GOTT NYTT ÅR!

Nu firar vi det nya året!

Mot Tärnaby

Nu ska jag skalla kudden! Imrogon bitti bär det av mot Tärnaby! :-D
Kommer få en AWSOME NYÅR! :-D


Förra nyår

Pack-Hjälp-Lista

Detta är pack-hjälp-listan jag gjort inför nyår i Tärnaby. Alla kanske inte behöver en packlista men jag brukar vela ha en för att veta att man inte glömt något viktigt och jag tänkte jag kunde dela med mig av den :-) Jag hoppas detta är ungefär allt man behöver tänka på att ta med, eller tycker ni jag glömt något?

Kläder:
Finkläder
Linnen
Tjocktröjor
Byxor
Sovkläder
Långkalsonger
Underkläder
Strumpor & Tjockstrumpor
Mössa, Vantar, Halsduk
Jacka
Täckbyxor
Badkläder

Hygien:
Badlakan & Ansiktshandduk
Tvål, Shampoo & Balsam
Rakhyvel
Tandborste & Tandkräm
Ansiktstvätt
Ansiktskräm & Hudkräm
Parfym/Deodorant
Hårborste
Hårspray, värmeskydd osv
Plattång/Locktång
Smink & Smycken

Teknik:
Mobil + Laddare
Kamera + Laddare
Ipod/Mp3 + Laddare

Viktigt:
Pengar/Kontokort
ID
P-piller

Roligt:
Alkohol
Spel
Madrass/Stjärtlapp/Pulka
Snowboard/Skidor +  Snowboardskor/Pjäxor & Stavar

Övrigt:
Sängkläder (laka, påslakan, kuddfodral)
Nässpray
Värktabletter
Plåster
Resorb

The Help

Igår var jag och myste hos Terre och vi såg på filmen The Help. Riktigt bra film. Gillar filmer som känns viktiga. Borde vara en sån där film man visar för skolbarn typ.

FILMTIPS!

Blodig Maria

Första drinken/middag. Bloody Mary - MUMS! nu börjar festen! Alstar/Mollys, vi syns!

GOD JUL!

God jul allihopa!
Nu drar jag till mami&papi och firar julafton med hela familjen!

Hejdå Sibylla

Idag var min sista dag på sibylla.
Kommer sakna mina arbetskamrater. Men jag och en av flickorna har bestämt att vi ska ha vinkväll tillsammans nån helg, och jag har även bestämt att bjuda in alla på poolparty hos päronen nån gång eftersom det inte blev av då parasiten härjade.
Iallafall så känns det väldigt skönt att sluta, och jag är glad att jag lämnade stället med ett leende på läpparna.


Det enda kortet jag har från jobbet. Hade namnskylten på, driven i förklädet, rivsår på händerna och gjorde denna fina uppfinning för att få dipparna att inte fastna i dipphållaren.
Så som det ska vara.



Nu: Rödluvan att somna till. btw, bara en dag kvar till julafton! :-D

Nyårspumpsen

Ohyes, dessa blir mina nyårs skor!! haha lite dyra dock, men hade hoppats att ha de inslagna i ett paket till jul, men annars får jag helt enkelt ta från egen ficka!

Rödluvan

Såg Red Riding Hood igår och måste säga att den var mycket bättre än vad jag hade fått höra! Så det är ett tips till er som saknar nån bra rulle på filmkvällen :-)

Blev såklart lite småförälskad också som jag lätt kan bli av filmer :-]

Julklappstips!

Vill ge lite julklappstips! Tänkt på dem som har det sämre. Dem som knapt har någonting. Barn som svälter, är sjuka, utan utbildning, utan föräldrar, utan hjälp. 
Det finns julgåvor från ca 50 kr - 200.000 kr så ni alla har säkert råd att göra en god gärnin
g i jul. Gå in på någon av dessa sidor och ge en fin julklapp. Eller gå in på Gina Tricot eller H&M i stan och köp ifall ni inte vill beställa från internet eller kanske är ute i sista minuten.
ActionAid & Unisef

Ni kan tänka det som en liten julklapp till er själva och ert samvete också.

Man mår bra av att göra goda gärningar ♥


Fjärde Advent 2011

Det är fjärde advent idag och bara 6 dagar kvar till jul.
Idag har jag börjat slå in paket lite smått. Oj vad jag längtar till den tjugifjärde!



Önskelista

Min julönskelista detta år. Jag vet, jag börjar kanske bli för gammal för det men så länge som mamma fortsätter att be om önskelistor kommer jag göra dem :-)

Hade inte så mycket att önska mig i år men försökte iallafall göra den lite fin!

Pappas födelsedagsmiddag

Har idag handlat med Anton, syrran och hennes pojkvän inför pappas efterlängtade 60års present som ska äga rum imorgon! :-) Han ska få en tre-rätters middag med öl och tilltugg i bastun, vin till maten och dessertvin till efterrätten. Tror det blir toppen! :-) har aldrig handlat en middag för så mkt. Hela kaset gick på ca 2000 kr. Men han fyller ju bara 60 en gång. Min far :-)


Välkommen till blodcentralen

Jag är så rädd att jag skakar. Om jag är så här nu, hur kommer det bli när jag väl är på lassa? Hoppas bara inte att jag svimmar eller kräks.
Vad gör man inte för att hjälpa till.


UPDATE:
Blev ingen blodgivning denna gång heller... är inte lika besviken som förra gången dock, för då var jag fullt frisk och inte lika nervös. Jag var ju så nervös denna gång att jag hade skakat hela morgonen och eftersom jag är en förstagångsblodgivare så tyckte dem att för min egen skull så skulle jag låta bli att ge blod eftersom jag haft hosta i två månader. Dem vet inte hur min kropp kommer reagera på blodgivning och om de tappar mig på blod nu när mitt immunförsvar kanske inte är fullt så starkt som vanligt så skulle jag kunna bli sjuk lagom till jul vilket dem inte tyckte skulle vara så kul för mig. Dem tyckte inet om att behöva skicka hem mig igen, och dem gav mig creds för att jag tagit mig dit igen trots nervositeten.
Som sagt, jobbigt att ha förberett sig igen och inte fått ge blod, men är inte så himla besviken ändå, det är ju för mitt eget bästa :) Får en kallelse i början av februari igen, så nya tag då!

Tredje Advent 2011

Idag är det tredje advent och eftersom det stormsnöat i några dagar så ser det ut som winter wonderland utomhus. Bara en vecka kvar innan fjärde advent och alltså bara en vecka och 6 dagar kvar till julafton.



Amanda Bynes

Såg "What a girl wants" som gick på tv nyss. En sån där fånig tonårs/barn film med bra budskap, pinsamma situationer och lyckligt slut. Blev lite inspirerad så jag tankade hem "She's the man" och den blir kvällens film innan sängdags!

btw, har hårtid hos Sax&Kam på onsdag. Typ något i denna stil av hårfärg hag tänkte!

Två ord.

Hatar onlineshopping.

Andra Advent 2011

Idag föll snön igen och vi tände de andra ljuset i adventljusstaken. Önskar att snön kunde hålla i sig denna gång. Skulle så gärna vela ha ett vitt snötäcke hela året ut.


tonight


VinkvällLördag

Måste börja dra mig in mot systemet snart. Ska köpa en vinflaska till ost, kex och vinkvällen hos Terr&Jompen. Tror det kommer bli riktigt trevligt :-)

Update: Snälla Terr ringde när hon var på systemet så jag bad henne köpa åt mig så slipper jag fara i enkom bara för att köpa en vinflarra :-)

Fredagkväll

Blir stek ikväll men denna brud och några fler sköna!

Blod

Nu har jag fått en ny tid för blodgivning. Var alltså ett år sedan jag och Anton tatuerade oss, och Typ ett år sedan jag anmälde mig för att bli blodgivare också.
Den 16 december så ska jag tappas på 4,5 dl blod för att hjälpa medicinsk forskning och rädda folks liv. Jag är nervös.. är ju fortfarande blodrädd och lite spruträdd (sen nått år tillbaka el nått?), men jag ska förhoppningsvis övervinna min rädlsa med att vara blodgivare! :-)

Första december

Idag är det 22 dagar kvar innan jag slutar på sibylla, 24 dagar kvar till julafton och 29 dagar kvar innan vi far till tärnaby för att fira nyår!
Slutet av december kommer bli bra dagar! :-)

Btw, idag börjar julkalendern. Har ni tänkt följa den i år?

Nätshopping är farligt enkelt

Klickade just hemma dessa två. Tog tröjan i M och klänningen i S hoppas inget blir för stort/litet, då blir jag ledsen. Såg tröjan i stan men den var slut i storlek så då var det ju perfa att den gick att beställa hem. Klänningen ska jag försöka spara till nyår, om jag kan hålla mig ifrån att använda den, är totalkär i den! Hoppas bara den sitter lika bra på mig som på modellen... skulle ju inte skada att se ut som henne heller! satan så söt hon är! Skulle hon modella för fler kläder så skulle jag ju typ vara pank.



RSS 2.0