Megafonenfesten för 1991+

Är det bara jag som inte kommer festa loss och ha super kul på megafonenfesten ikväll? :-( jag jobbar ju till 22.30...

Min fina balpärla

Jag tänkte, jag vill inte sälja min balklänning, jag älskar den för mycket, men hyra ut den går ju bra :-) Dock har jag ju bara ca 20-30 unika besökare varje dag nu för tiden och säkert är alla folk som känner mig och redan gått balen. Men jag tänkte det skadar ju inte att testa lägga ut den. Så ifall det skulle vara någon som är i mycket stress och inte har hittat någon balklänning än så kommer jag nu med ett sista förslag:
Jag hyr ut denna pärla för 500 kr.



Är sydd efter mina mått men jag är väl en ganska normal stl 36/38. Den går att justera i ryggen lite, vi hade dock dragit åt den nästan som mest tror jag.

jobbtrött

long time no seen.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, livet rullar på.
Påsk har varit, och ja, det var personalfest som jag kunde fara på en stund iallafall, en Leoslekland-fest jag betalade 250 kr för att vara på men inte fick dricka visade det sig, och en påskmiddag på söndagen som var mycket god och mysig.
Igår var det 27 april och min barndomsvän evelina boija fyllde 20 år! :-) grattis grattis till henne! Önskar jag hade fått fira henne, men när hon bor i luleå  och tydligen inte ville fira sin födelsedag mer än vad hon redan gjort så får vi väl skippa det då. Igår satt jag 4 timmar hos sax&kam och fick mitt hår klippt och slingat+tonat. Blev blondare och kallare. Blev bra, som alltid när man blor ompysslad av Katarina. Har dock inte ritkigt bestämt om jag älskar det riktigt än, måste kanske bara vänlja mig lite :-)
Snart är det helg igen, men inget riktigt att hurra för för mig. Jag stänger imorgon och öppnar lördag, så har två jobbiga dagar framför mig. Lördag kväll är det dock valborgs och då ska jag och anna vina och mysa vid älven :-) kommer bli toppen, åtminstone himla trevligt! Söndag är det första maj, vilket innebär demostrationståg! Det var längesen jag var och demonstrerade första maj, gjorde det en del när jag var liten, men nu var det ett bra tag sen måste jag erkänna. Men som medlem i ung vänster och då första maj infaller på en söndag då jag faktist är ledig så känns det nästan som min plikt. Dessutom tror jag det kan bli kul och mycket intressant! :-)

Nu sitter jag och ser tv. Har nyss försökt proppa i mig mitt superskrov från jobbet. sitter helt själv i lägenheten. Anton är hos några vänner. Jag ska strax sova, måste bara försöka orka plocka undan lite i kökshörnan först.
Vad gör ni en kväll som denna?

bajsmage!

Eftersom jag bara var dålig igår på morgonen och hela dagen igår behövde jag aldrig utföra nr2 så tänkte jag att jag mest troligt var nästan som frsik! Men fel av mig verkar det som... nu på morgonen hände samma sak som igår morse fast två ggr dessutom!  FAN! Jag vill inte längre! Jag ska på leos ikväll, klä ut mig och festa lite lugnt tänkte jag, men detgår ju knappast om jag ska springa på toa helatiden! Ne, nu kommer jag hålla inne allt hela dan! Vill inte gå på toa bara för att upptäcka att jag inte är frisk än..
Hoppas hoppas hoppas allt blit bättre inför kvällen.. annars blir jag ledsen.


festar du så festar jag och så festar vi tillsammans

okej. Blev såhär ändå: Personalfesten ska hållas hos en av de andra flickorna på jobbet och sen har vi sagt att vi kan bada&basta hos mina päron en annan gång :-) jag får se om jag känner mig fräsch nog att fara dit en stund och bara umgås. Är det bara här nedanför backen så är det ju mycket lätt, då akn ajg ju tom typ fara hem om jag behöver på toa haha!
Faktist känns det bättre idag tror jag. Har ätit lite mer riktigt mat vilket var gott. Men istället mår jag helatiden lite småilla nu. Kanske pga matbrist de senaste dagarna. Men iallafall... Jag ska försöka tagga upp  och vila för imorgon istället för att då förhoppningsvis vara så nära som frisk.

Har börjat fundera lite på valborgs också... vad händer lixom? vad gör alla? :-) Jobbar till 18 på lördag men det blir väl valborgs för mig med hoppas jag!


Snälla gör mig frisk till imorgon bitti.

Idag har jag mått.. varken sämre eller bättre. Har antagligen nått rock bottom av sjukdomen men det känns inte riktigt som om jag tar mig upp ur det. Sjukvårdsrådgivningen rekommenderar att jag inte äter saker som är söta dvs som innehåller socker... inget påskgodis för mig :-( men påskägget vi fick var mycket fint av min mami&papi, mycke snällt med ett liten hemlighet som jag såg som ett slags matbidrag. Antar det var det det betydde ;-)
Hur jag än mår imorgon kommer jag suck it up och ha personalfesten ändå. Har ju planerat detta i typ två månader och jag får väl helt enkelt sitta och bara umgås och försöka ha kul medans de andra får stå för festandet, badandet och bastandet.
Vi får se hur jag mår lördag... jag hoppas hoppas hoppas verkligen jag är så gott som frisk då! Skulle gärna vela festa.. men ja, då ska jag väl må fantastiskt bra i sådanafall. Men skulle ialalfall vela kunna vara med! Leos är ju så himla toppenkul! Med eller utan alkohol (tror jag).
Nu ska jag försöka sippa upp en resorb innan jag ska ta en dusch och sedan gå i säng.
Hoppas att jag blir frisk i sömnen (A)



Helgens planerade bravader

Idag är jag hemma från jobbet. Har dålig mage men inte lika mycket magknip som igår. Det kan ju tyckas bra, men ja vet inte vad man hellre hade valt... hoppas bara allt slutar snart. Vill till jobbet och tjäna pengar imorgon + att jag har ju roliga planer hela helgen! :-D
På fredag är det som sagt personalfest med alla oss girls på jobbet och det ska bada & bastas :-)
På lördag hade jag och marr planerat att gå ut men marr blev bjuden på en födelsedagfest på leos, och hon fick ta med mig! Så det blir där vi spenderar lördagkvällen med djurtema! :-D toppen! funderar på att vara ett lejon :-P
Just nu kurrar min mage och tarm... jag är hungrig plus att ja, ni förstår..
Jag och anton ska försöka få i oss nån mat. Min man är också sjuk :-(
Ne, hoppas ni andra mår bättre än oss! Puss&Kram!


okej detta är en tiger, men de är ju nästan lejon ;-P

Tack moder jord...

Med urinvägsinfektionen inte helt hundra borta och med lingonvecka så har jag nu även otroliga kramper i magen. Ni kan ju tänka er att jag mår toppen för tillfället.
bara det försvinner till och med fredag.. personalfesten ska ju hålla hos mina päron ju.. det blir ju lite svårt om jag inte är där.. Bara ag är nog frisk för att iallafall vara med litegrann så kan festen fortfarande bli av, men den blir ju inte lika rolig för mig.

Defend yourself

Efter jobbet idag drog jag med min syster till ett Ung Vänster engagemang på folkparken. Det var feministiskt självförsvar för tjejerna och nått som kallades feminism & killar, för killarna. Bortsett från de störande högstadietjejerna, som är så jävla osäkra på sig själva så de måste låta hela jävla tiden, fnittra, not pay attention, sms:a och vara allmänt jobbiga, så var det mycket givande kurs och roligt dessutom! Samtidigt som vi var allvarliga och verkligen disskuterade skillnaderna som råder mellan män och kvinnor och att vi faktist lärde oss hur vi som bäst försvarar oss mot mäns våld, så hade vi faktist kul. Vi fick ju skrika och lära, vilket fakitst kan vara kul ibland ;-)
Nu jävlar om jag skulle bli överfallen, de skulle få smaka på åskan och blixten! Haha nja, kanske inte riktigt.. men jag kan iallafall säga att jag nu är mer redo än förut om något hämskt skulle hända mig eller om jag ser någon bli överfallen. Det var ganska simpla saker och självklart är det de för en anledning. Det ska vara enkelt att försvara sig. Men ändå, jag hoppas verkligen, att om det någon gång skulle hända något fruktansvärt, att jag inte bara grips av panik och chock, utan faktist kommer ihåg det jag lärde mig idag.


Efter ca två veckor

Första tvätten som lägenhetsägare :-)

shoppoholic

Fyfan vad jag är sugen på att shoppa alltså!! Vill ha nya vårkläder NU! Vill handla stickade shorts och linnen med virkad spets. Jag vill handla från h&m:s nya collektion! Blir tokig snart! Men lönen kommer inte förrän om ca två veckor och jag ska försöka hålla mig till stockholm tror jag... jag MÅSTE hålla mig till stockholm! För annars kommer jag vara pank då jag och terr drar dit, och det blitte ju inge kul då ju!
Så, bara ingefär en månad kvar innan jag får shoppa då... det klarar jag... eller?






Messed up head

Har börjat skrämma mig själv på sistone.
Vet inte ritkigt hur jag ska förklara det, men det bästa sättet är väl att säga att jag inte litar på mig själv...  Känns som om mitt minne har börjat svika..Det är skrämmande. Det är inget jag gör medvetet. Jag måste, nästan som en tvångstanke, alltid kolla om jag verkligen gjorde dedär sakerna jag skulle göra. Som tex låsa dörren, släcka ljusen och låsa cykeln..
När jag kom hem från gymmet i tisdags, klev jag av cykeln, gick in i lägenhetshuset, träffade en man på väg in i hissen och medans jag åkte upp började jag tänka: "Låste jag verkligen cykeln? Joo.. eller? kanske inte, jag tänkte aldrig på att jag gjorde det..". Låsa cykeln gör man ju automatiskt så man borde inte ens behöva tänka på det! Men jo, jag tänkte och började få lite panik och kände att jag var tvungen att åka ner igen och kolla om jag hade låst den. Så jag tryckte direkt på BV och åkte ner, träffade samma man på väg ut ur hissen (han måste ju ha tänkt att jag var knäpp i huvet!), bara för att upptäcka att JA, jag hade låst.. som alltid alltid alltid.
När jag cyklade hem från jobbet igår så tänkte jag hela vägen hem, trots att jag hade bockat av checklistan och kollat igenom den flera gånger,: "Låste jag entrén, driven? stängde jag av strömbrytarn, drog jag ut sladden till fritösen?, låste jag kassaskåpet?, larmade jag?, LÅSTE jag!?" Jag blev tvungen att verkligen säga, högt och tydligt, till mig själv: "Du slog in siffrorna till larmet, du hörde ju hur larmet gick igång och du såg ju till och med hur låset for in i väggen då du vred om nyckeln!! Skärp dig!"  Resten av kvällen tänkte jag fortfarande på samma saker och hade lite smått panik i bröstet.
Då jag och anna var på folkparken för några helger sedan så var jag tvungen, även fast jag vet att det var det sista jag gjorde innan vi lämnade lägenheten, böja mig mot anna på dansgolvet och skrika "Släckte vi ljusen!? Är du säker!?" och istället för att fara hem(som då var hos mami&papi) kände jag att jag var tvungen att gå till getberget först för jag var livrädd att det kanske bara var aska kvar av lägenheten..
Ja.. där har ni några exempel på hur jag börjat misstro mitt minne..
Fyfaaan... och inte nog med det så har min förra "vän" magkatarr börjat komma på besök. Lovely..

aja, lite tråkigheter måste man väl ha i livet ibland.. önskar bara jag visste vad som fått mig att bli såhär i skallen. haha eller vad man nu ska säga.

Frisyr-i-lands-problem

Färgning den 27 april på Sax&Kam, UNDERBART! längtar som fan, för mitt hår börjar ju se fördjevligt ut asså! Vilken slags förändring säger jag icket ;-) haha men allt för spännande lär det nog icket bli :-P får se om jag kanske måste boka klipptid nån stans före... maybe Mia? or Fanny på Hairstyle? eller kanske det blir så att jag lyxar till det och ringer tillbaka till sax&kam och ber om att få klippa samtidigt som färgningen.. ;-P vet dock inte hur jag villl ha det klippt... INGET på längden iallafall! topparna måste dock tas. Men snelugg,pannlugg eller ska jag fortsätta med nån slags mittbena? Jadu, det är frågan :-P


Observera att dessa bilder har olika bildkvalla, är från olika år och olika årstider.

APD

Om en timma är det Afro Power Dance på schemat. Hoppas dansen idag går bättre än igår, det borde den göra, jag har ju min trogna vän Pencilin :-)

Ska vara barfota i 45 minuter och släppa loss i konstiga rörelser. Afro is my style!

The greatest story ever told!

Så jävla intressant!! Varför får man inte lära sig sånthär på religionen i skolan!?
Ta er tid att se detta, jag lovar, ni kommer inte bli besvikna!
Kanske om ni är djup kristna dock..







Lite mer än att bara kissa rakblad..

Ja, folk uppdaterar i sinne, ordnar upp sin design och header och lägger ut en massa fina bilder som visar att våren är här på riktigt (iallafall i vissa delar av svearike). Vad gör jag?
Jo jag jobbar på, som vanligt. Den tid jag är hemma hjälper jag anton med cv och att orka plugga körkortsteori och igår, pga att jag var tvungen att hålla mig för länge, så har jag fått min förra årets ständiga plåga - urinvägsinfektion, eller blåskatarr som jag alltid kallat det. Jag försökte fara och träna bodyjam igår och envisas om att jag var frisk, men det resulterade bara i att jag var tvungen att storma ut från träningslokalen mitt i "Rikardo". Med pencilin i magen så mår jag bättre nu, men jag hatar, HATAR denna åkomma. Varför kunde jag inte bara få magsjuka som alla andra? Skulle mycke hellre haft det... men nu när jag har detta, så hoppas jag ju för guds skull att jag inte blir magsjuk också!
Jag blir också sugen på att ändra min design och header, men denna funkar ändå lixom rätt bra så jag kanske väntar ett tag med det. Får väl kanske bli nån gång i sommar. Efter nån photoshoot med Ida maybe? :-]
Och nått konstigt är att det står att min blogg är värd ca 1700 kr när den egentligen är värd mycket mer.. hmm, mystikt. Vet inte ens varför jag har en ikon med bloggvärdet på min blogg... bryr mig ju faktist inte ett dugg. Skulle ju aldrig sälja denna eller nått ändå så.
Har även börjat tänka mycket på thailand. Fyfan vad jag saknar det.. saknar värmen, solen, maten, mangosmoothisarna, folket, swensensglassarna, salladsbarerna, marknaderna, gatorna, lukterna, hela känslan man hade i kroppen, tillochmed de regniga men mysiga innedagarna då vi låg och kollade på SothPark. Det var helt underbart! Och man förstår det aldrig fullt ut förrän man saknar det som mest.
Ne, nu ska jag slå på tv:n och lägga mig brevid min man och mysa en stund.


Saknar saknar saknar saknar saknar saknar.... behöver jag säga nå mer?

What are words

Vilken otroligt fin man! Och en sådan himla fin låt tillägnad hans fru.

Skulle ni stanna kvar vid er älskades sida eller skulle ni fly?

 

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close

Jadu, vad ska man säga lixom? Skulle du vela ta en kaffe med en främling?

Haha måste bara ta och berätta vad som hände mig på stan idag. Har aldrig hänt mig förr.
En man stannade mig på gatan när jag vandrade från spets&ting. Han pratade engelska och undrade vart postkontoret låg. Han kanske var engelsman, men måste säga att jag mer tror fransk eller något sådant eftersom dialekten inte var riktigt "ren" eller vad man nu ska kalla det. Jag försökte tappert förklara, frågade han om han visste vart edda låg, men nej, så jag bad han besöka turistbyrån om hjälp istället. Då jag trodde jag lixom hade hjälpt han så mycket jag kunde och tänkte att jag kunde börja vandra där ifrån ställde han mig frågan "Would you like to go and take a cup of coffé?"... haha chock! Jag sa nej att jag tyvärr var på väg nån stans, och då frågade han om jag redan hade pojkvän. Haha JA, sa jag, och då sa han att han var avundsjuk och sen frågade han: "Maybe an other time?"  ... Jajusteja... Jag sa bara: "Maybe maybe..." Sen sa jag att jag var tvungen gå och han tackade och sa att jag skulle ha en trevlig dag.
Efter ett tag kom jag på vart jag sett honom förrut. Det var en man som hade tittat på mig förut idag då jag var inne på Hemtex, kollat på mig på ett såntdär sätt att jag nästan trodde han trodde att han kände mig. HAN var den mannen som samma dag, bara en halvtimma efter, stannade mig på gatan. Stötte senare på han då jag handlade lite smått på icatorget.
Den frågan jag vill ställa är: förföljde han mig??
Han kunde ha valt att stanna vem som helst på gatan och fråga om vägen, men han valde mig, just efter jag hade kommit ut från spets&ting och bara hunnit gå nån meter.
Det läskiga var inte att han inte kom härifrån, det läskiga var inte att han pratade engelska, det läskiga var att bli stannad av en completely stranger och frågad om en kopp kaffe och bli raggad på, mitt på ljusa dan. + att han typ spanat på mig under dagen.
Jaja, tur att detta inte är något som händer varje dag :)




B T W !   Har pyntat lite mer i lägenheten idag, för sådär ca 1100 kr.... Decorera är DYRT mina vänner.. Men fint blev det iallafall :-)

Två helger.

Okej, jag lovade att berätta om min förra helg och jag kan ju även passa på att skriva om denna helg som nyss varit. :-)

Förra helgen satte sig jag, mamma, kajsa och peter i bilen och rullade mot happis. Vi tänkte besöka IKEA, Alko och Skopunkten. Det var jag som började köra första biten. Jag körde lite längre än Luleå, till typ Råneå eller nått sådant, sedan tog mamma över. Körningen hade gått toppenbra, med några adrenalinpumpande omkörningar och några uppmärksammade fartkameror. Mamma hann bara köra ca 3 mil då vi hörde ett konstigt högt tvär-pysande ljud! WHATAFUCK? tänkte vi, och sen började vi vingla fram med sakta takt. Punka. Lovely.. Det var nästan tur att det ändå var mamma som satt baki ratten då detta hände, hade det varit jag ahde jag väl mest troligt fått PANIK (mer panik än vad jag fick när jag satt brevid). Det var också väldigt tur att jag har en riktigt duktig mamma som viste hur man bytte däck och en stark peter som kunde hjälpa till! Jag och kajsa fick agera support. Dock var det inte så smidigt att råka ut för punka just på den vägen vi var... Det var en SMALJÄVLA motortrafikled med mittenräcke och dike med snö som man kunde sjunka igenom på ytterkanten vilket gjorde att vi var tvungen att stå rätt mycket på vägen. De få lastbilar som kom var tvungen att verkligen krypa fram brevid oss, och trots det så var de knappt 5 centimeter från att skrapa bilen! Bättre kändes det ju inte heller av att ingen stannade och frågade om vi behövde hjälp! Då kände vi ju oss bara ännu mer i vägen! :-O En eloge till de två killar som faktist stannade! Vi hade då redan kontroll på läget så deras hjälp behövdes inte, men att de faktist brydde sig lite, och räckte fram en hjälpande hand betydde otroligt mycket ska ni veta!
Ska alltid, från och med nu, stanna om jag ser folk som behöver hjälp. Jag ska iallafall försöka stanna och fråga. Den lilla fina chest kan ändå göra skillnad!
Iallafall, tillbaka till historien. Reservdäcket var på och vi rullade i 80 km/h till happis och in på en bildäckservice som pappa hade ringt hemifrån i förväg och frågat om de hade ett däck som passade åt oss. Med däcket på plats och ca 1,5 timma försenad i tidsplanen for vi först på alko, sen skopunkten och vid ett var vi inne på IKEA. Det första vi gjorde var att käka några pizza-slicar för 5 kr/st och korvar för 3 kr/st och sen började vår 2,5 timmar vandring inne på IKEA. Vi fick ju med oss hem det mesta vi tänkt + lite mer såklart, men lite stressigt måste vi ju medge att det var, man fick inte tänka så mycket innan man la i sakerna i korgen ;-) .
Väl hemma hade vi alla tillsammans handlat för ca 6000 kr och jag hade med mig 3 par skor.
Trots missöden, en bra dag!

Denna helg som nyss varit så spenderades lördagen med bästa Anna och vi började med lite prat och alkohol i min då stökiga lägenhet, sen drog det vidare till folkparken där jag betalade in mig 120 kr för att få dansa! Anna kom in gratis såklart... har man kontakter så har man! Hade en riktigt rolig kväll! Vi dansade i sinne och träffade en massa härligt folk! Tack till alla som var där, och ett speciellt tack till johanna som bidrog med en guldtia för att jag skulle kunna ta mig in, och såklart största tacket till min bästa vän som gjorde min kväll!










Bilder från denna helg helt i orginalskick. Från ikea finns inga bilder, sorry.


Så, nu har jag berättat och uppdaterat i massor tycker jag! Kommer säkert mer ikväll också, anton ska hem och packa mer saker att frakta hit så jag blir själv ikväll, vilket innebär dator coh tv tills jag stupar typ..
Puss, kram!

Har flyttat in sen 3 dagar tillbaka!

Känns som om alla uppdaterar i sinne för tillfället :-O! Och själv sitter jag i min egna lägenhet, med fixat internet  och har inte skrivit en enda rad om hur det känns! Kanske låter konstigt men jag vet inte vad jag ska säga helt enkelt... Det känns toppen tror jag! Hahah kom ett tror i detdär också.. Men det är kanske för att vissa småsaker inte är fixade helt klart än (sladdar liggandes längs hela golvet, kylskåp som fryser varorna och saknaden av kuddfodral). Men detta kan jag då säga, det känns underbart att få gå och lägga mig med min älskling och vakna upp med honom varje dag.  Tillslut kan nog detta ställe kännas som hem.


När allt är fint i lägenheten så ska jag ta lite kort och visa. Håll ut!

Fred&Kärlek 2011

Det är alltså festivalen Peace & Love jag menar!
Den festival som har de allra bästa artisterna, den festival med bäst stämning (skulle jag gissa), den festival jag kärade ner mig i för två år sedan! Nu är biljetten bokad och det kunde inte kännas bättre! :-D Nu är det bara att börja tagga på riktigt!! Än så länge är det jag, marr, terr och mandy som planerar att fara men vi får se om gruppen utökas eller ej, klarar mig ändå gott på dessa härliga tjejer! Det är kanske inte så många artister som jag verkligen suktar efter att se, men de är istället många riktigt bra som jag gärna drar och ser om det finns fler som vill! :-)
Jag har försökt sätta ihop en liten spoty-lista som kan tagga oss flickor! Kanske är det någon ni saknar på listan, och kanske är det någon ni inte alls vill se, själv tvekar jag på gubben i lådan, men kanske kan vara kul för stunden tänkte jag. Men detta är ändå en Peace&Love listaNJUT, TAGGA och LEV LIVET! precis som vi kommer göra när vi sitter där brevdi vårt snyggt uppsatta tält, brevid kiss-stängslet, i kokheta solen med en bira i handen, i borlänge i sommar!








Peace♥Out

Kära bloggen

Då var första april avklarad och rätt smärtfritt iallafall. Kom hem vid halv tolv tiden, efter en superstressig middag men rätt ok kväll. Imorgon öppnar jag för första gången. Arbetspasset börjar 9 och slutar inte förän 18. Ett till nio timmars pass (hade ett i torsdags med) men man får försöka tänka på pengarna ;-) Imorgon kväll blir det mysfest med bästaste vännen i lägenheten. Har ju inte riktigt flyttat klart men tänkte att eftersom det bara blir vi två så spelar det nog ingen roll :-) efter några glas tänkte vi försöka gå ut och dansa på Toxic på folkparken utan förköp. Om det inte funkar så går vi in till stan och hänger på olles istället. Blir toppen detdär, känns bra att ha något att tagga för och känns bra att vara ledig söndag, är otroligt sliten.
Ne, nu bums säng!!

hatar dock att gå och lägga mig i en tom säng... men snart är det slut med det, tack o lov!


Avlutar med en bild på oss partygirls♥

btw, grattis sötnos till tandställningen. Nostalgi osv!

RSS 2.0