Nytt inlägg

Jag VET! OTROLIGT DÅLIG UPPTADERING PÅ DENNA SIDA! Men har ingen riktig ork att skriva. Tar inte bilder så ofta nuförtiden, och utan bilder är det inte lika roligt att skriva ;-S och ni väntar fortfarande på P&L bilderna.. men det gör jag med ska ni veta ;-/ Marr&Terr??? ;-) Jaja... iallafall
Igår drog jag, terr, jompen(chaufför btw) och sam till Piteå och tänkte dansa och le. Det gjrode vi också! :-D eller dansa blev det nog inte så mkt av tyvärr, men det blev karusell istället :-D Hade verkligen TOPPENKUL! Skulle vela göra det igen, vad säger ni gänget? ;-)
Idag har jag legat i sängen hela dagen, men om ett tag ska jag till syrrans pojkväns mamma och käka middag med hans familj, min syrra och våra föräldrar :-) ska bli trevligt hoppas jag :-)

Tjoo på er!


Kapten Röd höjde ribban på Trästocks

Förra helgen såg jag och terr Kapten Röd på trästocks. Drog med henne och såg han på P&L också ju och Jag kan säga såhär: Han var om möjligt ännu grymmare denna gång!






"Jag är ett jättestort fan!" hahah I can't believe I sad that!



Min nya tattoo

Kapten röd

På fredag klockan 22.15 ska jag stå och digga till din musik med dig ståendes precis framför mig! Som på peaceandlove!

bild:google

Ikväll möts vi för sista gången Harry.

Har blandade känslor ikväll. Är nervös. Vill inte att resan ska vara över än.
Men allt gott har sitt slut.


XOXO

Hade verkligen en bra helg måste jag säga! :-D dock synd att jag började må dåligt i fredags och kunde inte gå ut på olles och ta med mig Jered. Han fick inte se utelivet denna gång. Skäms otroligt mycket, går inte ens att beskriva, men men... Jag skulle bättra på mitt samvete med att ta en fika med han idag på stan. Men idag när jag ringde och frågade om han var redo, låg han fortfarande i sängen och sa att de skulle bort klockan 2 och att vi kunde träffas en kort stund, annars kunde vi träffas senare i veckan. Och ja... då kändes nog bättre att låta han få sova en stund till och träffas en annan dag :-)
Trodde dock att jag skulle få leva livet i veckan.. skulle egentligen vara ledig tills nästa måndag.. men nej.. en på jobbet kände att hon var tvungen att sjukskriva sig i en veckas tid.. så vem tror ni får hoppa in i hennes ställe? Jo JAG! men Ida var mycket snäll och ska hjälpa mig med passen så jag ska få jobba så lite som möjligt i veckan.
Men iallafall har jag hela söndag att göra vad jag vill! :-D UNDERBART! det var längesen kan jag lova! Jag och terr ska ner till manhemskajen och sola lite snart. En glass får det nog bli också ;-)
Men iallafall, tack för den fina helgen! hade det otroligt trevligt och kul!
Ps. Anton festade för första gången med mig på typ två år, det var mysigt :-]


Så det är nu livet börjar

I helgen kommer finflickorna Marr & Mandy upp och hälsar på i ske-å! :-D fredag jobbar jag 11-19 men på kvällen blir det utgång och jag har även lovat mami&papi att visa deras vänners son Jered, från Bronx-New York, utelivet här så han ska få hänga med ut fredag kväll :-) blir spännande!
Lördag ryktas det om poolparty och mer taggad kan man knapt bli ;-) Dessutom är jag troligtvis ledig hela nästa vecka så det känns nästan som om NU börjar LIVET! :-D


Inte länge sen sist Marr, men har ändå hunnit sakna dig lite!

Himlen räserkissar!

På väg hem från jobbet idag surfade jag med mopeden i en stor vattenpöl. Kom jag torr igenom? haha onej! Jag var dyngblöt hela jag kan jag lova!! hade typ vatten fulla munnen också så var tvungen att stanna och spotta ut det. Kändes inte så fräscht att svälja det... kanske bara var regnvatten, men mest troligt var dte nog också rgnvatten från backen så.. ja..
Nu har jag tagit mig en varm dusch och ska mysa i badrock hela kvällen.


regn i thailand

VILL UTOMLANDS NU!

drömde massor i natt om att jag höll på att missa flyget! Nae, nu faan längtar jag utomlands!!!

Parga 15-22 aug kunde inte kännas längre bort..

Kvällens Låt

Typ bra ändå ;-)

Stekarväder

Host host låter det här i lägenheten. Jag har fortfarande rethosta kvar men annars mår jag rätt bra. Jobbar 16-22 idag och imorgon 9-18 sen går det rykten om att det vankas fest? :-P Anna? fick nått litet slags grillfest-sms iallafall och jag hoppas det blir av! Skulle vara king om jag hade nått riktigt kul att se fram emot i helgen :)
Anton ligger fortfarande och sussar sött i sängen. Klockan är snart 12.. jag tror jag ska ta på mig bikinin, ta en handduk, ta med mig datorn och lägga mig på gräsmatta ute, sola och se på Paradise Hotel Danmark.(om trådlösa räcker så långt? :-S) Jag är fast! jag tycker det är så otroligt spännande med det sociala spelet och hur människor beter sig. Det är faktist inte bara snusk! Än så länge är det bara ett par som har haft sex. Tror det var värre förr. Då handlade det mest om vem som kunde ligga med flest, iallafall i svenska paradise. Jag gillar danska programmet bättre (å så pratar de ju så roligt!). Danskarna är mer där för att tävla och spela, Svenskarna för att roa sig. Det är vad jag tror iallafall ;-)

Ne, nu - ut!

Det ska kännas att man varit på festival

Har kommit hem från årets Peace&Love festival.(bilder kommer sen!) LEVERERADE! :-D Hade det awsome, förutom att jag blev förkyld lördag, men jag försökte att inte få det att stoppa mig! ;-) Ett annat minus var dock att vi säkert spenderade en tredjedel av av festivalen åt att köa vilket jag tycker var mycket tråkigt. Alla som var newbies detta år tror säkert att det är såhär det ska vara, men NEJ! För två år sedan var det INTE såhär. De har överbelastat festivalen tok för mycket! Jag hoppas de lär sig av detta år och trappar ner på gästerna litegrann! Sluta vara så giriga! 50 000 sålda biljtter är för mycket! Det är bättre att sälja mindre och låta de gästerna de har få stå i kortare köer och faktist kunna se de artister de vill se.
Men jaja, nästa år tror jag att det blir att testapå en ny festival för min del :-) jag och marr skålade på det i öltältet också? ;-)

bäst på festivalen var nog ändå dessa två

Idag är jag dock hemma från jobbet. Det var bara ett kort dagspass men Ida tog det istället för mig. Är för hostig, snorig och hes för att det ska se bra ut att stå på en restaurang och ta emot kunder och behandla deras mat. Dock känns det tråkigt om jag därför måste stanna inne hela dagen. Tog en lång sovmorgon istället och steg upp för ett litet tag sedan och om en timma ska jag träffa mina systrar på stan. Maja är och hälsar på till på fredag så jag vill ju gärna träffa henne så mycket som möjligt! Stan, kanske ta en fika eller nått, är inte allt för ansträngande heller känner jag. Ska kanske passa på att köpa tomatsoppa och nässpray också. Sånt man behöver när man är förkyld.
Ne, nu ska jag nog försöka käka nått.
Ha en bra dag alla!

RSS 2.0