Hej

Hej jag heter Stina och jag är dum mot min pojkvän. Just nu sitter jag i min säng och dissar han, helt utan anledning.
Jag vet jag är taskig mot han. Jag hoppas jag ändrar mig och börja mysa med han istället och pussa på han istället för att vara dum mot han Hela tiden.
Jag ska fortsätta dissa han och säga dumma saker, jag bloggar mer senare ikväll.
Bye


Som ni säkert alla förstod var det anton som skrev detta inlägg och att han ljög genom hela inlägget typ! Det var han som var dummis mot mig men han tyckte ändå synd om sig själv..
Men jag älskar han ändå, min sötnos :-]   /moa-Stina


Världens bästa emil jensen

Emil Jensen kommer till stan!

05-11-09 kl. 19.00 på Nordanåteatern
I'll be there, will you!?

If you'd feel like I feel.

"My Hart" - The Perishers

Vet ibland inte vad jag ska säga. Jag bara bryr mig så mycket att det säkert blir jobbigt för dig ibland.. men det är jobbigt för mig med. Och jag är så rädd, så himla rädd att det ska komma en dag jag inte orkar vara orolig längre. Jag försöker kolla bort, blunda, det försöker jag verkligen men det är så himla svårt när det ligger precis framför mig.
Aja, vet bara inte vad jag ska säga ibland...

första utgång 28-08-09 !

Innan TOXICBAR! :-D







kines-pojke-tårta från marre&annben! TACK älsklingar!


asiaten åt av asiaten!


de snygga Happy Birthday-glasögonen fick jag av anna! ;-D








jag och annben shejkar gärnet!


HAhaha bjuder på denna dansbild! xD


Jag vill tacka alla för en otroligt rolig kväll! :-D

Tack för en otrolig kväll!

Kom hem för nån timma sedan.
Hade en OTROLIGT KUL kväll igår med mycket och ännu mer dans! :-D mår prima idag men har ont i knäåna och fötterna.. men men, det hade jag räknat med.
det togs tyvärr inga kort inne på station, men hemma hos mig :-) Lägger in bilderna senare!


Idag är det idag!

Nu väntar Design (med hjoN..!), Sammhällskunskap, lunch, svenska B, digitalt skapande    och sist men inte minst PARTEEYYY! :-D TAGGA MED MIG!

Blood giver.

Funderar över att bli blodgivare. Har funderat på det förr och nu när jag fyllt arton får jag skänka blod. Skulle kännas bra att veta att mitt blod kan rädda liv. Men direkt jag tänker tanken på att de tömmer en på 4,5 dl blod, (en tiondel av allt blod i ens kropp),  tre gånger per år får jag rysningar. Jag är blodrädd och kan lätt bli snurrig när jag tar blodprov osv så detdär är egentligen kanske inte my thing.. men gud så bra dte hade kännts att ge blod.
Tycker ni jag borde satsa på att göra den goda gärningen?


Just me and my best friend, baking cupcakes.

Blir lite bilder från ikväll.
Inte så mycket att skriva egentligen, men en mysig anna&stinakväll med prat och bak :-P.






 Fick denna specialdesignade muffinsen av anna! Som en liten födelsedagspresent :-]

Myskväll med bästvännen!

Nu kommer annapanna straxen! Blir myskväll med lite bakning som vanligt tror jag! ;-)


Stockholmshelgen.

Hej hej hej! Paketet jag skulle hämta ut var inget paket.. det var ett brev där det stod att jag hade ärvt 12500 kr av en släkting som gick bort för elva år sedan... Tror ni det stämde?    Nä självklart inte! Pappa hade ärvt 50000kr men hade delat ut det till alla syskon för nån speciell anledning för det blev lättare så. Sen har han lagt pengarna på aktier osv.. så inga pengar rakt ner i fickan till mig icket :-( Men men, som tur var så trodde jag inte på brevet när jag fick det. Jag hade en aning om att det inte stämde som tur var :-) så blev inte så fullt besviken som jag kunde ha blivit.

Tänkte skriva lite om stockholm dårå :-). Blev som förväntat en riktigt lyckad och mysig helg i huvudstaden, är kanske bara lite besviken att jag inte hittade så mycket på stan som jag ahde hoppats, men då har jag ju pengar över som tur är som jag kan spendera senare om jag hittar något här i stan eller så.
  Aja, på lördagen kom vi fram vid 9-tiden på morgonen och vi for direkt och började flytta saker från en lägenhet till en annan. Mycket svett och jobb blev det fram till tre-tiden då jag och älskling for och checkade in på Elite hotell. Vi for ut och åt tacomat på kungshallen och sen köpte vi fett och myste tills vi somnade på hotellbädden.
  På söndagsmorgonen tog vi lite sovmorgon, åt god fruckostbuffé och sen skyndade oss iväg på stan för att kika lite innan vi tog oss till grönan :-) Eftersom anton inte är värsta karusellåkaren så åkte vi inte speciellt många åkattraktioner (+att jetline & insane var stängda) men vi gick åtminstone spökhuset till antons glädje! Jag var rädd hela vägen igenom och inte nog med det.. vi hade två gallskrikandes tioåringar bakom oss! Hjärnblödning tänkte vi. På kvällen gick vi och åt middag med mina föräldrar, min syrra och hennes pojkvän. Vi åt på en Vietnamesisk resturang  ;-) tänkte att anton kanske skulle passa in + att det var riktigt god mat! Där fick jag även två av de presenter jag önskade mig  -iCurl & nitskorna från melba :-D. Är ritkigt stolt över min planktis på middagen :-]. Han är lite blyg för dom som inte vet, men middagen klarade han riktigt bra. Pratade mycket för att vara han och vågade till och med låta mamma&pappa bjuda på en öl till maten. Efter det festade vi med ben&jerry's på hotellrummet och väntade på tolvslaget då jag blev arton!
  Måndagen (min födelsedag) spenderades helt och hållet på stan där vi shoppade lite smått. För anton blev det mer än för mig faktist! 4 t-shirts och en tjocktröja och för mig blev det en väska, en tröja från monki och spelet "Våghals 2" (som ska spelas på fredag!!!) Efter en lång dag vandrandes fram och tillbaka på gatorna satte vi oss i bilen för hemfärd.
  Även fast anton inte är en storstadsmänniska och jag inte är världens bästa på att hitta så skulle jag inte tveka att göra om detta!
Blev inte många kort tagna.
Tog bara med lillkameran dessutom. Men nu eftersom jag fyllt år och hade som en önskning att han ska vara med på 1000 kort med mig så komemr det bli fler och fler bilder på oss tillsammans! :-]




min machoMan!



I wonder how, I wonder why.

Såg förresten att jag har fått ett paket att hämta ut på posten! Spännande! :-O jag har ingen aning vad det är! Ska hämta det lite senare :-P


Grattis i efterskott me, my self and I :-)

Nu är man arton också!

Fylde år igår dårå. Blev en födelsedag i stockholm med lite shopping, men inte så mycket mer. Men härligt att äntligen vara arton! Ville göra mig själv till dagens outfitta men jag tror jag skippar det :-P Men tack tack tack så mycket till alla fina grattishälsningar jag fick under gårdagen!
Kom hem från en lyckad helg i huvudstaden ca kvart över fyra i natt så har sovit ytterst lite och dåligt så jag ska ta mig en nap nu också :-] hihi. Ska skriva mer ikväll när jag känner mig mer sugen för det :-)

just you and me on a hotel bed.

packar för fullt till sthlm nu! :-D men för fullt i resväskan får det inte bli! Ska ju med en massa kläder hem också ;-) Vi far om någon timma, ungefär vid tio-elva nån gång så det är inte länge var innan vi are on our way! :-) Om jag har tillgång till dator i helgen så kommer jag skriva nått inlägg kanske, men annars blir det på tisdag! Btw, fyller år MÅNDAG! :-D! Första födelsedagen som spenderas i huvudstaden tror jag :-P
Jag kommer ha en toppenmysig helg ska ni veta!

Bara jag och min älskling

Järngänget i Luleå stad.

Vi kom fram vid åttatiden. Köpte snacks på willys. Åt fika. Såg Systrar i jeans 2. Pladdrade på om ditten och datten. Sov i husvagnen. Åt frukost. Shoppade. Åt kinabuffé. Åkte hem.









Och detta är Evvepevves "nya" hus :-) Väldigt likt! Samma möbler placerade i nästan samma mönster fast mer kompakt.

(går-)Dagens Outfitta

Håkan Lindström


Du blev gårdagens outfitta eftersom du fylde år! :-) Grattis! 58 härliga årar blev du ;-)
Kramis papi♥


sry

Förlåt för dålig uppdatering, fick fullt upp igår papi fyllde år och jag glömde tillochmed att han skulle bli gårdagens outfitta! :-O
måste rätta till detdär senare på nå sätt, eller jag skriver outfitta inlägget idag då jag är hemma från skolan.
Ikväll vid tio-elva-tiden beger vi oss till stockholm! HÄRLIGT! Är redan less på skolan..

Skolstart.

Skolan drog igång redan första dagen. Borde inte vara förvånad.. Balderskolan är sådan. Är grymt trött nu men jag måste börja skicka ut mina förfest-inbjudningar! :-) Ska inte bli nå många dock, typ omkring 10 pers tror jag. Men ut på Toxicbar på Station 8 tycker jag fler ska fara så man kan träffas där osv :-D!
Imorgon är det skolfoto och vi hann som ni kanske förstår inte göra nån stor utklädning osv, men en liten rolig tuch på skolfotot blir det nog ändå :-) så vad det är får ni se då fotot är taget och jag fått det hem i brevlådan ;-)!
Ska ta och berätta om Luleå om en stund eller två, eller ivarjefall lägga ut lite bilder.
Jag bör gå och lägga mig tigit ikväll, så jag orkar en hel skoldag imorgon och sen komma hem och packa inför sthlm. Får nästan inte se paradise hotel, men inte helt säkert jag kan låta bli...

Alltid så olämpligt.


Blåskattarr...Kul, love it... NOT! är så irriterad så jag vet inte vad!
Ska berätta om luleå senare men orkar inte just nu, får se om det blir senare ikväll annars blir d
et imorgon.
Det är förresten skolstart imorgon.. pirrig fast just nu vill jag helst slippa!

Ser fram emot att få mysa med pojkvännen ikväll för är lite småledsen just nu..


Höstterminen startar om två dagar.


Snart börjar skolan, om två dagar, rättare sagt på torsdag startar hösterminen. Nånting liknande dethär komemr mitt schema se ut. Rätt bra ändå tycker jag :-)
Bara ett år kvar av skolhelvetet. Men vad ska man göra efter då?.. Det måste jag ta mig en ritkigt funderare över detta år!

In the light of the sun.

En till bild från i fredags.
Är inte van med reflexskärm så det kan vara lite därför jag gör en lite konstig min.


Modell & småredigering: jag, Foto: Julia, Assistans: Ida


De kallar oss så fint, Järngänget!

Idag beger jag, anna & camilla för att hälsa på Eve för första gången sedan hon flyttade till Luleå. Är riktigt peppad, ska bli kul och få se hennes hus och området de bor i osv. Vi far vid 6-tiden med bussen så ikväll blir det nog bara mys när vi kommit fram, men imorgon blir det shopping i lulestad men jag måste se till så jag inte shoppar nå mycket, ska ju till huvudstaden till helgen så.
detta var typ den enda bilden jag hittade på alla oss fyra tillsammans.

Cupcakes Picknick.

Mer bilder från picknick-fotosessionen :-)


Modell & småredigering: jag,  Foto: Julia, Assistans: Ida


Modell: Julia, Foto& småredigering: jag


Ida. Foto & småredigering: jag
Ända bilden jag tog på Ida under hela fotodagen tyvärr och det var medans hon fotade Julia. Men kommer kanske någon Julia tog senare.

Dagens Outfitta


Garattis Nemopojken! Du blir dagens outfitta för du fyller 1 år idag! :-D
puss på dig lilleman!


Nemo Nemonson

Idag fyller Nemo år! Gissa vem som blir dagens outfitta? ;-)

ps. en vecka kvar tills jag fyller år! Just nu fast då kommer jag befinna mig på stockholms gator och shoppa vilt ;-D

Från fredagens fotosession.

Modell: Jag, Foto och redigering: Julia, Assistans: Ida

Detta är ett foto på mig från fredagens fotosession. Blev inte så många bra på mig, men denna har julia fotat och redigerat bra tycker jag :-) Mer bilder kommer när jag är hemma från skogen dvs imorgon kväll.

Min fru Sweet

Min fru ligger och nappar i min säng :] 
Hon är ganska lik en klubbadsäl när hon ligger och jäser i sin sömn ;)
Ain't she pretty? 

Svanseles Bed and Breakfast.


Vi har helt vita lakan i sängen vilket gör att det påminner om en hotellsäng och nu lagar min man english breakfast till mig. Senare idag blir det snickerskak-bakning! :-P Dåligt väder så ingen resa ut tror jag :-/  Mys i soffan ikväll som alltid här i svanselehuset, det gillas :-]








ha en trevlig kväll tjejer!

sitter in skogen. HAr haft en trevlig dag! Men fest på balzac med flickorna mina hade inte suttit fel, men det får bli frånochmed nästa måndag istället :-) inte länge kvar nu!
pusselipuss

Tjejkväll med klassisar.

Ikväll: tryckte god middag, tjockade oss med chips, ostkrokar, popcorn & kladdkaka, skrek i singstar, dunkade björn rosenström i bilen, Michael J i soffan, gav bort kondomer och skickade in namn till Sexmach på mtv.













Söta cupcakes.

modell: cupcakes gjorda av mig och Ida, foto: Julia, småredigering: jag

Picknick idag på dagen. Det var trevligt och fina bilder blev det nog, men har tyvärr inte fått någon skickad till mig än ;-P Kanske hinner få lite bilder innan jag far till Svansele imorgon, men tvivlar på att jag hinner lägga ut någon på bloggen.. Ska göra mitt bästa för att hinna hihi ;-)  Stannar i skogen tills måndag. Nemo fyller år så det blir ettårs-kalas där :-] söttit.

Fullplanerad dag - I like!


ihhh, tack för allas kommentarer :-) blir lika glad varje gång jag kollar in på bloggen och ser dem!
Igår var jag med lollo och vi gjord edet vi brukar göra, snacka, baka, snacka, se paradise och snacka, snacka och snacka tills klockan blir halv fyra ;-) Lika trevligt varje gång!
Idag nu nån timma ska jag hjälpa papi med att städa huset för vi får gäster, halv två idag så är jag på picknick med Ida och Julia, och ännu senare idag blir det middag och tjejkväll med klassistjejjer! :-) fullplanerad dag - I LIKE!
ne nu måste jag skynda mig, ska till ida vid halv ett också för att locka hår osv inför lite foto på picknicken ^^


Hälsotrendens baksida.

Kollade på en blogg i morse som skrev ett inlägg om anorexia och då stötte jag även på denna bild som jag tycker är riktigt fel och som gjorde mig riktigt frustrerad!

Det hemska med den här "anorexibilden" är att spegelbilden ska föreställa att hon ser sig själv som fet. Men tjejen i spegeln är själva verket bara en fullt frisk människa! Helt normal i storlek. Jag förstår inte hur man kan använda en helt normal tjej i en bild som ska visa hur hemskt det är med anorexia och ska visa hur fet en anorexisjuk människa ser sig själv när de tittar i en spegel! När de använder en normalstor tjej som spegelbild för att visa hur fet hon känner sig Gör inte det då bara att fler känner sig tjocka !?

Hur skruvad är världen nu för tiden? Jag blir tokig!
Sund betyder inte pinnsmal!

God damn you're beautiful to me.

Låt-tippset jag fick. Gillade låten mycket. Texten var fin!


"I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane"



Chester See - "God damn you're beautiful to me"

On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well i'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.


Plus I get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche`.
Yes I'm sweeped off my feet,
Oh my heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.


God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah thats beautiful

Yes to me, Ohhh

I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes we fight,
Oh I studder my words i say nevermind.
'Cause even when you just walk by,
Well I look around to seem occuppied.
'Cause i'm trying so hard to hide,
Yeah, All these feelings inside.


'Cause i get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche`.
Ohh I'm sweeped off my feet,
My heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me, Ohhh
Your everything, Yeah, thats beautiful
Yes to me, Ohhh
Yes to me, Ohhh

Yeah your beautiful..
Yeah your beautiful..
God damn, your beautiful,
To me,
To me.

GladerEftermiddag!

                                                                                   foto: Ida   småredigering: jag
         
Idag när jag loggr in på min blogg ser jag att jag fått massa kommentarer! :-) Riktigt kul eftersom jag så sällan får mer kommentarer än 1 på en dag. Och tack för låt-tippset jag fick av "Anonym" !  kul kul kul ville bara säga det :-D
Idag har vi bokat hotell jag och anton ska bo på i sthlm. Två nätter på Elite Hotell i vasastan :-) mysigt och ritkigt bra hotell, fyra stjärnigt, för ett erbjudande mami&papi hade genom CoopForum (?) Fråga mig inte varför, men tydligen hade de nån slags kupong man kunde använda och få billigare på det hotellet. Så, nu känns allt inför stockholmsresan mycket bättre. Nu ska jag bara försöka hjälpa föräldrarna med så mycket som möjligt innan vi far för att de ska vela ge oss matpengar och bjuda oss på grönan (men det har de lovat mig!).
Ikväll blir det Lololi och jag som umgås :-)
och imorgon ska jag, julia, ida och marr(?) på picknick och fota osv så borde baka i kväll :-P

Alla älskar det men ingen vill erkänna det.

KnightRider

Firstimers!

Cupcakes bakning igår med dessa tejjor! :-D
 Hihi, kanske inte världens snyggaste cupkakes, men goda! :-P




första gången någonsin jag eller nån av de andra bakat cupcakes

rubrik saknas.

Ojoj typ hektiskt schema på G snart!
  • typ partey lördag?
  • Svansele söndag-måndag
  • Luleå tisdag-onsdag
  • Skolstart torsdag
  • Stockholm fredag(natt)-måndag
  • FYLLER ÅR måndag!
  • Förfest och pemiär pubben fredag el. lördag!
KUL! :D

                                                                                                                  foto: Ida   småredigering: jag

Godmorgon (godeftermiddag?) folket

Sov hos min älskling i natt. Det räddade allt kan jag ju säga! Men idag far han till svansele igen :-( aja.. kan inte göra något åt det. Han behöver arbeta säger han.
Ska vara med Annben och jennie ikväll! Ser jag fram emot :-) vi får se vad vi hittar på :-P



Or would it be a waste, Even If i knew my place, Should i leave it there?




Orkar inte lägga mig, då är ännu en bortkastad dag slut. Jag det enda riktiga nöjjet idag blir en halvtimma av Pradisehotel. Känner mig värdelös såhär. Har varken glatt någon idag eller gjort någon nytta. Gått en promenad is all. Är verkligen på ett deprimerande humör just nu. och det blir jag arg på mig själv för.
Ska göra sallad till paradise, det ser jag fram emot.









foto: Ida

Did I ask too much.

Looks like I'll be alone tonight.. again..
kul? nej.

So I hold my breath there’s a smile on my face.

Lyssnar på låten och känner den hösten överallt! Vi log varje dag tillsammans vi två! Vi var bäst, smartast & vackrast! Visst är det tillåtet att sakna det ibland?
fotograf: jag                                                                                                                           fotograf: ida


Billie the vision and the dancers - "A man from argentina"

Come on what may

Det blev varmt idag ändå. Mitt rum är nästan för varmt för att vistas i :-S
Ska kanske träffa planktis om nått tag, han var på stan och ville jag skulle möta han sen eller nått liknande. Han undrade även om jag ville med till skogen imorgon, men kan nog int, har ju bestämt att jag ska vara med annben i veckan när hon är hemma, vill även hinna vara med marrbo, sen så skulle jag och julia och kanske marr ha picknick och foto i helgen :-) Och far man till skogen ska man ju helst vara där minst två nätter, annars känns bussresan dyr (eftersom jag far dit så ofta). Men anton skulle fara hem imorgon, så antar jag inte får träffa han på nästan hela veckan. bajs.
Aja, hoppas jag iallafall har nått att göra ikväll, annars blir jag typ deprimerad. Två kvällar helt själv får vara nog!
Glida ner för älven i gummibåt skulle inte vara helt fel heller.

Taylor Swift

Okej, kalla mig sen, men jag har nyss upptäckt Taylor Swift.
Jättesöt tjej med underbart hår och riktigt fin röst!


"Our Song"

Ten days.


foto: Ida
Tio dagar kvar till skolstart..
Jag undrar om saker kommer vara som förr, eller om allt ändras. Till det bättre eller sämre?
No one knows. Lite småpirr i magen har ändå börjat. Längar, fast ändå inte. Är lite less på att bara vara ledig, fast det är ju ändå så himla skönt!
O harre! Kan jag bara ta och bestämma mig!?







Är ni less på dehär bilderna?
Jag har tyvärr inga andra roliga för tillfället..
Och då blir det såhär -massor av bilder som liknar varandra
Men säg till ifall ni är less så ni spyr!

Thinking 'bout Funhouse.



foto: Ida

Yeyyyy! Stockholm 21-24 aug. blir av :-D! Är happy!  Kommer vara i stockholm och shoppa på min födelsedag ;-)
Kom nyss hem från en broarna. Jag gick själv idag, min vandrarkompis är i träsket. Typ många kompisar har varit borta denna helg :-( .  Träffade Rebcca Andersson och hennes mamma vid kyrkholmen. Pratade en stund, det var ett tag sedan kan man gottåväl säga. :-) trevligt, fick mig och minnas en del från låg&mellanstadiet osv. Ibland saknar man den tiden, sunnanåtiden. Jag vet att många andra också gör det. Ibland undrar man om det kanske var den bästa tiden, men vet inte, jag har det otroligt bra nu också! :-)
Håller tummarna för planktonmys ikväll, men vi får la se.

Buller och brak.

Oj, åskar och regnar, bäst att stänga av datorn kanske
puss

Finaste Ida.

Detta är en av mina absoluta favoriter från gårdagens fotosession :-)


                                                                                                         foto: Jag
Jag har inte Photoshop så kan inte redigera bilderna speciellt mycket, har bara picasa som kan ändra lite ljus å sådär. På de flesta bilderna ändrar jag lite, men det är inga sora skillnader. Med PS skulle man självklart kunna ha gjort häftigare saker ;-)  Men behövs inte, Ida är fin som det är :-]

A bit personal.


                                                                                                                                                        foto: Ida
Ibland är det svårt att veta vad man kan och inte kan säga.
Jag vill säga:  "Visst, men jag skulle inte göra så, jag är inte sån."   Men då kan jag komma och tänka på att jag gjort saker som inte är ligt mig. Jag har gjort saker jag skäms över att jag faktist gjorde, saker jag är emot, som strider mot mina moraler. Men ändå har jag inte ångrat speciellt mycket. Jag menar, är det fel att följa sitt hjärta? Var det fel att chansa?
Fortfarande tycker jag att jag kan säga att jag inte är sån. Jag vet vem jag är, men alla kan väl överraska ibland? visst får man ta något felsteg? det är väl mänskligt att inte alltid göra rätt?
Man ska inte dömma folk för fort, även fast man alltid råkar göra det. Första intrycket är lätt att
klänga sig fast vid. Även om man önskar att man kunde passa in i kategorin "Perfekt" så är det omöjligt, ingen lyckas med det.


Bara några funderingar jag hade nyss. Kanske lite virrigt och osammanhängande men somsagt, tankar ..bara tankar :-)

A little warmer.


                                                                                                           Jag,  Foto: Ida

Idag är det riktigt fint väder. 27°c ute, passpå!
 Detta kan vara den sista riktiga sommardagen för detta år!

Jag har inga planer för dagen över huvutaget.. Någon som vill umgås får gärna höra av sig :-)

When you think of summer.

HAhaha tog inte långt tid innan jag la ut mer bilder (A) HAhaha Men det är så härligt att äntligen ha en massa fina sommarbilder!


Denna, tycker jag är fin både svartvit och i färg,

Sommrig Fotoshoot med Ida.

Blev riktigt många bra bilder idag! Vi blev nöjda på de flesta tror jag :-)!
Alltid lika kul att fota med världens finaste Ida!
Här är några av mina favoriter. Fler finns, men de dyker nog upp lite dåochdå på bloggen :-)












Ida ida ida ida ida

Ska i säng nu på en gång, bara borsta tänderna först.
Imorgon(eller kanske borde säga idag) ska jag och Ida ha photoshoot :-D Första gången på hela sommaren vi fotar tillsammans och öven första gången på hela sommaren vi är med varandra :-O tråkigt, men sant :-(    Men men.. kul att äntligen få vara med min Ida :-]





Finvädret.

Idag har varit nästan som en utlandsdag! Toppenväder så man nästan blir alldelens snurrig i skallen, åt god luch ute på vår lilla matplats och sen sov lite i eftermiddags-solen. :-) fast nu har jag målat i två timmar , men förutom det så har det varit nästan som riktig semester :-)! hihi härligt.
Nu ska jag strax ner och duscha, sen äta middag, se film, ringa/skriva med Ida om imorgon och tillsist sova.






lilla Lussegumman

En film av Hayao Miyazaki.

Denhär filmen blir min underhållning i kväll, fast har någon annan tråkigt och vill hitta på någet, så hänger jag gärna på :-) !!!!!


På Svanseles badstrand.

I Svansele så var vi på badstranden både onsdag och torsdag :-)
Hääääääärligt




Badkrukan ;-)                                       men doppa lillebror var inga problem!

OkändaHunden = pain in the as..      Men tööööööt :-] !
älskling♥

Praktisk frisyr

Har kommit på att min frisyr är rätt praktisk ändå :-)
Kan nu både ha pannlugg och snelugg. Den är lite kort för snelugg och lite ogämn för pannlugg men båda funkar ändå..
Man behöver inte kolla så noga ;-)  (men just nu gillar jag pannlugg bättre tror jag)

    Pannlugg                                                             Snelugg        

Ikväll har jag umgåtts med Lollo :-). Vi gick på prommis, sen såg vi Bröllopsduellen med min syrra så jag offrade mig att se den igen för deras skull. Ingen stor offring, eftersom jag gärna ville se den igen :-P
Imorgon blir det jobb typ jobb på morgonen, sola på dagen och sne jobb på kvällen. Och sist men inte minst en film jag hyrde idag.







Jag och lollo hittade lite gatu-målningar på våran promenicks



Konstig känsla i magen.

Klippningen började med att jag bestämde mig för pannlugg... eh, sen ändrade jag mig och då fick Mia göra sitt bästa för att göra snelugg. Dumt av mig, det blev väldigt kort. Men det var mitt eget fel somsagt, får leva med denhär luggen i nån vecka.
Just nu känns tyvärr allt bara fel. men men.. det går nog över imorgon :-)


Min fru

Min fru är en liten rumpa.. hon avgudar mig och säger jag är störst, bäst och vackrast:] hon tycker jag är en stor gangster som är jätte tuff och cool.
Hon tycker jag är hårdigast av alla i hela världen
MJOP
Over And Out
//Plankton Den Store

sleeping

Skriver från svansele. Min älskling ligger bredvid mig och sover, han är fin när han sover. Hur kan man vara det? Själv ser jag ut som ett mongo tror jag, HAHa. Idag skulle han arbeta lite så då blir det nog för mig att ligga och glassa i solen ;-) låter inte dåligt va? Sen i natt tror jag det blir picknick -utan regn denhär gången :-)
Anna f började prata om utlandsresa igår :-P bara min man åker med så är jag på! För mamma vill somsagt inte jag ska slösa pengar på utlandsresa om han inte ska med ;-) Hahha


Jag litar bara på Sax&Kam!

Klumpen i magen är borta!
For till Sax&Kam idag och direkt vi steg in genom dörren kände jag mig i trygga händer! Katarina hjälpte oss välja rätt färg och sen skickade hon med oss verktyg att färga håret med (men som vi sen ska lämna till baka). Hon gav oss hårfärger som de anväder på salongen när de färgare hår. Färger som ingen annan frisör skulle sälja till folk (för de vill att folk hellre ska komma till salongen och bränna pengar istället).  Mitt hår gick nu alltså på 200 kr  -typ 50 kr billigare än att köpa färg på kicks  -typ 700 kr billigare än att göra det på salong.  Och resultatet ble BRA.
Blev himla nöjd med håret! :-)  nu är det bara klippningen som saknas :-P .
Det blev inte mörkare, utan samma ljusgrad som förr men nu är det mer beige och naturligt blond än guld/gult/blekt (som det var förr) + att hela håret blev gämnare plus skiftningar och mycke fräschare.
Har gjort håret på mami också. Hoppas hon blir nöjd, har aldrig förr färgat bara en botten...ljuare...

Anyway, vid fyra far jag till svansele. Känns riktigt underbart :-] mysmode är igång!



Vi fick leka hemma-frisörer med profs färg & utrustning!         
 (fick inga bra bilder men)

 Vissa kanske inte ser någon
skillnad. Men jag gör, och
 det är det viktigaste!

Det ska bli förändrning.

For till coop forum, ica supermarket, ica kvantum och sist Hemköp men ingen hade den färgen jag söker efter. Imorgon ska jag stiga upp tidigt och fara med mamma till stan och köpa hårfärg. Sen blir det färgning just innan jag beger mig till svansele.
Längtar tills jag äntligen får göra något åt håret!

Undviker speglar

Blä på mitt hår...
Igår kom jag på att jag inte gillar mitt hår längre.. Jag tycker varken om färgen eller formen. 

Jag vill inte ha såhär ljust längre! Jag vill ha mer snadre/mellanblondt hår. Vill ha skiftningar i mitt hår, för just nu är underhåret en färg och överhåret en färg... Gick till hufvudsaken idag och fick lite tips men vet inte om det gjorde mig så mycket klokare.. De tyckte det smartaste var att gå till salong och göra håret, men det drar ju flera hundra spän, kanske tillochmed över 1000 kr! De gav mig två andra alternativ men vet inte...  Litar bara på sax&kam typ haha. Ska gå dit i helgen och be om råd tror jag.
Har klipptid till helgen hos Mia. Funderar på hur jag ska klippa det. Jag har ju sparat så länge, så jag tror det inte blir nån förändring på längden, men luggen måste trimmas mycket! Funderar även starkt på att testa klippa pann-lugg igen. Tror det skulle bli sött, men då är bara risken att jag tröttnar på det fort, men den smällen får jag väl ta isåfall.
Något måste iallafall göras med mitt hår, för en sånhär klump i magen som jag har nu vill jag inte ha!


Det är denhär hårfärgen jag vill ha!
skulle inte tacka nej till längden osv heller haha

bye bye, see ya soon

Nu har kussen farit hem. Kul så länge det varade iallafall! :-D
i lördags såg vi bröllopsduellen och sjöng singstar. I söndags färgade vi kussens hår till en fräcshare brunfärg och sen chillade vi hela kvällen med tv, chips, grönsaker & dipp :-P
Vi får se, mest troligt träffas vi snart igen, om det är så att vi far till sthlm den 21-24 augusti :-)






SingStar

Puss på dig kussen min!

Girls just wanna have fun!

Bilder från fredags :-)



















Förlåt för otroligt hemska bilder på moi !  Haha.. ni älskar mig ändå hoppas jag

Marry me now!




Åh, jag vill också gifta mig! Tänk ett vackert bröllopp.. åhh... jag vill jag vill jag vill!
fast kanske ska vänta tills jag och anton varit tillsammans ett par år, bott tillsammans osv (A) Men Gifta oss, det ska vi!
Kalla mig fånig, men gud så sugen man blir på att få ha sin "big day" nu på direkten!

Lollo ringde tidigare i kväll. Hon är på stosjöyran och jag hade bett henne ringa under Lady Gagas konsert, tror ni hon kom ihåg det? SJÄLVKLART!  fick tom. höra en bit av en av hennes bästa låtar "Just dance"
Tack hjärtat!

Nu är det väl strax sängen som gäller. Bilder från norsjö kommer då jag fått bilderna från Isabelle ;-)

Imorgon ska det bli fint väder! Det ska vara fint väder hela veckan verkar det som! :-D jippie! imorgon är även sista hela dagen kussen är här. Hon far måndag vid lunch. Känns tråkigt, men jag har ändå fått haft henne i nästan en vecka så jag är rätt nöjd :-)

Moa-Stinas födelsedagsÖnskelista.

  • Tameron 30-700         


  • iCurl Babyliss     
         

  • från Melba.se    
    

  • Systemkamera-Stativ


  • Systemakamera-väska


  • Att Anton ska vara med på tusen kort med mig

RSS 2.0