jobb, pojkvän, lön, helg. livet rullar på.

Förlåt för den dåliga uppdateringen men när pojkvännen är på besök är man inte så sugen att spendera tid vid datorn. Jag har sen jag typ skrev senast jobbat sju dagar i streck och nu är jag äntligen ledig två dagar :-) ikväll blir det fest och imorgon kväll får vi se vad som händer, men imorgon på dagen ska jag ta en fika med Fredrik och Adam som jag knappt träffat på två år! Det blir nog trevligt, vi kommer ha mycket att prata om. Dem ska även till Piteå äventyrsbad på söndag med ett gäng och jag är bjuden men jag har inte riktigt bestämt mig än, känns som om jag skulle velat kanske haft med mig en vän (A) dessutom börjar jag jobba klockan fem söndag så vi får se det kanske känns som om det blir lite jobbigt att stiga upp så tidigt och kanske tight att hinna hem till jobbet. Vi får se vad jag bestämmer mig för helt enkelt =) .kram.

Huh despicable me

En viss anna ringde mig en kvart efter att jag hade kommit hem från jobbet igår och ville festa. Ja, vad gör man inte för sin bästa vän ;-) cyklade som en tok och klockan kvart i 00.00 var jag hos anna. Jag tvärsminkade mig väldigt lätt och bytte lite kläder, sen satt vi och pratade och vinade lite innan vi sprang ut, tvärs över gatan, till Olles. På Olles var det typ INGE folk alls...träffade fina Terese & fina Jompen, och två av antons vänner, sen var det inge mer med det. Det var snack om efterfest, men blev inge utav, så jag och anna satt och snackade resten av kvällen. Jag skulle introducera henne för Despicable Me, men den unge damen var för trött så det blev inge utav heller. Vi somnade vid halv 5, steg upp vid halv 11 och nu ska jag hoppa in i duschen, sen vila lite och ladda upp för ett halvt dygn av jobb!
16-4 typ.



Ett steg bakåt, två steg framåt.

Vet att det låter helt galet och det är egentligen alldeles för dyrt, men jag ska ta bilen imorgon och gå på en visning på Fältjägarvägen. Den är helt underbart fin och modern och bra läge. En drömlägenhet enligt mig, jag skulle älska att få bo där med Anton.
En dröm, som säkert kommer få mig ledsen för att den inte kommer bli sann. Men den risken vill jag ta ändå. Är less att känna att jag inte kommer någon vart. Börja gå på visningar är ju iallafall ett steg åt rätt håll :-)



And so the Lion Fell in Love with the lamb. What a Stupid lamb..


Peace, love and understanding

En taggad Stina på Peace&Love 2009

hoppashoppashoppas jag kan få ledigt för denna härliga helg

En hjärtegod gärning

Igår, på hjärtans dag, bestämde jag mig för en sak. Jag hann inte utföra det igår, men tänkte att jag ska göra det imorgon innan jag börjar jobba klockan fyra. Jag har bestämt mig för att göra en god gärning, jag har nog bestämt mig för att ansöka om att bli Blodgivare. Det känns som en bra sak att göra, dock blir jag rädd och får en obehaglig känsla i armvecket då jag ser bilder från blodgivning. Varje blodgivning (vilket man får göra max 3 ggr/år som kvinna och 4 ggr/år som man) gör man först några blodtester för att se om man har nån smitta, sen tappar man upp 4,5 dl blod som ska gå till att rädda liv. Eftersom jag är blod och lite spruträdd så är detta något som skrämmer mig ganska mycket. Det känns kanske konsitgt att jag ska gå och göra något som skrämmer mig, frivilligt, men det känns som rätt sak att göra. Kan inte säga att jag är helt bestämd än dock. Rädslan för en slang in i armen och blod som strömmar ut genom det är ganska stor, men känns dumt att den rädslan ska stoppa mig från att göra något jag vill, att hjälpa folk.
Jaja, vi får se hur det går imorgon. Önska mig lycka till med att övervinna min rädlsa!

Alla ♥-dag

Det var igår de ja!
Vi har 365 dagar/år att vara romantiska på, men jag tycker ändå den 14/2 är en perfekt dag att älska varandra lite extra mycket.
Jag hade en underbar kväll. Jag och anton fick skjuts av vår chauför till Los Pepes vid sju-tiden. Vi satt oss ned vid vårt bokade bord för två och beställde Valentin supén. In fick vi ett glas guldskimrande mousserande vin tillsammans med vår förrätt -räktoast med en generös bit krämig chevreost. Till varmrätten, som bestod av mediumgrillad pepparrullad oxfilé med päronkonjakssky samt klyftpotatis, serverades jag ett glas av husets vita vin och anton en uppfriskande fanta. Desserten var en vaniljpannacotta toppad med björnbär och hallon och till det beställde vi in en kaffe och en kaffelatte. Hela kalaset var det jag som bjöd på, trots förmåner att känna personalchefen, blev detta det absolut dyraste jag någonsin ätit (när jag åtminstone betalat själv). Vi går aldrig ut och äter på fina restauranger så vi förtjänade att få skämma bort oss lite. 698 svenska riksdaler blev denna Valentin middag men det var otroligt mysigt och romantiskt och maten var top notch! (jag saknade kanske lite sallad till varmrätten, men jag är ju salladstokig). 
Efter den fina middagen promenerade vi till bion i det kyliga vädret. Eftersom vi var mätta köpte vi varken popcorn eller dricka utan vi gick direkt ner och satte oss i biosalongen. På duken visades "Love and other drugs" , en riktigt vacker och perfekt film att se en sådan romantisk dag som igår.
Efter filmen var slut ringde vi vår chaufför för att ta oss hem. Hemma serverades årets första semla och resten av kvällen spenderades med att se "Alice i underlandet" och mysa tills vi somnade i varandras famnar.
Kan en alla ♥-dag bli bättre?
Ja, detta var alla bilder jag tog...
försökte med en pussbild, men anton tycker sånt är lite pinsamt







En puss till min älskling. Tack för att du finns och för att du gör mig lycklig♥

Live it big time

Igår var man på olles fin fina flickor och blev fotad av Megafonen, ikväll är man hemma och har myskväll med världens bästa Terr :-)

Vinkväll med Anna & Camilla

Tacos, vin, prat, minnen, bilder med annas nya camera (som tackolov är försäkrad!), olles, lite allvarssnack, hes, hem, prat i tele med the b-friend, somna med sminket på - 4 av 5 toasters! En toppenkväll helt enkelt! eftersom jag inte tog några bilder igår kväll så snor jag bilderna från annas blogg :-P









Detta måste göras om! + högstadie-gäng-återträff & högstadie-klass-återträff !!

Kroppen måste trimmas likaså självförtroendet.

Jag kan känna mig som världens mest självsäkraste människa ibland, men när jag tar en titt i spegeln och ser att kläder inte sitter som det burkade göra blir jag ledsen och arg på mig själv att jag helt lagt ner träningen och själförtroendet går ner i botten. Det var två år sedan jag slutade volleybollen, och alltså var det nästan två år sedan jag slutade träna helt och hållet. Jag vet inte hur det riktigt kunde hända... enda dagen var jag fitt och tränade 2-3 ggr i veckan + macher lite då & då, andra dagen ligger jag hemma - har ett årsgymkort men orkar inte ta mig till gymmet och självförtroendet bara sjunker mer och mer, likaså orken.
Det är detdära att ta sig TILL gymmet som är det jobbiga.. väl där är det egentligen inga problem. Gillar att träna och tycker gruppträningar kan vara rätt kul!
Jag tror att jag vill ta mig i kragen denna gång, och denna gång på riktigt! Jag tror verkligen jag vill starta mitt nya liv! Jag är bara så rädd att jag ska balla ur för att jag inte tror att träningen ger nå resultat.. Det är lättare att tagga för träning om man har ett mål, och jag tror det målet som faktist får mig att tänka på träning nu är att troligtvis ska jag utomlands i augusti med hela stora familjen för att fira pappas 60, peters(kajsas pojkvän) 30 och min 20 -års dag med sol, bad och fest i en vecka! Helt underbart, men skulle sitta fint med en fin kropp att vara glad att visa sig i bikini med.

Skulle vela springa till gymmet redan nu och köpa det dära rackarns gymkortet men för det första är det inte öppet nu och för det andra tror jag att jag måste vänta till nästa löning för att köpa det. Har redan spendrat för tokmycket pengar denna månad!


Ne, nu ska jag ta en prommis, ska möta upp anton på busstationen. Slipper en kall säng i natt! :-]
puss&kram

Hjälp..

Nej, nu blev jag otroligt upprörd! Ska det få vara på det här viset? NEJ, det tycker jag inte!

LO går i kamp - RAPPORT, 7 Februari 2011

VD:n tjänade 40 ggr mer än arbetarna mitt i finanskrisen 2009. Troligtvis lika mkt nu om inte ännu mer! Alltså om en industriarbetare tjänar kring 20 000 i månaden, tjänar VD:n 800 000 kr i månaden! Alltså blir arbetarens årsinkomst 240 000 kr och en VD:s årsinkomst 9 600 000 kr!
Nemen 9 miljoner kronor/år är ju standardlön, precis det jag tjänar på sibylla... eller?


Working class hero?

Är ni sugna på att veta hur mitt schema ser ut framöver?
Detta är iallafall vad jag vet i nuläget, det kommer säkert poppa upp något från KG senare.
(KG=Kungsgrillen, Sb=Sibylla)






Måndag 7/2: Sb 10.45-18.00
Tisdag 8/2: KG 11.00-14.00, Sb 17.00-22.30
Onsdag 9/2: KG 11.00-14.00
Torsdag 10/2: KG 11.00-14.00
Fredag 11/2: Sb 16.00-20.00
Lördag 12/2: LEDIG!
Söndag 13/2: Sb 17.00-22.30
Måndag 14/2: Sb 10.45-18.00
Tisdag 15/2: LEDIG!
Onsdag 16/2:
Sb 17.00-22.30
Torsdag 17/2: Sb 16.00-20.00
Fredag 18/2: Sb 17.00-22.30
Lördag 19/2: Sb 09.00-18.00
Söndag 20/2: LEDIG!
Måndag 21/2: Sb 10.45-18.00
Tisdag 22/2: Sb 16.00-20.00
Onsdag 23/2: Sb 17.00-22.30
Torsdag 24/2: Sb 17.00-22.30
Fredag 25/2: LEDIG!
Lördag 26/2: LEDIG!
Söndag 27/2: (17.00-22.30??? Ledig?)


Ser kanske inte så farligt ut och man kanske inte ska klaga att man har mycket jobb men Puhhh, det känns lite jobbigt just nu, men det är väl bara att bita ihop! Och lägga sig tidigt varje kväll.. ska försöka att få åtminstone 8 timmars sömn.. (haha det har jag hört förut!)

Livet rullar på och skulle rulla på bättre om jag hade i.d smink och en P&L festivalbiljett.

Oj nu var det typ en vecka sedan jag skrev senast. Har inte så jättemycket att berätta that's all. Livet rullar på som vanligt. Jobb och mys och fest. Så går veckorna ;-) I fredags var jag ute med flickorna på mollys och hade riktigt kul! De spelade bättre musik än vanligt och det var roligare folk ute än vad det brukar vara på mollys. De har väl skärpt sig nu när station inte finns längre. Resten av helgen har jag bara myst med mannen i mitt liv. I lördags tog vi en tidig buss till svansele för att jobba åt Torbjörn. Okej.. kan inte säga att jag jobbade speciellt mycket. När det blev varmt i en av storstugorna vi skulle elda i på campen slummrade jag till på direkten medans anton fortsatte och eldade i en bastu, två badtunnor och två andra stugor. Men jag var iallafall lite tapper och följde med :-] . Vi var på campen mellan 9-16.30 och efter det var anton något så trött eftersom vi bara hade sovit ca 3 timmar på natten, så vi sov nästan hela resten av dagen och kvällen, och idag har vi typ gjort desamma :-] hihi. Imorgon blir det jobb mellan 10.45-18.00 och jag hoppas hoppas hppas jag får ett paket att hämta ut på posten imorgon efter jobbet, eller ett paket i bevlådan då jag kommit hem. Jag längtar efter mitt i.d smink !
Har alldeles nyss kollat lite på Peace&Loves hemsida och måste säga att jag börjar bli rätt sugen på att kanske boka biljett :-D det finns ändå en del artister jag skulle vela se, som tex: Kings of leon, Petter, Maskinen, Journey, Säkert och kanske Oskar Linneros.
Jag funderar på att försöka locka med mig denna brud till borlänge, som sommaren 2009 ;-)


så, vad säger du? ;-)

Skotertripp i Svansele

Lite bilder från i lördags och söndags. Det var otroligt mysigt och jag hade riktigt roligt :-) hoppas ni hade det med!


























2 år tillsammans

Kring mitten/slutet av januari har vi varit tillsammans i 2 år. Nu är vi alltså 2 år och några dagar gammal tillsammans. Tiden med dig har varit helt fantastisk.
Vårt förhållande har haft nån liten dal, men de allra högsta topparna.
Du är helt underbar och jag älskar dig♥

Anna och Emils 39års fest!

Lite blandat från den riktigt lyckade festen, som utspelade sig i fredags!








































RSS 2.0