Första advent / Skyltsöndag




(två kransar var redan sålda)


Var det igår ja :-D skäms lite att jag inte hann skriva något men faktist hade jag fullt upp hela dagen. Jag, martina och anna stod ju och sålde massa gott på stan :-) vi fick faktist slut-sålt ALLT fast på slutet var vi tvungen att rea ut lite småfika men det var inte mycket :-P Vi fick faktist ihop en bra slant till resan!
Hade kul igår, trots kylan :-) å på kvällen umgicks jag med anna, marr, adam och virre :-) sen for jag och sov hos anton.
Hoppas alla som köpte av oss igår blev nöjda!


Kransverkstad

En fullspäckad dag har det varit. Med enris plockning och kransverkstad och nyss blev jag klar med bakningen. Men kul ändå, att få se lite resultat osv :-)
Ikväll ska kameran laddas och energin byggas upp (och förhoppningsvis sover jag bättre ikväll än igår natt) för när jag vaknar kommer det vara skyltsöndag! :-) då är det full rulle med försäljning av lite allt möjligt, så kika förbi tycker jag ;-)

Eh...Aooo..!?

Tog influensavaccinet idag på skolan. Sprutan gjorde faktist ganska så ont även fast det låter fånigt, men den senaste sprutan jag tog gjorde också ont, så blev fakitst inte så förvånad att denna också gjorde det. Men en sån här smärta jag har i armen har jag aldrig nåonsin haft förr. Och fy så illa jag mår, fyfaan säger jag! jag skriver alltså bara med en arm nu så det är därför jag inte vill skriva nå långt. Jag har tagit en ipren som förhoppningsvis snart börjar värka.
Ikväll blir det nog hemmakväll, och imorgon måste jag baka å sen planera med marr&anna för söndagen :-P
ha en bra kväll!!
speciellt marr som är och ser winnerbäck -lyllo! :-)

glömm inte att det är skyltsöndag och första advent på söndag - kom och hälsa på och glömm inte att ta med dig pengar för att köpa nått gott av oss ;-)

Rädda nästa jul!

Nästa år ska det komma en ny pralin i Aladdinasken.
Chokladasken som är en stor del av juletiden för mig. Utan en Aladdinask under granen är det något som saknas. Men nästa år ska en försvinna för att få plats med en ny, gör som jag och rösta här på den pralin du absolut vill ha kvar!

Den som ligger sämst till i tävlingen är Ägglikör vilket för min del är helt oförståeligt. Vem kan gilla Apelsintryffeln, Mjuktoffee eller Pärlnougaten bättre än den? Snälla rädda Ägglikören!
Men jag är glad att två av mina absoluta favoriter låg ritkigt bra till. Men jag var ändå tvungen att rösta på Körsbärlikören för den får Aladdinasken absolut inte förlora för det är den som skriker jul för min del.

Eli Mattson

Otroligt duktig kille!


Middag på skeria

Idag har jag ätit middag på Skeria med antons mamma & pappa och nemo och självaste kocken och servitris var Anton :-) förätten var tigerräkor med zucchini, citron och vitlök. Varmrätten var en kyckingfilé inrullad i parmaskinka serverad med ris och med nån sås (haha minns inte vad för sås, men en god en). TAck tack för middagen sockertopp! Jättegott! Men saknade bara efterätten (A) hihi
Nu måste det pluggas för provet i projekt och företagande imorgon.. ahh.. ursh.. fy...blää... orkar inte!! Det är så svårt att veta hur man ska plugga för det och det är det första och troligtvis det enda provet vi kommer ha i denna kurs eftersom den slutar till jul.. så provet är nog rätt viktigt.. + Att jag har hört att läraren gör svåra prov :-S  bara jag får ett G i slutbetyget så är jag nöjd, sen bryr jag mig inte.. men helt ärligt, han KAN inte ge mig ett IG.. det går bara inte, det ska aldrig få finnas i min värld!

ge mig snöö!

BTW, ingen som har eller som känner någon som har ett bord med tak eller ett parasoll att låna ut till på söndag!? :-D

Bagarna

Idag ahr vi varit och bakat hällakaka i Frostkåges bagarstuga :-) fem timmar höll vi på :-) men det var rätt kul efter vi tillslut hittat dit och börjat komma igång ;-) På skyltsöndag ska det säljas för att få ihop en kosing till Paris-resan!



(oj vad jag älskar min snygga puta-med-rumpan-pose!)



Martinas Go-Bröd look!




haha blev mest kort på mig idag, men det var faktist marr som tog mesta dels av korten och hon har ju some hots for me lixom ;-)


MMMBOP

De små pojkarna som nu blivit stora.

Denna låten är iallafall en av nittiotalets bästa låtar ;-)

typ bra text egentligen. Läs den! :-)


You have so many relationships in this life
Only one or two will last
You go through all this pain and strife
Then you turn your back and they're gone so fast
And they're gone so fast
So hold on to the ones who really care
In the end they'll be the only ones there
When you get old and start losing your hair
Can you tell me who will still care?

Can you tell me who will still care?

Chorus:
Mmm bop, ba duba dop
Ba du bop, ba duba dop
Ba du bop, ba duba dop
Ba du

Mmm bop, ba duba dop
Ba du bop, Ba du dop
Ba du bop, Ba du dop
Ba du

Plant a seed, plant a flower, plant a rose
You can plant any one of those
Keep planting to find out which one grows
It's a secret no one knows

It's a secret no one knows

(Repeat Chorus)

In an mmm bop they're gone.
In an mmm bop they're not there.
In an mmm bop they're gone.
In an mmm bop they're not there.
Until you lose your hair. But you don't care.

(Repeat Chorus)

Can you tell me? You say you can but you don't know.
Can you tell me which flower's going to grow?
Can you tell me if it's going to be a daisy or a rose?
Can you tell me which flower's going to grow?
Can you tell me? You say you can but you don't know.

(Repeat Chorus)

Vår första dejt

Igår var jag och Anton på våran första riktiga dejt tillsammans :-)
Vi åt på tatung och sedan gick vi och såg New Moon på bio :-] hela kvällen igår var jättemysigt och det är också kring dethär datumet vi blev tillsammans för tio månader sedan.


ÄLSKAR DIG♥


(jag vet, brist på bilder)

jag älskar min familj ibland

Jag sa till Kajsa att det inte var någon idé att fråga våra föräldrar om råd. Men hon ville ändå höra vad de trodde att det var för fel på min andning och de lung-problemen jag haft nu under 3 månaders tid. Sammanfattat kan man säga att de inte ens visar en gnutta oro eller sympati, det enda mina föräldrar sa var "Det är inget man kan göra nått åt, det är inge farligt. Det är en del av livet" - Suck it up! helt enkelt
Tur att jag har föräldrar som bryr sig mycket... eller nått...

Äntligen är nationella svenska B över

Mitt tal idag gick väl ganska bra, kanske stakade mig på en del ställen som var riktigt onödigt. Jag tycker alla som pratade idag var bra, och Martina du var extra duktig, jag visste att du kunde göra det, det var ett fint tal! :-) Nu är det äntligen över hela Nationella Svenska B över iallafall och nu ligger mitt höga betyg i händerna på Gerdy - om hon tycker jag är värd det eller inte.
Tryckte just en gorbys, en stor chokladmuffins och ett glas julmust - hur många kalorier blir det montro...? Vem bryr sig? inte jag iallafall, eller kanske borde, men orkar inte ens för fem öre tyvärr..
Ikväll ska jag börja med arbetet med filmklippningen som jag lovat pappa. Sen är det även Idol :-) och syrran kommer på middag. Har inte ätit med familjen på länge känns det som :-P
Men är egentligen rätt öppen för förslag ikväll, så om nån inte har nått att göra, kanske anna? eller kanske marr efter jobbet? så är det bara att ringa :-]



btw, GE MIG SNÖÖÖ, NU!!

Prosabild

Balderskolans hemlighet...





foto & redigering: Jag

Poesibild

All over now - The Perishers.


Foto & redigering: Jag

I no longer pray for tomorrow
I´ve started to pray for today
'cause I still can´t feel nothing but sorrow
And I do all I can to make that go away

Well it´s all over now
We´re through somehow
Too bad I couldn´t solve your riddle in time
It´s all over now

I no longer long for the summer
And I no longer care ´bout the snow
A just know I can´t take this much longer
I wonder how low one can go

Det är tisdag och jag är dötrött.


Är riktigt riktigt trött. Tog mig till gymmet idag och det kan ju bero på det. Anton ska komma om ett tag sa han. Då måste vi typ läsa igenom svenskan inför skriftliga nationella imorgon. Men hälst skulle jag bara vela lägga mig ner och sova på en gång. Men en tidig kväll ikväll blir det iallafall. Ska väl se paradise hotel som är klockan tio till halv elva, sen ska jag somna bums!










Nov. 16, 2009

vad lätt jag är att såra, kom nyss på det. men Oj..

det är då man behöver en famn att somna in hos

favvo

Har haft en mysig kväll with my girls! :-* Innehöll prat, billigt godis från hemmakväll, paradise hotel och pizzarester. Det var härligt att träffas igen och det måste verkligen bli mer ofta tjejjer!
Försöker få tag på anton för att fråga om vi ska sova med varandra men det lutar nog åt att sova själv för jag får inte tag på han vilket inte direkt är någon surprise. Men han sover nog bara. Vara bara lite extra myssugen ikväll :-$ Ne borde väll läsa lita svenska innan läggdags. Lika bra att göra mig i ordning för sängen nu.
Gymmer idag gick förresten bra :-) lite jobbigt att komma igång igen förståss men härligt ändå :-) imorgon blir det träning igen!
Pusspuss

Söndagen den 15 november

Blev en riktigt riktigt lugn helg i svansele. Men det var skönt att totalt koppla av en hel helg. Det behövs lite då&då :-)
Ikväll måste jag öva fiol, sen läsa lite inför svenska NP och sedan packa träningskläder för imorgon är det minnsan jag som tar mig till gymmet ;-) tro det eller ej men jag har bokat in träning imorgon, på tisdag och kanske öven tordag. Nu tusan måste jag ta tag i det igen!
Ikväll är det också premiär för PARADISE HOTEL! :-D Dock på svenska denna gång.. såg det ju förut på danska men jag hoppas att svenskarna kan vara lika bra och inte fåniga som de oftast är. HAhaha okej, hela paradise hotel är väl fånigt, men faktist, jag kan nästan lova att med danskar i showen så blev det faktist inte lika många tjaffs och fånigheter.


Snälla var lika bra som danskarna, jag har höga förhoppninger på er!

Delfin massakern i Japan

Hemska, hemska hemska hemska människor!



hejhejhej

Jag är i svansele i helgen så då vet ni varför det blir dålig uppdatering :-)
puss på er mina nära och kära! Hoppas ni som avr på balsac igår hade kuL! :-)

I'm doing just fine

Haha kolla vilken sötnos han var när han just kommit ut ur idol med sin första singel Money for nothing. Lilla sjuttonåringen Darin.



Faktabild


foto & redigering: jag

Tragiskt

Att jag ens tar mig tid när jag har all tid i värden och ritkigt uruselt tråkigt att gå in på den "kaxigaste bloggaren i sverige". Men denna gång var det faktist inte så jag hamnade på hennes blogg. Jag var faktist ute på bloglovin och råkade se en random blogg i rampljuset och rubriken att "den kaxigaste bloggaren" anklagades för att ha gjort så att bägaren rann över och en ung flicka tog livet av sig. Jag kände faktist då att jag ville se vad som hade hänt och jag läste. Så tragiskt. En flicka hade försökt svälta sig länge för att bli lika smal som bloggaren. När hon sen läste inlägget om att man är tjock om man får veck på magen då man sitter ner och att låren går  ihop när man står upp så verkade hennes jobb för att försöka passa det "såkallade" idealet inte vara nog, hon levde ändå inte upp till de krav som bloggaren hade så det blev den sista droppen i bägaren som då rann över. Flickan tog livet av sig. Detta kan säkert vara en påhittat historia, en myt, men jag förstår ändå att det är fullt möjligt att en ung flicka kan ta självmord ifall hon tar åt sig av vad den "kaxigaste bloggaren" skriver.
Kan man ens kalla henne kaxig skulle jag säga? Bara för att hon vann det dära priset, betyder det att allt hon säger är endast kaxigt och det är okej för henne att trycka ner alla andra människor och hitta på ideal hon kräver att alla ska följa? Hon säger sig bara spela en roll, det är bara hennes "alter ego" hon spelar ut på bloggen så därför är det okej att hon skirver en mängd kränkande saker. Hon leker gud med jättemånga unga flikor och det är helt okej, för hon är ju bara kaxig! eller?

Jag tycker dendära historien är riktigt tragisk och värre blir det eftersom bloggaren skiter fullständing i det där och vill inte alls ta på sig nån skuld över huvutaget att det hon skriver kan ha varit det sista flickan tålde. Hon kan inte ha nån skam alls i kroppen, kan inte ha något smavete alls. Förstår inte heller hur hon ens kan ha mage att kunna säga att alla som tycker hon är en skam för sverige bara är äckliga och avundsjuka.
Visst, ingen tvingar nån att läsa hennes blogg, men vi lever i ett samhälle där media styr oss ungdomar otroligt mycket. Så det man skriver måste man faktist ta ansvar över. Det var inte bloggarens fel att flickan tog livet av sig, det menar jag inte, historien behöver ju inte ens vara sann, men ifall den är så kan det ju faktist vara så att bloggarens ord kan ha påverkade henne regält att ta steget till självmord.
Men DU är ju bara kaxig, och det är ju bara din roll somsagt, så nog kommer DU kunna leva med det bärandes på dina axlar och ändå fortsätta att provosera...

foto:jag


Vila från vilandet

Ne vet ni va, idag har jag typ endast sovit och pluggat i omgångar tills jag för ca en halvtimma sedan bestämde mig för att gå ur sängen och vila från både vilandet och pluggandet. Då blev det alltså datorn, men nae, ska inte sitta här länge alls, skriva lite med anna först bara å sen gå ner å göra en god sallad, sätta mig och umgås lite med mami&papi (kanske be om masage eftersom jag vaknade upp i morse med ont i vänstra höften och har haft ont hela dagen) och sen kanske även spela lite fiol, vi får se, men innan läggdags blir det iallafall repetition och förhör på religionen.
Puss puss på mina nära och kära!

Känna sig trygg i ensamheten

Hittade någonting smart i det jag läste i svenska häftet igår som fick mig att stanna upp. Enligt mig var det jag läste sant och något jag sedan länge haft liknande tankar jag reflekterat över. Jag tänkte skriva det här, jag citerar inte utan jag lägger bara ihop det jag läste.

I grund och botten är man alltid ensam
med sig själv och sina tankar.
Att känna sig trygg i den ensamheten betyder mycket.
Den känslan betyder frihet.
Det kanske också är först då man kan släppa in
en annan person helt och hållet i sitt liv.


Med papper och penna


Typ sammanfattning av dagen

Spelade fiol på Ensamblen. Kunskaperna kom tillbaka rätt fort för att vara nästan 6 år sedan jag spelade sist, men kul var det :-) Ska nog gå ner och spela lite snart och öva.
När jag kom hem från skolan var jag rätt slut och trött efter att ha stigit upp tidigt i morse och tagit bussen från svansele. Så jag la mig och råkade vara så pömsig att jag sov rätt länge.
Har ändå hunnit plugga lite religion och mer blir det imorgon.
Långdag på skolan imrogon så jag ska försöka komma ihåg att testa ta en Berocca på morgonen (för att testa å se om det gör någon skillnad) å sen ha med mig nått å knapra på på skolan.
Mami&Papi är tillbaka från sthlm.
Anton kommer snart och sover här.
Jag ska strax plugga lite mer religion och läsa igenom svenskahäftet.
Efter det -sova.

Malins och Amandas Cupcakes

Dessa var de cupcakes jag gjorde åt Malin och Amanda till deras födelsedag. Det är mina första cupcakes med mina nya verktyg osv, så för att vara "first scratch" så att säga, blev jag rätt så nöjd ändå :-) men bättre kan det absolut bli, och bättre ska jag absolut bli!
Btw, allt på muffinsen förutom formen är ätbart förståss


Livet leker med nogatrutor

Är i svansele. Jag och anton tog oss en liten tripp bara för att det var ett tag sen sist :-) just nu bakar vi oss dubbel sats av nogatrutor. Blev så sugen när jag tänkte på de amanda hade gjort till i lördags :-P
imorgon är det skola ändå. Ensamble och jag ser fram emot det hihi :-) tycker vi är duktiga.
Iallafall, ha det bra alla ikväll. Puss, livet leker, må bra och var lyckliga!
älskar er mina nära och kära.

Let me be carefree

 


Carefree why can we not be?
Forever you and me
Forever me and you

Carefree
I know it's not my fault
I long to be forgiven
For whatever it is I've done

Tonight the oceans at my feet
The stars glitter just like diamonds
I'm here to drown my fears
So I can wake up empty and be

Carefree
I know we're not the same
I'm trapt for long to be free

Carefree
Sing another song
Turn the night light on
Watch me fall asleep

Tonight the oceans at my feet
The stars glitter just like diamonds
I'm here to drown my fears
So I can wake up empty and be

Carefree why can we not be?
Forever you and me
Forever me and you

Carefree let me be
Carefree always be
Carefree (carefree)
Let me be (let me be)
Carefree let me be
Always be carefree

Amandas & Malins 18-årsfest

Jag hade jättekul igårkväll :-)
men på väg hem var jag riktigt rädd och frös och kvällen slutade inte riktigt som jag hade tänkt det...

men här är bilder från kvällen! :-)




















Dagens Outfittor

Malin Hultman & Amanda Lindmark

Ni blir dagens outfittor för idag är det äntligen er dag! :-D GRATTIS TJEJER!! 18år! fyfan vad vi ska parta ikväll ! :-D pusspuss

Jag älskar hela dig inte bara ditt utseende -HAHA

Hade en mysig kväll ikväll. Eller kan man kalla den mysig? Vi satt halva kvällen och svettades på en spinningcykel ;-) En fredag tänker ni!? - Jajjemen för vi gillar att hålla oss i form ;-) hahaha (eller..??) Ne, vi ville mest se O.C tror jag. Se idol, klaga på Eddies surna ton och sen lyssna på fjortisrapp med riktigt djupa och bra texter..*humm* Men trevligt hade jag då :-)


Idag
fick jag min spritser (i ett jättegulligt paket dessutom) och kunde äntligen göra min cupcakelåda fullständing :-) eller man kan ju alltid lägga till saker, men grunderna har jag nu åtminstone.
Har dessutom lagt till en ny kategori. Jag har inte lagt något i den än så den syns inte men den heter: "Cupcakes och annat gott". Där tänkte jag lägga ut mina bakverk jag ska börja baka, och annat gott förståss.



Sen har jag och anton gjort tvårätters middag och gott blev det, men vi blev nästan för mätt av förrätten, men himlar så god svampsoppa! :-P


Ne, jag känner att ikväll, iväntan på imorgon, att anton ska komma och sova här strax, att jag har riktigt roliga planer inför imorgon, just nu, mår jag toppen och livet är en njutning.

Ikväll är det fredagsmyyyys om det så är det sista jag gör


Idag är det fredag, men jag längtar till imrogon! Det är nog för jag inte har nå planer för ikväll, fast annkoplanko kanske ville hitta på något så då är ju kvällen räddad! :-) Se idol, kanske baka, kanske cykla (?) haha eller kanske bara snacka. Vadsomhälst bara jag slipper vara ensam i huset ikväll. Idag far mami&papi och kajsa till huvudstaden för att spendera helgen där. Visst det hade varit riktigt kul att följa med men jag hade behövt ta ledigt och jag har ändå inga pengar att spendera i sthlm + att jag har andra awesome planer här (typ party imorgon!?) så stockholmssyrran får jag träffa till januari istället (eftersom hon inte kommer till jul!! :-(  ) 
Ne nu är det förhoppningsvis snart lunch. Är så hungrig att jag mår lite illa... gillar inte den känslan eftersom jag gillar att äta, eller vad säger jag, jag ÄLSKAR att äta.
  


Emil Jensen

Hans föreställning var bättre än vad mina höga förväntingar var! :-) han var toppen!
Han sa mycket kloka saker men fick oss även att skratta genom hela föreställningen. Sen la han in sin riktigt fina musik också. Du tog även hand om din publik fantastiskt efteråt, kramar var på köpet sa du. Tack för denna fina föreställning!






Jag vet jag kan åka idag

IKVÄLL ÄR DET EMIL JENSEN :-D!
systemkameran åker då med självklart!

Nordanåteatern kl. 19.00 - MISSA INTE!

Är det någon som förstår vad min redovisning imorgon ska handla om?


eng j.L anses lib.1namn. intr.p.frih rätten pri

egend. Satte enski.r.i,c.st.sky. Idé L byg.mä.

natu,r.g,r. V.r.per,kr,liv Dsm ås,p.egd. A.Stkt.

fr,priper.egetb. 1hand.smti.mark.ifred,stat,inb.

Pusl. sOm tillv”o,h” A.S s.k manchli.

ekon.fri. 1.näri.fri.(arb,vill) 2.frihan.

(ing,tu) 3.Arb,förd.m.nat. Socilib. J.S M

Stat.bör ingri.skyd.sv,g. Klasi.lib.frå.

relig.fri.tyckfri.yttr.fri.

Lib. bl.1800-t led.ideo Eu,Ame. Idag

Lib. återigen näst.världen. eko,pol.

Lib. bred. må,länd. Int,b.Östeu. Kina

Sv.andr,länd.Västeu.

I Sverige i dag är det första hand Folkpartiet

liberalerna som förvaltar det liberala arvet.


foto: marr


Buuuuuhhh


Spöken jag gjorde av sockerpasta i lördags. Har inga muffins att he dem på än men.

Idag har jag, anna och marr varit in på plisstationen och fixat oss ett bord på skyltsöndag :-) + lite vuxenpoäng ;-)
Sen skulle jag plugga var planen, än så länge har inget hänt, men strax strax, jag är illa tvungen, har redovisning imrogon.. även fast jag vill vägra :-( Helst av allt vill jag bara ta ut mer cupcakes-recept, skriva in dem i min bakbok och sen sätta igång att baka något roligt :-] hihi.. jag är inte alls fet..
Ikväll blir det även att boka hotell & fly till Paris!! :-D

Sallad is tha shit

Det blev inget plugg igår , även om det verkligen borde ha blivit. Det behövs! Så idag måste jag på nått sätt orka ta tag i det. Men böckerna är tyvärr hos anton och jag är hemma nu så det får väl bli senare antar jag.
Känner fortfarande som igår kväll. Just nu orkar jag ingenting, känner mig mest gråtfärdig helatiden och jag vill bara tiden ska stå stilla så jag slipper göra något, slipper missa något.
Nä nu ska jag äta min sallad, det ser jag fram emot iallafall :-)

Blir så fundersam ibland

Tänkte bara skriva ett litet inlägg innan jag hopper i säng och sover i famnen av min bejbi.
Jag vet inte varför men just nu när jag klickade runt bland de gamla vanliga bloggarna kom jag och tänka på en massa saker och vissa saker kändes jobbit, elelr det mesta kändes jobbigt fakitst. Saknar min anna enmark och Louise Sundqvist jättemycket i sånna här lägen. Jag måste umgås med er snart mina älsklingar. Jag gillar egentligen inte att favorisera folk, gillar inte detdär med favoriter. fast ändå har jag gjort det ända sedan jag varit liten. Filmkaraktärer osv för det mesta dock. Men jag tycker favoriter i verkliga livet blir.. äh vet inte vad jag ska säga, jag är ju inte bättre själv. men iallafall..  aja, ibland undrar jag om jag är svår att fatta eller nått.. eller vad det är som har förändrats riktigt. När blev jag såhär sårbar för småsaker? eller har jag alltid varit men jag stänger för det mesta ute det?
Nått jag akn säga iallafall är att jag saknar er mina små älsklingar och ni är en av de bästa sakerna som hänt mig. Puss

Det är bara att ta den lilla smällen som ändå gör så ont och sedan bara gå vidare.
Låtsas som ingenting. Sånt som jag är van att göra.

Festliga Halloween

Tack för en jättebra halloween :-D!




















hej bloggen

Hade en jättebra halloween i fredags! :-) har inte orkat lägga ut bilder än dock men det kommer nog imorgon, eller idag eller vad man nu ska säga.
Jompep och terran kom och umgicks ikväll, det var trevligt :-) då slapp jag sitta ensam hela kvällen. Anton kom också mot slutet men sen for han lika fort. Hoppas han kommer tillbaka och sover här, annars blir jag arg.
Imorgon väntar en dag full med plugg och stickning troligtvis. Hade velat umgåtts med lollo men tror inte jag kan :-( får bli till veckan eller nått sånt.
Ne nu är jag trött. Ska tvätta bort sminket och lägga mig alldelens strax.


RSS 2.0