Ser framåt

Nu de senaste månaderna har det nästan bara varit politik på min blogg. Det ska det bli ändring på, för nu är valet avgjort och nu finns det inte så mycket mer att skriva tycker jag. Var bara tvungen att få försvara mig i förra inlägget och även fast jag förstår att det inte är så många av er som läser det kan jag ju bara hoppas att några, som skulle behöva höra mitt försvar, läste det.  Iallafall det blev mycket politik pga valet men nu kommer det nog bara återkomma nån gång då och då om jag gör något arbete innom UV eller nått sånt men framförallt kommer det återkomma om 4 år då socialismen gör komback :-)

Nu blir det nog mycket snack om thailand för det är det jag ser mest fram emot nu. Nån dag snart kanske jag avslöjar webadressen på min och antons resedagbok! :-) Tänkte vi skulle försöka skriva där så ofta vi kan och lägga in bilder så ni skulle kunna följa oss på våra äventyr och slappa, soliga dagar! :-)
Ni som läser detta och har varit i thailand eller vietnam får gärna kommentera och säga vad man borde göra, besöka, köpa osv när man är i thailand/vietnam :-)!


Hmm... ne nu hade jag nog inte så mycket mer att skiva.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0