fashion is our passion

shiet , jag vilade ett tag längre än väntat :$ haha

just nu lyssnar jag på musik, är på msn och kollar även lite på google för idéer till bilden. Vi ska nämligen rita en modebild med pastellefärger
Här är några bilder jag funderar på ändå, dem är häftiga :) och modellen är ybersöt och har typ världsafint hår (på första bilden iallafall) 

om jag ska ha nån av demhär tre, vilken tycker ni isåfall? 







attberopå ingenting så har jag en blogg jag tycker ni ska ta en titt på.
den handlar inte om mode,
den handlar inte om någons tråkiga vardag,
det är min brors blogg. läs och fundera. det är kloka ord, skrivna på ett sätt du kanske aldrig läst dem förut
http://klok.blogg.se/




igår fick jag höra
"När man väl har sårat en person rätt hårt så kommer man alltid se ner på den"
fan, det är säkert sant också.



jag fick boken "Ta betalt"  av syrran i födelsedagspresent.
 tänkte ta och läsa den nu ett tag innan middagen
pusshej för en stund






vi ses♥!

photografs and brightly coloured paper


resultatet av min och Idas senaste photoshoot, (den 28/8 -08).




Tjejen är inte dålig i photoshop! 
ge mig, lär mig :$ ?


take a picture

Tja!
Idag blir det lugna puckar :) är grymt trött så ska strax lägga mig å vila ett tag (A) hahah sen så kanske jag gör ett ryck och försöker börjapå en ny header och design :) om nån vill hjälpa, call me :$ !
btw, skriver mer senare :)

här är två bilder på mig som fotograf ;) hahah jaja, jag vet att det är egobilderna nr1 men ni gillardet ;) erkänn;
ni vill va lika cool som mig? (A)


vi ses♥!

snurre sprätt


skolfotoOUTFITTEN :)

"järngänget" som mamma kallar oss

Jag har lovat att skriva en massa i helgen ... så här kommer det :)
igår blev jag överraskad -IGEN =D=D men nu var det av Anna, Camilla & Eve <3 :) det var riktigt mys mys! vi for in till stan vid 6-tiden och dem sa åt mig att jag fick välja bio och restaurang =).  Först var det resturang-val och det blev lilla kina :P *mums mums* och sedan vart biovalet "Get Smart" :) den filmen var grymt rolig och jag&anna blev lite smått övertrötta sådär i mitten av filmen så vi fick värsta skrattanfallet så jag tror att dem som satt bredvid ville ta dö på oss (A) hahah men men, "Get smart" är en film jag rekommenderar. Efter den lila stadsturen så for vi hem till Anna och pratade och somnade till "Det levande slottet" (på svenska!? ;O haha omg ) första gången jag hörde rösterna på svenska typ.. jag föredrar filmen på orginalspråket Japanska istället ^^
Jag fick fin fina presenter av camilla & eve också, thanks
och TACK för igårkväll! ni vet att jag älskar överraskningar och tack ALLA för allt ni gjort för mig denna födelsedag , jag älskar er :)

här kommer ett x antal bilder och nu från min Nya digitala Systemkamera :D




måste lägga till lite en liten smart konversation av mig och anna mitt i filmen:
Stina: "jaha, dem är i Sidney va?"
Anna: "ehh.. "
Stina: "nej, dem är i Amsterdam!? =)"
Anna: "Ehh.. stina, dem är ju i Los Angeles! (?)
men tillslut hade du nog gissat rätt, efter du redan gissat på resten av värden ;)"



like oldschool, love you

Obs! VIDRIG BILD!

oj.... på alla andras bloggar bara sprutar det ut inlägg,
sen så kommer vi då till tråkiga Moa-Stinas blogg som bara hinner skriva något just innan hon ska sova
ni jublar förstår jag .. 

anyway, imorgon är det skolfoto, så jag måste stiga upp tidigt som få! än så länge är det inte rikitgt bestämt vad jag ska ha på mig men Jag kan ta kort på outfitten så ni får se vad jag bestämde mig för :)
Nu ska jag ner och spela lite gitarr och träna sångrösten lite ^^ .   känner att det var ett tag sen sist :$
 januari 2008
jag kan bjuda på en vider-bild där jag spelar gitarr. bara för att roa er lite iallfall



Men puss på er!
I helgen skriver jag mer, I PROMISE! <3 wait for me (A)

vi ses♥

läggdags maybe?

fan vad min dator är seg idag! :O
det får bli ett minilitet inlägg idag .... :S

Idag har jag varit med lollo :* det var mysigt, vi shoppade lite och sen gick vi på Kanel och fikade :]
+ att jag fick mina pengar idag! :D:D:D:D fyratusenniohundratrettiofem svenska riksdaler BABY! ;)
sen var jag på volleyn :) det var skitkul idag. det var bara jag, anna, ronnie & pontus! :) vi fick kämpa som få :P
sen ahr jag sett x-man och efter det scrubs =)    och nyss när jag tänkte göra matteläxan så visade det sig att jag råkat ta teknikboken istället för matteboken.... Greeeeeaaaat!? fan dåe, sara kommer döda mig :S

Aja nu är det " borsta tänderna när du är riktigt glad, borsta tänderna när du är riktigt glaaad..."
eller ska det kanske vara "klappa händerna.."? =/ hahah, aja ^^



ge mig sommar igen :$? pleeeeeeeeese

vi ses♥!

hallå i rutan

Oj nu var det dags att blogga igen ^^

idag har jag inte gjort nå speciellt intressant så jag tänkte skippa skriva om det så ni slipper läsa nått tråkigt ;) hahah, okej,  Är lite krasslig that's all . huvudvärk hela dan men men, jag ska inte klaga, jag har nästan aldrig ont i huvvet annars :)

Jag har lekt med systemkameran en massa sen jag fick den (A) och även min syrra, och anna lite ;) (bilder kommer när jag lärt mig mer om kameran och när jag laddat in bilderna på datan ^^ )
och jag vet att ni har väntat på att höra detta: Jag och Ida ska ha photoshoot igen :D! på torsdag faktist :) det ska bli kul kul , hon har tydligen 3 Ps idéer vi ska testa =)

Imorgon ska jag vara med Lollollipop :] det blir mys :) vet inet vad vi ska göra, men nått hittar vi på skaru se ;) vi är iallafall riktigt bra på att snacka <3 men sen blir det träning vid 6-tiden :) Vi hade våran första innevolleyboll-träning igår, FYTUSAN så kul! :D vi bara latjade en massa (A) oseriösa som vanligt haha

och just de ja, igår på träningen fick jag faktist en present av Ronnie, och idag fick jag även en av kajsa & en av annika  =)=)
   av ronnie fick jag filmen "Howl's moving castle" det är ju typ bara världens bästa film :] tack!
   av kajsa fick jag Calvin Clain underkläder =) ! tack sys! shiet, när man har på sig dem känner man sig ju som en ritchbitch ;O 
   av annika fick jag chokladtryfflar och annat godis :) tack gumms!
och i söndags fick jag en tröja, ett halsband och godis av Isabelle & Rebecca! tack girlys! typ älskade tröjan :*
Åså vill jag såklart tacka mina föräldrar för alla presenter jag fick på födelsedagen! TACK ni är guld värda =)

24 augusti

Denna dag har spenderats med BodaBorg, presenter & people :]
I present fick jag my lovely digitala systemkamera som jag önskade mig <3 jag trodde faktist inte jag skulle få den. Men gud, den är typ farlig för mig! jag kommer bli värsta papparazzin haha!


(btw, det här är bilder tagna med min gamla kamera)











Judit Moa-Stina Lindström sedan 24 augusti 1991

Idag var alltså min födelsedag! =)=)
för exakt 17 års sedan hade jag nyss blivit född.
En flicka som växte upp med en underbar familj och vänner.

23 augusti


oh my god! OH MY GOD! jag har så mkt att skriva just nu. jag ska försöka få med allt,det blir svårt + att jag måste spida upp på skrivandet för jag måste strax lägga mig.
Igår var helt UNDERBART! Fyfan! Jag tror jag aldrig varit så glad i hela mitt liv!
Vid halv 9 tiden på kvällen blev jag påbunden en ögonbindel av min mor och sedan förd ut till en bil. Till en början så undrade jag verkligen vilken bil jag satt i men sedan kände jag igen den som Lollos bil :). Jag skrattade en välda massa när jag blev sjutsad typ 20 var i en rondell och jag småpratade även en del med dem som jag trodde satt i bilen, men i själva verket var det bara jag och chaufören (lollos pappa, vilket jag faktist räknade ut ;) ) .  Plötsligt stannade vi och jag hörde dörren brevid mig öppnas och annas röst och hennes arm som tog tag i min. En till arm krokade runt min andra arm men den personen var knäpptyst.. men så smart som jag är så snackade jag ju en massa och började känna på händerna för jag tänkte såhär:
- Det är säkert lollo, och lollo har långa naglar, så hennes händer lär jag känna igen, och om jag snackar så kommer hon att börja fnissa, och då är jag då 100 på att det är hon ^^
sååå.. vars var jag,? jo just de ja, anna och lollo förde mig in till ett konstigt hus, jag tyckte det kändes som ett lägenhetshus, men det var tydligen en kvartersgård som dem hyrt!!
Just innan dem tog av mig ögonbindeln förstod jag vad som höll på att hända.. jag hörde en massa röster sjunga "Ja må hon leva" och när ögonbindeln var av kände jag en flaska i min hand såg en massa ansikten jag kände igen. Bla Simon, Thomas, Jeppe, Klas, Adam, Anna, Ida, fredrik, Määth, Krille med fler. FY vad GLAD jag blev! mina ben ville knappt bära mig! Jag skrattade så himla mkt, och mina ögon fyldes med glädjetårar! Det verkade som om anna & lollo hade dragit ihop(eller höll på att få ihop) typ alla jag älskar till ett och samma rum, för att fira mig med en fest! :] GUD DEN KÄNSLAN! Att se alla samtidigt, att få en kram av alla! Att se alla le, och jag kan verkligen förstå att dem log och skrattade, för min min måste ha varit otroligt roligt att se! Jag måste ha sett ut som ett många så som jag skrattade och skrek och grät :$  Igårkväll var typ det roligaste jag varit med om! och det blev bara bättre och bättre! :D lite senare kom även Isabelle, Rebecca, Ludde, anton, jonte, jompa, marr, terr, adam osv osv. OJ oj oj!  Alla på festen umgicks och dansade loss till Britney tills klockan blev 2 och då drog vi oss till X-et och Max för käääk. fast jag hade no money så det blev bara en liten påse salt och vatten för min del xD. Efter det så drog jag, anna och basse och städade i lokalen och sen for jag och anna hem till mig och sov på en träningsmadrass med lite täcken och filtar :] myspys

okej, och nu till det jag verkligen vill säga: Tacken! 
Jag vet inte hur många ggr jag redan sagt tack, men jag kan inte säga det nog mkt!
♥Jag vill ge ett speciellt STORT tack till mina älsklingar Anna, Lollo, Isabelle & Rebecca som planerade det hela. Jag hoppas ni förstår hur mkt allt betydde för mig. Jag älskar er. You are the greatest, and you know it!♥
Sen vill jag även tacka alla som kom! Som sagt förut, det betydde jättemkt att ni var där! Den där kvällen är ovärderlig för mig, ni förgyllde den SÅ MKT! hoppas ni hade kul ni med!
sen även ett tack till anna f & ida som gav mig superfina presenter :*  love u!






kärlek till kvällen mellan den 23-24 augusti


woff woff

Oj nu måste jag skynda mig att göra mig klar, jag hinner verkligen bara krafsa ner ett få rader.
Idag har jag, maja & olle varit i pite och kollat på en hundutställning :)

maja & olle funderar på att köpa en Mopps
   otroligt söta , eller hur!? :]


att hålla i bilnycklarna är så nära jag kommer att köra :( (A)




Om ca en timma kommer anna att ringa och då startar kvällen =)
har inte en susning vad vi ska göra, men jag är inte svår att roa precis ;)


ha en bra kväll allihopa

vi ses♥!

moastinalindstrom.blogg.se

HAha förresten, FAN vad jag är less på min header!
har typ världens fulaste bild på mig ..
men jag orkar ju aldirg göra en ny :S
men okej... kanske ska göra en lite snabbt nu =)

kl 02.33

.det är ett helvette jag verkligen inte orkar längre.
jag behöver er hjälp
, all hjälp jag kan få
, all hjälp ni vill ge.
mina ögon är fyllda med tårar upp till bristningsgränsen..
jag tänkte inte gråta men fan,
där rann en tår
..
 


men ikväll hade jag verkligen roligt. Jag umgicks med maja, kajsa, olle, peter, philip & vågis och spelade tv-spel typ hela kvällen -tro mig, det var riktigt skojj
imorgon bär det av till Pite för att kolla på en massa hundar på typ en utställning eller nått och sen på kvällen hoppas jag att jag och en massa andra ska hitta på nått kanonkul =)
jag är SÅÅÅÅ på fest humör just nu.. känner suget efter att få vara borta och bara ha råskojj som fan
men det blir nog säkert inte fest imorgon, men nått kul iallafall. det är Omöjligt att inte ha roligt med mina kompisar :]

konstigt inlägg dethär.. är som både ledset och glatt. behövde bara skriva av mig antar jag.  Jag gör så ni inte kan kommentera denna gång,      det känns bäst så

sweetness

jag vet att jag inte borde nu innan middagen men
 
jag kan inte sluta äta den söta, mjuka, delikata, alldelens underbara nougaten (A)

(btw, tröjan = LOVELOVE
, det är ett lån av emmsan )

you got secrets and I know it

Födelsedagen närmar sig med stormstora steg =Dkänns som om jag nyss var såhärgammal och var i fullfart med att öppna mina presenter.
Ida har mobbat mig i två dar nu och kallat mig lillskit :$ -jaa du gumman, Passa på medans du kan för snart är jag också med i "17+gänget" ;) haha 
jag läääängtar typ mkt :]  fast tror inte jag kommer få systemkameran jag önskat mig :( den är för dyr tycker mami&papi...                   but big girls don't cry (A) right? HAHah ^^
men imorgon är jag bokad för något slags födelsedagsfirande =)  det enda jag vet om imorgon är att det åtminstone blir jag, anna, rebb & isa och det ska börja vid 7-tiden =)  det blir TOPPENKUL :) hihi äääääälskar överraskningar, verkligen älskar det :$  

nu är dethär bara en vild gissning, men.... det känns som om Anna F, Marr, Emma & Ida planerar nånting.. för dem viskade till varandra en massa idag när jag var en bit bort och när vi var påväg in till stan efter skolan så kollade alla på mig konstigt, som om dem skulle se om jag hade hört något. Men som sagt, detta är bara en vild gissning, jag förväntar mig knappast att dem kommer göra något, älskar dem precis lika mkt även om dem inte har planerat nått, men kul skulle det vara :] 



förr slängde vi i födelsedagsbarnet i poolen med kläderna på, hoppas det inte blir så i år (A)haha
älskar er flickor



nu ska jag strax och äta hos syrrans pojkväns mamma. För där bor syrrans pojkväns lillebror som är ensam hemma och syrrans pojkvän ska laga mat åt dem två och då bjöd han även dit mig, syrran, syrran & Olle

Hahah, blev det krångligt? ;)
hursomhälst ska jag till husen bakom eddahallen och äta middag :) det blir tackos :)
(åt det igår också men, ÄHH, det kan aldrig bli för mkt ;P + att jag tror det blir tackos med köttfärs idag)

vi ses♥!


I don't belive that anybody feels the way I do

Igår blev det nå fel på min blogg... det gick inte att logga in! :O jag blev skitskrajj att någon hade knäckt mitt lösen och tagit min användare  :S men nu har det fixat sig :):)

Igår var första dan i skolan.. känns rätt OK faktist =)
det kändes som om det inte ens hade varit sommarlov -den vanliga vardag-kännslan har kommit tillbaka antar jag.
Det var råhärligt att träffa alla igen :] men dock har vi tyvärr fått byta skåp till ett sämre läge och nu måste vi dela två&två :S men men... jag delar med Anna så det är helt funkis ^^
   Jag hade min första matte C lektion idag.. det gick bra, fast det var typ bara repetion, så det kanske inte var så konstigt haha
   och jag hade min första Psykologi lektion idag =) det var typ spännande, men jag har typ suttit och stirrat i flera timmar på boken vi fick :O det är en bild på framsidan med en massa färger(typ ett mönster) som om man kollar riktigt länge och avslappnat så kommer man se en 3D-bild... Ehhh , VISST!? jag har verkligen försökt stirrat så avslappnat jag kan men pga mönstret så fastnar ändå min blick på nån liten olikhet, prick, sträck, våg eller så..
men jag är fast besluten om att jag ska se bilden tillslut ;)

Efter skolan har jag varit med Emma :D myyyspyyys. fast jag blev spöad i GH 3 så det var ju mindre roligt (A) haha .
Vi lagade jättegod mat (kyckling-tackos) så jag fick alldelens ont i magen och kunde inte röra mig en milli.
Vi spelade även gitarr :] eller, Emma spelade och jag sjöng =) bla "Your body is a wonderland" & "Cannonball"
sen tjockade vi oss med isLatte & inte-riktig-färdig chokladmousse med hallon :P *mumms*

Nu är jag hemma och ska fortsätta stirra på den dära jääävla boken xD

det blir tidig kväll ikväll + sovmorgon till 10.20 imorgon *love love*

puss

vi ses♥!


when it comes to the end, you start to think about the beginning

Sista sommarlovsdagen idag.... asså, att börja skolan känns helt ok, det är bara vissa saker som känns jobbiga..         känslorna

jag längtar så mkt tillbaka till förra hösten..

men att träffa alla som jag knappt sett på hela sommaren känns toppenbra =) och att börja plugga känns inte heller så pjåkigt faktist ^^ helt otroligt att jag kan känna så.. men sikken tur jag har (A)

Idag har jag varit ute och sprungit, sett skönheten&odjuret -på engelska ;O , spelat volleyboll & sen bakat med världens-bästa-anna och haft myyyyskväll :]
som vanligt hade jag och anna problem då vi skulle baka -vi är kassa på att baka tillsammans ! hahaha
men slutresultatet denna gång blev faktist riktigt bra :D
 mini-kladdkakemuffins & cheescake *mmmmm*
love you hun ♥


nu måste jag skynda mig i säng
ska upp 06.30 imorgon , jag vill inte stressa


te1c , nej jag menar : TE2C  -here I come ;)

vi ses♥!

Facination

Hahaha vi är värsta POOOOSARNA! men jag älskar våra photoshoots :$ ♥
18 st Moa-Stina, 18 st Ida
här kommer bilderna ni alla väntat på , haha ;)




















vi ses♥!


Ingen kan vara nere med en ballong

jag har fått alla bilder från igår nu :) vi hade tagit mer än 250 kort xD!  hahahah värsta egon vi är (A)!!
jag kan tyvärr inte visa nån av fotona nu för Ida måste tydligen godkänna alla som jag lägger ut ;P
men men. bilder kommer imorgon
Idag har jag varit med anna f & Ida på stan och gått och fikat med anna enmark :) till middag blev det en Subbe-macka: dagens-Skinka&kalkon med vitlöksdressing, FY SÅ GOTT :] !! *mmmmmmmmm* kärlek till subway (L)
sen for jag och Anna f hem till mig och pratade en massa, gjorde sallad och satt oss och kollade på "Kund fu panda" =) (grymt bra film) .

Men nu är jag dödstrött, ska upp och springa imorgon vid 10 också :)

jag diggar Nalle Puh btw.
han är rätt smart ^^
 
glömm aldrig att jag finns om du behöver prata .
jag lyssnar, jag bryr mig



vi ses♥! 


Just a year ago I would have danced so crazy, and now I think I want to get back on that track.

fan hjärtat har svidit mer än vanligt ikväll, men det har inte stoppat mig från att ha riktigt kul med Idagummsan och jag är rätt stolt över mig själv för det.
Jag & Ida har tagit en massa massa bilder och vi hedde upp en snygg typ profsig photoanläggning =) (bilder kommer senare) Nu ska vi somna till "She's the man" och imorgon ska vi ta mer bilder och sen vara med Anna F :)
God Natt
Sov Gott
Dröm Sött
vi ses♥!

dödstrött? :$

jag är dödstrött
okej, innan jag lägger mig och vilar igen så måste jag skriva lite om igår ;P
igår på dan så hedde vi upp volleybollnätet på gården och spelade en massa volleyboll jag&Petter mot Maja&Olle :) det var faktist ganska kul och jag&petter var ju nästan riktigt duktiga ;D
Till middag åt jag surströmming! OMG så gott det var :] *mumms mumms mumms*, förstår inte dem som inte tkr om surströmming! Okej, det luktar pyton, men smaken är helt annorlunda :P
sen vid halv 10-tiden så försökte jag virra mig bort till Fredrik (2,5 mil med moppe)...... en upplysning:
HAN BOR I SKOGEN! låååååååååångt in! xD shiet hade aldrig hittat dit utan eran vägbeskrivning. 
på vägen dit stötte jag på 3 älgar ;) jag var typ 3 m ifrån dem :$ dem stod alldelens vid vägen!! det var häftigt tkr jag (A).
hos fredde så umgicks jag,han,anna,adam & adreas. det var trevligt :) vi pratade, spelade NHL (jag ROCKADE btw ;) ;) *not* haha) och såg film.
Sen vid typ 3-tiden skulle jag försöka ta mig hem, men då ville moppen inte starta såklart , så då fick jag övernatta där. så här kommer förklaringen varför jag är så trött, vi sov typ inget i natt, eller jo fredrik& anna sov rätt djupt men jag och adam pratade mest hela natten .. fast jag sov även en blund eller två i en soffa, men det räcker inte för att jag ska vara pigg 
Så nu kallar sängen och tv:n igen. Hörs senare :) 
Ajdapajda (Ida) ska komma vid 7 och vi ska ha PHOTOSHOOT och hon ska sova här =)=) det blir myyyspyyys

vi ses♥!

 

livet är en fest

okej, nu måste jag skynda mig och skriva om igår för jag ska strax ner och basta & bada och jag kommer inte hinna skriva senare ikväll för då ska jag vara med Anna F, Fredrik & Adam =)

Igår hade jag faktist riktigt kul :) kvällen började med att jag och Annagumman for till kvantum sen for vi hem till anna och gjorde oss i ordning och väntade på Amanda :):) när hon äntligen slutatde jobba och kom till anna okcså så blev det ännu lite roligare och det var då groggvirket åkte fram haha
sen drog vi oss till Mobacken där det var smockfullt med folk!! :D skitkul att det var så många där =) det var bara jobbigt att det typ var kolsvart ute  och festen slutatde skitfort! vid typ 1 var alla borta :S det var synd, jag skulle kunna ha festat till typ 4 .
men Ojj, nu skriker dem där nerifrån att jag måste hjälpa till och hacka tomater, (det blir surströmming och även lite kräftor till middag :P:P)   antar att jag måste dra då :)
men ha det fortsatt bra kväll allihopa 

                         



vi ses♥!

vimsigt stina!

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH gud ! jag måste ha varit vimsig igår då jag skrev inlägget XD!!
jag menar ju förståss att det är kjolen som är mörkblå osv, och det är tröjan som är grå osv ;)

måste byta batteri i blåsapan

jag kände att jag inte kommer orka göra naglarna imorgon så jag gjorde dem ikväll istället ;) så medans nagellacket torkar på vänsterhanden så tänkte jag passa på att skriva lite =)
idag har jag varit på stan med Camilla :):) jag hittade en tröja
(mörkblå 98 kr stl 36) och en kjol(grå 198 kr stl 38) som jag önskar mig i födelsedagspresent :$ Idag kom jag faktist inte hem tomhänt ifrån stan:] jag kom hem med ett vitt sött linne med spets och knappar(50 kr) , en vit tubtopp(29 kr) och ett par silverörhängen(39 kr) =) alltid lika kul att shoppa :):)
ikväll har jag varit med Isa & Rebb :) vi hade det mysigt med GH, Singstar & OC :) hade glömt hur bra den serien va! love love (A)

nu ska bara nagellacket på högerhanden också torka sen hoppar jag i säng
vi ses♥!


not feeling sleepy

ikväll orkar jag inte skriva mkt
är inte på humör just nu..  men känner inte för att sova heller



men inför fredag ,  jag börjar peppa faktist =)=)





allting klär en skönhet, som någon vis människa sade en gång.


hahah det var faktist Ronnie som var först med det uttrycket. kalla han vis? - njaaa ;) hahah


 men tack marcus, för att du minns
& tack för att du hjälpte mig välja både jackan och väskan som jag äälskar :] hah


My heart beats like a drum, can you hear it?

Nu kom man nyss upp på rummet efter att ha hoppat ut ur duschen och då ser man att rummet ser ut som en KATASTROF! :S fyfan, det ligger kläder överallt men jag orkar inte städa (A) det får se ut såhär helt enklet ;)
Ikväll var volleybollen riktigt kul tkr jag :):) vi kämpade bra på alla matcher =) (okej kanske inte den sista men haha vi vann den ju ändå x)  )
Ikväll.. blir det lugnt tror jag .
imorgon ska jag vara med Ida och hon ska lära mig photoshop och hjälpa mig med min header osv osv :)

men nu ska jag sluta för kvällen

kolla bara på den här härliga låten och häftiga tjejen som sjunger ^^

http://www.youtube.com/watch?v=dRNpVj2PcPU
(videon gick inte att lägga upp på bloggen men här har ni länken)


(shaka dee)
ha ha
shaka dee man
GMB, first lady, Kat
you dun' know
Red One, let's go

(kat)
got you half flippin like fire
come with me let me take you higher
i'm the object of all your desire
and your attention is all i require
don't stop now
cause you on a roll
make me go anywhere that you go
i'm that dream in your head when you're sleepin'
i'm that secret inside that you're keepin' woah-woah

(hook)
you want this don't front qué qué qué pasa
speak up cuál es la cosa
ven aquí let's get closer and closer

(chorus)
i say no-oh-oh
if you wanna take it slow-oh-oh
catch up well now let's go-oh-oh
together we run the show-oh-oh

i say no-oh-oh
if you wanna take it slow-oh-oh
don't stop well now let's go-oh-oh
together we run the show-oh-oh-oh-oh-oh-oh

bite your lips cause you know that you feel it
when i shake it you know you're addicted
i see you're lovin this dominicana
you like the way that I dance the bachata

don't stop now, cause i'm on a roll
give you that gutta you feel in your soul
my heart beats like a drum can you hear it

(hook)
I know you want this don't front qué qué qué pasa
speak up cuál es la cosa
ven aquí let's get closer and closer

(chorus repeats 2x)

(shaka dee)
yeah
shaka dee
black kat
red one
let's go

me takin it slow, me takin it fast
me like a train baby girl when me take in the pants
me and you what i think that's what the aftermath
and after that me and you could just slip the cash
the pon and kat just smashin the party
after that, yo kat, let's mash up the lobby
cause this is a dance and this is a hobby
it's fire in here and GMB got me
WOAH

(bridge)
(kat) are you ready-ready-ready-ready-ready-ready
(shaka dee)I'm ready my girl
(kat) are you ready-ready-ready-ready-ready-ready
(shaka dee) sure I'm ready my girl
(kat) are you ready-ready-ready-ready-ready-ready
(shaka dee) I'm ready my girl
(kat) one-hundred-percent-uh

(kat:) are you ready-ready-ready-ready-ready-ready
(shaka dee) I'm ready my girl
(kat) are you ready-ready-ready-ready-ready-ready
(shaka dee: sure I'm ready my girl
(kat) are you ready-ready-ready-ready-ready-ready
(shaka dee) I'm ready my girl

long time, no see

oj oj
jag har varit upptagen två dagar i rak nu så jag har inte hunnit skriva nått :S
men nu ska jag berätta lite om i förrgår, igår & om idag :)

i Förrgår:
jag gjorde inte så mkt på dagen, jo justdeja, jag bakade en JÄTTEGOD chokladkaka :P:P MUMMA säger jag bara (A)
senare på kvällen for jag till Biostaden och träffade Olle för vi skulle se Batman =) det var skitmysigt att umgås själv med Olle,det var ett bra tag sen jag träffade honom :$ du kan alltid få mig att skratta
jag måste lägga in den kvällens outfit
, jag tyckte den var rätt söt :$


igår:
så var jag med Anna hela dagen faktist :):) fast mot kvällen så var vi även med Isabelle, Rebb & Cheung :) 
det var grymt längesen jag såg Anna och jag fick värsta fina sakerna av henne eftersom hon har varit utomlands  :] Tack tack tack bejbuu <3 nu behöver jag ingen fördelsedagspresent av dig =)

idag:
av att se ALLT anna hade shoppat i Prag & i Sthlm osv så blev jag riktigt taggad på att shoppa lite själv så jag ska på stan med Anna F idag för att kolla jeans, linnen, tjocktröjor, vantar halsduk & mössa ^^ hihi

men nu måste jag börja göra mig klar och äte frukost osv, anna f kommer till stan om en halvtimma typ så

vi ses♥!

hjälp hjälp :$

I need help :$
annars kommer det ta år att göra en snygg header och heldesign på bloggen ..
nån som vill hjälpa? (A)

renovering

bloggen är under renovering för tillfället.
det är därför den är så fuckt up just nu


mmm.. marabou

" Sweeter than a chocolate
dipped in honey & sprinkled
with a sugarcoloured coating "


 


camillakväll

Kvällen har spenderats med Camilla och vi såg filmen: "the Ex"
den var hyfsat bra, men jag skarattade inte lika mkt som det stod på fodralet att man skulle göra. "Du kommer skratta så mycket att du måste byta underkläder" ;) njaa.. så mkt skrattade vi faktist inte
Vi kollade även på lite OS och sen så hann vi med att prata lite också :]
tack för en mysig kväll :* vi måste börja ses oftare gumman.

vi tog oss en titt på våra scheman för detta läsår, och jag måste bara få fråga
Fattar ni dethär? :S

vad ska vi som inte ha valt fysik B göra när dem lektionerna är?


yesterday, all my trubles seem soo far away

shiet, idag har jag legat i sängen tills nu :$
jag vaknade vid 10 men sen har jag bara legat och slappat för att jag inte ha vetat vad jag ska göra annars. och inte har jag ätit nån frukost eller lunch än, det får bli snart (A)
aja, nu är jag uppe iallafall och ikväll ska jag umgås med camilla, vilket var väldans länge sen sist! tack för att du hörde av dig gumman :*

jamen igår då, det var kul :)
vi var på två fester och jag måste säga att folket var lite trevligare på den andra festen vi var på.
på den första festen var det en av killarna som tydligen trodde att jag var jävligt lättfotad eller nått, för när jag och lollo drog till den andra festen så sa han (vad vi har hört av dem andra som stannade kvar):
"Fan! Nu drog blondinen. Nu är min kväll förstörd"
-VA!?  trodde han att han skulle få omkull mig eller?
en liten upplysning här killen: Jag gör inte sånt med randoms!
förutom detdär så var kvällen bra :) jag hade trevligt och det var roligt att vi for till en lekpark för jag hade inte gungat gunga på hur länge som hälst :]
jag kom hem sent dock , men mami&papi sov redan då


      

vi ses♥!

kommentera mera

Nu sitter jag här och bortstar tänderna till Billie the vision and the dancers ^^
snart kallar tandläkarn, fy så hämst :$ jag har ju typ jättemånga hål... :S
 nu måste jag gå och spotta, men en sista sak bara innan jag drar:
jag blir jättreglad av era kommentarer men

KOMENTERA MERA!

snälla? :]

sängen kallar


imorgon måste jag:
fara till tandläkaren kl 11.20 ( FAN! Hoppas dem inte hittar nå hål ;S )
fara till 4sound och testa en elgitarr som jag önskar mig i present :]
och så ska jag och lollo svänga förbi en affär och köpa något gott att dricka till kvällen ;P

asså jag måste verkligen börja peppa inför imorgon-ikväll !
just nu känner jag typ inte peppen ... vet inte varför.. men partykänslan kommer nog imorgon hoppas jag.

kej kej.. men nu blire att sova för min del



vi ses♥!


det känns nästan konstigt
att spendera kvällen utan dig..
utan att ens se dig
, om ändå bara för en stund
 

asgarv

invisible rope

Lite roligt va? ;)

överraska mig

har inte orkat förr, men jag tror jag klarar av msn nu.


jag älskar överraskningar.
 Ta med mig ut på äventyr.
Jag älskar det oväntade.






Jag fyller snart år, eller asså den 24 augusti :$
snälla överraska mig med något kul att göra nån dag där omkring. Jag behöver inga presenter, bara en härlig,trevlig,mysig,underbar dag.
som när man var liten.





 

falkan ikväll. be there ;)

Härligt att det blir beachträning på Falkan ikväll :) känner att jag behöver träna :$ har legat på latsidan alldelens för länge nu (A)


men guuud vad jag längtar till innomhusvolleyn, jag saknar det som fan!<3





Nu ska jag dra mig till falkan, puss


vi ses♥!


Här ska det ske förändringar

Jag hade tänkt lära mig att använda photoshop och äntligen göra en FIN header och helt designa om min blogg :):)
det blir väl spännande? ;) haha
det kommer väl ta typ hela dagen + lite mer
men jag säger ändå
HÅLL UTKIK !! =)


Sthlm + Hasseludden

Okej, här är fortsättningen på vår resa =)

På fredagen for vi till sthlm för att shoppa och träffa kussen Karro och Maja&Olle såklart :)
innan vi drog på stan svängde vi förbi en stund till karros lägenhet eftersom mami&papi&kajsa inte hade sett den förr.
senare på stan så shoppade jag ett par jeans & en stor munkjacka från Cheap Monday, och en rosa tunika från Monki :) allt tillsammans blev bara 530 kr ;) (rea rea rea rea)
  På fredagskvällen så drog vi allihopa ut och åt på en mysig liten resturang :) och senare tog jag och kajsa tunnbelbanan med maja & olle till deras lägenhet för att spela "wii fit" och äta Ben&Jerry's glass :) och såklart sooooova (A)

Lördag förmiddag for jag och kajsa på stan själva och strosade runt tills klockan blev 2 , då vi skulle ta tunnelbanan tillbaka till lägenheten.
  Eftersom kajsa är helt lost i sthlm så blev det jag som var tvungen att hitta till rätt perrong osv. det var lite trixigt eftersom jag aldrig åkt tunnelbana själv förr , men vi tog oss tillslut på rätt tåg tillbaka ^^. men när tåget just börjat köra så sa kajsa  "vars är min väska?... VArs är min väska!?" 
-hon kom på att hon måste ha glömt den på perrongen just innan vi steg på.
OMG! hon hade bland annat mobilen, börsen & kameran där i !
Vi hoppade av stationen efter (vilket blev "gamla stan") . Sprang över på rätt perrong där. Hoppade på ett tåg tillbaka till T-Centralen. Sprang en trappa ner för att komma på samma perrong där hon glömt väskan, och helatiden höll jag tummarna för att den skulle ligga kvar där hon glömt den.
om jag ska vara ärlig så trodde aldrig att väskan skulle ligga kvar där men TACK&LOV för gubben som satt och läste Aftonbladet så att väskan blev lite gömd under tidningsbladen! xD
  Efter det lilla äventyret så begav vi oss till Hasseludden allihopa :)
fyfan, vad jag älskar det stället!  Man bara går runt och tar det lungt, äter frukt, käkar god mat, badar i varma källor osv osv :] + att mami bjöd mig på en 45 minuters ansiktsbehandling för 655 spän (men när vi skulle betala den så råkade dem ta priset för en ansiktsbehandling för barn som bara kostade 375 kr, så det var ju råvärt ::D )


Nu vet jag inte riktigt vad jag mer kan skriva om våran resa... men jag kan avsluta med att säga:
Jag vill tillbaka!



Hasseludden 2008

jajjemensan

"Du gillar att hålla folkpå halster va? ;)"

Ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)

nothing to do

Fan vad uttråkad jag är ikväll
då är det dax för en springtur tror jag =)
vill inte springa det vanliga tråkiga "broarna runt"  
jag ska springa till sörböleskolan, sedan över viktorabron och sen sätta mig vid älven en stund och sedan vidare över parkbron hemåt

det låter väl bra? ^^

jag vet vad ni tänker: "har hon inte glömt något?"
- jo visst har jag det ;)
jag har ju inte skrivit om hur det var i Sthlm, på våran lilla resa ;P
men det kommer det kommer ska ni se :)


btw, så har jag slut gratis sms :(:(:(:(:(:( måste köpa nytt. klarar mig typ inte utan
och btw, så försökte jag ringa anna förut.. varför gick det inte att få tag på henne!? :( saknar henne till tusen.
puss

vi ses♥!


öregrund

Våran resa började med 9 timmars bilresa mitt i natten.
Det var mysigt fats hyfsat dåligt med plats vare när man skulle försöka sova men jaja ;)
Jag och Kajsa var ganska oseriösa i bilen, tog en massa fula kort och höll på xD
Sen vid 8-tiden så var vi framme i Öregrund :) en av sveriges finaste städer tror jag :]
Vi bodde på ett sött litet hotell med pool :)
det var en så himla vacker stad så jag och syrran var tvungen att posa en massa i den skinande solen och i den fina solnedgången =)

Jag orkar inte skriva så mkt mer om öregrund, ni får kolla bilder istället (A)


dag 1



dag 2


dag 3

jag älskar er mami & papi
jag älskar dig syster

hejsvej ske-å

nu var det ett tag sen man skrev. nästan en vecka :S
men jag kom ju inte hem förän i söndags natt och igår var jag för upptagen för att skriva så , det får bli idag jag skriver om våran resa :)
fast först måste jag lägga in alla bilder så jag skriver mer om ett tag.

Hejsvej för en stund =)


RSS 2.0