massörerna räddade min helg

Sådärja. Nu har jag varit hos en kiropraktiker två ggr på tre dagar. Ska nog inte gå till ostviks massage nå mer, känner att jag hellre far till Massörerna och betalar 400 spän. De hade inga lediga tider men ändå så hann hon "rädda min helg" som hon sa, genom att knäcka tillbaka kotan som hade hoppat tillbaka lite fel igen och sen sa hon att jag skulle höra av mig om det inte kändes bättre efter helgen. Hon var otroligt trevlig och hjälpsam och tog inte ens betalt för jobbet! Så somsagt, nästa gång jag behöver hjälp med ryggen så bokar jag tid där!
Ikväll blir det mys hos Terese. Känns som om det är precis vad ryggen behöver! Dock så är planen att festa imorgon.. men får se hur det blir med den saken. Dricka och ta det lugnt går säkert utmärkt, men att gå ut på verandan och dansa tror jag är en osmart idé med tanke på min gammrygg. men är ju festsugen (som vanligt)... Aja, får fundera hur jag gör till imorgon :-)

värt! fan va irriterad jag blir!

skämt...ryggen kanske har hoppat sig fel igen idag, trots att jag tog det jätteförsiktigt. Varför sa massören och skyddsombudsmannen att jag kunde gå till jobbet!? så jävla arg jag blir! De ska ju fan kunna veta att man typ ska ligga stilla i tre dagar efter, iallafall inte jobba!
Värt att jag kanske måste gå till en annan kiropraktiker imorgon... men då ska jag till en jag blev rekommenderad som tydligen ska vara jätteduktig!
vet inte än om nått sitter fel igen, men det har knakat och klickat till och gjort ont i kroppen hela dagen så nått känns inte bra :-( + lite magkatarr på det. Blir inge jobb imorgon. Ska ligga i sängen hela dagen tror jag. Mår inte bra fysisk just nu, fyfan.

överkörd av tåget - check!

Ne men inte riktigt kanske.
Dock fick jag höra det igår, efter jag hade knäckt till ryggen, att det skulle kunna kännas värre idag, typ som om jag blivit överkörd av ett tåg. Det gör kanske inte förfärligt ont, men det värker bak i ena kotan och jag känner mig alldeles matt. Men till jobbet ska jag ändå. Vila kan man göra i graven, eller hur man nu brukar säga. Har ännu en till visning idag också, eller ja två, en som jag ska kika på och sen en jag ska hålla i. Det blir lite stressigt efter jobbet, men men, ska slockna i soffan klockan nio ikväll har jag planerat ;-)

First-timer

Idag har jag varit hos massör och kiropraktiker, skrivit en skaderapport och varit på lägenhetsvisning. Jag hade två kotor som satt fel i ryggen, en mellan skulderbladen och en på vänster sida av lendryggen (det var där jag kände jag hade ont). Lite läskigt var det när det knäckte till men det gjorde inge ont och jag tror det känns bättre nu. Dock är jag öm och känner att jag är slut i alla muskler. Blir en tidig kväll eftersom det visar sig att jag ändå ska pallra mig upp till jobbet både imorgon och på fredag. Jag var tydligen efterlängtad på jobbet, så vad ska man göra ;-)
 
 

aj aj ryggen

Idag är första gången jag behövt fara hem från jobbet pga arbetsskada. Jag har ont i ryggen. Hade riktigt ont för några veckor sedan också, men nu gör det ont varje steg jag tar och allt jag gör med ryggen, så då blir det svårt att jobba. Ibland värker det i hela bäckenet också, så mest troligt är det något som sitter snett där. Vi får se imorgon. Har fått massage eller ev. kiropraktiker tid (om jag behöver det) klockan 13.25 så jag hoppas de ska kunna hitta felet och rätta till det. Blir nog kanske inge mer jobb för mig i veckan då :-/ eftersom man helst ska vila efter man knäckt till ryggen. Blir iallafall glad av mina fina arbetskamrater som bryr sig om mig, och som tyckte det märktes att jag var borta idag. Måste ju betyda att jag gör ett bra jobb där på Axfood :-) Ne nu ska jag se en film och mysa med min man. Kanske kan be honom om en liten massage också, håll tummarna ;-)
idag med min nya mysiga tröja jag fick i födelsedagspresent, från MQ

Getbersvägen 11

Nu säljer jag min fina lägenhet :-)

är på jakt efter något nytt, men självklart får jag ändå lite separationsångest.
Information finns på blocket.se men om ni är intresserade av att se fler bilder, komma på visning eller har andra frågor så är det bara att kontakta mig :-)


Tackar!

Tack för en fantastisk kväll igår! :-D har världens finaste familj och vänner! Kommer bilder sen :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 (arkivbild)
 
 

Dagens Outfitta

Jag
Kanske ska säga grattis till mig själv på 21-års dagen! :-) tjugo+ alltså.. börjar man bli lite gammal kanske? Ne, jag säger som emmy: Jag har ingen åldersnoja, jag är bara tacksam över att jag har fått uppleva ännu ett år!
Har även skaffat mig en present åt mig själv i år... nämligen min lön som kommer in på kontot idag ;-) Det behövs kan jag säga, jag var inne på sista tusenlappen! och jag kan lova att det var den bästa lönen jag nånsin fått dessutom! (kanske inte så konstigt dock, jag har ju bara jobbat på snabbmatsrestauranger förut). Sååå min riktiga present till mig själv är väl kanske att jag idag har råd att gå till frissan och fixa till frippan lite :-).
Sen ikväll är det party i lill-läggan! :-D men först - städning!
 

Måsfesten

Här kommer lite bilder från måsfesten med jobbet :-) Vi hade Asterix & Obelix tema och då var det obligatoriskt att klä ut sig till antingen romare eller gall. Tack Martina för att jag fick låna din klänning, den blev perfa! Lövkronan gjorde jag by hand.
 
 
 Det enda tråkiga var att vi inte hade festen i början av sommaren så jag kunde få lära känna er bättre innan ni for och pluggade/slutatde osv. Men tack för en riktigt rolig och unik kväll! :-)

bajs

Bara börja leta igen :-(
om någon har över en 2:a med balkong så får den gärna höra av sig.

håll tummarna

Då var budgivningen igång. Önska mig lycka till!

Övertaggad!

Nu bär det snart av till Lund för en awsome kväll! Först fest med högstadieklassen och sen avsluta stort på verandan som har öppet båda festvåningarna och bartömning! :-D Är nästan sådär övertaggad som jag brukar kunna bli (som gör att jag mår illa), men som tur är vet jag att det alltid vänder sig till perfekt taggad om ett tag :-D
Ne, nu ska jag dra! Vi syns i dimman, som man brukar säga!
 
 
 
 
 

Lite dyrare än när man var liten

Här kommer min upptaderade ritkiga önskelista inför min födelsedag som inträffar om exakt två veckor :-) Bara önskningar, självklart skulle jag aldrig förvänta mig att få allt!
 


Längtar till helg, för en kommer bli toppen!

Jahapp, då ska man jobba fredag också. Jag som var taggad på helg redan imorgon kväll. Men men, syns väl en liten skillnad på lönen nästa månad iallafall :-)  I helgen väntar middag hos Emmy & Robin på fredag och fest med högstadieklassen med utgång på verandan på lördag :-D
Ni förstår nog varför jag längtar till helg!
 
btw, blodgivningen idag gick bra :-) , lite jobbigt att jobba efteråt men men. Nu har jag två nya vinglas hemma som passar perfekt till när jag gör Blody Mary ;-)

2:a sökes

Oj, längesen jag skrev nu. Men är så sjukt inne i att leta lägenhet och jobba just nu. Känner bara att jag har ett sjukt stort behov av att flytta till en större lägenhet. Älskar min lilla fina etta, men jag orkar inte bo här längre! Ska kolla på lite lägenheter på Moröhöjden i början av nästa vecka. Alla ganska dyra tyvärr, det är sjukt vad man måste betala för lägenheter egentligen :-/ Skulle helst vela ha en hyres, men det är ju typ omöjligt.
Imorgon är det jobb och blodgivning som gäller, så jag tror det blir en riktigt tidig kväll ikväll. Behöver vara fullt utvilad till imorgon.

Hejdå Skellefteå, Hej Dalarna!

Det är Antons sista semesterdagar nu så idag bilar jag och Anton ner till Dalarna för att hälsa på hans vänner som har stuga där. Är borta hela helgen mest troligt, far nog hem söndag morgon, men kan även bli lördag eftermiddag.
Hoppas ni får en bra helg allihopa, vi syns nästa vecka! :-)
 
Bild från förra sommaren.

I am ready, I am ready to go

Har knappt kunnat sova i natt, vaknat upp flera ggr och trott det varit morgon.
Det kommer bli en spännande dag dethär. Bilen i 9 h, here I come!
 

Onsdagsprommis

Prommis med Terr nu :-) börjar det regna går vi ändå! Ska bli härligt med lite tjejsnack innan helgen (som kommer bestå av mycket lite sådant) med en av mina allra bästa vänner!
En verandan för några helger sedan :-)

Vidrigt!

Dessa hemska affischer är uppsatta i stan. Hörde talas om dem i fredags morse av Antons storasyster Emmy. Klok som hon är så anmälde hon dem på en gång! Helt rätt! Detta är hets mot folkgrupp och kränkande!
I söndags såg jag affischen live för första gången, fastklistrad mitt i stan. Jag börjar koka inombords när jag ser sån här propaganda!
Som tur är ser det ut som om någon försökt riva lite i affischen!

31/07/2012

Härligt väder igår (tisdag) så det blev beachvolley med vännerna. Sjukt kul, måste göras om!

30/07/2012

 Måndagspromenad med Terese och Nina ute i dimmiga Skellefteå.

29/07/2012

De senaste dagarna har jag tagit bilder med mobilen, tänkte jag kunde fylla ut bloggen med dem.
 
 
Hos Lollo i söndags. Tjejsnack och skönt häng ute på balkongen.

RSS 2.0