Förra helgen

Tog inte alls många bilder i helgen tyvärr, men här är nån iallafall :-)
 
 

MED NYKELN I HANDEN

NU HAR JAG FÅTT NYCKELN! :-D
Är grymt happy!! Får även min nya mobil idag :-D NICE! Det fösta jag ska göra är att instagramma från duschen, bara för att jag kan ;-) hhaha nja, kanske inte blir så, men instagram lär jag ju skaffa (förlåt moralen).
Det enda som tynger lite, eller ganska mycket, är att alla mina viktiga stora möbler är försenade... Ikea-leveransen som innehåller madrasser, sänggavel och vitrinskåp kommer den 31:a och soffan som är beställd från Trademax kommer under samma vecka (förhoppningsvis, om den inte blir ännu mer försenad). Båda leveranserna var egentligen beställda till den 24:de. Värt att vi fick lägenheten idag då.. 12 dagar tidigare och måste betala 1400 kr för det när vi ändå inte kan bo där?
Jaja, får väl pynta och göra allt annat klart, sen bara ställa in möblerna när dem kommer och flytta in på riktigt då :-)
 
 
Bilder från när jag flyttade in i förra läggan. Jag och anna festade till det och for sedan ut på toxic på folkparken. Observera att det INTE var jag som tog tag i fel sida av popcornpåsen och hälde ut allt över soffan! ;-)

oooops

oj längesedan jag skrev. Har fullt upp! Hörs en annan dag! :-)

brun?

Btw, är sjukt sugen på att färga håret brunt! Är less på att få utväxt helatiden. Är dessutom lite nyfiken på hur jag skulle se ut i långt, kastanjebrunt (el chokladbrunt) hår.
Det var längesen jag var brunhårig och senast hade jag även lugg och axellångt hår.
Dock skulle ju mamma typ döda mig om jag färgade bort mitt blonda hår..
 
bjuder på några fina (inte alls gamla) bilder



men vad tycker du? borde jag våga testa?

en såndär uppdatering

lite snabb uppdatering bara.
Vill börja med att säga tack för en bra helg! :-) ♥
sen säga att jag är tillbaka på jobbet trots dålig rygg. Den värker mest helatiden men jag har fått börja i fexen vilket inte är riktigt lika tungt fysiskt, så förhoppningsvis ska det gå bra att jobba där ett tag. Lite tråkigare schema dock: mån,tis,tors,lör - blir alltså bara 80%.. men men, blir bra för ryggen för denna vecka iallafall. Kan ta på mig mer jobb sen!
Jag har börjat tänka på vad man ska göra på Halloween. Nån som vill dra en höjdarfest? :-D eller ska kanske jag drar en i nya läggan? Det är frågan..
Även börjat tänka på nyårs! Vad ska man hitta på DÅ!? Är sjukt sugen på nått slags fjäll i år igen. men det är inte jättebra före under just den tiden så ... hmm.. Har någon nått roligt att bjuda in mig på eller några idéer så hör av er!
 
btw, är sjukt sugen på denna fina:
tror det blir ett köp när nästa lön kommer..hihi!

Äntligen!


Vad kvällen bjuder på

Är PEPPAD för ikväll! :-D det blir middag, bad, bastu och sen ut på verandan. En riktigt härlig, trevlig och rolig kväll lär det bli! :-) Snart ska jag in på stan för att inhandla lite alko som behövs.
Tror jag ska ta och simma några vändor ikväll. Tänkte det kunde vara bra för ryggen. Den känns helt ok idag, fast har inte börjat använda den riktigt än, så vet väl inte säkert. Lite ont i höften har jag, men det ska nog inte stoppa mig från att få en bra dag!
 
Mitt konstverk jag målade i somras när vi gjorde om i poolen. Det ska föreställa en kompass, men det är lite svårt att ta kort på när vattnet rör sig ;-)

Vimmel

Två vimmelbilder från senaste helgen jag var ute och flängde.(12-09-16)
Det var då vi firade Tette som fyllde 21 år! :-)
 
 

En skönhet

Denna fina soffa och fotpall kommer till vår nya lägenhet den 24 okt.
7900 blev kalaset. Ett riktigt kap eftersom det typ är värt femton tusen. :-)))

 

Mycket intressant, anteckna nu!

Har tänkt flera ggr på hur konstig jag kan vara ibland, men det är kanske inte något som så många vet ;-) Så jag tänkte nu skriva lite saker om mig som ni kanske inte visste:
 
  • Jag äter smör med macka (haha nja inte rikitgt, men det ska vara mycket smör på mina mackor)
  • Min favvodrink är Bloody Mary. (måste dock vara bra gjord ofc!)
  • Jag älskar fast HATAR naturfilmer! Jag blir glad av att se alla söta djur, men jag klarar verkligen inte av att se dem bli dödade, må dåligt osv! Tycker inte om "naturens lag".
  • Får tårar i ögonen (ibland gråter) när jag ser youtubefilmer av söta katter.
  • Jag gillar salt, ursäkta, rättelse: jag älskar salt! (främst på mat ofc)
  • Jag tycker inte om glass med chokladkross i, men älskar chokladglass.
  • Glass får dock inte vara mjuk eller smält. Helst ska den vara så hård att skeden nästan går av när ska jag äta den.
  • Jag anser mig kräsen på choklad, men tycker egentligen mest bara om Marabous choklad vilket är typ den billigaste chokladen.
  • Mina favvosar i Alladinasken är Körsbärslikören och Romrussintryffeln.
  • Får ångest och panik av att tänka och prata om döden. Är så jävla sjukt rädd för döden och kan inte acceptera att jag nån gång ska dö.
  • Jag tror jag läspar lite, haha men det hörs nog mest när jag sjunger låtar på engelska.
  • Jag är en nagelbitare :-(  (ursh jag vet!).
  • Jag anser mig själv som en bra förlorare och schysst vinnare.
  • Jag gillar att disskutera, men kan lätt bli frustrerad och kan börja gråta. (ska nog inte bli någon storpolitiker haha!)
  • Jag har svårt att veta hur man beter sig med barn och gamla människor.
  • Jag är explosivt stark (kan lyfta riktigt tungt snabbt eller en kort sträcka), men klarar knappt av att gå hem från affären med två halvfulla matkassar.
  • Jag är explostivt snabb på att springa, men orkar knappt jogga 10 min på ett rullband på gymmet.
  • Får kråksparkar runt ögonen när jag ler.
  • Om jag försöker "nå min näsa el haka" med tungan når jag knappt utanför munnen.
  • Jag somnar ofta till filmer.
  • Jag tycker det är jobbigt att äta utomhus, speciellt när det är varmt. Vet inte varför, tycker bara det är jobbigt på nå sätt.
  • Jag ville ha dreads när jag var yngre.
  • Jag är sjukt lättskrämd!
  • Jag spelade fiol i 5 år när jag var yngre (åk 2-7).
  • Jag har aldrig gått simskola. Lärde mig simma hemma i poolen.
 
 
Haha kanske blev mer ointressant mot slutet, haha eller allt var väl kanske ganska ointressant. Men nu vet ni 25 saker mer om mig som ni kanske inte visste förut! :-) kul va?
 
Ha en bra fredagkväll nu alla! :-)

Same here!

 
 
KUNG!
 

fan

börjar bli less på ryggen nu. den har varit helt okej i flera veckor, ibland gjort lite halvont osv men har funkat att jobba med ändå. Men idag tvär högg det till i ryggen och det blev svårt att röra sig. Bröjade tom gråta inför mina arbetskamrater.. PINSAMT! Fan fan fan! skulle jobba hela dagen ut idag och imorgon också! behöver pengarna!! FAN
Ska till Nacke&Rygg i östra falmark nu, jag hade tur att dem hade akuttid! Dock är dem typ dyrast av alla inom skellefteå kommun, men men... Jag hoppas och tror att dem är bra! :-) (har väl som dessutom inget annat val än att fara dit)

Första Oktober

Nu bor vi inte längre bland getterna på berget. Idag har vi lämnat över nycklarna och tjejen som har köpt lägenheten av mig började flytta in idag och firade med en tårta såg vi! Så himla kul för henne! Jag kommer ihåg känslan, av sin första egna lägenhet. Det var verkligen en härlig, rolig & spännande känsla! Det är verkligen något speciellt. Och nu kan jag även checka av att flyttat ut ur min första lägenhet.
Känns helt okej, flyttar ju in i min andra om ca tjugo dagar :-)
 
Med brist på fantasi och bilder så bjuder jag på en bild från arkivet från 2009.

RSS 2.0