Tack för insändarna jag ser.

Nästan varje dag i tidningen ser jag minst en insändare som handlar om orättvisorna (M) skapar. Det är folk som har märkt att under de fyra senaste åren har de inte hållt det de lovat och att klyftorna mellan folk ökat och mer ohälsa skapats. Att folk skriver in till tidningarna och vågar uttrycka sig, tala om sanningen och försöka uppmana fler om att detta års val är viktigt -det ger mig hopp om framtiden. Det ger mig hopp om att kanske finns det fortfarande folk där ute som bryr sig. Som vill ta hand om andra och faktist värnar om andras liv och välmående.
Trots att de största nyhetstidningar som säljs i stan är högertidningar blir jag glad att nån liten insändare från nån socialistisk person får plats och som kan hjälpa folk att öppna ögonen (om de såklart får syn på de små insändarna).

De finns inte många jag kan prata om politik med. Om vad jag tycker är rätt och som jag faktist brinner för. Mina ord känns oftast inte uppskattade. Vilket såklart är jobbigt. Vilket gör att jag inte vågar säga allt jag skulle vela säga. Vilket gör att jag tvingas sitta tyst.  ...Sån är egentligen inte jag, men jag har fått lära mig. Men på min blogg är det bara jag som väljer vad som ska få skrivas, så därför tänkte jag att jag kan skriva av mig lite här.  Men trots det så känns det fortfarande som om jag måste välja bort en del ord, och inte får uttrycka mig fullt ut. Och också därför jag inte vågar ha det öppet för att kommentera. Jag vill faktiskt helt ärligt bara skriva av mig och äntligen få säga något.
Jag har starka åsikter. Men jag har bara en stark vilja på det jag verkligen tycker är rätt. Jag skulle inte sitta och säga saker med den styrkan i rösten om jag inte var säker på att jag tyckte det var rätt, att jag ville detta.

Iallafall, skulle egentligen detta blogginlägg bara handla om att jag tyckte om insändarna jag ser nästan varje dag i tidningen. Tack för att ni finns där ute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0