Kisse misse

Imorgon ska jag hälsa på kisse! :-)))
 

Only know you ve been high when you re feeling low. Only hate the road when you re missin home. Only know you love her when you let her go. And you let her go.

En låt som går på radio som jag verkligen gillar. Det är sånhär stil av musik jag gillar om ni inte visste det. Indie (eller indiepop?) tror jag man kallar det. Iallafall så tycker jag texten är riktigt fin. Och sann faktiskt, även fast det kanske kan kännas cheezy. Men visst är det ändå så, att man inte uppskattar det man har fullt ut, innan man har förlorat det?
 
 

Bokat!

btw, jag och Terese har ju bokat resa nu! :-D
Resan börjar på kvällen den 28:de maj med flyg till Arlanda. Sova natten på Rest&Fly. Flyga tidigt den 29:de till resemålet Kos, en av Greklands öar. Vara där till den 5 juni, då tar vi flyget tillbaka till Arlanda och därifrån natttåget hem. Vi hamnar i Bastuträsk tidigt på torsdagsmorgonen den 6:de juni. I slutendan blev det kanske lite dyrare än tänkt, men det kommer nog vara värt det! Kos är tydligen ett ungdomsställe, ungefär som Rhodos, så jag tror vi kommer ha det himla kul!
Kommer bli awsome! Sol, bad, värme, god mat, drinkar, bästa vännen - kan det bli bättre? nej nej, tror inte de du! självklart ska jag passa på att shoppa lite taxfree också, sjukt värt!
 
 

favorit i repris i Svensle

Helgen var superhärlig! Håller med Terese om att detta borde man göra oftare! Och gu vilken tur med vädret vi hade! toppenfint vare ju! :-))





(ni får ursäkta att alla bilder är olika redigerade. hade redan använt insta och orkade inte ändra)

Min exotic

Var och hälsade på världens finaste kille idag! Åhh... ville inte släppa honom med blicken och ville inte gå därifrån! Han var ganska leksugen idag, vilket var kul! De har mest sovit de andra gångerna jag varit där. Innan vi for så tog jag upp honom till mitt ansikte och pussade och kramade honom lite extra. Vill att han ska känna igen mig, och lära sig att tycka det är mysigt att mysa med mig :-] men han är faktiskt en riktig myspropp redan. Hur mycket man än klappar han, står han kvar på samma ställe. Han är som även okej med att man tar upp han och gossar med han.Han klagar/jamar inte och verkar inte speciellt rädd heller.
Idag följde mamma med och träffade de små. Hon tyckte att det var roligt och blev nog även lite sugen på att ta med en hem i jackfickan.
 
 Åh vad jag längtar efter dig så!

dumma huvud

aj aj.
har haft sprängande huvudvärk typ hela dagen! Snart är det nog dags för värktablett och sängen. Om jag ska vara sjuk så får jag tusan ta och vara det torsdag och fredag! Vägrar vara sjuk resten av helgen! Har ju skoter och batunne -planer som jag INTE tänker missa!
 

Solglajer

 
Här har vi mina nya solbrillor.
Som ni ser är de väldigt olika. De svarta är sammetliknande och ser lite halvnördiaga ut, jag älskar dem! Betalade 179 kr för dem. De rosa-gula är ser lite ut som skidglasögon på glaset, vilket jag tyckte var råkul! De kostade 139 kr.
Älskar när affärerna börjar fyllas med vår och sommarkläder och assesoarer. Jag brukar alltid köpa nya solglasögon rätt tidigt på våren, men har nog aldrig köpt de i februari förut och har nog aldrig köpt såhär dyra ;-) men dessa kändes så rätt så då slog jag till med en gång! Nu är jag definitivt redo för utomlandsresa, sommaren och fint väder!
 

Underbart väder!

Nu var det längsedan jag skrev på bloggen. Har väl bara inte haft orken att lägga tid på det. Borde inte lägga tid på det idag heller, det är så sjukt fint väder, så måste ut!!! Men jag ska gå till tandläkaren idag klockan halv ett så jag tror jag väntar tills dess.
Tror faktist jag får använding av mina nya solbrillor idag på prommisen! Köpte två par roliga solbrillor på stan förra veckan. Så nu är jag redo för fint väder!
 

RIV MURARNA

I Sverige ska vi inte skilja syskon ifrån varandra och splittra familjer!
 

Tlöttis

Han var himla trött idag kissen. Han hade klättrat upp på en ryggsäck och låg där och sov efter de hade haft lekstund. Jag fick nöja mig med att bara klappa man, men det gjorde inte mig så mycket. Var bara glad att få se han. Fick veta idag att vi kanske kommer kunna få han lite tidigare än jag trodde, kanske den 12-13 mars! Då är det alltså precis en månad kvar nu! Åh vad jag längtar!
Han ÄR så fin. Min lilla prins!
 
 
Btw, ni har väl säkert redan nu börjat inse att jag kommer bli som sånadär föräldrar som tar massor av kort på sina barn, lägger ut massor av bilder på dem och typ bara skriver om dem!
Iallafall till en början, medan han är kattunge, lär jag ju bete mig så. Men sen kanske jag skärper mig ;-)

Semla

Semledagen var det idag och två semlor har jag ätit! Jag som egentligen inte tycker speciellt mycket om varken grädde eller mandelmassa, vilket semlor består rätt mkt av. Men semlebullan är ju god så rätt gott är det ju ändå, så långe det inte är för mkt grädde och för mkt mandelmassa. De semlor mamma kom med i eftermiddags var godare än de vi fick på jobbet. Tanken var att efter fikat med mamma skulle jag ta med henne till uppfödaren och hälsa på lillkatten. Mamma lät så taggad på det! Men tyvärr var uppfödaren för upptagen idag så det får bli imorgon istället, dock kan inte mamma följa med då pga jobb ( :-((( stackar mamma, hatar att göra henne besviken! ) men hon får följa med en annan gång, kanske nästa vecka!
Har tyvärr ingen bild på någon semla för att matcha inlägget, så det får bli en till bild på kisse!
Vem kan bli less på att se detta söta ansikte lixom!???

Litter box

Har stillat min kattcrazynes litegrann idag genom att köpa en kattlåda. Detta var helt klart en av de finaste och billigaste jag hittat. 295 kr på AkvarieCenter och den är dessutom inte gigantisk så den ryms faktist helt okej inne på vår lilla toa. Den fanns i rosa, grönt och blått. Fina klara färger faktiskt! Så det är bara att välja den färgen som matchar bäst inne på toan, och det gjorde den rosa hos oss :-)
Imorgon har jag tänkt ringa och be om att få komma och hälsa på lillkillen. Kan inte vänta längre! Uppfödaren sa att jag fick komma och hälsa på när jag ville, och jag skulle vela träffa han varje dag men jag försöker ha lite tyglar på mig så jag inte upplevs jobbig eller så ;-S
 

Lyktan på väg 95

Denna hänger på Robins olycksplats. Tände ett ljus där i fredags.
 

My sweet girls

 
Hade en riktigt trevlig kväll igår! Kul att få se Tette igen och höra om hur hon har det i huvudstaden osv. Har fler bilder på min kamera men tror ni får se dem en annan gång,
Iallafall, Tack alla för en bra lördagskväll :-) !

TINGAD

Nu har jag tingat en av världens finaste katter!Jag hade bokat honan pga hennes långa päls men när jag stod med pengarna för tingningsavgiften i handen och kissarna framför mig så körde jag på magkänslan och den sa att jag och lillkillen hörde ihop! Jag är glad för att jag inte lät pälsen avgöra mitt val, för detta känns helt rätt! :-) Om fem veckor, den 17 mars om jag räknat rätt, flyttar lilla pluttisen hem till oss och jag tror jag kommer längta ihjäl mig innan dess! Jag känner att jag bara har kissetankar i huvudet helatiden! Förstår inte hur Terese och Jompa har klarat sig i flera veckor med att veta att de ska få en kissebäbis. Vi får våran två eller tre veckor innan de får deras, men sen ska jag och Terese helt klar ordna några playdejter. :-)
som min syrra sa: han är hjärtskärande söt<3

en pluttis

Vi var och kollade på sötputtar igår och oj så fina dem var!!! Har pratat med mamma om att skaffa katt och hon tyckte det gick bra. Vet att jag är vuxen och borde inte behöva mina föräldrars tillåtelse, men ville ändå bara kolla med dem så dem inte skulle tyckta jag var dum i huvet om jag hade skaffat katt.  Nu måste jag bara skynda mig och tinga en av dem innan nån annan hinner före! Men vem ska man välja!? Har sjukt mkt beslutsångest. De är så olika varandra i både utseende och personlighet! dessutom är ena hane och andra hona... oj så svårt att välja!
 

13 02 04

Såg att det hade hänt en olycka på väg hem från jobbet idag. Hann bara ta en snabb bild så det syns inte så jättebra men det var två bilar som stod stilla och i konstig position på höger sida av vägen och en annan som var fastkörd i en snödriva på vänster sida. Det såg inte så allvarligt ut, och jag hoppas inte det var det! Hoppas såklart även att det inte var någon från jobbet som var en av de inblandade.
 
Ikväll ska vi sova på grubbgatan, för imorgon bitti ska vi med Lucia till veterinären. Hennes hudproblem har blivit värre och det var VERKLIGEN dags att at tag i det! Har dåligt samvete för att vi inte gjort något tidigare! Men aja, bättre sent än aldrig iallafall, och jag hoppas de kan hjälpa henne.
 
Imorgon kväll ska vi dessutom fara och kika på några söta småttingar. Längtar!

Tack för igår

Blev tyvärr ingen bloody igår. Det blir inte alls samma smak när man ska försöka blanda själv :-( men hade självklart en bra kväll ändå ;-) riktigt trevligt! Men dock är jag lite besviken på Verandan, trodde de skulle ha förändrat stället mer. Vi såg ingen skillnad så vi gick och frågade vad de hade gjort om. De har bytt lite belysning och några fotöljer, thats it. Aja, som sagt, hade KUL igår! :-) Jag är lite förundrad över att jag och Terese blev så raggade på igår.. haha säger som Terr: det måste vara kjolen ;-)
 
 
Hade rakt hår igår för första gången på ganska länge, tror inte jag gör om det dock haha. Lockar är alltid snyggt, alltid en höjdare!

Älskade Bloody Mary

Bloody Mary mixarna på Coop har varit slut länge nu! Jag hoppas de inte ska sluta ta hem dem! :-((( Men det betyder ju ändå att det kanske är dags att lära sig! Så idag ska jag föröska blanda min egna Bloody Mary till imorgon ikväll. Bloody Mary kan man tydligen blanda på rikitgt många olika sätt, den enda ingrediens som man inte kan stryka är tomatjuicen. ;-) Hoppas den blir god! Kan skriva ut receptet isåfall ;-)
 
mums mums mums♥

RSS 2.0