Första träningen

Om nån timme beger jag mig mot gymmet för att ha min första träff med min PT ;-)


Kissemys

Katter är verkligen det mysigaste och finaste djuret som finns!
Älskar de små liven så otroligt mycket!


Stand by me stand by you

Idag, på mors dag, gick vi ut och firade världens bästa mamma på los pepes. Pappa bjöd, och jag har börjat förstå mer och mer att denna middag inte bara var tillägnad morsdag. Pappa ska opereras imorgon och han ville nog träffa oss och få lugna nerverna lite innan han ligger på lassa. Efter middagen var jag inte riktigt mig själv, jobbet gick dåligt och jag kände att jag inte kommer kunna jobba imorgon. Tur att johanna är så snäll och ställde upp för mig och tog mitt pass på hennes egentliga lediga dag. Imorgon ska jag hålla tummarna och nog även be en bön för min fina fina pappa.

skulle inte klara mig utan er ♥ snälla, lova att ni aldrig försvinner?

Brännbollsfesten/BrännbollsYran/UmeåYran

I eftermiddag blir det att dra iväg på umeåYran, Brännbollsyran, Brännbollsfesten eller va fan det nu heter nu förtiden! Veronica Maggio ska spela vilket känns himla kul! :-D Har ju nött hennes nya cd som tok! Dock ska jag ju se henne på P&L också, men men ;-) en gång till skadar ju inte!
Vem tror ni det är som drar(tvingar)med mig till umeå trots att det är min jobbhelg då? Självklart är det Annapanna enmark! Vem annars lixom? ;-) hon får oss till och med att betala overprice för att veta säkert att vi kommer oss in! Eftersom singelbiljettera för lördag var slut, köpte vi två dagars.. 350 spän! (Tack tack tack till Sam som var snäll och fixade biljetterna åt oss!!) Tur att anna är så snäll ändå och lovat att betala mellanskillnaden det blev mellan att ha betalat vid dörren för en singel ;-) för snäll, men hon har nog råd, personalchefen ;-)
Jag skulle egentligen ha slutat 18 idag. Gjorde ett tappert försök att fråga alla arbetskamrater om de inte orkade ta två eller tre ynka timmar av mitt pass, men ingen ville. MEN det visade sig att Stefan, som redan jobbar idag, kunde tänka sig byta pass-slut-tid. Nu slutar jag 15 istället för han, och han 18 istället för mig, TOPPEN! Nu hinner jag hem och göra mig i ordning! :-) Har redan lagt fram vad jag ska ha på mig, även smycken och skor, och jag har bestämt hur jag ska göra håret och förhoppningsvis hur jag ska ha sminket. Vi borde tom hinna ta den tidigare bussen som går 17.10!
Ne, nu ska jag se om jag hittar något att äta i min lilla lägga, annars blir det att fara till Ica och köpa drickyogurt. Ska lix dit för att köpa utblandning till ikväll.

Önska oss lycka till på vårt lilla äventyr! :-D

Träningen ska ge mig detta resultat..

På tisdag börjar hårdträningen! Då har jag min första träff med min PT!
Han ska träna min kropp till Albas! TOPPEN! Litar på att han får mig till hottie nu!

Hade ju inte skadat om man hade kunnat fixa ansiktet också...

Lazy song

Efter 9 jobbdagar i streck har jag äntligen 2 dagar ledigt!


Dagens koncentrationsläger

Helt otroligt hur vi kan låta detta hända, år 2011...


Stockholms pangbrudar!

Nu, en liten historia om stockholmshelgen, i bilder och musik!


Fredag:


Vi fick snabbshoppa eftersom tåget var 2 timmar försenat.


Vi fick även snabb-förfesta eftersom födelsedagsmiddagen blev senare än trott.






Gick ut på Magenta och där togs mycket kort, jag gillade att göra liknande miner på alla..


Det dansades mycket för att fira att martina fyllde 20 år! :-D


Bara för att jag var så gullig, fick jag en drinkbiljett av the DJ. Jag utbytte den mot den godaste och starkaste drinken bartendern kunde erbjuda.


Lördag:









Andra kvällen var vi 4 heta brudar som gick ut på Berns trots att vi inte hade åldern inne.







Tror ni att vi fick oss in?
Ehh.. vi fick oss knapt ut ;-)







Vi dansade med några roliga dudes som för en gångs skull inte var bakom en och grinade som de flesta killar ute brukar göra.






Oh YES, ni ser rätt, det är Kenzas pojkvän ni ser på högra sidan. Reed it and weep ;-) haha



Efterfest hos en kille som hette både Hon & Han i efternamn. Maxmat och kläderpoker med norrlänningar = bästa kombon.


Mina skavsår var inte nådiga efter två kvällar och dessa nya pärlor. 7 tår + en häl och en framsida vrist ömmade så jag knappt kunde gå på flera dagar. Pga det blev jag tvungen gå barfota mellan pendeltåg,t-bana osv från stureplan till marrs lägenhet. So worth it!



Hemma klockan åtta på morgonen.

Toppenhelg hos världens bästa Martina, helt enkelt!

Grillat på fredag

HAhhaha sitter i photoshop och försöker göra sthlm bilderna till lite smått finare kvalla eller vad man nu ska kalla det. Min fest-kamera fångar inte ljus och färg speciellt fint så det är därför jag fixar sådant i PS. Men asså... jag började med detta arbete igår kväll, och fortsatte nu på morgonen.. tyckte jag borde vara klar snart, men nej, inte alls, har säkert tre fjärdedelar kvar!! HAhaha det var mycke bilder jag ville lägga ut :-]

Nae, nu måste jag fara till jobbet. Jobbar till 19, sen ikväll vankas grillning på getberget 5 med fina människor! TOPPPEN! :-D ha en kanonfredag allihop!


Trötter, blunder, absolut inte pigger iallafall.


Känns som om det var år och dar sedan jag skrev. Men jag har haft lite fullt upp sedan sthlm. Just nu har jag tre timmar kvar innan jag måste vara på jobbet och på de tre timmarna måste jag typ hinna:
  • STÄDA! ser katastrof ut i lägenheten pga min resväska som är oupppackad.
  • Diska! gårkvällens middag står i diskhon..
  • Lägga in bilder och skriva om stockholm! :-D
Låter kanske inte mycket, men för mig är det mkt att hinna på tre timmar eftersom jag är fortfarande trött och skulle helst bara vela sova...

Nästa: Stockholm Central


Inte töntigt lag!

Hahaha hittade en gammal bild från ronnies facebook. Byske beach 2008. Gud, ta mig tillbaka till den tiden då jag var vältränad!


Jag lovar vi stekte på plan!

Bara en dag kvar

okej, blev ingen träff med anna idag. Ingen träff imorgon heller tyvärr :-S men vi syns efter helgen istället :-)
Imorgon tar jag och terr tåget mot sthlm! Längtar så mycket!! :-D få träffa marr, hänga med terr på stan, få shoppa och festa! LOVELY! Men har fortfarande ett 5 timmars jobbpass kvar innan jag kan pusta ut och bara ha en awsome helg!
Nae, nu säng, ska upp 6 imorgon bitti för att hämta tvätten...

Packa Stinas Kappsäck

Ska träffa anna klockan 2 vid hennes lägga, vi ska ta en liten prommis, sen ska jag vänta medans hon är inne på tandis, sen ska vi ta en glass om vädret tillåter :-)
Men innan dess, måste jag hinna packa typ helt klart inför helgens bravader! :-O hur ska jag hinna? vad ska jag ha med mig? Måste typ köpa ett par festskor där.. har typ inga som är speciellt bra att ta med mig :-S fan vad svårt... jaja, nu är det väl bäst att sätta igång då, annars lär jag ju aldrig bli klar..
Puss




Bjuder på en gammal glad bild på mig själv.

Tuff tuff tuff tuff tuff tuff tuff tuff...

ca 60 timmar kvar innan jag coh terr tar tåget mot sveriges huvudstad!

Moulinex Freah Express

Haha lat, eller bekväm, som man är så skulle man självklart vela ha denna lilla fina maskin.

Dagens Outfitta

Grattis finaste Elin! :-D

Idag är det din 19:de födelsedag! Bara ett år kvar till the big twenty!

Man glömmer aldrig de som gått bort, inte ens de minsta.

detta inlägg skulle ha publiserats igår om inte blogg.se hade varit helt cp.


Nu skulle du ha varit 13 år gammal.
Jag saknar dig, du fina lilla katt.


Helg, och ledig helg dessutom!

Ja, då var det helg och vi ska ta kvart över fyra bussen till svansele. Känns underbart att bara få slappa en hel helg! Vila ut inför nästa jobbvecka och inför stockholm nästa helg! :-D Har försökt att hålla mig från att shoppa innan stockholm och faktist har jag varit otroligt duktig ska ni veta! Det enda jag köpt är ett par söta solbrillor på cubusrean för 25 kr och sen hittade syster en klänning, jag gått och kollat på flera månader, på rea på H&M.se så den klickade vi hem och kommer troligtvis till veckan. Den har kostat 500 kr och kostade nu 300 så jag tyckte jag kunde unna mig den fina långklänningen. Tänkte framförallt ha den på mig när jag fyller 20 då vi är utomlands på någon strand! Men iallafall, nå mer har det icke blivit av shopping på länge! Men i stockholm, då jävlar!!! Jag ska köpa så mycke shorts, fina linnen, klänningar, shortor, bikinisar, skor? - sommarkläder som det bara går! Dock hade jag inte tänkt slösa mer än 3500 under hela resan så, får väl räkna med att en tusenlapp eller kanske 1,5 går till mat, tunnelbana och fest?
Idag tänkte jag, innan bussen går, hinna ta en dejt (med kanske fika involverat?) med Terriberr! Hon och jompen kom ju hem från thaithai i förrgår kväll så jag längtar efter att se henne! :-) De har ju varit borta en hel månad från oss!
Ne, nu ska jag se ifall terr vill svara på mitt sms. Hej med er!
Ha en bra helg! :-D


Stockholm, P&L - vilka fler äventyr ska vi hitta på tillsammans i sommar montro?

försöka starta en trend?


hade velat ha ett par easytone reebook skor, men har inte råd :-(
men aja,
Nu blir det morgonprommis, hej med er!

livet är härligt ibland

då var det bara två arbetsdagar (stängningar) kvar innan en helt ledig helg!
Hallelujah!

New thinking

Gillar musiken, gillar reklamen på nå sätt.


Elden


1 maj demonstration

Det var härligt att ändå se att vi faktist blev ett fint, inte allt för litet, led som tågade genom staden i går med fanorna höjda.
Skönt att veta att det finns hopp! Men vi måste blir fler och vi måste bli modigare!
Efter att de tre som talat var klara så blev Gun-Kajsa med döttrar uppropade på scenen för att sjunga Internationalen. Ja... man kunde ju inte vägra precis, det hade ju blivit pinsamt. Så jag, kajsa och mamma gick upp och sjöng den sång jag hört många gånger i mitt liv men aldrig riktigt kunnat texten på och sjungit själv. Tack o lov för textblad!


Gillade verkligen några av våra fina slagord som vi ropade högt medans vi marscherade:
"Stoppa borgarna i papperskorgarna!"
"Inga avdrag åt överklassen, deras gubbar kan städa dassen!"
"Alliansen rår vi på, samma höger nu som då!"
"Vi vill ha sex, vi vill ha sex, vi vill ha sex timmars arbetsdag!"
"De som flyr från krig och brand, rätt att komma till vårt land!"




För hela sverige

valborgsmässoafton

Lördagkvällen spenderades med mina bästa vänner, med lite vin, framför en brasa (som btw JAG fick upp på första försöket! kan inte bli stoltare). Var MYSIGT värre
Tack för en fin kväll flickor







1 maj

Gör som UV och lägger ut en taggande låt inför demonstrationen.
tranceversionen men andå. Upp till kamp hahaha!

RSS 2.0