även denna vecka. Ska dit iallafall imorgon, sen får vi se om dem behöver mig där onsdag och torsdag. Är egentligen inte så jobbsugen om jag ska vara ärlig, men eftersom jag inte har mycket kvar på kontot nu så känner jag att några dagar till skulle göra mycket för ekonomin. Det är ju ändå nästan 1000 kr/dag på detdär jobbet så varje dag känns viktig.

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, är typ öppen för alla förslag :-) Ska iallafall till Svansele på torsdag så stannar där iallafall till lördag, sen får vi se, om det inte händer något mer intressant stannar vi nog där hela helgen :-)

Ne nu ska jag ta mig en hårdbrödmacka med en cheddarslice och sen gå och lägga mig :-)

Köpte en shorta i fredags. Kanske inte riktigt det tyg jag tänkte mig, men fin ändå :-)

få kraft att ta tag i ditt liv.

Har läst igenom denna nu på morgonen, så nu vet jag hur jag ska få kraft för att ta tag i mitt liv, få min ekonomi att vända och må psykiskt bättre! :-)
Tycker ni med borde läsa Ungdomsguiden .

#hängutmigockså

Vill visa mitt stöd för de tre flickorna i Bollnäs som gjorde en antirasistisk manifestation, och sedan blev uthängda på nätet av nationella hemsidor.
(lånade bilden av min vän Arijan)

Söndag

Har haft en rolig helg, och nu när den är över är söndagsångesten rätt stark! Anton är i svansele för att hjälpa till med deras hus, och jag blir ensam i några dagar :-( inge kul! aja, ska ju mest jobba, sova och planera trästocks så.
Snart är det beachvolley på schemat och är inte supertaggad om jag ska vara ärlig. Men blir säkert mer peppad då jag väl är där. Förhoppningsvis försvinner lite av söndagsångesten och ensamheten.
 

Ruskig dag

Ursch vilken förfärlig dag! :-O vaknade nyss och kände att det var helt rätt gjort att sova bort halva dagen för att senare spendera resten av dagen med att göra egengjord pizza, basta, bada och dricka cider med vännerna! :-)

Bjuder på en poolbild från grekland
 
Ha en trevlig ruskig dag!

Efterlängtade helg, äntligen är du här!

Oj vad blogg.se har gjort om! Snyggt, men förstår typ inte vart allt ligger nu osv. Aja.
Idag blev det helg, oj så efterlängtat. Detta var andra veckan jag jobbade i kyllagret på Axfood och det mest positiva med detta jobb är helt klart att det är korta arbetsveckor :-) . Det är även bra att dagarna går hyfsat fort, trots att jag är där 10 h/dag. Sen är jobbet helt okej, det som är jobbigt dock är att det kan bli rätt stressigt och man gör många tunga lyft som inte känns jättebra för ryggen, men än har jag inte skadat mig, eller heller gjort sönder något för den delen, vilket känns bra :-) har inte varit en riktig mås än tror jag. Mås är tydligen något de kallar nybörjare som gör nybörjarfel, så som att tappa varor, plocka fel varor, stapla varor opraktiskt osv ;-) . Dock har jag ju spelat mycket tetris i min barndom så detdär med att stapla och packa varor snyggt, det är något jag kan!
I helgen ska jag bo hos mamma och pappa och ta hand om huset medan de är borta. Då passar det ju bra att bjuda över några kompisar för middag, bastu och bad och nån cider :-) kommer bli jättetrevligt! Har ju målat om hela poolen hos mamma&pappa så jag tänkte det också skulle vara kul att få visa mitt konstverk för vännerna.
På lördag blir det fest hos Fannie som har fyllt 21 år, idag faktiskt :-)! Blir nog också superkul! Tror det tom skulle bli hemmafest, vilket jag inte varit på på hur länge som hälst! Men om det blir utgång ändå så blir det också kul!
Ne nu ska jag strax slockna framför tv:n tror jag. Är så sjukt slut efter arbetsdagarna.
 

Branschfest

För några helger sedan blev jag bjuden på branschfest med Kungsgrillen. Det var två år sedan jag jobbade där, men ändå blir jag bjuden och oj så glad jag blir för det! Fick ta med mig en vän så då bjöd jag med Martina, jag vet ju hur mycket hon gillar barnkycklingtallriken ;-) Det blev förfest på KG och sen vidare till Nova. Dock stängde det tidigt så då blev det käk och dans :-) En riktigt trevlig och rolig kväll! Fick även veta att Mats kommer ta över businessen, är så stolt över honom!








Stadsfesten 2012

Fredagen: Spel, snygga glasögon, blodymary, kinamat och karuseller.







Lördagen: Middag med tjejerna, vidare till korvfest, winnerbäck, dans och karusell.












The real terrorist was me

Säger som min vän Arijan, ALLA borde se detta.


As long as you can sing, you can beat the living hell out of a women and other women will still love you.

Nått att tänka på kanske?


Almedalsveckan.

I veckan är det Almedalen 2012. Har tyvärr missat massor av debatter och partiledartal (pga att jag varit så trött efter jobbet), men den viktigaste partiledartalet var idag och det missade jag inte, eller rättare sagt, jag såg det senare på svtplay.se. Jonas Sjöstedt hade sin debut i almedalen som ny partiledare för Vänsterpartiet. Jag tycker han var riktigt duktig! Kanske pratade han lite väl länge om välfärden, men samtidigt så är det såklart en otroligt viktig fråga och som står Vänsterpartiet, och även folket, väldigt kärt. Han förklarade allt väldigt tydligt så alla ska förstå vad det är Vänsterpartiet vill göra för förändringar och hur det ska gå till och vad som gör detta till ett bättre alternativ än vad som är idag.
Jag har många kompisar som nu, när de blivit lite äldre, vill börja förstå mer om politik. De vill hitta det parti som de själva känner passar in på deras syn på hur samhället ska se ut och fungera. De vill veta till nästa val 2014, vilket parti de vill rösta på. Jag förstår om de känner sig förvirrade men jag tycker det är jättebra att de börjat se politik som en viktig punkt i livet. För det är det, absolut! Politik handlar om allt i samhället, så det är inte konstigt att man börjar bli mer intresserad när man blir äldre och ska stå på sina egna ben och inte längre kanske kan förlita sig på att sina föräldrar fixar allt.
Till alla mina vänner och även alla andra såklart, så vill jag tipsa er om att se tal och debatter från Almedalsveckan. Jag tror och hoppas det kan hjälpa er i all denna förvirring :-)

Här har ni en länken till Jonas Sjöstedt partiledartal i Almedalen.



RSS 2.0